Gość: monia IP: 217.97.138.* 07.03.02, 11:35 No, co z wami??? Meve, nie przeżyłas kolejnego dnia czy własnie zamordowałas ssszefa???? A szanowny Rycerz Jarosław???? Taka cisza jest niedopuszczalna!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Meve Re: DO TYCH CO ZWYKLE...WE CZWARTEK IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 07.03.02, 11:49 Mogę, mogę go zzzzzzzzabić???? Pleeeeease! Wiem oko Saurona chyba na mnie zwrocone:) A w ogóle to cześć:) Ktoś był na Beautiful Mind? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: DO TYCH CO ZWYKLE...WE CZWARTEK IP: 217.97.138.* 07.03.02, 12:03 czessss Jeszcze nie - na razie wystarcza mi mój..:-)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jolajola1 nie ta pora, co zwykle 07.03.02, 12:15 Witam szanowne panie (bo panów nie widzę), udało mi sie na godzinę wejść do sieci dzisiaj wcześniej! Popołudniem mam wywiadówkę!!! Czy szanowna Nala to dziś jest nieobecna ??? Albowiem odkryłam w niej bratnią duszę ! Jak napisała wczoraj ? :"...Ale zupełnie nie rozumiem, dlaczego nie można czytać na przystanku ? Zakaz jakiś czy co ??? Już parę razy zauważyłam zdziwione spojrzenia, gdy stałam (nieraz pod parasolką) i czytałam książkę ?! Zresztą na dobrą sprawę zawsze mam jakąś książkę ze sobą. Tak na "wszelki wypadek", a nuż .... ????? ...." Ja to nawet torebki kupuję sobie specjalnie obszerniejsze, zeby się do niej oprócz "standartu" zawsze zmieściła książka. I czasem wolę pojechać gdzieś autobusem, żeby miec wolne ręce i czas na czytanie, samochód niestety nie da się poradzić z książką Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: nie ta pora, co zwykle IP: 217.97.138.* 07.03.02, 12:32 Witaj, jolujolu!!! Moja torebka to już chyba nawet nie zasługuje na to miano...Torebka powinna być zgrabna i elegancka, moja zas jest po prostu bardzo duża...Tym sposobem mieszczą się w niej nawet dwie książki (a w domu czekają porozpoczynane kolejne dwie), poza, oczywiscie portwelem, kilkoma reklamówkami (na zakupy), 2 jabłkami i pomarańczą, parasolką, paczką husteczek do nosa i tych...innych takich rzeczy, notatnikiem, 2 albo 2 pękami kluczy......................................................... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meve Re: nie ta pora, co zwykle IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 07.03.02, 12:35 Mój Luby powiedził kiedyś, że nigdy tego nie zrozumie - po co mi te wszystkie rzeczy w torebce. Moja też nie jst elegancka - aa zapomniałyście jeszcze o gazecie/tach wpychanych siłaa do torebki, żeby się nie zmoczyły, ubrudziły cudzym brudem w autobusie./tramwaju itp:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: nie ta pora, co zwykle IP: 217.97.138.* 07.03.02, 12:41 Gość portalu: Meve napisał(a): > Mój Luby powiedził kiedyś, że nigdy tego nie zrozumie - po co mi te wszystkie > rzeczy w torebce. >Jasne, mój też nie rozumie, tyle, że jak idziemy do jakiegos marketu po zakupy, to zawsze wepchnie mi do torebki jakies portfele czy inne telefony...o, jeszcze panel od radia...a niech sobie w kieszeń wsadzi!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meve Panel IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 07.03.02, 12:45 Gość portalu: monia napisał(a): > >Jasne, mój też nie rozumie, tyle, że jak idziemy do jakiegos marketu po zak > upy, to zawsze wepchnie mi do torebki > jakies portfele czy inne telefony...o, jeszcze panel od radia...a niech sobie w > kieszeń wsadzi!!! TO ONI WSZYSCY TAK MAJĄ????????? Z TYMI PANELAMI?????????? ULŻYŁO MI TROCHĘ:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: Panel IP: 217.97.138.* 07.03.02, 12:47 To nie zauważyłas jeszcze, że oni wszyscy są bardzo podobni??!! :-)))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jolajola1 Re: Panel 07.03.02, 12:52 Gość portalu: Meve napisał(a): > TO ONI WSZYSCY TAK MAJĄ????????? > Z TYMI PANELAMI?????????? > ULŻYŁO MI TROCHĘ:) > Gość portalu: monia napisał(a): > to zawsze wepchnie mi do torebki jakies portfele czy inne telefony...o, jeszcze >panel od radia...a niech sobie w kieszeń wsadzi!!! Bo to trzeba sobie własnych panów wychowywać Ja wyszłam kiedyś z siebie, gdy mi do torebki wsadził CAŁE RADIO - i oberwało się ucho. Chyba obudziły się we mnie Furie czy tam Erynie i to w publicznym miejscu. Od tego czasu radio i inne panele chowa pod samochodowe siedzenie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: Panel IP: 217.97.138.* 07.03.02, 12:58 ..no tak, ale schowanie portfela pod siedzenie, to chyba też nie najlepiej.. :-)))))))))))))))))))))))))))) Ale, ogólnie mówiąc MASZ KOBIETO, RACJĘ!!!! Tylko że przed wejsciem do sklepu przypominam sobie, na co za chwilę będę próbowała Ślubnego namawiać (rzecz, oczywiscie niezbędna!!), i z jękiem, demonstracyjnie rozsuwam suwak toreb....torby! Poza tym, niedawno zmieniłam na większą, twierdząc, że potrzebuję jej do noszenia..panela...:-))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meve Re: nie ta pora, co zwykle IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 07.03.02, 12:33 Duchy, na Boga!!! Nali nie ma, nie wiemy co porabia, może szuka sssssssskarbu:) U mnie deszcz i zgrzytaniwe zębów:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: nie ta pora, co zwykle IP: 217.97.138.* 07.03.02, 12:38 Gość portalu: Meve napisał(a): > > Nali nie ma, nie wiemy co porabia, może szuka sssssssskarbu:) no bo przecież nie ssssssstraszy??? :-))))))))))))) > U mnie deszcz i zgrzytaniwe zębów:) Na zęby radziłabym uważać, ewentualne naprawy są cholernie kosztowne...Zgrzytaj sobie czym innym... Och, dzisiaj Chmielewska na Dwójce.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meve Re: nie ta pora, co zwykle IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 07.03.02, 12:44 Hihi, a może i sssstraszy:)) To czym ja biedna mam zgrzytać?? Cialko zbyt gładkie i okrągłe, żeby kosci gruchotały:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: nie ta pora, co zwykle IP: 217.97.138.* 07.03.02, 12:35 A odpowiadając na pytanie, spieszę doniesc, że Naszej Nali Kochanej dzisiaj całkiem nie ma (z nami, oczywiscie!) Odpowiedz Link Zgłoś
jolajola1 Re: nie ta pora, co zwykle 07.03.02, 12:44 hi, hi ja w torebce noszę jeszcze pudełeczko z 10 dyskietkami i jakieś tiktaki albo podobne. Bardzo zawsze mam ją okropnie wypchaną Gość portalu: Meve <U mnie deszcz i zgrzytaniwe zębów:) A mnie przed 20 minutami stłukł GRAD, ludzie chowali się pod wiatami przystankowymi, drugiej strony ulicy nie było widać. Paskudna ta pogoda, wczoraj zakręciłam sobie grzywkę i już jej nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: nie ta pora, co zwykle IP: 217.97.138.* 07.03.02, 12:52 jolajola1 napisał(a): > hi, hi > ja w torebce noszę jeszcze pudełeczko z 10 dyskietkami i jakieś tiktaki albo > podobne. Bardzo zawsze mam ją okropnie wypchaną ..buzię..? :-)))))))))))))))))))))))))))))))))) > > Gość portalu: Meve > <U mnie deszcz i zgrzytaniwe zębów:) > > A mnie przed 20 minutami stłukł GRAD, ludzie chowali się pod wiatami > przystankowymi, drugiej strony ulicy nie było widać. Paskudna ta pogoda, wczora > j > zakręciłam sobie grzywkę i już jej nie ma ja sobie przestałam cokolwiek kręcić, bo najmniejszy wiaterek albo opad powoduje...no, opad własnie! I dewastację - no, takie włosy, i tyle!!! A pogoda rzeczywiscie, przeurocza!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meve Dyskietki IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 07.03.02, 12:57 jolajola1 napisał(a): > hi, hi > ja w torebce noszę jeszcze pudełeczko z 10 dyskietkami NIe lepiej jeden CD?:)))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jolajola1 Re: Dyskietki 07.03.02, 13:03 Gość portalu: Meve napisał(a): > NIe lepiej jeden CD?:)))))))))))))))))) Nie, bo bardzo często przenoszę dane po kilka Mb, to by sie nie opłacało nagrywac całego CD i nie wszędzie są nagrywarki. A tak dane po skopiowaniu na komp usuwam z dyskietek. Uprzedzając pytanie, nie wszyscy chcą przesyłać dane internetem i nie wszyscy mają np. dostęp do sieci w domu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: Dyskietki IP: 217.97.138.* 07.03.02, 13:04 Niestety....a może na szczęscie??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: Dyskietki IP: 217.97.138.* 07.03.02, 13:03 Pewnie, że lepiej!!! Dlatego noszę dwie książki!!! :-)))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tiges Re: Dyskietki IP: *.silvershark.com.pl 07.03.02, 13:04 chcialbym dyskretnie zauwazyc (i przeprosic od razu za wtracenie), iz dyskietki maja ta przewage, ze naped dyskietek jest praktycznie w kazdym komputerze. Aby plyta CD-RW spelniala podobna funkcje, to w kazdym komputerze powinna byc nagrywarka (a nie jest ;) ). Aby wiec przegrac kilka dokumentow, to lepiej jest miec przy sobie dyskietki. Starszy postrunkowy mgr inz doc dr prof hab murarz spawacz tiges Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tiges Re: Dyskietki IP: *.silvershark.com.pl 07.03.02, 13:05 grr .. :) zle sie odpowiedz umiescila ;) miala byc pod pytaniem Meve (a nie lepiej jeden cd? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: tiges IP: 217.97.138.* 07.03.02, 13:06 Baaaaaardzo fachowo! :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tiges Re: tiges IP: *.silvershark.com.pl 07.03.02, 13:07 Ciiii ;) .. sam nie wiem co polowa wyrazow oznacza ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meve Re: tiges IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 07.03.02, 13:09 :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: tiges IP: 217.97.138.* 07.03.02, 13:11 Oj, dooobra...ale zgrabnie połączyłes...to też ważne...:-))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meve Re: Dyskietki IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 07.03.02, 13:07 OK, OK, mnie tylko o to chodziło, że więcej ksiażek by sie zmieściło Tylko Królowa Meve Megalomanka oczywiście:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: co do torebki.... IP: 217.97.138.* 07.03.02, 13:12 (czasem jeszcze mały ajerkoniaczek do kawy) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meve Re: co do torebki.... IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 07.03.02, 13:15 Do niedzieli jeszcze paczuszkę papierosików:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: co do torebki.... IP: 217.97.138.* 07.03.02, 13:17 O!!!!!! Czy to oznacza...????? Odpowiedz Link Zgłoś
jolajola1 Re: co do torebki.... 07.03.02, 13:20 Gość portalu: Meve napisał(a): > Do niedzieli jeszcze paczuszkę papierosików:)) przegrałaś z nałogiem ?!?!?!?!?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meve Dyskietki IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 07.03.02, 13:02 jolajola1 napisał(a): > hi, hi > ja w torebce noszę jeszcze pudełeczko z 10 dyskietkami NIe lepiej jeden CD?:)))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jolajola1 do torebki 07.03.02, 13:16 <Autor: Gość portalu: monia <(czasem jeszcze mały ajerkoniaczek do kawy) kawy nie pijam, ajerkoniaczkiem nie pogardzę. Ostatnio w torebce miałam ( po kolei oczywiście)tomy Władcy Pierścieni, na szczęście mam małe formatowo wydanie CIA boks. Zaniedługo znowu przeczytam Hobbita... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: do torebki IP: 217.97.138.* 07.03.02, 13:21 A która prawdziwa kobieta pogardziłaby małym ajerkoniaczkiem???? No, dobrze, kawa - nie!!! No, ale dobra, mocna herbata (nie torebkowa, tylko parzona!) Uwielbiam sklepik herbaciany w naszym kombajnie handlowym M1. Mnóstwo odmian i miła obsługa, i pudełeczka, i ładne filiżanki, i jak pachnie!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jolajola1 kawa czy herbata 07.03.02, 13:26 Gość portalu: monia napisał(a): > No, dobrze, kawa - nie!!! No, ale dobra, mocna herbata (nie torebkowa, tylko pa > rzona!) > Uwielbiam sklepik herbaciany w naszym kombajnie handlowym M1. Mnóstwo odmian i > miła obsługa, i pudełeczka, i > ładne filiżanki, i jak pachnie!!!!!! Wąchać to ja wolę kawkę, jest taki stragan w Geancie, gdzie mogę stać i 10 minut (udając kolejkę do bankomatu) i wwąchwać się w zapach świeżo mielonej... Pić nie, czasem tylko jakieć cappucino z torebki. A jeśli herbata - to w dużym kubasie, najlepiej earl grey i niesłodki i prawie całkiiem wystudzony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: kawa czy herbata IP: 217.97.138.* 07.03.02, 13:28 A lubisz zapach piekarni??? Mmmm.......... Odpowiedz Link Zgłoś
jolajola1 Re: kawa czy herbata 07.03.02, 13:41 Gość portalu: monia napisał(a): > A lubisz zapach piekarni??? Mmmm.......... W niektórych marketach przy wejściu rozpylają zapach świeżego pieczywka, człowiekowi cieknie ślinka, a to tylko PERFUMA !!! Znam firmę, która takie zapachy sprzedaje i od dwóch-trzech lat mają coraz większe obroty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: kawa czy herbata IP: 217.97.138.* 07.03.02, 13:46 No ale ja jeszcze lubię zobaczyć taki rumiany chleb...a najlepiej jeszcze móc czyms posmarować przylepkę...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meve PROŚBA IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 07.03.02, 13:24 Mam prośbę - dotyczy ona twórczości Chmielewskiej - moge przesłac na maila? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: PROŚBA IP: 217.97.138.* 07.03.02, 13:25 Co się dziwnie pytasz??? Odpowiedz Link Zgłoś
jolajola1 Re: PROŚBA 07.03.02, 13:29 czytałam wielokrotnie całą Chmielewską, pytaj zatem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: PROŚBA IP: 217.97.138.* 07.03.02, 13:32 A oglądałas to, co do tej pory zostało zekranizowane??? Ze wszystkich czterech to chyba klimat pierwszej - żeby było ciekawiej - był moim zdaniem najbardziej zbliżony do tego, co autorka miała na mysli...Co prawda sama autorka była zdegustowana... Odpowiedz Link Zgłoś
jolajola1 Re: PROŚBA 07.03.02, 13:36 Gość portalu: monia napisał(a): > A oglądałas to, co do tej pory zostało zekranizowane??? Ze wszystkich czterech > to chyba klimat pierwszej - > żeby było ciekawiej - był moim zdaniem najbardziej zbliżony do tego, co autorka > miała na mysli...Co prawda sama > autorka była zdegustowana... Oglądałam tylko pierwszą ekranizację, ta z chyba Kaliną Jędrusik ?? pt. ?? Lekarstwo na miłość. I juz więcej nie chcę, wolę czytać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: PROŚBA IP: 217.97.138.* 07.03.02, 13:43 Zgodzę się z tobą...ale z drugiej strony ciekawosc bierze zawsze u mnie górę nad głosem rozsądku...no i oczywiscie żałuję tego..poniewczasie... A ostatnie, co widziałam, to "Wszystkich podejrzanych" z Edytą Olszówką w roli Joanny i Englertem w roli Prokuratora.....oraz Kazimierzem Kaczorem w roli Diabła..w kapelusiku tyrolskim z pórkiem...żenada... No a dzisiaj będzie "Całe zdanie..." (ale nudna jestem) no i wiem że po raz kolejny przeżyję ciężkie chwile, ale po prostu MUSZĘ..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: Meve! IP: 217.97.138.* 07.03.02, 13:45 Wszystko ci wypełnię, tylko wytłumacz mi, czemu przy otwieraniu pyszczy mi, że nie ma konwertera DOSWRS32.CNV??? I potem mam robaczki????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meve ?????? IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 07.03.02, 13:47 Gość portalu: monia napisał(a): > Wszystko ci wypełnię, tylko wytłumacz mi, czemu przy otwieraniu pyszczy mi, że > nie ma konwertera > DOSWRS32.CNV??? I potem mam robaczki????? Jezu, nie wiem A Worda masz w ogóle?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meve Re: ?????? IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 07.03.02, 13:54 OKI, wysyłam jeszcze raz, w innym formacie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: ?????? IP: 217.97.138.* 07.03.02, 13:54 Ale jesli wymyslę, o co chodzi, to z chęcią wypełnię... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meve Doszło? IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 07.03.02, 14:28 No i jak, jest ok? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mnia Re: Doszło? IP: 217.97.138.* 07.03.02, 14:34 Doszło, ale mam kłopoty z odesłaniem...Słuchaj, to jest krótkie, ja ci w osobnym pliku jutro wyslę odpowiedzi i już...Zgoda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meve OK IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 07.03.02, 14:42 OKI, możesz nawet w mailu napisac odpowiedzi Dzięki bardzo:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: Meve! IP: 217.97.138.* 07.03.02, 14:21 Doszło!!! Zobaczymy, czy uda się odesłać.... Odpowiedz Link Zgłoś
jolajola1 moja godzina minęła 07.03.02, 13:47 Pa nie wiem, czy wytrzymam do wtorku ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: moja godzina minęła IP: 217.97.138.* 07.03.02, 13:50 mamy nadzieję....Pa, pa!!! Odpowiedz Link Zgłoś