dcio 27.06.12, 15:16 pokazmy im ze nie przejda . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sibeliuss Re: blokowanie parad homoseksualnch 27.06.12, 16:16 Czemu nie chcesz blokować procesji? Odpowiedz Link Zgłoś
dcio Re: blokowanie parad homoseksualnch 27.06.12, 18:12 Bo paradujacy to faszysci zygajacy jadem nienawisci nawolujacy do przestepstw Odpowiedz Link Zgłoś
reval Re: blokowanie parad homoseksualnch 27.06.12, 18:57 dcio napisał: > Bo paradujacy to faszysci zygajacy jadem nienawisci nawolujacy do przestepstw Nie można mówić, że coś jest faszyzmem. Nawet geje nie nazywają Was faszystami a homofobami, bo zachowujecie się podobnie jak Ci ludzie. Nękacie tylko i nie umiecie odpuścić. Dlaczego zapychacie nam forum? bo narzucacie swoje ideologie. To nie relgia, gdzie miałes być przykładem lecz sekta, gdzie przemocą próbujesz zmienić innych i to nazywamy zjawisko homofobią. Swoją drogą, nie chciałem nawet wchodzić na Wasze strony internetowe, ale to nie możliwe bo zawsze się wszędzie z nimi wciskacie, więc komentuje je. ;) Gej od hetero różni się tym że kocha inaczej. Sam zauważyłem, że wielu z nich ma chodźby głos zmienny na damski i męski. Chodź oczywiście nie każdy jest gejem komu zmienia się głos to pomimo tego można zauważyć że gej to nie do końca hetero. Nas nie bawi piwo chodźby i chlanie do białego rana (nie ogólniajmy oczywiście, ale z reguły tak jest). Jest wiele cech 3 rzędnych, gdzie ewidetnie widać, że się różnimy. I to nie musi być tylko miłość. Są poprostu pewne różnice. Chodźby bardziej emocjonalne podejście. Ostatnio słyszałem, że niby dziwka gejowska sporo zarabia nawet więcej niż damska ;D Przechodziłem ulicą i gadało paru hetero na ten temat. Jednym słowem Was to ciekawi i z tego powodu tworzy się wielu pseudo gejów, którzy nie koniecznie są. Grunt jest taki, że napewno ja nie lubię pić piwa, nie lubię siedzieć i uprawiać sportu może poza koszykówką(chodź jeździłem oczywiście na olimpiady), nie mam też umysłu bardzo ścisłego, a raczej straszny jestem organizator. To dlatego geje są najlepszymi twórcami wesel, bo rozumiają podejście damskie i męskie. I teraz ty próbujesz wmówić mi, że naprzykład to że nie lubię piwa, to że nie lubię sportu i to że kocham inaczej to kwestia do wyleczenia. Otóż nie, leczycie w swoich zakładach pseudo gejów, którzy sami się zgłaszają, a Ci co nie chcą bo ich rodzice wysyłali to już nie koniecznie pseudo geje i z tym nie możecie się pogodzić. Poza tym poziom Waszych terapi spada na psy. Jak można dawac hormony, elektrowstrząsy, wmawiać komuś, że przeszkadza mu jego ego. Przestanmy sie wreszcie obrzucać od faszystów, a ja jesli przestaniecie zachowywać się w ten sposób nie będę Was nazywał homofobami. Bo nie będzie powodu. ;) poprostu swoim przykładem pokażcie swoją wiare i trzymajcie to w swoich szeregach, ale nie wychodźcie poza i nie naciskajcie na rząd, czy inne instytuacje, bo wiara nie może mieć miejsca w polityce. Wiara ma mieć miejsce wśród ludzi i dla ludzi pojawia się w mediach, a nie dla polityki. Pozdrawiam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dcio Re: blokowanie parad homoseksualnch 28.06.12, 12:19 Pederasci przedrzezniaja chrzescijan przebierajac sie za zakonnice na paradach, nawoluja do mordowania i przesladowania ksiezy, najchetniej zamkneli by chrzescijan do auszwic za gruty, dostaja ciezkie pieniadze na swe wyuzdania podczas gdy normalni nie maja na chleb ile i za co dostaje taki biedron?? ile kosztuja akcje promocii homoseksualizmu?? skad pieniadze na ochranianie prowokacyjnych marszy?? homoseksualizm jak faszyzm, trzeba zniszczyc w zarodku. Odpowiedz Link Zgłoś
dcio Re: blokowanie parad homoseksualnch 28.06.12, 16:36 nie trzeba sie przeciwstawiac faszystom homoseksualista Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: blokowanie parad homoseksualnch 29.06.12, 08:44 Nie modlisz się? To pójdziesz tym bardziej do piekła. Odpowiedz Link Zgłoś
reval Re: blokowanie parad homoseksualnch 08.07.12, 18:05 Wyjaśniałem już wcześniej. I liczę, że w tej sprawie coś zmienisz. Na wikipedi proponuje Ci zapoznać się z hasłem pederastia. I rozpoczącia wnikliwej analizy czym się różni pederasta od homoseksualizmu oraz może taka mala zagatka -> czy jeśli wśród zwierząt są słonie to znaczy, że wszystkie zwierzęta to słonie? Czy jeśli każdy jest hetero i znajdują się w nim osoby molestujce to każdy jest rozpustnikiem? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
reval Re: blokowanie parad homoseksualnch 08.07.12, 18:29 dcio napisał: > Pederasci przedrzezniaja chrzescijan przebierajac sie za zakonnice na paradach, > nawoluja do mordowania i przesladowania ksiezy, najchetniej zamkneli by chrzes > cijan do auszwic za gruty, dostaja ciezkie pieniadze na swe wyuzdania podczas g > dy normalni nie maja na chleb ile i za co dostaje taki biedron?? ile kosztuja a > kcje promocii homoseksualizmu?? skad pieniadze na ochranianie prowokacyjnych m > arszy?? > homoseksualizm jak faszyzm, trzeba zniszczyc w zarodku. Tego nie rozumiem - Nie przebierając się za zakonnice ludzie dostają więcej pieniędzy? Każdy ma swoją wolę pokazywać to co chce. Ludzie ludziom są nie rowni i nie można uogólniać. Poza tym, wiele gejów jest ateistami, bo sami do tego doprowadzacie. Nie dziwię się więc, że jeśli ktoś stawia sprzeciw to przedrzeźnia się to. Obecny rząd to rozumie i myślę, że nawet małe dzieci wiedzą, że jesli ktoś niszczy komuś zabawki to będzie w przyszłości obrazany i wyzywany. ;) Po drugie podobnie jak każdy inny polityk dostaje pieniądze Biedron, Kaczyński czy Tusk. To wina więc rządu i co ma z tym wspólnego homosekualizm? Promocja homoseksualizmu może mieć swoje pieniądze tak samo jak promocja chrześcijaństwa. A z tego co Wiem, więcej idzie dla Rydzyka na podsłuchy, budowanie twierdzy itd.. niż na promocje homoseksualizmu w Polsce. Poza tym by karmić ludzi nie potrzeba kościołu, lecz stowarzyszenia takie jak min. PCK, które działa z ramienia katolicyzmu, ale nie dostaje pełnej kwoty na biednych,bo część idzie na kościół. Więc rozumiejąc twoim myśleniem, lepiej by było płacić bezpośrednio do stowarzyszeń i psychologów, by pomagać ludziom niż na kościół. Natomiast u mnie wygląda to tak, że popieram podobnie jak lewicowcy wpisanie Wam możliwości uzyskania podatku dla katolików, ale prawdziwych, a nie każdego z osobna,bo są też i prawosłani ludzi itd, którzy się naprzykład nie wypisują, bo po co i jakie to długie procedury potem z powrotem na katolicyzm. ;) No i ostatanie zdanie lepiej by ateiści płacili na stwoarzyszenia, kulturę i psychologię tak samo jak katolicy na kościół, bo wtedy każdy płaci na to co naprawdę chce i nie jest to zero złotych po wypisaniu z kościoła. Czy więc jest to sprawiedliwe? Odpowiedz Link Zgłoś
reval Dialog 08.07.12, 19:27 reval napisał: > dcio napisał: > > > Pederasci przedrzezniaja chrzescijan przebierajac sie za zakonnice na par > adach, > > nawoluja do mordowania i przesladowania ksiezy, najchetniej zamkneli by > chrzes > > cijan do auszwic za gruty, dostaja ciezkie pieniadze na swe wyuzdania pod > czas g > > dy normalni nie maja na chleb ile i za co dostaje taki biedron?? ile kosz > tuja a > > kcje promocii homoseksualizmu?? skad pieniadze na ochranianie prowokacyj > nych m > > arszy?? > > homoseksualizm jak faszyzm, trzeba zniszczyc w zarodku. > > Tego nie rozumiem - Nie przebierając się za zakonnice ludzie dostają więcej pie > niędzy? > Każdy ma swoją wolę pokazywać to co chce. Ludzie ludziom są nie rowni i nie moż > na uogólniać. Poza tym, wiele gejów jest ateistami, bo sami do tego doprowadzac > ie. Nie dziwię się więc, że jeśli ktoś stawia sprzeciw to przedrzeźnia się to. > Obecny rząd to rozumie i myślę, że nawet małe dzieci wiedzą, że jesli ktoś nisz > czy komuś zabawki to będzie w przyszłości obrazany i wyzywany. ;) > > Po drugie podobnie jak każdy inny polityk dostaje pieniądze Biedron, Kaczyński > czy Tusk. To wina więc rządu i co ma z tym wspólnego homosekualizm? > > Promocja homoseksualizmu może mieć swoje pieniądze tak samo jak promocja chrześ > cijaństwa. A z tego co Wiem, więcej idzie dla Rydzyka na podsłuchy, budowanie t > wierdzy itd.. niż na promocje homoseksualizmu w Polsce. > > > Poza tym by karmić ludzi nie potrzeba kościołu, lecz stowarzyszenia takie jak m > in. PCK, które działa z ramienia katolicyzmu, ale nie dostaje pełnej kwoty na b > iednych,bo część idzie na kościół. Więc rozumiejąc twoim myśleniem, lepiej by b > yło płacić bezpośrednio do stowarzyszeń i psychologów, by pomagać ludziom niż n > a kościół. Natomiast u mnie wygląda to tak, że popieram podobnie jak lewicowcy > wpisanie Wam możliwości uzyskania podatku dla katolików, ale prawdziwych, a nie > każdego z osobna,bo są też i prawosłani ludzi itd, którzy się naprzykład nie w > ypisują, bo po co i jakie to długie procedury potem z powrotem na katolicyzm. ; > ) > > No i ostatanie zdanie lepiej by ateiści płacili na stwoarzyszenia, kulturę i ps > ychologię tak samo jak katolicy na kościół, bo wtedy każdy płaci na to co napra > wdę chce i nie jest to zero złotych po wypisaniu z kościoła. > Czy więc jest to sprawiedliwe? Powiedziałeś, ze się przedrzeźniają z chrześcijan. Ja Cię osobiście mogę za takie rzeczy przeprosić jeśli Cię to uraziło - wszędzie różne dziwne rzeczy po obu stronach występują, ale uwierz, nie każdy chodzi na parady i ja tam nie byłem. ;) chcemy obaj zbudować fajną Polske, ale każdy ma do tego inną wizje. Spróbujmy tutaj na tym portalu pogadać jak ludzie i zamiast się obrzucać to znaleźć rozwiązania. Do tego trzeba argumentów. Dlatego ich używałem. Mamy wybór możemy nauczyć się żyć obok lub likwidować. Wy uzyskacie swoją niezależność religijną, a my uzyskamy możliwość bycia homoseksualistami. Apeluje do Was homoseksualiści, by też przestać chęci reformatorskich w kościele. Skoro oni uważają, że jest ok to niech właśnie sobie tak robią. Natomiast do Was katolicy, by naprawdę normalnie podejść do sprawy homoseksualistów . Czyli: Tak dla: *Niezależności relgijnej *dla bycia homoseksualistami *dla wspólnego dialogu Natomiast NIE dla *dla braku rozmowy(zero odpowiedzi z Waszej strony w sensie pisałem już z Waszymi biskuapami i ani jeden nie odpisał - nie wiem jak to u Nas wygląda) *dla leczenia homoseksualizmu( w ośrodkach takich jak odwaga) *dla wyzywania(sodomitów, pedałów, pederastów oraz głupków, debili oraz homofobów itd..) *dla mieszania w danych naukowych( czy to powiększanie liczby homoseksualistów, czy też ukazywania w złym świetle homoseksualistów) *dla męskiej mentalności podmiotowej(lesbijki są fajne bo można się na nich się podniecać, a geje to pederaści i najgorsze dno przez co w telewizji nie zwraca się uwagi na homoseksualność lesbijek) *dla ingerowania kościołu w homoseksualizm i homoseksualizmu w kościół. Zgadzasz się ze mną? :) Odpowiedz Link Zgłoś