30.01.05, 17:59
...dzisiaj na Roztoczu - zobacz users1.blox.pl
W.2
Obserwuj wątek
    • users1 Re: Byłem... 30.01.05, 18:00
      Może jeszcze raz: users1.blox.pl/html
      • blotniarka.stawowa Zidentyfikowalam... 30.01.05, 19:00
        chyba (?) niektore lokalizacje, Usersie.
        A moze nawet niektorych forumowiczow - czyzby Benia z malenstwem na sankach na
        zurawnickiej gorce i Ubott gdzies tam na kuligu?

Nie umiem jednak wpisac komentarza pod odpowiednimi zdjeciami z przyczyn
        techniczno-ignoranckich smile Kiedy juz wpisze moj login, haslo i komentarz, i
        nacisne "zapisz", to blog prosi znow o haslo, ja znow je podaje, i "wkolo
        Macieju". Co robie zle?
        • users1 Re: Zidentyfikowalam... 30.01.05, 20:23
          ...już nie powinno być kłopotów
          Pozdrawiam
          W.2
          • czuk1 Re: Zidentyfikowalam... 31.01.05, 07:26
            To jest trasa z Zamościa do Krasnobrodu, okolice kapliczki na wodzie w
            Krasnobrodzie, "szałas usługowy" przy wyciagu narciarskim w Krasnobrodzie.
            Okolice pokazane na zdjeciach są trudne do zidentyfikowania .
            Napeno okolice podobne do terenów wokół żurawnicy ale wczoraj tam bylem i droga
            jest czarna, a tu pokazujesz droge ośnioeżoną . Stąd moje przypuszczenia, że
            jechałeś trasą przez Suchowolę.
            Cieszę się, jako symbatyk Roztocza, że jako blogier trafiłeś ze swoja kamerą na
            Roztocze.
            Pozdrawiam Cię serdecznie.
            Szkoda, że nie dotarłeś do Zwierzyńca. Wiele, jako fotograf-dokumentalista,
            staraciłeś. W Lasach w okolicy Zwierzyńca zobaczyć było można obrazy prof. Zina.
            Cała masa śniegu (wartwa ok. 25 cm) leży na małych świerkach, przyczepiona jest
            do gałęzi drzew. Takie czapy śniegu (dzięki bezwietrznej pogodzie) tworzą
            bajkowy krajobraz. Mamy na Roztoczu idealną aurę na kuligowanie, saneczkowanie
            i bieganie na nartach.
            mariusz
            • users1 Re: Zidentyfikowalam... 31.01.05, 16:24
              Dziękuje Mariuszu że skorzystałeś z mojego zaproszenia. Zapewniam Cię, że też
              widziałem wspaniałą leśno roztoczańską zimę. Na dole stony bloga jest taki
              napis "pokaż pozostałe wpisy", kliknij tam a zobaczysz że mówię prawdę.
              pozdrawiam
              W.2
              • czuk1 Re: Zidentyfikowalam... 31.01.05, 17:15
                Tak zobaczyłem. Ale mój opis ze środka lasu nie potwierdza Twoich zdjęć (tak
                jak bym nie mówił prawdy). W środku lasu gdzie rosną drzewka, choinki (jest
                parter lasu) nie było przez dwa-trzy dni wiekszego wiatru i ... utrzymywały sie
                wczoraj na nich wielkie-niespotykane czapy śniegu.
                Prosze mi wierzyć na slowo.
                A zdjęć dalszych roztoczańskich nie widziałem rano, dopiero teraz. Piękne a
                miejsca b.trudne do rozpoznania.
                Przy okazji, dlaczego na blogu nie można odczytać wpisów (też własnych) w
                księdze gości? m
                • users1 Re: Zidentyfikowalam... 31.01.05, 19:45
                  Mariuszu, nie smiał by zarzycać Ci kłamstwo i wierzę nie tylko na słowo, ale
                  sam to wczoraj widziałem. Oczywiście Twój opis jest bardzo plastyczny i
                  oddający to co sam widziałem, a że ni byłem w rejonie Zwierzyńca to moje
                  pstrykanie nie oddaje tego co napisałeś. Przyznam się że tak bardzo się
                  starałem że nawet się poprawiłem, zajrzyj może tera będzie coś bliższego.
                  Pytania na temat księgi gości nie bardzo rozumiem. Na blogu o Roztoczy nie ma
                  księgi gości. Na pozostałych dwóch blogacg jest. Jeśli chcesz zobaczyś
                  zamieszczone tam wpisy wystarczy kliknąć zobacz, jeżeli chcesz się wpisać
                  kliknąć wpisz, a będąc na księdze gości kliknąć nowy wpis.
                  Pozdrawiam
                  W.2
            • benia30 Re: Zidentyfikowalam... 01.02.05, 23:16
              czuk1 napisał:

> W Lasach w okolicy Zwierzyńca zobaczyć było można obrazy prof. Zina
              > .
              > Cała masa śniegu (wartwa ok. 25 cm) leży na małych świerkach, przyczepiona jest
              >
              > do gałęzi drzew. Takie czapy śniegu (dzięki bezwietrznej pogodzie) tworzą
              > bajkowy krajobraz. Mamy na Roztoczu idealną aurę na kuligowanie, saneczkowanie
              > i bieganie na nartach.
              > mariusz

Potwierdzam... Jest pięknie jak w bajce!!! Ośnieżone, dostojne drzewa stoją
              przebrane w uroczyste białe szaty... Wokoło panuje spokój i cisza... Czasem
              słychać tylko głosy ptaków, pojedyńcze ale bardziej wyraziste...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka