Dodaj do ulubionych

>>> CZWARTEK !!!!!!!!! <<<

IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 14.03.02, 07:46

Dzień dobry, cześć i czołem !!!!!!!!!
Coś wczoraj zastrajkowało i chyba większość z nas miała jakieś problemy z
wejściem na forum. Mam nadzieję że dzisiaj będzie lepiej.
Widzę, że ajekroniaczek Moni miał wielkie powodzenie, i było go baaaardzo dużo,
starczyło nawet dla drugiej zmiany, która popijała go sobie pucharami !!!!!
"Obiło" mi się też o oczy, że będziemy miały elfie zaślubiny !?
Czyżbym źle przeczytała ???????????

K I E D Y ?????????????????????????

Pozdrawiam. Nala Ciekawska
Obserwuj wątek
    • Gość: Jarek Re: >>> CZWARTEK !!!!!!!!! <<< IP: 80.72.33.* 14.03.02, 07:56
      Witojcie, witojcie!!!
    • manwe Re: >>> CZWARTEK !!!!!!!!! <<< 14.03.02, 08:08
      Pokój temu wątkowi
      • Gość: Jarek Re: >>> CZWARTEK !!!!!!!!! <<< IP: 80.72.33.* 14.03.02, 08:09
        I Tobie!
        • Gość: Nala Re: >>> CZWARTEK !!!!!!!!! <<< IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 14.03.02, 08:29

Witaj Rycerzu Jarosławie !
          Radam wielce że tak ochoczo witasz naszych nowych gości.

Prosiemy, prosiemy, czem chata bogata !!! A nie, przecież my mamy w posiadaniu
          wcale duży zamek, to jakoś inaczej powinno brzmieć.
          Ale witamy serdecznie !!!!!

Jak Waćpana wyprawy dalekie ? Jakie wieści ze świata dalekiego Waść
          przywozisz ??? I CO ??????? (-przywozisz Waść???)
          :-)))))

• Gość: Meve Re: >>> CZWARTEK !!!!!!!!! <<< IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 14.03.02, 08:22
      Witam , o jakie pokojowe przesłania - pięknie pięknie, az mi się humor poprawił
      w tak koszmarną pogodę:)))
      Meve w lekkeij depresji lub melancholii
      • Gość: Jarek Re: >>> CZWARTEK !!!!!!!!! <<< IP: 80.72.33.* 14.03.02, 08:29
        Gość portalu: Meve napisał(a):

> Meve w lekkeij depresji lub melancholii

Nie popodaj w przygnebienie o Najjasniejsza, gdyz jutro moze byc jeszcze gorzej.
        ;-)
        • Gość: Nala Re: Koszmarna pogoda ????????????????????????????? IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 14.03.02, 08:34

Ależ o czymże prawisz Szanowna Meve ??????????????????????
          Pogoda jest cud piękności !!!!!!!!! Może nie najcieplej, ale za to jak
          słonecznie !!!!!!!!!!!!!!!

Zapraszam zatem do mnie !!!!!!!
          • Gość: Meve Re: Koszmarna pogoda ????????????????????????????? IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 14.03.02, 08:57
            Taaaak, w Krakowie to nawet słońcve ładniej świeci:))))))))
            U mnie deszcz ze śniegiem, także długo sie nije zastanawiam, tylko biore mio..
            ten tego rumaka i lecę w te pędy do Nali na gościnę
            A Nazgul niech już przestanie wybałuszać oczy i udawać, ze straszny.
            Kawy gorącej !
            • Gość: Nala Re: Koszmarna pogoda ????????????????????????????? IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 14.03.02, 09:07

Ależ bardzo Cię proszę ! Jaką sobie życzysz ??? Kokosową, czy rumową ???
              Już lecę zaparzyć !!!!!!!!!!!!

NAPRAWDĘ u mnie jest piękna, słoneczna pogoda !!!
              Nazgul niech gał nie wybałusza, bo mu z tym nie do twarzy(????), (czy Nazgul ma
              twarz czy pysk???)
              A straszyć niech idzie gdzie indziej !!!
              Dosiadaj swego rumaka i przybywaj !!!!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: Meve hi hi IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 14.03.02, 09:18
          Zaprawdę Waść, posiadasz dar niweczenia smutku:)))
          • Gość: Meve Re: hi hi IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 14.03.02, 09:24
            Głupie, głupie, głupie forum!!!!!!!!!!
            Nie wpisuje się post tam, gdzie ja chcę!!!!!!!!!!
            Spokój.....
            Spokój.....
            nie ma fajkowego ziela
            Spokój
            Adin, dwa, tri, cietyrie......
            Kawy Nalu, aromat wybierz sama, bom osłabła...
          • Gość: Jarek Re: hi hi IP: 80.72.33.* 14.03.02, 09:25
            Oczywiscie, ale... jak juz dno uda sie osiagnac, to ponoc tylko lepiej byc
            moze. Ponoc...
            • Gość: Nala Re: hi hi IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 14.03.02, 09:33

Tak, tak !
              Patrząc na to dno z perspektywy stworzeń żyjących na lub "W" owym dnie !!!

:-)))
              • Gość: monia Re: hi hi IP: 217.97.138.* 14.03.02, 10:12
                Aaaaa...!!! Dzień dobry wszystkim i każdemu z osobna!!! Cóż to, Meve, przed-wiosenna depresja? Czy to brak
                słońca czy też fajkowego ziela wpływa na ciebie tak irrrrytująco??? Z lekką obawą - pozdrawiam! A - i z kawą w
                łapie...tym razem bez ajerkoniaczku.
                • Gość: monia Re: ???????????????????? IP: 217.97.138.* 14.03.02, 10:54
                  Jejku, wszyscy pojechali do Krakowa??????????
                  • Gość: Nala Re: ???????????????????? IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 14.03.02, 10:56

TAK, TAK !!!!!!! Są tu wszyscy !!!!!!
                    Monia, przyjeżdżaj !!!!!!!!!!!!!!!!!!

:-)
                    • Gość: Meve Chwila IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 14.03.02, 11:12
                      Jeszcze przez chwilę jakowąś będę walczyła z Biurokracyją - złapała mnie na
                      drodze:)
                      • Gość: monia Re: Odwagi!!! IP: 217.97.138.* 14.03.02, 11:15
                        Za łeb ją i na plecy!!!! Niech wie, kto tu góą!!!!! Zwłaszcza na zielowym głodzie!!!!!! :-)))
                    • Gość: monia Re: ???????????????????? IP: 217.97.138.* 14.03.02, 11:12
                      Jadę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Już odpalam miotłę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                      • Gość: Nala Re: ???????????????????? IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 14.03.02, 11:33

Tylko uważajcie na te kominy przy Nowej Hucie !!!!!!!!!!
                        Bokiem, bokiem !!!!!!!!
                        • Gość: monia Re: ???????????????????? IP: 217.97.138.* 14.03.02, 11:41
                          Spoko, siostro! Nie raz i nie dwa się latało...oj!!!!!! Jakis zbłąkany głąbek!!! :-)))
                          • Gość: Nala Re: ???????????????????? IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 14.03.02, 11:55

Głąbek, głąbkiem, ALE gO!łąbków ci u nas dostatek. Czasami aż nadto !!!

:-)))))))))))

Proszę się kierować na Kopiec Kościuszki ! Wprawdzie ostatnio marnie wygląda,
                            ale jako punkt orientacyjny jest doskonały !!!

A gdzie reszta ??????? Pogubili się po drodze ?????????
                            A mówiłam żeby zapytać o drogę !!!!!!!
                            • Gość: monia Re: ???????????????????? IP: 217.97.138.* 14.03.02, 12:04
                              Gość portalu: Nala napisał(a):

>
                              > Głąbek, głąbkiem, ALE gO!łąbków ci u nas dostatek. Czasami aż nadto !!!
                              >
                              >Na nadmiar gOłąbków nie narzekam, natomiast nadmiar głąbków męczy..:-))))
                              A co z Meve Waleczną. Ostatni meldunek od niej donosił o napasci Biurokracyi...Czyżby, nie daj co...
                              MEVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                          • Gość: Jarek Do Krakowa ???????????????????? IP: 80.72.33.* 14.03.02, 11:55
                            No tak, ale nie dzisiaj. :-( Bede tam 21 i 22 bm. ;-)
                            • Gość: Meve Re: Do Krakowa ???????????????????? IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 14.03.02, 12:07
                              Buuuuuu, a ja nie wiem, kiedy będę:((
                              Może latem:((((
                              • Gość: monia Re: Do Krakowa ???????????????????? IP: 217.97.138.* 14.03.02, 12:14
                                Ufffff....A jednak ty wygrałas...a już podejrzewałam...
                              • Gość: Nala Re: Do Krakowa ???????????????????? IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 14.03.02, 12:14

Jak nie wiesz kiedy ?????? ZARAZ !!!!!!!!!!!!
                                • Gość: monia Re: Do Krakowa ???????????????????? IP: 217.97.138.* 14.03.02, 12:17
                                  zaraz to taka duża bakteria...:-))))))
                                  • Gość: Jarek Re: Do Krakowa ???????????????????? IP: 80.72.33.* 14.03.02, 12:35
                                    No, no... chwile zem na falach GSM-u pobyl i juz zmiany w planach mych powziac
                                    musze, gdyz druh moj serdeczny z lat mlodosci (he, he, he)- grasant i opoj
                                    znany - na Mazowsze zajazdu plany podjal, takiem ku obronnosci w piatek
                                    przyszly na miejscu ostac zmuszonym. Ku obronnosci honoru oczywiscie ludu
                                    miejscowego, bo grasant Europejczykiem sie mienic kaze. Podstawe ku temu
                                    miejsce zamieszkania po zachodniej stronie Odry mu ponoc daje, ktora za granice
                                    Europy i Azji obral. Tedy zlosliwosci mojej upust dajac liczne uwagi slyszy, ze
                                    grod jego nad morem polozon, choc ku prawdzie do piasku morskiego duzo wiorst
                                    (ze sto kilimetrow po aktualnemu mowiac). Juz mu dam popalic (o przepraszam
                                    Krolowo!) w imieniu "Azji"!!! Obaczym ktory pierwszy na polu chmielu
                                    polegnie. ;-))))))))) Szczegolnie, ze pod choragiew ma conajmniej dwoch wcale
                                    nie ulomkow powolac raczylem. Juz my mu odpor damy - jako "rodowite Azjaty".

;-)
                                    • Gość: monia Re: Do Krakowa ???????????????????? IP: 217.97.138.* 14.03.02, 12:39
                                      POWODZENIA!!! Wierzymy w ciebie...:-)))))))))))))))))))))))
                                      • Gość: Jarek Re: Do Krakowa ???????????????????? IP: 80.72.33.* 14.03.02, 12:44
                                        Czyzby zly humorek na mnie udszedl w sina dal?
                                        • Gość: monia Re: Do Krakowa ???????????????????? IP: 217.97.138.* 14.03.02, 12:54
                                          A co? Miałam ryzykować, że przestaniesz walić głową o scianę z rozpaczy i dla odmiany zaczniesz mnie
                                          ignorować??? :-)))))))))))))))))))))))))))
                                          • Gość: Jarek Re: Do Krakowa ???????????????????? IP: 80.72.33.* 14.03.02, 13:38
                                            Gość portalu: monia napisał(a):

> A co? Miałam ryzykować, że przestaniesz walić głową o scianę z rozpaczy i dla o
                                            > dmiany zaczniesz mnie
                                            > ignorować??? :-)))))))))))))))))))))))))))

Tedy radosc serce me rozpiera, ze wasnie wirtualne za nami sie ostaly. No to -
                                            chlup moze?
                                            ;-)
                                            • Gość: monia Re: Do Krakowa ???????????????????? IP: 217.97.138.* 14.03.02, 13:40
                                              chlup!!! Niezgoda rujnuje.....:-)))))))))
                                              • Gość: Nala Re: Do Krakowa ???????????????????? IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 14.03.02, 13:42

No tak !!!
                                                A im się tym razem "chlupać" zachciało !!!!!!!!
                                                :-))))))))))))
                                                • Gość: Jarek Re: Do Krakowa ???????????????????? IP: 80.72.33.* 14.03.02, 13:45

> No tak !!!
                                                  > A im się tym razem "chlupać" zachciało !!!!!!!!
                                                  > :-))))))))))))

Mozesz Wacpani "pochlupac" z nami! Ewentualnie mozemy dla odmiany "oistolatowac"
                                                  albo "poprositowac"!
                                              • Gość: Jarek Re: Do Krakowa ???????????????????? IP: 80.72.33.* 14.03.02, 13:44

> chlup!!! Niezgoda rujnuje.....:-)))))))))

A - chlup - zgoda - chlup - buduje - chlup, chlup, chlup...

;-))))))))))))))
                                                • Gość: Nala Re: Do Krakowa ???????????????????? IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 14.03.02, 13:49

No to chlup w ten głupi dziób !!!
                                                  • Gość: Jarek Re: Do Krakowa ???????????????????? IP: 80.72.33.* 14.03.02, 14:53

>
                                                    > No to chlup w ten głupi dziób !!!
                                                    > :-)))

Jakzesz... hep... mozesz Assani... hep... swoja gladka... hep... buzie tak
                                                    nazywac... hep...
                                    • Gość: Meve Europejczyk IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 14.03.02, 13:02
                                      A w razie czego, jako deskę ratunku ostatnia zapytaj sie go:
                                      "A wirtualnie piłeś kiedyś? Nieeeeee??????????" I jesteś wygrany:)))
                                      Jak podliczysz te nasze biesiady, to gościu szans nie ma:)))
                                      • Gość: Jarek Re: Europejczyk IP: 80.72.33.* 14.03.02, 13:36

> "A wirtualnie piłeś kiedyś? Nieeeeee??????????" I jesteś wygrany:)))

Obawiam sie, ze na to nie pojdzie. Tedy watrobe swoja na przejscia juz mi
                                        przygotowywac, a i mala stype nad szarymi komorkami odprawic mi idzie.

;-)
    • Gość: Nala W samo południe ! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 14.03.02, 12:04

A'propos gołąbków !
      Zjadłabym coś !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: monia Re: W samo południe ! IP: 217.97.138.* 14.03.02, 12:16
        Oj, gołąbek w sosie pomidorowym...z dużą iloscią kapusty (uwielbiam kapustę!)....
        Nala, cos ty zrobiła??!!!! GŁODNA JESTEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! AAaaaa!!!!!!!!!!!
        Gdzie moje jabłko, gdzie moje jabłko....
        • Gość: Nala Re: W samo południe ! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 14.03.02, 12:19

:-)))))))))))

A ja mam w domciu gołąbki ! Z sosikiem pomidorkowym !!!

JESTEM GŁODNAAAA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          • Gość: Nala Re: W samo południe ! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 14.03.02, 12:30

Hi, hi !!!!
            No co ?????
            Zapraszam, a tu nikogo nie ma ??????

Nie chcecie gołąbków ??????? Siostra zrobiła ! PYCHA !!!!!!
            • Gość: Jarek Re: W samo południe ! IP: 80.72.33.* 14.03.02, 12:36
              Odluz Assani kilka na tydzien przyszly ku podniebieniu memu zadowoleniu.
              ;-)
            • Gość: monia Re: W samo południe ! IP: 217.97.138.* 14.03.02, 12:37
              Siostra????? Jak to - siostra??? To się mówi - zapraszam, kochani, trochę mi chyba nie wyszły tym razem, może
              ciut za mało słone...nieee??? Tak, mam taki baardzo dobry przepis, w zasadzie żadna sztuka...nie, nie, baaardzo
              prosty, dobre? naprawdę??? No, to jeszcze po jednym.....
              A ta - siostra!
              • Gość: Nala Re: W samo południe ! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 14.03.02, 12:44

Hi, hi !!!!!!

No tak ! Siostra robi lepiej (też dobra wymówka, tylko ciiiiiichoooo!).
                No i odpaliła kilka swojej biednej, małej, wątłej!!!, zapracowanej Nalusi !!!

No przecież mówiłam - zapraszam - !!!!!!!!
                • Gość: tiges Re: W samo południe ! IP: *.silvershark.com.pl 14.03.02, 12:55
                  Ech .. wy tu o jedzeniu, ze zaczalem sie zastanawiac co moja Pani na obiad
                  zrobi :)
                • Gość: monia Re: W samo południe ! IP: 217.97.138.* 14.03.02, 12:57
                  ojjejejejejejejejejejejejeeeeeeeeeej!!!!!!!!!!!!!Biedna Nalusia..:-)))
                  • Gość: Nala Re: W samo południe ! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 14.03.02, 13:05

A NIEEEEEEE ??????????????????????????????????

Ona NIC! (chyba by mnie zabiła gdybym jej tak powiedziała!):-), nie robi,
                    siedzi w domu, dzieci niańczy (dwoje), ma mnóstwo (dobrze że tego nie widzi!)
                    czasu, więc może zadbać o swoją biedną, małą, wątłą!!! ....itd Nalusię ! Hi, hi!

Nalusia za to w wolnych chwilach (hi, hi !) piecze BARDZO DOBRE ! ciasta i na
                    wszystkie rodzinne imprezy robi WYŚMIENIE ! sałatki, różne !

No co ?? Przecież prawie wcale się nie chwalę !!
                    :-))))))
                    • Gość: tiges Re: W samo południe ! IP: *.silvershark.com.pl 14.03.02, 13:09
                      Domagam sie probki ciasta :D .. slij na jakies FTP ;)
                      • Gość: Nala Re: W samo południe ! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 14.03.02, 13:12

Może być "murzynek" ???

No to będzie w poniedziałek !!! :-))) Do porannej kawusi !
                        • Gość: tiges Re: W samo południe ! IP: *.silvershark.com.pl 14.03.02, 13:18
                          eee .. elfy kawy nie pija :P
                          • Gość: monia Re: W samo południe ! IP: 217.97.138.* 14.03.02, 13:26
                            Tiges, chłopie, to CZYM ty żyjesz??????
                            :-)))))
                            • Gość: tiges Re: W samo południe ! IP: *.silvershark.com.pl 14.03.02, 13:31
                              normalnie :)))
                              • Gość: monia Re: W samo południe ! IP: 217.97.138.* 14.03.02, 13:36
                                miłoscią...? :-))))))))))
                                czy powietrzem???
                                :-)))))))))))))))))))))))))

No, tak! I zaraz znowu się okaże, że cos z kogos wyciągam???!!!! Wybacz dociekliwosc!
                                • Gość: Nala Re: Nala - Złośliwa !!! :-( IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 14.03.02, 13:40

To już nie jest dociekliwość !!!
                                  To jest WŚCIPSTWO !!!!!
                                  :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))
                                  • Gość: monia Re: Nala - Złośliwa !!! :-( IP: 217.97.138.* 14.03.02, 13:41
                                    Nalu, czy ta literka opsnęła ci się przypadkiem??????
                                    Ale, obawiam się, że masz rację....chorera!!!
                                    • Gość: Nala Re: Nala - Zawstydzona !!! :-((((((((((((( IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 14.03.02, 13:46
                                      No i czego znów się czepiasz ????????????
                                      Oczywiście że maiło być WŚCIBSTWO !!!!!!!!!!!!

TOBIE TO SIĘ TYLKO KOJARZY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                                      Pomylić już się nie można ?????????????????????????

:-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

• Gość: tiges Re: Nala - Złośliwa !!! :-( IP: *.silvershark.com.pl 14.03.02, 13:42
                                    a co tu dziwnego? nie potrzebuje zadnych dopalaczy typu kofeina .. pije duzo
                                    sokow, jem sporo owocow i normalne obiady (z mieskiem)... ot cala tajemnica :P

• Gość: Meve TIGES i reklama IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 14.03.02, 14:10
                                      Ale nie jesteś z reklamy Hortex'u?
                                      Powiedz, że istniejesz naprawde!!!!!
                                      Oczyiściew przepraszam za odrobinę złośliwości, zazdrość przeze mnie przemawia:)
                                      • Gość: tiges Re: TIGES i reklama IP: *.silvershark.com.pl 14.03.02, 14:37
                                        jakiego Hortexu :P .. spytaj sie Jolijoli :P .. to dobry detektyw ;)
                                        • Gość: Meve Re: TIGES i reklama IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 14.03.02, 14:44
                                          Hmm, dobry detektyw to wpisał sobie parę dni temu silversharka na www i
                                          zobaczył stronę o piśmie CD-Action. I sie nie ujawnił:))))))))))))))
                                          No bo i po co?
                                          :)))))))))
                                          • Gość: tiges Re: TIGES i reklama IP: *.silvershark.com.pl 14.03.02, 14:49
                                            Ale to pudlo jest ;)
                                            • Gość: Meve Re: TIGES i reklama IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 14.03.02, 14:51
                                              Dlatego sie detektyw nie ujawnił, bo wyczuł, że coś nie tak. A poza ym detektyw
                                              przeczytał rozmowe Tigesa z JolaJola, która potwierdziła jego (detektywa)
                                              przypuszczenia i stwierdził, ze nie ma co drążyć, bo to detektywowi
                                              niepotrzebne:)))
                                              • Gość: tiges Re: TIGES i reklama IP: *.silvershark.com.pl 14.03.02, 14:54
                                                :))).. w sumie racja :)
                    • Gość: Nala Re: W samo południe ! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 14.03.02, 13:10

Miało być - WYŚMIENITE!!! - sałatki !
                    • Gość: monia Re: W samo południe ! IP: 217.97.138.* 14.03.02, 13:24
                      pewnie! Masz po prostu poczucie własnej wartosci!!!
                      :-))))))))))))))))) PRAWIE :-))))))))))))))))
                      • Gość: Nala Re: W samo południe ! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 14.03.02, 13:36

NO I CZEGO SIĘ CZEPIASZ ?????????
                        Ja usiłuję się doo..., nooo, tego.., dowartościować, a Ty tak brutalnie mnie
                        ścinasz !!! A fe ! Jak tak można ???
                        Nie dostaniesz "murzynka" w poniedziałek !!! Do porannej kawusi !!!

• Gość: Meve Murzynek IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 14.03.02, 13:40
                          Ja , królowa z jednym dzieckiem powiadam Tobie Nalu tak: fakt, że dobrze, że
                          Twoja siostra tego nie widzi , co wypisujesz:))))))))))))
                          Jak dostane tego murzynka w poniedziałek ftp-em, to słowa jej nie pisnę:))))
                          • Gość: Jarek Re: Murzynek IP: 80.72.33.* 14.03.02, 13:42

> Jak dostane tego murzynka w poniedziałek ftp-em, to słowa jej nie pisnę:))))

Szantaz???
                          • Gość: monia Re: Murzynek IP: 217.97.138.* 14.03.02, 13:42
                            Murzynka??? Nie Elfa???
                            • Gość: Jarek Re: Murzynek IP: 80.72.33.* 14.03.02, 13:47

> Murzynka??? Nie Elfa???

A powiadali starsi, ze kobieta zmienna jest....

;-)))))))))))))))
                              • Gość: Meve Re: Murzynek IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 14.03.02, 13:53
                                No co za ludzie, chlupnęli sobie na zgodę, królowej nie poczestowali, a teraz
                                podśmiechy chichy sobie robia!!:))
                                żaden szantaż, przymuszenie niewielkie:))
                                • Gość: Jarek Re: Murzynek IP: 80.72.33.* 14.03.02, 14:55
                                  Teraz... hep... umysl moj... hep ... juz sie rozjasnil... hep... wiec slowa...
                                  hep... swe nieopatrzne... hep... pozwol mi... hep... wycofac, O
                                  Najjasniejsza... hep...
                                  • Gość: Meve Re: Murzynek IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 14.03.02, 15:31
                                    no ładnie mości Jarosławie hep i hep,
                                    ale rozumiemy, popieramy:TRENING CZYNI MISTRZA:))))
                                    Powodzenia!!!
                                    • Gość: Jarek Re: Murzynek IP: 80.72.33.* 14.03.02, 15:39
                                      No.. hep.. co tez... hep... Krolowo?!? hep... Ubung... hep... macht... hep...
                                      den Meister!!! Heeeeeepppp!!! Sto lat... Co to... hep... ja chcial?? Gdzie...
                                      hep... ten arras??? Heeeeeeeep!
    • Gość: Nalusia ...............robi łapką - pa, pa ............... IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 14.03.02, 14:23

...i powolutku wstaje z krzesełka, sięga po kurteczkę, łapie torebkę (lepiej
      brzmi!) i znika za drzwiami !!!

Do jutra !!!
      • Gość: Meve Zdrobnienia IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 14.03.02, 14:27
        Wrrrrrrr
        Wrrrrrr
        Wrrrrrr
        każdemu się moż zdarzyć, ale aż tyle w jednym poście naraz???
        Papapa (powoli)
        • Gość: Nalusia Re: Zdrobnienia IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 14.03.02, 14:34

No nie !!! Następna się czepia !!!!!! :-))))))

A właśnie że ŁAPKĄ !!!!!, a co ?????!!!!!
          ...i POWOLUTKU...!
          ...i Z KRZESEŁKA...!
          ...i KURTECZKA...!

....iiiiiii idę sobie na GOŁĄBKI !!!!!!!!!!!!!!!!!

:-))))))))))))) !!!
          • Gość: Meve Re: Zdrobnienia IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 14.03.02, 14:47
            Na gołąbeczki:))))))
            Z kapustką:))))))))
            Naluńko:)))))

Meve z buzią rozdziawiona od ucha do ucha w uśmiechu :))
    • Gość: Jarek Tak bardzo na powaznie... IP: 80.72.33.* 14.03.02, 16:07
      co powiedzie na:

www.gazeta.pl/alfa/home.jsp?
      dzial=0511&forum=139&wid=1367309&aut=+aniamwu&aid=1367309

Poruszony do glebi.

Jarek
      • jolajola1 popołudnie 14.03.02, 16:50
        ..... znowu sie popili, czkawki dostali, mowa bełkotliwą z lekka gadali i sobie
        poszli. Rycerz Jarosław co prawda coś o arrasie bredził, alem sprawdziła, NIE
        zawinał się w niego i NIE śpi znowu pod stołem. No, elf Tiges nie pił, ale
        diabeł tam wie, czym sie taki elf potrafi naprać ? Panienki wszystkie napoje
        wyskokowe wychl.. ops, wypiły....
        Alem dziś zapobiegliwa była i z własna zacna flaszeczką przybyła, samam winko
        na wiśniach i rajskich jabłuszkach pędziła - to jeżeli w tym zamku wielkim ktoś
        jeszcze sie ostał, to zapraszam. Zakąski żadnej za to nie będzie, żadnych
        sałatek, gołąbków, murzynków - bom na ścisłej wiosennej diecie (fuj, co za
        obrzydliwe słowo!!!)

Cny Jarosławie, jakby ci Nala dziś zostawiła siostrowe (chyba nie siostrzane)
        gołąbki - to do przyszłego tygodnia chyba by sie zaczęły samodzielnie poruszać
        i do jedzenia już nie zdały :)))))))))))
        • Gość: Jarek Re: popołudnie IP: 80.72.33.* 14.03.02, 17:10
          Alez Assani, aktualnie w Srodziemiu zyjacy dziwy czarowne uzywac racza, a zwa
          je "lodowka" oraz "mikrofala" i tymi sposoby dziwaczne rzeczy z zywnoscia
          dzialac potrafia. Twierdza, ze nawet dluzej to trzymac mozna niz lembasy od
          elfow. Za prawde dziwota.

A o arrasa mi sie rozchodzilo, bo prezent jakowys grasantowi podarowac
          zamierzalem, aby go potem fortelem wen zawinac i sprawnosci umyslu pozbawic
          trunki w gardziel jego nalewajac.

A czkawka objawila mi sie na mysl o samych sokach, owocach, wodzie zrodlanej...
          Przeca nie ma to, jak prosie na zywym ogniu opiekane odpowiednia iloscia trunku
          w sposob posredni i bezposredni doprawione.

;-)
          • jolajola1 Re: popołudnie 14.03.02, 17:18
            Gość portalu: Jarek napisał(a):
            > Alez Assani, aktualnie w Srodziemiu zyjacy dziwy czarowne uzywac racza, a zwa
            > je "lodowka" oraz "mikrofala" i tymi sposoby dziwaczne rzeczy z zywnoscia
            > dzialac potrafia. Twierdza, ze nawet dluzej to trzymac mozna niz lembasy od
            > elfow. Za prawde dziwota.

Masz racje, tylko lembasy w liscie zawinięte mozna było sobie w plecaczku lub
            nawet w kieszeniach nosić. To teraz wypbraź sobie lodóweczkę lub microwele ?
            przenośną?, zdatną do zmieszczenia w kieszeni. I jeszcze ten ciągnacy sie za
            podróżnikiem przewód zasilający...
            >
            > A o arrasa mi sie rozchodzilo, bo prezent jakowys grasantowi podarowac
            > zamierzalem, aby go potem fortelem wen zawinac i sprawnosci umyslu pozbawic
            > trunki w gardziel jego nalewajac.
            > A czkawka objawila mi sie na mysl o samych sokach, owocach, wodzie zrodlanej...
            > Przeca nie ma to, jak prosie na zywym ogniu opiekane odpowiednia iloscia trunku
            > w sposob posredni i bezposredni doprawione.

To rozumiem, bratnia dusza alkoholowa !!! :))) To może moim winkiem nie
            pogardzisz, nie destylowane i nie wzmacniane spirytem, ale, cholibka, jakieś
            mocne wyszło. W główkę i w nogi mocno uderza. O, proszę, tu nalewam, do tego
            zacnego pucharka.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka