misia.m 24.08.03, 17:17 No właśnie , który według was jest najciekawszy na Roztoczu.Mój numer jeden to ten za Józefowem,nawet muszle można tam wyłupać sobie ze skały. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czuk1 Re: Kamieniołomy 25.08.03, 07:17 misia.m napisała: > No właśnie , który według was jest najciekawszy na Roztoczu.Mój numer jeden > to ten za Józefowem,nawet muszle można tam wyłupać sobie ze skały. .... i zdjęcia księżycowe zrobić . Tak. Wg mnie też Józefów - nr 1. pzdr założyciel mariusz. PS. Dziekuję za cekawostki i podtrzymywanie forum. Odpowiedz Link
malgos777 Re: Kamieniołomy 25.08.03, 17:03 a gdzie sa inne kamieniolomy? mozna wiedziec? bo nie moge sobie przypomniec... > No właśnie , który według was jest najciekawszy na Roztoczu.Mój numer jeden > to ten za Józefowem,nawet muszle można tam wyłupać sobie ze skały. Odpowiedz Link
czuk1 Re: Kamieniołomy 25.08.03, 19:26 malgos777 napisała: > a gdzie sa inne kamieniolomy? mozna wiedziec? bo nie moge sobie przypomniec... > > > No właśnie , który według was jest najciekawszy na Roztoczu.Mój numer jede > n > > to ten za Józefowem,nawet muszle można tam wyłupać sobie ze skały. Np. Nowiny k/Suśca, w Krasnobrodzie, Zelebsko k/Frampola i lokalne na terenie gm.Józefów. to tylko niektore. Odpowiedz Link