users1 30.01.05, 17:59 ...dzisiaj na Roztoczu - zobacz users1.blox.pl W.2 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
blotniarka.stawowa Zidentyfikowalam... 30.01.05, 19:00 chyba (?) niektore lokalizacje, Usersie. A moze nawet niektorych forumowiczow - czyzby Benia z malenstwem na sankach na zurawnickiej gorce i Ubott gdzies tam na kuligu? Nie umiem jednak wpisac komentarza pod odpowiednimi zdjeciami z przyczyn techniczno-ignoranckich Kiedy juz wpisze moj login, haslo i komentarz, i nacisne "zapisz", to blog prosi znow o haslo, ja znow je podaje, i "wkolo Macieju". Co robie zle? Odpowiedz Link
users1 Re: Zidentyfikowalam... 30.01.05, 20:23 ...już nie powinno być kłopotów Pozdrawiam W.2 Odpowiedz Link
czuk1 Re: Zidentyfikowalam... 31.01.05, 07:26 To jest trasa z Zamościa do Krasnobrodu, okolice kapliczki na wodzie w Krasnobrodzie, "szałas usługowy" przy wyciagu narciarskim w Krasnobrodzie. Okolice pokazane na zdjeciach są trudne do zidentyfikowania . Napeno okolice podobne do terenów wokół żurawnicy ale wczoraj tam bylem i droga jest czarna, a tu pokazujesz droge ośnioeżoną . Stąd moje przypuszczenia, że jechałeś trasą przez Suchowolę. Cieszę się, jako symbatyk Roztocza, że jako blogier trafiłeś ze swoja kamerą na Roztocze. Pozdrawiam Cię serdecznie. Szkoda, że nie dotarłeś do Zwierzyńca. Wiele, jako fotograf-dokumentalista, staraciłeś. W Lasach w okolicy Zwierzyńca zobaczyć było można obrazy prof. Zina. Cała masa śniegu (wartwa ok. 25 cm) leży na małych świerkach, przyczepiona jest do gałęzi drzew. Takie czapy śniegu (dzięki bezwietrznej pogodzie) tworzą bajkowy krajobraz. Mamy na Roztoczu idealną aurę na kuligowanie, saneczkowanie i bieganie na nartach. mariusz Odpowiedz Link
users1 Re: Zidentyfikowalam... 31.01.05, 16:24 Dziękuje Mariuszu że skorzystałeś z mojego zaproszenia. Zapewniam Cię, że też widziałem wspaniałą leśno roztoczańską zimę. Na dole stony bloga jest taki napis "pokaż pozostałe wpisy", kliknij tam a zobaczysz że mówię prawdę. pozdrawiam W.2 Odpowiedz Link
czuk1 Re: Zidentyfikowalam... 31.01.05, 17:15 Tak zobaczyłem. Ale mój opis ze środka lasu nie potwierdza Twoich zdjęć (tak jak bym nie mówił prawdy). W środku lasu gdzie rosną drzewka, choinki (jest parter lasu) nie było przez dwa-trzy dni wiekszego wiatru i ... utrzymywały sie wczoraj na nich wielkie-niespotykane czapy śniegu. Prosze mi wierzyć na slowo. A zdjęć dalszych roztoczańskich nie widziałem rano, dopiero teraz. Piękne a miejsca b.trudne do rozpoznania. Przy okazji, dlaczego na blogu nie można odczytać wpisów (też własnych) w księdze gości? m Odpowiedz Link
users1 Re: Zidentyfikowalam... 31.01.05, 19:45 Mariuszu, nie smiał by zarzycać Ci kłamstwo i wierzę nie tylko na słowo, ale sam to wczoraj widziałem. Oczywiście Twój opis jest bardzo plastyczny i oddający to co sam widziałem, a że ni byłem w rejonie Zwierzyńca to moje pstrykanie nie oddaje tego co napisałeś. Przyznam się że tak bardzo się starałem że nawet się poprawiłem, zajrzyj może tera będzie coś bliższego. Pytania na temat księgi gości nie bardzo rozumiem. Na blogu o Roztoczy nie ma księgi gości. Na pozostałych dwóch blogacg jest. Jeśli chcesz zobaczyś zamieszczone tam wpisy wystarczy kliknąć zobacz, jeżeli chcesz się wpisać kliknąć wpisz, a będąc na księdze gości kliknąć nowy wpis. Pozdrawiam W.2 Odpowiedz Link
benia30 Re: Zidentyfikowalam... 01.02.05, 23:16 czuk1 napisał: > W Lasach w okolicy Zwierzyńca zobaczyć było można obrazy prof. Zina > . > Cała masa śniegu (wartwa ok. 25 cm) leży na małych świerkach, przyczepiona jest > > do gałęzi drzew. Takie czapy śniegu (dzięki bezwietrznej pogodzie) tworzą > bajkowy krajobraz. Mamy na Roztoczu idealną aurę na kuligowanie, saneczkowanie > i bieganie na nartach. > mariusz Potwierdzam... Jest pięknie jak w bajce!!! Ośnieżone, dostojne drzewa stoją przebrane w uroczyste białe szaty... Wokoło panuje spokój i cisza... Czasem słychać tylko głosy ptaków, pojedyńcze ale bardziej wyraziste... Odpowiedz Link