endis 10.03.04, 08:51 Czy te pisemka to jeszcze wychodzą,czy już zmarły,ktoś wie może?Pisałem maila do redakcji Ubika,ale nie odpowiedzieli,a strona www SFery chyba przestała istnieć.Ubika byłoby szkoda... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Andre Re: SFera i Ubik IP: *.wsp.czest.pl 11.03.04, 13:04 To już chyba RIP-y oba te tytuły. Odpowiedz Link Zgłoś
jakub_chomicki Re: SFera i Ubik 12.03.04, 07:20 Witam Nie wiem, co się dzieje w SFerze, ale Ubik to nie RIP, choć mamy opóźnienie. Jest ono spowodowane rozszerzeniem nakładu - teraz nasz magazyn będzie dostępny w kioskach na terenie całej Polski. Jak na razie pismo nie ma żadnych problemów, wręcz przeciwnie, idziemy do przodu. I nie mamy zamiaru przestać :) pozdrawiam wszystkich Jakub Chomicki Odpowiedz Link Zgłoś
jakub_chomicki Re: SFera i Ubik 12.03.04, 07:21 Zapomniałem dodać, że numer 5 ukaże się jeszcze w marcu. Odpowiedz Link Zgłoś
braineater Re: SFera i Ubik 12.03.04, 14:52 No i dobrze - byle więcej takich tekstów jak "Słoneczniki" i macie szanse awansować na najciekawszy literacko magazyn SF w polsce (np polecam Kathe Koja) PS - ale felietonistów to bym zmienił... Odpowiedz Link Zgłoś