szpak_zam 19.04.05, 14:50 Był ktoś może już na naszym pięknym Roztoczu gdy już wszystko zaczęło zielenić się i kwitnąć.?? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czuk1 Re: zielone Roztocze 30.04.05, 07:49 Tak Miły Szpaczku - jeździmy, przejerzdżamy, przemierzamy tę Krainę. Jutro w Krasnobrodzie M A j ó w k a. Będzie festyn, koncerty (m.in. grupy VOX) i o 22,30 (to dobrze z afisza sobie zapamietałem) - pokaz ogni tj,. rakietowa strzelanina. Dobrego majowego wypoczynku na Roztoczu życzy Wszystkim państwu mariusz Odpowiedz Link
misia.m życzenia majówkowe 30.04.05, 11:20 Wypoczywajcie kochani,cieszcie się zielenią , krajobrazem, ciszą , zapachami przyrody,czerpczcie pełną garścią z tego bogactwa ale z rozsądkiemTak żeby i dla innych starczyło tych cudów. Odpowiedz Link
czuk1 Re: życzenia majówkowe 01.05.05, 09:01 Dziekujemy i nawzajem. Muzyka Twojego chlopca słuchana jest w Zamościu. Pozdrowienia mariusz Odpowiedz Link
czuk1 Re: zielone Roztocze 08.05.05, 08:42 Chyba dziś wypadnę ze swoją Corolką na zielone Roztocze. Wypada i ... tam ciągnie. m Odpowiedz Link
koziorozka Re: zielone Roztocze 08.05.05, 09:38 Tez miałam dzis w planie wypad za miasto - choc nie na Roztocze - a za oknem zgroza: zimno, wiatr i już spadają pierwsze krople deszczu (( Odpowiedz Link
czuk1 Re: zielone Roztocze 09.05.05, 07:15 Wyobraźcie sobie. Ja też z powodu zimna .... nie bylem na Roztoczu. m Odpowiedz Link
arwen.a Re: zielone Roztocze 09.05.05, 12:25 Ale dziś już jest lepiej,na rowerek by trzeba Odpowiedz Link
bacia40 Re: zielone Roztocze 18.05.05, 22:47 Dziś jest chyba wszędzie baaardzo paskudna pogoda.Ale drugi długi majowy weekend tuż tuż i chyba znów będzie słonecznie.Po raz pierwszy U WAS byłam w ten pierwszy majowy...No i już wiem o czym piszecie. Pięknie było...Pozdrawiam ciepło. Odpowiedz Link