Dodaj do ulubionych

Do:.................... - Czwartek

IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 21.02.02, 08:24
Witam wszystkich!
Dzisiaj to szaro, brudno i cicho:((
Mam nadzieję, że ktoś mnie zarazi optymizmem.
Pozdrawiam i czekam.
Meve
Obserwuj wątek
    • Gość: Nala Re: Do:.................... - Czwartek IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 21.02.02, 08:30

Dzieeeeeń doooobryyyyy !!!!!!!!!!!!!!
      Doooooo booooojuuuuuuuu !!!!!!!!!!!!!
      PRECZ Z ZIMĄ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      PRECZ Z BIURWOKRACJĄ !!!!!!!!!!!!!!
      PRECZ Z PESYMIZMEM !!!!!!!!!!!!!!!!
      PRECZ Z PRECZEM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pozdrawiam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Gość: Meve Re: Do:.................... - Czwartek IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 21.02.02, 09:33
        Nastrój bojowy Cię ne opuszcza, a ja myślałąm, że w Krakowie to już tylko
        piosenki śpiewają - ale gdzie tam, gorąca krew :))))
        Ja natomiast nie wiem, czy mam wypić drugą kawę czy może wylać swoje wiadro
        zimnej wody na mój królewski ł... ten tego - żeby się z marazmu wybić.

• Gość: Nala Re: Zapytowywuję się .......... ?! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 21.02.02, 09:58

A czemuż to, czemuż Królowo Meve masz taki pesymistyczny nastrój ?
          Aaaaaaa, rozumiem (chyba???), problemy związane z monarchią !!!

Jak tam Twoje dziecię królewskiej krwi, zwane Myszą ? Czy już zdrowe ?
          • Gość: Meve Re: Zapytowywuję się .......... ?! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 21.02.02, 10:04
            Gość portalu: Nala napisał(a):

>
            > A czemuż to, czemuż Królowo Meve masz taki pesymistyczny nastrój ?
            > Aaaaaaa, rozumiem (chyba???), problemy związane z monarchią !!!
            Ano z monarchią:)
            >

> Jak tam Twoje dziecię królewskiej krwi, zwane Myszą ? Czy już zdrowe ?
            Bogu dzieki, zdrowe. Po komnatach biega, śmiechem i radosnymi okrzykami je
            napełniając. Jedno złe, co Mysze wczoraj zmartwiło - to , że lali porcelanowej
            się noga obłupała, ale Królewski Małzonek sklejał, obaczym:))

• Gość: Jarek Re: Do:.................... - Czwartek IP: 80.72.33.* 21.02.02, 09:35
        Glowe ma pochylajac powitac zacne Wacpanie pragne.
        O, Milosciwa widze, ze nastroj poranka dzisiejszego zbiezny z moim. :-(
        Assani Nalu, zapal Twoj dzisiaj podziwiac mi jeno przychodzi, bo sam dzisiaj
        nos na kwinte u mnie spuszczony. Cos w powietrzu wisi... Czyzby Jezdzcy? Ach,
        nastroju psuc nie chce... O wybaczenie prosic mi przychodzi, bo skryc sie
        zamierzam w kacie jakowym, aby egzystencjalne rozwazania snuc i droge ku
        optymizmowi najkrotsza wytyczyc.
        • Gość: Meve Re: Do:.................... - Czwartek IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 21.02.02, 09:48
          Gość portalu: Jarek napisał(a):

> Glowe ma pochylajac powitac zacne Wacpanie pragne.
          > O, Milosciwa widze, ze nastroj poranka dzisiejszego zbiezny z moim. :-(
          > Assani Nalu, zapal Twoj dzisiaj podziwiac mi jeno przychodzi, bo sam dzisiaj
          > nos na kwinte u mnie spuszczony. Cos w powietrzu wisi... Czyzby Jezdzcy? Ach,
          > nastroju psuc nie chce... O wybaczenie prosic mi przychodzi, bo skryc sie
          > zamierzam w kacie jakowym, aby egzystencjalne rozwazania snuc i droge ku
          > optymizmowi najkrotsza wytyczyc.
          Widzę, że Waść w podobnym nastroju.
          Ja także patzrę na Assankę Nalę z podziwem
          U mnie dziś i siły i serce małe:((

• Gość: monia Re: Do:.................... - Czwartek IP: 217.97.138.* 21.02.02, 09:36
        Noooo!!!!! Heeeej!!! Znowu do boju? To Potwór Biurokracją zwany jeszcze nie usieczon??? To kiedy
        jest czas na odpoczynek wojownika...to znaczy, przepraszam! wojowniczek? Ja proponuję przed
        wyruszeniem na kolejną Wyprawę kawę z pyszniutkim ajerkoniakiem! Mmmmm....
        • Gość: Nala Re: Przesilenie wiosenne ??????????? :-) IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 21.02.02, 10:25

U mnie nastrój bojowy jest !
          A czemóż to w Krakowie TYLKO !!! piosenki mają śpiewać ???
          A śpiewają, a czemóz nie ??? :-) JA TEŻ !!!
          Pieśń bojowa w dutkach mi tętni !!!!!!!!!! :-)

Co do bestii Biurokracyji, to nie znalazł się jeszce taki śmiałek, co by ją
          pokonał. Tysiące zginęły i nic !!!

Odpoczynek wojownika, tudzież wojowniczki jeno na eremyturze - czy jakosik tak ?
          :-)

AJERKONIACZKU BARDZO PROSZĘ, DO TEJ SZKLANECZKI ! COOOO, ZA DUŻA ??????
          NIEMOŻLIWE !!!!!!!!!!!!!!!!

• Gość: Meve Re: Przesilenie wiosenne ??????????? :-) IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 21.02.02, 10:39

>
            > U mnie nastrój bojowy jest !
            > A czemóż to w Krakowie TYLKO !!! piosenki mają śpiewać ???

A takie wolne skojarzenia, cicho sza, szaro .... itd,
            > A śpiewają, a czemóz nie ??? :-) JA TEŻ !!!
            > Pieśń bojowa w dutkach mi tętni !!!!!!!!!! :-)

Że w czym??:)))))
            >

>
            > Odpoczynek wojownika, tudzież wojowniczki jeno na eremyturze - czy jakosik tak
            > ?
            > :-)
            OJ Nalu, jakiegoś elisiru albo herbaty dobrej bym potzrebowała:)))
            > AJERKONIACZKU BARDZO PROSZĘ, DO TEJ SZKLANECZKI ! COOOO, ZA DUŻA ??????
            > NIEMOŻLIWE !!!!!!!!!!!!!!!!
            >
            >
            >
            >
            >

• Gość: monia Re: Przesilenie wiosenne ??????????? :-) IP: 217.97.138.* 21.02.02, 10:52
              Oj, ale Nali to tętni tak już od wczoraj! Pora zaniepokoić się...Nalu, czy dla ciebie ajerkoniaczek nawet
              w TAK MALUTKIEJ szklaneczce jest wskazany??? Prosimy o odpowiedź - PILNE! - gdzie dokładnie ci
              tętni - w której dutce (?)..?
              • Gość: Nala Re: Przesilenie wiosenne ??????????? :-) IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 21.02.02, 10:54
                Gość portalu: monia napisał(a):

> Oj, ale Nali to tętni tak już od wczoraj! Pora zaniepokoić się...Nalu, czy dla
                > ciebie ajerkoniaczek nawet
                > w TAK MALUTKIEJ szklaneczce jest wskazany??? Prosimy o odpowiedź - PILNE! - gdz
                > ie dokładnie ci
                > tętni - w której dutce (?)..?

W OBUUUU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
            • Gość: Nala Re: Przesilenie wiosenne ??????????? :-) IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 21.02.02, 10:53

Herbatka, proszę bardzo, "Kalahari" albo "Tiramisu", którą wolisz ???
              A może kawy o posmaku kokosowym ???

A ja jeszcze raz ajerkoniaczek, ooooo, w tą maleńką szklaneczkę !!!
              • Gość: monia Re: Przesilenie wiosenne ??????????? :-) IP: 217.97.138.* 21.02.02, 11:03
                Z powodu tętnienia, niestety dostaniesz mleka, zamiast dolewki ajerkoniaczku. Baaardzo mi przykro..
              • Gość: Meve Herbatka IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 21.02.02, 11:03

>
                > Herbatka, proszę bardzo, "Kalahari" albo "Tiramisu", którą wolisz ???
                > A może kawy o posmaku kokosowym ???

A która herbatka lepsza, bo ja lubię smaczną wypić, ale zupełnie się nie znam.
                Bardziej na ziołowych:))
                Albo innych difenbachiach:))

• Gość: monia Re: Herbatka IP: 217.97.138.* 21.02.02, 11:19
                  A może herbata o aromacie karmelowym...? Piłam ostatnio - pyszna!
                  I może ciasteczko...o! albo krówkę...? Świetne na poprawę samopoczucia...Masz po prostu spadek
                  poziomu optymizmu w organizmie, przejsciowy (oby jak najszybciej).
                • Gość: Nala Re: Herbatka IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 21.02.02, 11:38

Oooooo, mleko mi proponuje !!!!!!!! A co ? Ja osesek jestem ??????????? :-)))
                  Jak już ktoś ma dobry nastrój i dużo energii, to automatycznie robi
                  się "politycznie" podejrzany ?!?!!!!!
                  Też coś ???????!!!!!!!! Mleczko !!!!!!?????????
                  :-)))

Jeśli chodzi o herbatkę, to ja wolę Kalahari, ma "w sobie" pomarańcz, kwiat
                  chabra!!!, i czekoladę.
                  A Tiramisu to jest takie coś; owocowo-czekoladowo-toffi, też dobra.
                  I nie są z torebek !!!

chabra!!!, i czekoladę.
                  I nie są z torebek !!!

chabra!!!, i czekoladę.
                  I nie są z torebek !!!

chabra!!!, i czekoladę.
                  I nie są z torebek !!!
                • Gość: Nala Re: Herbatka IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 21.02.02, 11:39

Karmelowa, może być !!!

Czy Wy też macie problemy wysyłaniem ???
                  Ja już od jakiegoś czasu próbuję wysyłac i coś mi słabo idzie ! :-)
                  • Gość: monia Re: Herbatka IP: 217.97.138.* 21.02.02, 11:43
                    Uwielbiam, po prostu uwielbiam aromat chabra !!! :-))))))))))))))
                    Wysyłanie w dniu dzisiejszym jest, i owszem, do d....y!
                • Gość: Nala A TO CO ?????????????????????????????????????? IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 21.02.02, 11:42

Chyba mi nie chodziło o ilość ????????????????????????

Już sama nie wiem ????????????????????????????????????

A może to znaczy że już macie mnie dość i mam w ogóle odczepić ???????????
                  Jak tak, hlip, hlip, uuuuuuuuuu, to, hlip, hlip, żegnam, uuuuuu ..... !!!!!!

• Gość: monia Re: A TO CO ?????????????????????????????????????? IP: 217.97.138.* 21.02.02, 11:47
                    No czego jojczysz, kobieto??? Masz, masz tego ajerkoniaku i nie lamentuj, bo żałosc bierze. Co z
                    tobą? Ja mam gorszy problem - jutro piątek, i na "Władcę..." bym poszła.....
                    • Gość: Nala Re: Ooooooooooooooooo...., dobry pomysł !!! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 21.02.02, 11:56

> No czego jojczysz, kobieto??? Masz, masz tego ajerkoniaku i nie lamentuj, bo ża
                      > łosc bierze. Co z
                      > tobą? Ja mam gorszy problem - jutro piątek, i na "Władcę..." bym poszła.....

Hi, hi, (a może? chi, chi) - też już o tym myślałam, nawet Najmilszemu
                      wspomniałam, lecz nie wyraził specjalnej ochoty ! Dziwny jakiś, czy co ?????

To co ?????????
                      Idziemy ???????

A może jeszcze ktoś do nas dołączy ???

• Gość: monia Re: Ooooooooooooooooo...., dobry pomysł !!! IP: 217.97.138.* 21.02.02, 12:03
                        Mojemu nic nie mówiłam - i tak spoglądał na mnie podejrzliwie, gdy łapczywie rzuciłam się na
                        FOCUSowego CD. Jak mu powiedziałąm po wyjsciu z kina, że "teraz poszłabym na to jeszcze raz, na
                        spokojnie", to spojrzał się jak na głupią i zapytał, czy w kinie byłam niespokojna....Widać nadmiernie
                        nad tym Frodem chlipałam, stara, głupia krowa...
                        • Gość: Nala Re: Ooooooooooooooooo...., dobry pomysł !!! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 21.02.02, 12:11

Taaaaak, już to gdzieś widziałam ???????
                        • Gość: Jarek dobry pomysł !!! IP: 80.72.33.* 21.02.02, 12:31

> stara, głupia krowa...

Alez Assani Moniu!!! Racz naten tychczas slowa te obrazliwe odwolac!!! Bo jak
                          nie, to... na placu ubitym w obronie Twego imienia stanac mi bedzie!!! Z ochota
                          ogromna uczynic mi to przyjdzie, choc zagadka, czy przypadkiem z Toba potykac mi
                          by sie nie przyszlo?
                          • Gość: monia Re: dobry pomysł !!! IP: 217.97.138.* 21.02.02, 12:44
                            Wielcem rada Waćpanu! Niestety, w ww sytuacji okazałam się "starą, głupią krową" i nijakim
                            sposobem odwołać tego nie mogę...Zaiste, będziesz Waćpan ze mną się potykał...Mogę spytać,
                            jakowym orężem potykana będę??? Oby nie ironiją zjadliwą - tym sposobem ubijesz mnie
                            natychmiast....
                            • Gość: Jarek Re: dobry pomysł !!! IP: 80.72.33.* 21.02.02, 12:51
                              Wielce skomplikowany dylemat ten powstal i po przemysleniach za bezsens uznalem
                              potykanie sie z kims w obronie czci jego. Azaliz wiec Assani, ze dla mnie
                              Radosny Plomyczek Sloneczka Wiosennego przypominasz, a nie... toc to nawet
                              przez gardziel ma przejsc nie chce. W uklonach pozostajac
                              ;-)
                              • Gość: monia Re: dobry pomysł !!! IP: 217.97.138.* 21.02.02, 12:58
                                A czy promyczek słonka przed-wiosennego nie może czasem starej, głupiej krowy przypominać???
                                • Gość: Jarek Re: dobry pomysł !!! IP: 80.72.33.* 21.02.02, 13:03
                                  W nijaki sposob mozliwe to nie jest!!! Toc wiedziec mi to przychodzi po
                                  ostatniej wizycie u okulisty na przegladzie okresowym.
                                  ;-)
                                  • Gość: monia Re: dobry pomysł !!! IP: 217.97.138.* 21.02.02, 13:08
                                    Waszmosc zmień okulistę, z twoim wzrokiem nie jest najlepiej...
                                    • Gość: Jarek Re: dobry pomysł !!! IP: 80.72.33.* 21.02.02, 13:22
                                      Dojrzec mi dane, ze Assani niska samoocena dzisiaj sie podpierasz, wiec dyskus
                                      stale na niewlasciwy tor sie kieruje. Dla mnie pozostaniesz jednak czyms innym
                                      anizeli stwierdzic Ci przychodzi, niezaleznie od tego, czy okulista moj
                                      fachowy, ili nie.
                                      • Gość: monia Re: dobry pomysł !!! IP: 217.97.138.* 21.02.02, 13:36
                                        Takowe stwierdzenia poprawiają moją, zaniżoną dzisiaj samoocenę :-)))))))))
                                        Pozdrawiam!
                      • Gość: Meve Re: Ooooooooooooooooo...., dobry pomysł !!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 21.02.02, 12:23

> Gość portalu: monia napisał(a):
                        >
                        > > No czego jojczysz, kobieto??? Masz, masz tego ajerkoniaku i nie lamentuj,
                        > bo ża
                        > > łosc bierze. Co z
                        > > tobą? Ja mam gorszy problem - jutro piątek, i na "Władcę..." bym poszła...
                        > ..
                        >
                        >
                        > Hi, hi, (a może? chi, chi) - też już o tym myślałam, nawet Najmilszemu
                        > wspomniałam, lecz nie wyraził specjalnej ochoty ! Dziwny jakiś, czy co ?????
                        >
                        > To co ?????????
                        > Idziemy ???????
                        > :-)))
                        >
                        > A może jeszcze ktoś do nas dołączy ???

No ja bym chętnie, ale Luby już wyczuł sprawe i zalatwia jakis CD:)))

• Gość: monia Re: Ooooooooooooooooo...., dobry pomysł !!! IP: 217.97.138.* 21.02.02, 12:28
                          jaki czujny...( hi! hi!)
    • Gość: Nala Szaro - buro - wieje - pada - ............... i IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 21.02.02, 12:47

w ogóle do ....... niczego !!!

Chyba się zaraziłam od Was !!!

Po śniadanku zostało już tylko wspomnienie, a tu jeść się chce !
      No i gdzie te krówki ??? Już wszystkie zjedzone ???????????????? Jak
      mogliście ???????

• Gość: Meve Re: Szaro - buro - wieje - pada - ............... i IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 21.02.02, 12:54

>
        > w ogóle do ....... niczego !!!
        >
        > Chyba się zaraziłam od Was !!!

Ten tego, oo faktycznie, głupio wyszło, same papierki.
        Ale prosze bardzo rogaliki drożdżowe od Chmielewskich z wisienkami, malutkie,
        zmyślne, lukrem polane
        Smacznego
        >
        > Po śniadanku zostało już tylko wspomnienie, a tu jeść się chce !
        > No i gdzie te krówki ??? Już wszystkie zjedzone ???????????????? Jak
        > mogliście ???????
        >

• Gość: monia Re: Szaro - buro - wieje - pada - ............... i IP: 217.97.138.* 21.02.02, 12:57
        Ależ nie! Bardzo proszę, Nalu, częstuj się smiało...Zawsze kupuję więcej krówek, niż potrzeba :-)))
        Idealne lekarstwo na wszelkie smutki...Mmmmm..........Poza tym to nie smutek nas ogarnął, tylko
        późnozimowa melancholia. Człowiek naogląda się takich pięknych filmów, na które dłuuugo czekał , a
        potem robi się tak jakos...pusto. Ale słuchajcie, całe szczęscie, że to nie koniec! Wszak przed nami
        jeszcze dwie tego typu premiery! Kiedy sobie pomyslę, jak będę ryczała na "Dwóch wieżach" a potem
        na "Powrocie króla"....No a jeszcze wczesniej kupię sobie film na VIDEO....i też będę ryczała...
      • Gość: Jarek Re: Szaro - buro - wieje - pada - ............... i IP: 80.72.33.* 21.02.02, 12:58

> w ogóle do ....... niczego !!!

Kaj??? Bo nade mna blekit nieba i blask promieni slonecznych. Kilka barankow po
        blekicie hasa, ale opadu chyba nie bedzie. W ramach wietrzenia mozgownicy na
        powietrze wychodze, aby wietrzyk na twarzy poczuc.
        ;-)
        • Gość: Nala Re: Szaro - buro - wieje - pada - ............... i IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 21.02.02, 13:17

Smętek jakowyś mnie ogarnął.
          Toż pracy w pracy bez liku, a i ta bestyja B.(itd!) jest wielce upierd..,
          tfuuu, jest nie do pokonania !!!
          Jam już setnie zmachana. Oczęta mnie się samoistnie zamykają, a i głowina jakaś
          taka ciężka ! Czyżby li mnie sen jakiś ogarniał ??? (Broń Boże - wiekuisty!!!).

Tak mi jakoś smętno na duszy !!?

Ooooooo, dziękuję dobre kobiety, ups, tj, Szlachetne Waćpanie oczywiście, za te
          smakołyki !
          Mniammm, mniammmm, ta bułeczka z wiśniami, te cukierki ..... ! Mhhmmm, pycha !!!

Mości Jarosławie ! A gdzież to chasacie po świecie, że nad Twoją głową kłębią
          się baranki ???
          U mnie w starym grodzie, jeno szaro-bure chmury wiszą nisko i zwiastują
          niechybnie deszcz !

• Gość: Nala > Do Jarka !!! < IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 21.02.02, 13:35

Chi, chi, chi ....... !!!

Mości Jarosławie, dopiero przeczytałam "wypowiedź" niejakiego Roberta203 i
      uśmiałam, się setnie !!!
      Jak widzać, słownictwo Twoje jest wysoce zaraźliwe, nawet dla adwersarzy !!!

• Gość: Nala Pożegnania czas ........ !!! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 21.02.02, 13:56

Powolutku się żegnam.
      Widzę, że dzisiaj coś humorki szwankowały !!! Ciekawe czemu ??? :-)))

Czyżby li, to tylko pogoda ??????????? :-)))

...............................................

Ach ......, te oczyska Froda !!!!!! :-))))))))))))))))))))))
      • Gość: monia Re: Pożegnania czas ........ !!! IP: 217.97.138.* 21.02.02, 13:59
        Szczęsciara...No, pa! pa! Jutro piątek - może być lepiej z humorami...
        Oczy Froda są OBŁEDNE!!!
        • Gość: Nala Re: Pożegnania czas ........ !!! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 21.02.02, 14:15

Jeszcze jestem.
          Czytałaś może pościki naszego Rycerza Jarosława na innym wątku ???
          Warto !

Pozdrawiam wszystkich i oczekuję jutro w LEPSZYM HUMORZE !!!!!!!!!!

Brak dobrego nastroju - NIEUSPRAWIEDLIWIONY !!!!!!!!! BEZWZGLĘDNIE !!!!
          • Gość: Meve Re: Pożegnania czas ........ !!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 21.02.02, 14:36
            Ja czytałam, swietne.
            Papap doo jutra, może uda mi się nastawić bardziej pozytywnie.
            ps u mnie tez juz sklonce, niebieskie niebo i chmurki
            ps2 kroolik pozdrow mame
            • Gość: Jarek Re: Pożegnania czas ........ !!! IP: 80.72.33.* 21.02.02, 17:33
              Azaliz znowum sam na komnatach o arrasy ze scian opadle potknac mi tylko
              przychodzi.

Faktem z poludnia przygnalo nad nasze zamczysko chmury siwe i sypnal z nich
              snieg, ze na dziesiec krokow widac nie bylo. Szczeciem moj rumak nadal w
              podkowy zimowy podkuty.

Szacowne Damy zegnajac uklony sle
              ;-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka