Dodaj do ulubionych

DO TYCH CO ZWYKLE...WE CZWARTEK

IP: 217.97.138.* 07.03.02, 11:35
No, co z wami??? Meve, nie przeżyłas kolejnego dnia czy własnie zamordowałas ssszefa????
A szanowny Rycerz Jarosław???? Taka cisza jest niedopuszczalna!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Meve Re: DO TYCH CO ZWYKLE...WE CZWARTEK IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 07.03.02, 11:49
      Mogę, mogę go zzzzzzzzabić???? Pleeeeease! Wiem oko Saurona chyba na mnie
      zwrocone:)
      A w ogóle to cześć:)
      Ktoś był na Beautiful Mind?
      • Gość: monia Re: DO TYCH CO ZWYKLE...WE CZWARTEK IP: 217.97.138.* 07.03.02, 12:03
        czessss
        Jeszcze nie - na razie wystarcza mi mój..:-))))))))))))
        • jolajola1 nie ta pora, co zwykle 07.03.02, 12:15
          Witam szanowne panie (bo panów nie widzę), udało mi sie na godzinę wejść do
          sieci dzisiaj wcześniej! Popołudniem mam wywiadówkę!!!
          Czy szanowna Nala to dziś jest nieobecna ??? Albowiem odkryłam w niej bratnią
          duszę ! Jak napisała wczoraj ? :"...Ale zupełnie nie rozumiem, dlaczego nie
          można czytać na przystanku ? Zakaz jakiś czy co ??? Już parę razy zauważyłam
          zdziwione spojrzenia, gdy stałam (nieraz pod parasolką) i czytałam książkę ?!
          Zresztą na dobrą sprawę zawsze mam jakąś książkę ze sobą. Tak na "wszelki
          wypadek", a nuż .... ????? ...."
          Ja to nawet torebki kupuję sobie specjalnie obszerniejsze, zeby się do niej
          oprócz "standartu" zawsze zmieściła książka. I czasem wolę pojechać gdzieś
          autobusem, żeby miec wolne ręce i czas na czytanie, samochód niestety nie da
          się poradzić z książką
          • Gość: monia Re: nie ta pora, co zwykle IP: 217.97.138.* 07.03.02, 12:32
            Witaj, jolujolu!!! Moja torebka to już chyba nawet nie zasługuje na to miano...Torebka powinna być zgrabna i
            elegancka, moja zas jest po prostu bardzo duża...Tym sposobem mieszczą się w niej nawet dwie książki (a w
            domu czekają porozpoczynane kolejne dwie), poza, oczywiscie portwelem, kilkoma reklamówkami (na zakupy), 2
            jabłkami i pomarańczą, parasolką, paczką husteczek do nosa i tych...innych takich rzeczy, notatnikiem, 2 albo 2
            pękami kluczy.........................................................
            • Gość: Meve Re: nie ta pora, co zwykle IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 07.03.02, 12:35
              Mój Luby powiedził kiedyś, że nigdy tego nie zrozumie - po co mi te wszystkie
              rzeczy w torebce.
              Moja też nie jst elegancka - aa zapomniałyście jeszcze o gazecie/tach
              wpychanych siłaa do torebki, żeby się nie zmoczyły, ubrudziły cudzym brudem w
              autobusie./tramwaju itp:)
              • Gość: monia Re: nie ta pora, co zwykle IP: 217.97.138.* 07.03.02, 12:41
                Gość portalu: Meve napisał(a):

> Mój Luby powiedził kiedyś, że nigdy tego nie zrozumie - po co mi te wszystkie
                > rzeczy w torebce.
                >Jasne, mój też nie rozumie, tyle, że jak idziemy do jakiegos marketu po zakupy, to zawsze wepchnie mi do torebki
                jakies portfele czy inne telefony...o, jeszcze panel od radia...a niech sobie w kieszeń wsadzi!!!

• Gość: Meve Panel IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 07.03.02, 12:45
                  Gość portalu: monia napisał(a):

> >Jasne, mój też nie rozumie, tyle, że jak idziemy do jakiegos marketu po zak
                  > upy, to zawsze wepchnie mi do torebki
                  > jakies portfele czy inne telefony...o, jeszcze panel od radia...a niech sobie w
                  > kieszeń wsadzi!!!
                  TO ONI WSZYSCY TAK MAJĄ?????????
                  Z TYMI PANELAMI??????????
                  ULŻYŁO MI TROCHĘ:)

• Gość: monia Re: Panel IP: 217.97.138.* 07.03.02, 12:47
                    To nie zauważyłas jeszcze, że oni wszyscy są bardzo podobni??!! :-))))))))))))))))))))))
                  • jolajola1 Re: Panel 07.03.02, 12:52
                    > TO ONI WSZYSCY TAK MAJĄ?????????
                    > Z TYMI PANELAMI??????????
                    > ULŻYŁO MI TROCHĘ:)

> Gość portalu: monia napisał(a):
                    > to zawsze wepchnie mi do torebki jakies portfele czy inne telefony...o, jeszcze
                    >panel od radia...a niech sobie w kieszeń wsadzi!!!

Bo to trzeba sobie własnych panów wychowywać
                    Ja wyszłam kiedyś z siebie, gdy mi do torebki wsadził CAŁE RADIO - i oberwało się
                    ucho. Chyba obudziły się we mnie Furie czy tam Erynie i to w publicznym miejscu.
                    Od tego czasu radio i inne panele chowa pod samochodowe siedzenie...
                    • Gość: monia Re: Panel IP: 217.97.138.* 07.03.02, 12:58
                      ..no tak, ale schowanie portfela pod siedzenie, to chyba też nie najlepiej.. :-))))))))))))))))))))))))))))
                      Ale, ogólnie mówiąc MASZ KOBIETO, RACJĘ!!!!
                      Tylko że przed wejsciem do sklepu przypominam sobie, na co za chwilę będę próbowała Ślubnego namawiać
                      (rzecz, oczywiscie niezbędna!!), i z jękiem, demonstracyjnie rozsuwam suwak toreb....torby!
                      Poza tym, niedawno zmieniłam na większą, twierdząc, że potrzebuję jej do noszenia..panela...:-)))))))))))))))
          • Gość: Meve Re: nie ta pora, co zwykle IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 07.03.02, 12:33
            Duchy, na Boga!!!
            Nali nie ma, nie wiemy co porabia, może szuka sssssssskarbu:)
            U mnie deszcz i zgrzytaniwe zębów:)
            • Gość: monia Re: nie ta pora, co zwykle IP: 217.97.138.* 07.03.02, 12:38

>
              > Nali nie ma, nie wiemy co porabia, może szuka sssssssskarbu:)

no bo przecież nie ssssssstraszy??? :-)))))))))))))

> U mnie deszcz i zgrzytaniwe zębów:)
              Na zęby radziłabym uważać, ewentualne naprawy są cholernie kosztowne...Zgrzytaj sobie czym innym...
              Och, dzisiaj Chmielewska na Dwójce....

• Gość: Meve Re: nie ta pora, co zwykle IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 07.03.02, 12:44
                Hihi, a może i sssstraszy:))
                To czym ja biedna mam zgrzytać??
                Cialko zbyt gładkie i okrągłe, żeby kosci gruchotały:))))
          • Gość: monia Re: nie ta pora, co zwykle IP: 217.97.138.* 07.03.02, 12:35
            A odpowiadając na pytanie, spieszę doniesc, że Naszej Nali Kochanej dzisiaj całkiem nie ma (z nami, oczywiscie!)
            • jolajola1 Re: nie ta pora, co zwykle 07.03.02, 12:44
              hi, hi
              ja w torebce noszę jeszcze pudełeczko z 10 dyskietkami i jakieś tiktaki albo
              podobne. Bardzo zawsze mam ją okropnie wypchaną

Gość portalu: Meve
              <U mnie deszcz i zgrzytaniwe zębów:)

A mnie przed 20 minutami stłukł GRAD, ludzie chowali się pod wiatami
              przystankowymi, drugiej strony ulicy nie było widać. Paskudna ta pogoda, wczoraj
              zakręciłam sobie grzywkę i już jej nie ma
              • Gość: monia Re: nie ta pora, co zwykle IP: 217.97.138.* 07.03.02, 12:52
                jolajola1 napisał(a):

> hi, hi
                > ja w torebce noszę jeszcze pudełeczko z 10 dyskietkami i jakieś tiktaki albo
                > podobne. Bardzo zawsze mam ją okropnie wypchaną

..buzię..? :-))))))))))))))))))))))))))))))))))
                >
                > Gość portalu: Meve
                > <U mnie deszcz i zgrzytaniwe zębów:)
                >
                > A mnie przed 20 minutami stłukł GRAD, ludzie chowali się pod wiatami
                > przystankowymi, drugiej strony ulicy nie było widać. Paskudna ta pogoda, wczora
                > j
                > zakręciłam sobie grzywkę i już jej nie ma

ja sobie przestałam cokolwiek kręcić, bo najmniejszy wiaterek albo opad powoduje...no, opad własnie! I dewastację -
                no, takie włosy, i tyle!!!
                A pogoda rzeczywiscie, przeurocza!!!
              • Gość: Meve Dyskietki IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 07.03.02, 12:57
                jolajola1 napisał(a):

> hi, hi
                > ja w torebce noszę jeszcze pudełeczko z 10 dyskietkami

NIe lepiej jeden CD?:))))))))))))))))))
                • jolajola1 Re: Dyskietki 07.03.02, 13:03
                  > NIe lepiej jeden CD?:))))))))))))))))))

Nie, bo bardzo często przenoszę dane po kilka Mb, to by sie nie opłacało nagrywac
                  całego CD i nie wszędzie są nagrywarki. A tak dane po skopiowaniu na komp usuwam
                  z dyskietek. Uprzedzając pytanie, nie wszyscy chcą przesyłać dane internetem i
                  nie wszyscy mają np. dostęp do sieci w domu
                  • Gość: monia Re: Dyskietki IP: 217.97.138.* 07.03.02, 13:04
                    Niestety....a może na szczęscie???
                • Gość: monia Re: Dyskietki IP: 217.97.138.* 07.03.02, 13:03
                  Pewnie, że lepiej!!! Dlatego noszę dwie książki!!! :-))))))))))))))))))))
                • Gość: tiges Re: Dyskietki IP: *.silvershark.com.pl 07.03.02, 13:04
                  chcialbym dyskretnie zauwazyc (i przeprosic od razu za wtracenie), iz dyskietki
                  maja ta przewage, ze naped dyskietek jest praktycznie w kazdym komputerze. Aby
                  plyta CD-RW spelniala podobna funkcje, to w kazdym komputerze powinna byc
                  nagrywarka (a nie jest ;) ). Aby wiec przegrac kilka dokumentow, to lepiej jest
                  miec przy sobie dyskietki.

Starszy postrunkowy mgr inz doc dr prof hab murarz spawacz
                  tiges
                  • Gość: tiges Re: Dyskietki IP: *.silvershark.com.pl 07.03.02, 13:05
                    grr .. :) zle sie odpowiedz umiescila ;) miala byc pod pytaniem Meve (a nie
                    lepiej jeden cd? :)
                  • Gość: monia Re: tiges IP: 217.97.138.* 07.03.02, 13:06
                    Baaaaaardzo fachowo!
                    :-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
                    • Gość: tiges Re: tiges IP: *.silvershark.com.pl 07.03.02, 13:07
                      Ciiii ;) .. sam nie wiem co polowa wyrazow oznacza ;)
                      • Gość: Meve Re: tiges IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 07.03.02, 13:09
                        :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
                      • Gość: monia Re: tiges IP: 217.97.138.* 07.03.02, 13:11
                        Oj, dooobra...ale zgrabnie połączyłes...to też ważne...:-)))))))))))))))
                  • Gość: Meve Re: Dyskietki IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 07.03.02, 13:07
                    OK, OK, mnie tylko o to chodziło, że więcej ksiażek by sie zmieściło
                    Tylko Królowa Meve
                    Megalomanka oczywiście:)
                    • Gość: monia Re: co do torebki.... IP: 217.97.138.* 07.03.02, 13:12
                      (czasem jeszcze mały ajerkoniaczek do kawy)
                      • Gość: Meve Re: co do torebki.... IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 07.03.02, 13:15
                        Do niedzieli jeszcze paczuszkę papierosików:))
                        • Gość: monia Re: co do torebki.... IP: 217.97.138.* 07.03.02, 13:17
                          O!!!!!! Czy to oznacza...?????
                        • jolajola1 Re: co do torebki.... 07.03.02, 13:20

> Do niedzieli jeszcze paczuszkę papierosików:))

przegrałaś z nałogiem ?!?!?!?!?!
              • Gość: Meve Dyskietki IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 07.03.02, 13:02
                jolajola1 napisał(a):

> hi, hi
                > ja w torebce noszę jeszcze pudełeczko z 10 dyskietkami

NIe lepiej jeden CD?:))))))))))))))))))
                • jolajola1 do torebki 07.03.02, 13:16
                  <Autor: Gość portalu: monia
                  <(czasem jeszcze mały ajerkoniaczek do kawy)

kawy nie pijam, ajerkoniaczkiem nie pogardzę.
                  Ostatnio w torebce miałam ( po kolei oczywiście)tomy Władcy Pierścieni, na
                  szczęście mam małe formatowo wydanie CIA boks. Zaniedługo znowu przeczytam
                  Hobbita...
                  • Gość: monia Re: do torebki IP: 217.97.138.* 07.03.02, 13:21
                    A która prawdziwa kobieta pogardziłaby małym ajerkoniaczkiem????
                    No, dobrze, kawa - nie!!! No, ale dobra, mocna herbata (nie torebkowa, tylko parzona!)
                    Uwielbiam sklepik herbaciany w naszym kombajnie handlowym M1. Mnóstwo odmian i miła obsługa, i pudełeczka, i
                    ładne filiżanki, i jak pachnie!!!!!!
                    • jolajola1 kawa czy herbata 07.03.02, 13:26
                      > No, dobrze, kawa - nie!!! No, ale dobra, mocna herbata (nie torebkowa, tylko pa
                      > rzona!)
                      > Uwielbiam sklepik herbaciany w naszym kombajnie handlowym M1. Mnóstwo odmian i
                      > miła obsługa, i pudełeczka, i
                      > ładne filiżanki, i jak pachnie!!!!!!

Wąchać to ja wolę kawkę, jest taki stragan w Geancie, gdzie mogę stać i 10 minut
                      (udając kolejkę do bankomatu) i wwąchwać się w zapach świeżo mielonej... Pić nie,
                      czasem tylko jakieć cappucino z torebki.
                      A jeśli herbata - to w dużym kubasie, najlepiej earl grey i niesłodki i prawie
                      całkiiem wystudzony
                      • Gość: monia Re: kawa czy herbata IP: 217.97.138.* 07.03.02, 13:28
                        A lubisz zapach piekarni??? Mmmm..........
                        • jolajola1 Re: kawa czy herbata 07.03.02, 13:41
                          > A lubisz zapach piekarni??? Mmmm..........

W niektórych marketach przy wejściu rozpylają zapach świeżego pieczywka,
                          człowiekowi cieknie ślinka, a to tylko PERFUMA !!!
                          Znam firmę, która takie zapachy sprzedaje i od dwóch-trzech lat mają coraz
                          większe obroty
                          • Gość: monia Re: kawa czy herbata IP: 217.97.138.* 07.03.02, 13:46
                            No ale ja jeszcze lubię zobaczyć taki rumiany chleb...a najlepiej jeszcze móc czyms posmarować przylepkę......
    • Gość: Meve PROŚBA IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 07.03.02, 13:24
      Mam prośbę - dotyczy ona twórczości Chmielewskiej - moge przesłac na maila?
      • Gość: monia Re: PROŚBA IP: 217.97.138.* 07.03.02, 13:25
        Co się dziwnie pytasz???
        • jolajola1 Re: PROŚBA 07.03.02, 13:29
          czytałam wielokrotnie całą Chmielewską, pytaj zatem
          • Gość: monia Re: PROŚBA IP: 217.97.138.* 07.03.02, 13:32
            A oglądałas to, co do tej pory zostało zekranizowane??? Ze wszystkich czterech to chyba klimat pierwszej -
            żeby było ciekawiej - był moim zdaniem najbardziej zbliżony do tego, co autorka miała na mysli...Co prawda sama
            autorka była zdegustowana...
            • jolajola1 Re: PROŚBA 07.03.02, 13:36
              > A oglądałas to, co do tej pory zostało zekranizowane??? Ze wszystkich czterech
              > to chyba klimat pierwszej -
              > żeby było ciekawiej - był moim zdaniem najbardziej zbliżony do tego, co autorka
              > miała na mysli...Co prawda sama
              > autorka była zdegustowana...

Oglądałam tylko pierwszą ekranizację, ta z chyba Kaliną Jędrusik ?? pt. ??
              Lekarstwo na miłość. I juz więcej nie chcę, wolę czytać
              • Gość: monia Re: PROŚBA IP: 217.97.138.* 07.03.02, 13:43
                Zgodzę się z tobą...ale z drugiej strony ciekawosc bierze zawsze u mnie górę nad głosem rozsądku...no i
                oczywiscie żałuję tego..poniewczasie...
                A ostatnie, co widziałam, to "Wszystkich podejrzanych" z Edytą Olszówką w roli Joanny i Englertem w roli
                Prokuratora.....oraz Kazimierzem Kaczorem w roli Diabła..w kapelusiku tyrolskim z pórkiem...żenada...
                No a dzisiaj będzie "Całe zdanie..." (ale nudna jestem) no i wiem że po raz kolejny przeżyję ciężkie chwile, ale po
                prostu MUSZĘ.....
                • Gość: monia Re: Meve! IP: 217.97.138.* 07.03.02, 13:45
                  Wszystko ci wypełnię, tylko wytłumacz mi, czemu przy otwieraniu pyszczy mi, że nie ma konwertera
                  DOSWRS32.CNV??? I potem mam robaczki?????
                  • Gość: Meve ?????? IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 07.03.02, 13:47

> Wszystko ci wypełnię, tylko wytłumacz mi, czemu przy otwieraniu pyszczy mi, że
                    > nie ma konwertera
                    > DOSWRS32.CNV??? I potem mam robaczki?????
                    Jezu, nie wiem
                    A Worda masz w ogóle?:))

• Gość: monia Re: ?????? IP: 217.97.138.* 07.03.02, 13:51
                      Noooo........
                      • Gość: Meve Re: ?????? IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 07.03.02, 13:54
                        OKI, wysyłam jeszcze raz, w innym formacie:)
                      • Gość: monia Re: ?????? IP: 217.97.138.* 07.03.02, 13:54
                        Ale jesli wymyslę, o co chodzi, to z chęcią wypełnię...
                        • Gość: Meve Doszło? IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 07.03.02, 14:28
                          No i jak, jest ok?
                          • Gość: mnia Re: Doszło? IP: 217.97.138.* 07.03.02, 14:34
                            Doszło, ale mam kłopoty z odesłaniem...Słuchaj, to jest krótkie, ja ci w osobnym pliku jutro wyslę odpowiedzi i
                            już...Zgoda?
                            • Gość: Meve OK IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 07.03.02, 14:42
                              OKI, możesz nawet w mailu napisac odpowiedzi
                              Dzięki bardzo:))
                              • Gość: monia Re:Pa, pa! IP: 217.97.138.* 07.03.02, 15:07
                                No to do jutra!!! Pa!
                  • Gość: monia Re: Meve! IP: 217.97.138.* 07.03.02, 14:21
                    Doszło!!! Zobaczymy, czy uda się odesłać....
                • jolajola1 moja godzina minęła 07.03.02, 13:47
                  Pa
                  nie wiem, czy wytrzymam do wtorku ...
                  • Gość: monia Re: moja godzina minęła IP: 217.97.138.* 07.03.02, 13:50
                    mamy nadzieję....Pa, pa!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka