Dodaj do ulubionych

Wypad do Zwierzyńca

24.08.03, 16:38
To było dziś, już w "jesienny" dzień. Turystów niewiele. Spostrzeżenia -
ważne dla Burmistrza:
Obserwuj wątek
    • misia.m Re: Wypad do Zwierzyńca 24.08.03, 17:15
      Możnaby też zlikwidować opłaty za tą śmieszną autostradę rowerową po parku
      narodowym.Chociaż i tak mało kto z kolarzy górskich z niej korzysta, bo usnąć z
      nudów na niej można,na szlaku pieszym jest 100 razy przyjemniej i ciekawiej.
      • czuk1 Re: Wypad do Zwierzyńca 25.08.03, 07:36
        misia.m napisała:

> Możnaby też zlikwidować opłaty za tą śmieszną autostradę rowerową po parku
        > narodowym.Chociaż i tak mało kto z kolarzy górskich z niej korzysta, bo usnąć
        z
        >
        > nudów na niej można,na szlaku pieszym jest 100 razy przyjemniej i ciekawiej.
        Chociem twórca Roztocza i "przyjaciel wielu rządzących Roztoczem właściwym" ale
        muszę /nie złośliwie/ zwracać i to przy tej okazji( a mam ich niewiele) na
        mankamenty w bazie turystycznej, które utrudniają, dają zły obraz, odganiają
        wręcz turystów od Zamojszczyzny, w tym Roztocza. Uwagi są by pomoć władzom
        tamtejszym.
        pzdr mariusz
        PS. Dziękuję Misi ( piszącej na ogół o nas: ...oh...ach) za swoją - powyżej -
        słuszną uwagę. Myślę, że mogła/mógłby/ Misia - napisać ze swoich roztoczańskich
        podróży wielki reportaż o tym co zmienić? Ale turyści to ludzie kulturalni,
        zapatrzeni w przyrodę, nie złośliwi .. jak ja.
        • terrot Re: Wypad do Zwierzyńca 26.08.03, 10:14
          Mariusz bardzo dobrze , ze dostrzegasz co należy zmienić w Zwierzyńcu i
          piszesz o tym . Masz bystre oko i nic nie umknie Twojej uwadzę , mam tylko
          nadzieję , że odpowiednie władze zauważą również istniejące mankamenty i
          podejmą odpowiednie działania , które zmienią wizerunek miasteczka.
          Niewątpliwie posiada ono juz swój urok i czar ale nie spoczywajmy na laurach,
          jest tyle do zrobienia.
    • misia.m Re: Wypad do Zwierzyńca 29.08.03, 20:50
      O jednej rzeczy trzeba jeszcze powiedzieć.Dawno już nie widziałam w Polsce
      utrudnień , tak UTRUDNIEŃ dla samochodów na miejscu wyznaczonym do ich
      parkowania.Nie wiem co za matoł wymyślił wjazd na miejsce parkingowe przez
      krawężnik i to wcale nie taki malutki.Dobrze ,że to wcześniej zauważyłam ,bo
      napewno byśmy rurą wydechową w niego przydzwonili.Może to tak specjalnie żeby
      żaden szpaner tuningowiec samochodowy w Zwierzyńcu przy parku nie stawiał
      swojego auta?Może ktoś mi to wytłumaczy?
      Jeszcze sprawa jadłodajni , faktycznie jest ich jakoś mało , a właściwie chyba
      tylko te dookoła starego młyna.Czasami chciałoby się zjeść coś w miarę taniego
      w ładnym miejscu i niekoniecznie pizzęsmile.
      Pozdrawiam
      mój nowy prywatny adres: misia@street.pl
      • misia.m Re: Wypad do Zwierzyńca 12.05.04, 19:17
        Podciągam ten temat , bo wydaję mi się znów aktualny przed dużym sezonem
        turystycznym u progu.
        Ciekawe, czy coś się zmieniło od zeszłego 2003 roku.
        • warum Re: Wypad do Zwierzyńca 12.05.04, 23:07
          Tez jestem ciekawa czy cos sie zmieni? Bo z ubieglego roku pamietam szpaler aut
          parkujacych wzdluz drogi do stawu Echo, a parking byl wolny w 3/4, wlasnie ze
          wzgledu na te oplatysad A ja i tak w tym roku pojade na urlop do Zwierzynca smile
          Ciesze sie,ze byl wydzielony kawalek wody do plywania ,z ratownikiem .
          • eselte Re: Wypad do Zwierzyńca 13.05.04, 10:22
            pewnie nic sie nie zmieni bo burmistrz w czasie ostatnich wyborów nie zmienił
            się i pozostał stary
            • stiah Re: Wypad do Zwierzyńca 13.05.04, 18:22
              Jak to jest, byłem w Zwierzńcu parę godzin podczas świątecznej wizyty na
              Roztoczu i niewiele zauważyłem z mankamentów opisywanych powyżej. Chyba nie mam
              duszy działacza...sad
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka