Dodaj do ulubionych

>>>PONIEDZIAŁEK - BARDZO ZZZZIMNY<<<

IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 08.04.02, 07:51

Witam !!!
Patrzę, czytam i oczom nie wierzę ?????????????
Rycerz Jarosław Znikający, pojawia się ............w niedzielę !!!!!!!
I jeszcze ma pretensje!!! że nikogo nie ma !!!

Mości Jarosławie a cóż Ty Waść taki pracowity ????? Może przydomek należy Ci
zmienić ???

Pozdrawiam i czekam. Nala
P.S. U mnie słonecznie, ale bardzo! zzzzzzzimno !!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Jarek Re: >>>PONIEDZIAŁEK - BARDZO ZZZZIMNY<<< IP: 80.72.33.* 08.04.02, 08:00
      Gość portalu: Nala napisał(a):

> Patrzę, czytam i oczom nie wierzę ?????????????
      > Rycerz Jarosław Znikający, pojawia się ............w niedzielę !!!!!!!
      > I jeszcze ma pretensje!!! że nikogo nie ma !!!

To co? Juz sie nie mozna pozalic, ze z nikim sympatycznym pogwarzyc nie mozna?

> Mości Jarosławie a cóż Ty Waść taki pracowity ?????

Tu nie o pracowitosc chodzi, ale o wypelnianie zobowiazan przez INNYCH podjetych.
      Z wczorajszej perspektywy widze, ze i w sobote powinienem byl przyjsc do roboty,
      ale... wazniejsze dla mnie jednak okazaly sie drugie urodziny mojego "Baka".

Zimno??? Mowia, ze za jakis miesiac bedzie cieplej ;-))))))))
      • Gość: Nala Re: >>>PONIEDZIAŁEK - BARDZO ZZZZIMNY<<< IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 08.04.02, 08:10
        :-))))))
        ...hihi, dowcipasek z Waści ! Za miesiąc ???!!! JUŻ!!!!! musi być ciepło, w
        sobotę bowiem mam ślub i wesele w rodzinie, więc pogoda słoneczna a ciepła
        niezbędna wielce !!!
        Dla Twojej latorośli zaś, dużo zdrówka, słoneczka i wszelakej szczęśliwości !!!
        Dla Szanownych Rodziców, tudzież !!!
        Ciocia Nala. :-)))
        • Gość: Jarek Re: >>>PONIEDZIAŁEK - BARDZO ZZZZIMNY<<< IP: 80.72.33.* 08.04.02, 08:44
          Gość portalu: Nala napisał(a):

> :-))))))
          > ...hihi, dowcipasek z Waści ! Za miesiąc ???!!! JUŻ!!!!! musi być ciepło, w
          > sobotę bowiem mam ślub i wesele w rodzinie, więc pogoda słoneczna a ciepła
          > niezbędna wielce !!!

Z dystansem wielkim podchodzim mi do slow Assanny wypada, swiezo w pamieci
          zapewnienia o dobrej pogodzie w Miescie Krolewskim majac, jakiem sie tam na wojaz
          udal. I kto tu tutyl "dowcipaska" nosic godzien???

> Dla Twojej latorośli zaś, dużo zdrówka, słoneczka i wszelakej szczęśliwości !!!
          > Dla Szanownych Rodziców, tudzież !!!

Unizone podziekowania
          ;-)))
          • Gość: Meve Re: >>>PONIEDZIAŁEK - BARDZO ZZZZIMNY<<< IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 08.04.02, 08:56
            Czeeeeeeeśśśśśćć, zzzzimno, wszystkiego pięknego dla Bąka, gratulacje dla
            Rodziców!!!!
            A wiecie, że ja nawet w tę niedzielę miałam ochotę siąść przy komputerze ( a
            wtedy na pewno bym spprawdziła forum), ale potem mnie zmroziło - KOBIETO, DO
            GARÓW A NIE KOMPUTERÓW I JINTERNETU sie ZACHCIEWA:)
            Powaznie mówiąc- mój prawy bark po 5 dniach pracy przy kompie nie lubi i
            buntuje się, pobolewa, czasem nawet zakłuje.
            A w ogóle pozdrawiam!
            Meve zmrożona
            • Gość: Nala Re: >>>PONIEDZIAŁEK - BARDZO ZZZZIMNY<<< IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 08.04.02, 09:16

CO ZIMNO ????? JAKIE ZIMNO ?????
              Przecież Wy, tam na północy macie cieplej !!! (Mieć!!!) (Macie!!!) :-)

A co ???????? NIE macie ??????????????????
              U mni wprawdzie jest słoneczko, ale takie jakieś "wyłączone z obiegu".
              Grzewczego - oczywiście !!! SKANDAL !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
              • Gość: Jarek Re: >>>PONIEDZIAŁEK - BARDZO ZZZZIMNY<<< IP: 80.72.33.* 08.04.02, 10:56
                Czyzby zmrozilo wszystkich???
                • Gość: tiges Re: >>>PONIEDZIAŁEK - BARDZO ZZZZIMNY<<< IP: *.silvershark.com.pl 08.04.02, 11:23
                  ja odpoczywam po ostrej jezdzie do pracy :P
                  ufff ..

• Gość: Nala Re: >>>PONIEDZIAŁEK - BARDZO ZZZZIMNY<<< IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 08.04.02, 11:43

No właśnie !!!!!
                    Co się dzieje ??? Gdzie są wszyscy ???
                    Może trzeba ruszyć z odsieczą i ich wszystkich kolejno poodmrażać ???
                    Są jakieś pomysły na rozgrzanie towarzystwa ???
                  • Gość: Jarek Re: >>>PONIEDZIAŁEK - BARDZO ZZZZIMNY<<< IP: 80.72.33.* 08.04.02, 11:45
                    To zupelnie jak moj kumpel, jeszcze z czasow pracy w banku. Przychodzil w
                    poniedzialek siny i "parujacy oparami" i mowil: "Nareszcie sobie odpoczne po
                    trzech dniach ch... >odpoczywania< z kolegami", a kumpele skakaly wokol niego
                    podsuwajac mu kolejne kawki.
                    ;-)
                    • Gość: monia Re: >>>PONIEDZIAŁEK - BARDZO ZZZZIMNY<<< IP: 217.97.138.* 08.04.02, 11:58
                      ...nie lubię poniedziałków......
                      :-(((
                    • Gość: Nala Re: >>>PONIEDZIAŁEK - BARDZO ZZZZIMNY<<< IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 08.04.02, 12:02

To tak a'propos ostrej jazdy do pracy, czy rozgrzewki dla wszystkich ?????
                      :-)))
                      • Gość: monia Re: >>>PONIEDZIAŁEK - BARDZO ZZZZIMNY<<< IP: 217.97.138.* 08.04.02, 12:35
                        ...nie, nie, nie!!! Żadnej ostrej jazdy!!!!
                        A do rozgrzewki potrzebny jest ktos, komu ciepło...Mnie jest zimno!!!
                        KIEDY, DO JASNEJ... BĘDZIE CIEPŁO??!!
                        • Gość: tiges Re: >>>PONIEDZIAŁEK - BARDZO ZZZZIMNY<<< IP: *.silvershark.com.pl 08.04.02, 12:48
                          Oj mi cieplo bylo jak cholera .. musialem koszulke zdjac, bo pot mozna bylo
                          wyciskac i nie chcialem sie przeziebic :)

Mam jeszcze sweterek :)
                          • Gość: monia Re: >>>PONIEDZIAŁEK - BARDZO ZZZZIMNY<<< IP: 217.97.138.* 08.04.02, 12:53
                            W służbowej szafie, rzecz jasna...? :-)))
                            • Gość: tiges Re: >>>PONIEDZIAŁEK - BARDZO ZZZZIMNY<<< IP: *.silvershark.com.pl 08.04.02, 13:01
                              Nie sweterek mam na sobie :P

ale pewnie jak wroce do domciu to nie bedzie sie on do noszenia nadawal ;)
                              • Gość: monia Re: >>>PONIEDZIAŁEK - BARDZO ZZZZIMNY<<< IP: 217.97.138.* 08.04.02, 13:05
                                do praleczki ???:-)))
                                ...czy do podłogi...:-(((
                                • Gość: tiges Re: >>>PONIEDZIAŁEK - BARDZO ZZZZIMNY<<< IP: *.silvershark.com.pl 08.04.02, 13:24
                                  nie no .. do pralki na razie .. ja pewnie tez tam wleze :)
                                  • Gość: monia Re: >>>PONIEDZIAŁEK - BARDZO ZZZZIMNY<<< IP: 217.97.138.* 08.04.02, 13:47
                                    Tylko odwiruj się potem porządnie, bo inaczej woda w kolanach na bank! :-)))
                                    • Gość: Nala Re: >>>PONIEDZIAŁEK - BARDZO ZZZZIMNY<<< IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 08.04.02, 13:52

To Ty w tym sweterku ? Do pralki ?
                                      Tylko nie zapomnij o programie "nadawanie puszystości" !!!

P.S.
                                      ...hihi...!
                                      Widzicie tego puszystego Elfa ???
                                      • Gość: tiges Re: >>>PONIEDZIAŁEK - BARDZO ZZZZIMNY<<< IP: *.silvershark.com.pl 08.04.02, 14:20
                                        nie .. to wylacze i przepuszcze sie przez wyrzymaczke :)
                    • Gość: Meve Rzesze kumpli IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 08.04.02, 12:34
                      Gość portalu: Jarek napisał(a):

> To zupelnie jak moj kumpel, jeszcze z czasow pracy w banku. Przychodzil w
                      > poniedzialek siny i "parujacy oparami" i mowil: "Nareszcie sobie odpoczne po
                      > trzech dniach ch... >odpoczywania< z kolegami", a kumpele skakaly wokol n
                      > iego
                      > podsuwajac mu kolejne kawki.
                      > ;-)

No a gdzie są te rzesze kumpli skakajace wokół mnie, kobiety pracującej z kawka i
                      innymi słodyczami?:)))
                      Aa, siedza u klientów, biedaki:)

• Gość: monia Re: Rzesze kumpli IP: 217.97.138.* 08.04.02, 12:39
                        siedzą...albo nie siedzą...
                        obijają się gdzies, zamiast ci nadskakiwać!!! Paskudniki!!! :-)))
                        • Gość: Meve Re: Rzesze kumpli IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 08.04.02, 12:41
                          na wszelki wypadek zadzwoniłam do nich:)))
                          Siedzą u klienta ( dzwoniłam do klienta)
                          Meve paskudna:)
                          • Gość: monia Re: Rzesze kumpli IP: 217.97.138.* 08.04.02, 13:02
                            ...zaraz paskudna......:-)))
                            Takie życie...! :-)))
                            W związku z tym same sobie nadskakujmy!!!
                            Świetnie dzisiaj wyglądamy, nieprawdaż?
                            Może kawkę i ciasteczko czekoladowe???!!!
                            • Gość: Nala Re: Rzesze kumpli IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 08.04.02, 13:13

.....oj taaaaaaaak !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:-)
                              • Gość: monia Re: Rzesze kumpli IP: 217.97.138.* 08.04.02, 13:22
                                O! Nala! Też swietnie wyglądasz...:-)))) Bardzo proszę - tutaj kubek kawy (przepraszam, że nie
                                filiżanka..) a tutaj są ciasteczka czekoladowe...o i jeszcze zostało parę krówek...
                                Meve, a ty chcesz kawę czy herbatę??? O, tu masz ciasteczka.....
                                MEVE!!!! Zostaw te papiery...albo je wyrzuć...albo co....Niech Nazgul się nimi zajmie, jak nie ma co
                                robić!
                                • Gość: Nala Re: Rzesze kumpli IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 08.04.02, 13:31

....hihi..., zwłaszcza taka sina !!!!! :-) Zawsze twierdziłam że w niebieskim
                                  najbardziej mi,hmmmm..., do twarzy (?).

Dzięki dobra kobieto !!!
                                  Dobrze że to kubek a nie filiżanka. Jestem zwolenniczką zwiększonych ilości
                                  napojów. Zwłaszcza, eeee..., że się tak wyrażę, ciepłych !
                                  Szczególnie gdy jest zzzzzzzimno !!!
                                  GDZIE TA WIOSNA ????????????????????? Gdzie tę cho..... znów poniosło ???

Jak tak dalej pójdzie, to od jutra chyba założę ciepłe m.....i, z golfem!
                                  :-))))))))))))))))))
                                  • Gość: Meve Capuccino IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 08.04.02, 13:36
                                    poproszę i króóóówki, jaaaa, ja chcę!!!:)
                                    Dzisiaj założyłam płaszcz zimowy i rękawiczki i bylo ok, ale i tak jest to
                                    wstrętne i nieprzywoite, ze jest tak zimno.W Brombergu śniegu nie ma, ale wiatr
                                    po ulicach hula:))
                                    Zimny wiatr.
                                    A, tam, wszystko do kitu, wódki dajcie!
                                    • Gość: Nala :-)) To się w końcu zdecyduj, Capuccino czy wódka? IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 08.04.02, 13:41
                                      Gość portalu: Meve napisał(a):

> poproszę i króóóówki, jaaaa, ja chcę!!!:)
                                      > Dzisiaj założyłam płaszcz zimowy i rękawiczki i bylo ok, ale i tak jest to
                                      > wstrętne i nieprzywoite, ze jest tak zimno.W Brombergu śniegu nie ma, ale wiatr
                                      >
                                      > po ulicach hula:))
                                      > Zimny wiatr.
                                      > A, tam, wszystko do kitu, wódki dajcie!

:-))))))))))))))
                                      Meve! I co się tak czaisz ???
                                      Tu trzeba prosto z mostu ??? :-)))

My też jesteśmy takie, ...eee.., nieśmiałe(???).
                                      • Gość: monia Re: :-)) To się w końcu zdecyduj, Capuccino czy wódka? IP: 217.97.138.* 08.04.02, 13:57
                                        Czy to już jest wirtualny alkoholizm???
                                        Eeee, a co ja się będę.......To co - po maluchu? Czy po dużym?
                                        Jejku, u mnie też cholerycznie zimno....
                                        Ja chcę, żeby było gorąco!!!
                                  • Gość: monia Re: Rzesze kumpli IP: 217.97.138.* 08.04.02, 13:50
                                    Nalu, czy mogłabys mi wytłumaczyć, co to są ciepłe majtki z golfem??? :-))))))))
                                    To chyba raczej dla panów...................:-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
                                    • Gość: Nala Re: Rzesze kumpli IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 08.04.02, 13:58

Tak twierdzisz ???????
                                      A wiesz, że sama nie wiem ???
                                      Mnie się do tej pory zdawało, że to takie majtasy z długimi nogawkami ?!?!?
                                      Bardzo grube i bardzo gryzące ?!?!? :-)
                                      Czyżbym była w "głębokiej nieświadomości" ??? :-)))

Ale czegoś na rozgrzewkę to chętnie, poproszę !
                                      :-)
                                      • Gość: monia Re: Rzesze kumpli IP: 217.97.138.* 08.04.02, 14:20
                                        Kiedys Mamunia Kochana kazała mi nosić cos takiego....To były ciężkie chwile w moim życiu...:-)
    • Gość: Nala Zaczynam machać zmarzniętą łapką - pa, pa !!! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 08.04.02, 14:15

Nie wiem gdzie się przede mną pochowaliście ??? :-)))
      Ja niedługo wychodzę i powoli mówię Wam - do jutra i pa, pa !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka