Dodaj do ulubionych

Grecja Mistrzem Europy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

04.07.04, 22:38
Wiekszosc moich znajomych stawiala na Portugalie. Ja jako nieliczny na
Grecje. No i wygralem !!!!!!!
Obserwuj wątek
    • blotniarka.stawowa Re: Grecja Mistrzem Europy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 04.07.04, 22:50
      ubott.1 napisał:
      No i wygralem !!!!!!!

Gratulacje Ubotcie. Jaki drink zamawiasz?
      • ubott.1 Re: Grecja Mistrzem Europy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 04.07.04, 22:57
        Cos tam wymyslimy. Ja stawiam drugiego. Tylko kiedy ta chwila nastapi ?
        • blotniarka.stawowa Re: Grecja Mistrzem Europy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 04.07.04, 23:00
          ubott.1 napisał:
          > Cos tam wymyslimy. Ja stawiam drugiego. Tylko kiedy ta chwila nastapi ?

Moze jesienia (wczesna lub pozna, jeszcze nie wiem). Moze do tego czasu
          zbierzemy wieksza grupke forumowiczow na takie spotkanie?

• ubott.1 Re: Grecja Mistrzem Europy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 04.07.04, 23:01
            Wiec poczekam, a grupke zbierzemy badz spokojna. Bedzie sie dzialo oj bedzie.
    • ubott.1 Re: Grecja Mistrzem Europy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 04.07.04, 23:26
      W Londynie zas w greckiej dzielnicy szal radosci, zatarasowane ulice, spiewy,
      klaksony, zabawa. Dostalem przed chwila takie informacje. Brawo Grecja.
    • ubott.1 Re: Grecja Mistrzem Europy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 15.07.04, 20:49
      Jak mi brakuje tych meczów. Dobrze, że olimpiada sie zbliża a za jakiś czas
      znowu białe szeleństwo.
      • benia30 Re: Grecja Mistrzem Europy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 15.07.04, 22:03
        ubott.1 napisał:

> Jak mi brakuje tych meczów. Dobrze, że olimpiada sie zbliża a za jakiś czas
        > znowu białe szeleństwo.

Mhmm, też mi czegoś brakowało po zakończeniu ME... I obiadów nie musiałam wtedy
        gotować, oj, jak miło powspominać...
        • ubott.1 Re: Grecja Mistrzem Europy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 15.07.04, 22:14
          Fajnie, że pokazuja mecze z Copa Ameryka.
          • benia30 Re: Grecja Mistrzem Europy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 15.07.04, 22:21
            Ale emocje nie są już tak duże...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka