roztoczanski 19.10.06, 17:09 To zart czy prawda? Znalazlem taka informacje: "3. Fydrych Waldemar lat 52; wykształcenie wyższe Toruń, zgłoszony przez KWW Gamonie i Krasnoludki, nie należy do partii politycznej." Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
koziorozka Re: KWW Gamonie i Krasnoludki 19.10.06, 17:26 prawda szczera, chyba nawet sie zarejestrowali Odpowiedz Link
czuk1 Re: KWW Gamonie i Krasnoludki 19.10.06, 19:48 To na Roztocze zjechały krasnoludki? Chyba to jakaś prowokacja. Odpowiedz Link
roztoczanski Re: KWW Gamonie i Krasnoludki 19.10.06, 20:05 Nie napisalem, ze chodzi o kandydata na prezydenta Warszawy. Tak mnie rozbawila ta informacja, ze postanowilem ja sprzedac na nszym forum Odpowiedz Link
koziorozka Re: KWW Gamonie i Krasnoludki 20.10.06, 00:05 Waldemar Fydrych to artysta, który w 1981 roku stworzył we Wrocławiu pomarańczowa rewolucję - super happeningi w stanie wojennym organizował Odpowiedz Link
niklosss Re: KWW Gamonie i Krasnoludki 20.10.06, 09:42 koziorozka napisała: > Waldemar Fydrych to artysta, który w 1981 roku stworzył we Wrocławiu > pomarańczowa rewolucję Pomarańczową alternatywę . Czyli w pierwszej rundzie już mam na kogo głosować pozdrawiam Odpowiedz Link
szczur1 DO CZUKA1 20.10.06, 07:55 przed chwila czytalem na forum zamosc jak to doklarowales ze to forum ktorego jestej zalozycielem i moderatorem jest wolne od waszej drobni politykierzy pozal sie boze polityki - gdzie konsekwencja przyjmuje tylko rzeczywe tlumaczenie a nie tam jakies ble ble jak to u politykierow i politykow Odpowiedz Link
czuk1 Re: DO CZUKA1 20.10.06, 08:01 Po to też Szczurze pisałem: To na Roztocze zjechały krasnoludki? Chyba to jakaś prowokacja. Teraz sprawa wyjaśniła się i nie ma potrzeby dalszej interwencji. Pozdrawiam mariusz czuk Odpowiedz Link
roztoczanski Re: DO CZUKA1 20.10.06, 09:55 A gdzie tu kolego szczurze znalazles polityke? Odpowiedz Link