czuk1 24.08.03, 16:38 To było dziś, już w "jesienny" dzień. Turystów niewiele. Spostrzeżenia - ważne dla Burmistrza: Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
misia.m Re: Wypad do Zwierzyńca 24.08.03, 17:15 Możnaby też zlikwidować opłaty za tą śmieszną autostradę rowerową po parku narodowym.Chociaż i tak mało kto z kolarzy górskich z niej korzysta, bo usnąć z nudów na niej można,na szlaku pieszym jest 100 razy przyjemniej i ciekawiej. Odpowiedz Link
czuk1 Re: Wypad do Zwierzyńca 25.08.03, 07:36 misia.m napisała: > Możnaby też zlikwidować opłaty za tą śmieszną autostradę rowerową po parku > narodowym.Chociaż i tak mało kto z kolarzy górskich z niej korzysta, bo usnąć z > > nudów na niej można,na szlaku pieszym jest 100 razy przyjemniej i ciekawiej. Chociem twórca Roztocza i "przyjaciel wielu rządzących Roztoczem właściwym" ale muszę /nie złośliwie/ zwracać i to przy tej okazji( a mam ich niewiele) na mankamenty w bazie turystycznej, które utrudniają, dają zły obraz, odganiają wręcz turystów od Zamojszczyzny, w tym Roztocza. Uwagi są by pomoć władzom tamtejszym. pzdr mariusz PS. Dziękuję Misi ( piszącej na ogół o nas: ...oh...ach) za swoją - powyżej - słuszną uwagę. Myślę, że mogła/mógłby/ Misia - napisać ze swoich roztoczańskich podróży wielki reportaż o tym co zmienić? Ale turyści to ludzie kulturalni, zapatrzeni w przyrodę, nie złośliwi .. jak ja. Odpowiedz Link
terrot Re: Wypad do Zwierzyńca 26.08.03, 10:14 Mariusz bardzo dobrze , ze dostrzegasz co należy zmienić w Zwierzyńcu i piszesz o tym . Masz bystre oko i nic nie umknie Twojej uwadzę , mam tylko nadzieję , że odpowiednie władze zauważą również istniejące mankamenty i podejmą odpowiednie działania , które zmienią wizerunek miasteczka. Niewątpliwie posiada ono juz swój urok i czar ale nie spoczywajmy na laurach, jest tyle do zrobienia. Odpowiedz Link
misia.m Re: Wypad do Zwierzyńca 29.08.03, 20:50 O jednej rzeczy trzeba jeszcze powiedzieć.Dawno już nie widziałam w Polsce utrudnień , tak UTRUDNIEŃ dla samochodów na miejscu wyznaczonym do ich parkowania.Nie wiem co za matoł wymyślił wjazd na miejsce parkingowe przez krawężnik i to wcale nie taki malutki.Dobrze ,że to wcześniej zauważyłam ,bo napewno byśmy rurą wydechową w niego przydzwonili.Może to tak specjalnie żeby żaden szpaner tuningowiec samochodowy w Zwierzyńcu przy parku nie stawiał swojego auta?Może ktoś mi to wytłumaczy? Jeszcze sprawa jadłodajni , faktycznie jest ich jakoś mało , a właściwie chyba tylko te dookoła starego młyna.Czasami chciałoby się zjeść coś w miarę taniego w ładnym miejscu i niekoniecznie pizzę. Pozdrawiam mój nowy prywatny adres: misia@street.pl Odpowiedz Link
misia.m Re: Wypad do Zwierzyńca 12.05.04, 19:17 Podciągam ten temat , bo wydaję mi się znów aktualny przed dużym sezonem turystycznym u progu. Ciekawe, czy coś się zmieniło od zeszłego 2003 roku. Odpowiedz Link
warum Re: Wypad do Zwierzyńca 12.05.04, 23:07 Tez jestem ciekawa czy cos sie zmieni? Bo z ubieglego roku pamietam szpaler aut parkujacych wzdluz drogi do stawu Echo, a parking byl wolny w 3/4, wlasnie ze wzgledu na te oplaty A ja i tak w tym roku pojade na urlop do Zwierzynca Ciesze sie,ze byl wydzielony kawalek wody do plywania ,z ratownikiem . Odpowiedz Link
eselte Re: Wypad do Zwierzyńca 13.05.04, 10:22 pewnie nic sie nie zmieni bo burmistrz w czasie ostatnich wyborów nie zmienił się i pozostał stary Odpowiedz Link
stiah Re: Wypad do Zwierzyńca 13.05.04, 18:22 Jak to jest, byłem w Zwierzńcu parę godzin podczas świątecznej wizyty na Roztoczu i niewiele zauważyłem z mankamentów opisywanych powyżej. Chyba nie mam duszy działacza... Odpowiedz Link