users1 19.05.04, 23:11 Drogi przyjacielu napisałem do Ciebie list - zajżyj do skrzynki na gazecie.pl Pozdrawiam W.2 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
blotniarka.stawowa Re: DO STIACHA.... 19.05.04, 23:14 users1 napisał: > Drogi przyjacielu napisałem do Ciebie list - zajżyj do skrzynki na gazecie.pl > Pozdrawiam > W.2 Stiahu, ja co prawda nie napisalam, bo nie smialam, ale jesli zechcesz, mozesz pisac i do mnie, a chyba sie nie pomyle, gdy powiem, ze takze i do Beni i innych... Odpowiedz Link
benia30 Re: DO STIACHA.... 19.05.04, 23:22 users1 napisał: > Drogi przyjacielu napisałem do Ciebie list - zajżyj do skrzynki na gazecie.pl > Pozdrawiam > W.2 Zajrzyj Stiahu koniecznie... Ja też napisałam... jakiś czas temu... Odpowiedz Link
stiah Re: DO STIACHA.... 20.05.04, 22:13 Kochani! Dziękuję jeszcze raz - odezwę się w najbliższym czasie. Na razie cieszę się Wami na forum! Odpowiedz Link
benia30 Re: DO STIACHA.... 20.05.04, 22:17 stiah napisał: > Na razie > cieszę się Wami na forum! I my się Tobą cieszymy... Wybacz, że taka wylewna jestem, ale co czuję to piszę w tym momencie... Odpowiedz Link
users1 Re: DO STIACHA.... 20.05.04, 22:40 Witaj Stiahu, je też szczerze cieszę się że jesteś z nami. Pozdrawiam W.2 Odpowiedz Link
czuk1 Re: DO STIACHA.... 22.05.04, 11:17 stiah napisał: > Zapowiada się na dłuższy mój pobyt na Forum. NO I DOBRZE. WIELKI DZIĘKI> mariusz Odpowiedz Link