ubott.1 04.07.04, 22:38 Wiekszosc moich znajomych stawiala na Portugalie. Ja jako nieliczny na Grecje. No i wygralem !!!!!!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
blotniarka.stawowa Re: Grecja Mistrzem Europy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 04.07.04, 22:50 ubott.1 napisał: No i wygralem !!!!!!! Gratulacje Ubotcie. Jaki drink zamawiasz? Odpowiedz Link
ubott.1 Re: Grecja Mistrzem Europy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 04.07.04, 22:57 Cos tam wymyslimy. Ja stawiam drugiego. Tylko kiedy ta chwila nastapi ? Odpowiedz Link
blotniarka.stawowa Re: Grecja Mistrzem Europy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 04.07.04, 23:00 ubott.1 napisał: > Cos tam wymyslimy. Ja stawiam drugiego. Tylko kiedy ta chwila nastapi ? Moze jesienia (wczesna lub pozna, jeszcze nie wiem). Moze do tego czasu zbierzemy wieksza grupke forumowiczow na takie spotkanie? Odpowiedz Link
ubott.1 Re: Grecja Mistrzem Europy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 04.07.04, 23:01 Wiec poczekam, a grupke zbierzemy badz spokojna. Bedzie sie dzialo oj bedzie. Odpowiedz Link
ubott.1 Re: Grecja Mistrzem Europy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 04.07.04, 23:26 W Londynie zas w greckiej dzielnicy szal radosci, zatarasowane ulice, spiewy, klaksony, zabawa. Dostalem przed chwila takie informacje. Brawo Grecja. Odpowiedz Link
ubott.1 Re: Grecja Mistrzem Europy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 15.07.04, 20:49 Jak mi brakuje tych meczów. Dobrze, że olimpiada sie zbliża a za jakiś czas znowu białe szeleństwo. Odpowiedz Link
benia30 Re: Grecja Mistrzem Europy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 15.07.04, 22:03 ubott.1 napisał: > Jak mi brakuje tych meczów. Dobrze, że olimpiada sie zbliża a za jakiś czas > znowu białe szeleństwo. Mhmm, też mi czegoś brakowało po zakończeniu ME... I obiadów nie musiałam wtedy gotować, oj, jak miło powspominać... Odpowiedz Link
ubott.1 Re: Grecja Mistrzem Europy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 15.07.04, 22:14 Fajnie, że pokazuja mecze z Copa Ameryka. Odpowiedz Link
benia30 Re: Grecja Mistrzem Europy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 15.07.04, 22:21 Ale emocje nie są już tak duże... Odpowiedz Link