Gość: Nala IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 25.04.02, 07:00 Witam, czesc ! Na wstepie oznajmiam, wszem i wobec, ze za owe "dekreta"(???) Rycerz Jaroslaw ma przerabane !!!!!!!!!! :-((( Pozdrawiam. Nala Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jarek Re: CZWARTEK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 80.72.33.* 25.04.02, 08:28 Pozdrawiam Przerabany Jaroslaw ;-)))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tiges Re: CZWARTEK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.silvershark.com.pl 25.04.02, 08:37 Moze aresztujecie go jutro? dzisiaj ma ubic smoka .. (i jakie dekreta? :P) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: CZWARTEK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 80.72.33.* 25.04.02, 08:44 Gość portalu: tiges napisał(a): > i jakie dekreta? :P Chcialem Assani Nali dekretem zabronic oddalania sie od naszego forum... No i... Pozdr Przerabany Jarek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tiges Re: CZWARTEK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.silvershark.com.pl 25.04.02, 08:51 aaaa .... ee .. no .. moze da sie jakos przeblagac .. moze smocza skora na torebke i buty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: CZWARTEK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 80.72.33.* 25.04.02, 08:53 Gość portalu: tiges napisał(a): > aaaa .... ee .. no .. moze da sie jakos przeblagac .. moze smocza skora na > torebke i buty? no, wiesz... Moze i tak... Ale caly czas brakuje nam pelnego ekwipunku... tj. o tej dziewicy myslalem... ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tiges Re: CZWARTEK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.silvershark.com.pl 25.04.02, 09:11 Zastosujemy w takim razie plan C .. jeszcze nie wiem jaki ale cos wymysle :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: CZWARTEK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 80.72.33.* 25.04.02, 09:13 Gość portalu: Tiges napisał(a): > Zastosujemy w takim razie plan C .. jeszcze nie wiem jaki ale cos wymysle :) Mam kilka pomyslow: - witamina C, - Polopiryna C, - Citroen C5. Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nala >>> DO RYCERZA JAROSLAWA !!! <<< IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 25.04.02, 08:57 Wasc raczy wybaczyc ?! Opaczniem zrozumiala zastosowanie owego dekretu ! Myslalam, ze mam w trybie nader przyspieszonym, forumum nasze opuscic !!! :-( Tedy, po raz wtory, o wybaczenie Wasci prosze ! Nala - Opacznie Rozumiejaca. (Czasami !!!) :-))) P.S. Naten czas, ruszac w boj !!! Na kon !!! Szable w dlon !!! Na bestyje !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: >>> DO RYCERZA JAROSLAWA !!! <<< IP: 80.72.33.* 25.04.02, 09:11 Gość portalu: Nala napisał(a): > Wasc raczy wybaczyc ?! Alez Assani sprawa ta dla mnie w zapomnienie juz dawno poszla, choc nie ukrywam, ze zabolalo mnie, ze o tak niecne zamiary ma rycerska postawe podejrzewalas. > Opaczniem zrozumiala zastosowanie owego dekretu ! Myslalam, ze mam w trybie > nader przyspieszonym, forumum nasze opuscic !!! :-( Aj, aj, aj, aj... Nigdy na pomysl takowy w pasc nigdy (NIGDY!!!) nie moglem, a absecje Assani - tak jako inni czlonkowie naszej "BANDY" - bolesnie odczuwam. > Tedy, po raz wtory, o wybaczenie Wasci prosze ! Prawe za niebyla uznaje. > Nala - Opacznie Rozumiejaca. (Czasami !!!) Szybciej czytamy, niz... rozumiemy??? Tez to mam. ;-)))))))) > Naten czas, ruszac w boj !!! > Na kon !!! > Szable w dlon !!! > Na bestyje !!! A jednak skora na buty i torebke potrzebna. Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meve Smok IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 25.04.02, 09:15 Pozwolicie, że jeno z okna Waściom pomacham, bom osłabiona po wyprawie ostatniej, co to na nią wyruszyłam nagle a niespodziewanie, okazyji do powiadomienia nie mając. Takie czasy nastały. Zimna jakiegoś czy coś :) Na wypadek zawieruchy jakowejś pierścienie rubinowe Wam przez posłańca doślę - moc przywracania ducha walki one mają, gdyby Was, o Waleczni gdzieś Syreny niebezpieczne swym śpiewem zmorzyły.:) Czekać będę na Was i na zdobycz w Zamku, z jadłem i trunkami. Chociaż długo moje czekanie może potrwać - widzę, że o przynętę niełatwo. Szukajcie, a znajdziecie:)) Łaskawym okiem swym królewskim spojrzę na tych, co przy okazji paru podglądaczy, co się pienią ubiją - złotem sypnę tedy chętnie. Do boju, czas na wyprawę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tiges Re: Smok IP: *.silvershark.com.pl 25.04.02, 09:30 To ja sie zegnam i ide przez Las i czekam na polance na rycerza ... wiesci sie rozniosly ze w lesie straszna Bulgotnica grasuje a smoka Wyrypator sie nazywa ... no komu w droge ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nala Re: Smok IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 25.04.02, 09:44 Tedy drogi Elfie, pozwól, że łezkę uronię nad Twoją nie znaną dolą ! Zatem, gdy bestyję straszliwą usieczesz, racz powiadomić nas, abyśmy na Twą cześć, ucztę przygotować mogli. Rycerzu Jarosławie, a TY ???????????? Czyż mnie oczy moje nie mylą ??? Czemuż to się ociągasz ??? Ruszaj w bój !!! Toż nasz Elf, nawet tak dzielny i odważny, towarzysza potrzebuje. (Chyba??? Choć pewnie wolałby insze???) :-))) P.S. A skórę na pięknościowe obówki i sakwę przyjmę mile, czemu niii ??? :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: Smok IP: 80.72.33.* 25.04.02, 09:54 Gość portalu: Nala napisał(a): > Rycerzu Jarosławie, a TY ???????????? Czyż mnie oczy moje nie mylą ??? > Czemuż to się ociągasz ??? Ruszaj w bój !!! No, ale tak bez ekwipunku??? > Toż nasz Elf, nawet tak dzielny i > odważny, towarzysza potrzebuje. (Chyba??? Choć pewnie wolałby insze???) :-))) Nigdym nie twierdzim, zem odwazny... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nala Re: Smok IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 25.04.02, 09:54 Meve, miłościwie nam patronująca ! Czyżby Wasza wysokość zachorzała, nie daj Boże ???!!! Mniemam, iż już Waćpani do zdrowotności w szczęśliwie powraca. Nasz drogi na Elf na wyprawą wyruszył. Dzielny bardzo !!! Jeszcze trzeba wyprawić i Szlachetnego Rycerza Jarosława. (Choć jakoś nie wyraża on ochoty! CZEMU???) Meve, jakaż pogoda u Waćpani ??? U mnie pochmurno, chociaż słoneczko cokolwiek nieśmiało zaczyna przebijać przez zwały chmurzysk. Pozdrawiam. Nala Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meve Re: Smok IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 25.04.02, 10:08 Gość portalu: Nala napisał(a): > > Meve, miłościwie nam patronująca ! > Czyżby Wasza wysokość zachorzała, nie daj Boże ???!!! Troszeczke jeno:)Bardziej Mysza:( Ale już wszystko wraca do normy. > Mniemam, iż już Waćpani do zdrowotności w szczęśliwie powraca. Już tak:)POnadto na misję kupiecką w rejony dotąd nieznane musiałam wyruszyć. Wróciłąm wczoraj wieczorem, zmeczonam i o wielkim łóżku marząca. > Meve, jakaż pogoda u Waćpani ??? > U mnie pochmurno, chociaż słoneczko cokolwiek nieśmiało zaczyna przebijać przez > > zwały chmurzysk. > Pozdrawiam. Nala Śpiąco:)) - niemrawe powietrze stoi i ani sie ruszy. Kawę czas parzyć. Nadto bank królewski powiadomił, że mało złota w skarbcu. Niedobrze. Marzy mi się jakaś łupieszcza wyprawa:))) - ale tylko wtedy, gdym cieniem Saurona zauroczona, gdy słońce wschodzi- to dobra, nieagresywna i miłościwie panująca jestem.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nala Re: ?????????????????????????????? IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 25.04.02, 11:57 CO JEST ???????????????? Czy też macie problemy z internetem ??????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tiges Re: ?????????????????????????????? IP: *.silvershark.com.pl 25.04.02, 12:20 Nie wiem .. zaczialem sie na potwora i czekam na razie ... Raz sie pojawil, ale byl za wysoko .. Rycerz Jaroslaw gdzies przepadl ... mam nadzieje ze dotrze i mi pomoze :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meve Re: ?????????????????????????????? IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 25.04.02, 13:49 Serwer chyba padła na jakiś czas. A chrzęstu zbroi Elfie nigdzie nie słychać???? To niedobrze, może nie daj oczywiście - porwan , albo zgubił się biedak, niewyczajny hasać po lesnych ścieżkach?? A czy podgladacza jakiegoś czepliwego uwięziłeś/ubiłeś???? Jeśli tak, to umyślnych po niego wyślę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nala Re: ?????????????????????????????? IP: 213.77.148.* 25.04.02, 14:14 Czyżby siły jakoweś złowrogie dopadły serwera ??? Uciekły mi dwa!!! posty !!! Asani Moni TEŻ! nie widać ! Siła Złego sprzysięgła się na nas !!! TFUUU !!! Na czarnego kota urok !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jolajola1 popołudnie 25.04.02, 17:21 znowu groźne pomruki dochodzą z pobliskiego topiku, aleć widzę, że miłościwa królowa i elfia narzeczona dzielnie odpór dają !! Tak trzymać !! Zgłaszam swój udział w polowaniu na smoka. Za dziewicę co prawda robić nie będę, ale nadam sie chyba do nagonki. Od kilku bowiem dni słonecznych pilnie ćwiczę na dwukołowym rumaku nogami napędzanym. Tak pilnie,że mi się nawet pasek od zegarka opalił! Więc taka prawie smagła w krzaczorach sie na potworę zaczaić będę mogła i mnie nie zauważy, a potem ją nagonię na rycerza i elfa. Nalu, może ty też będziesz w bojowym nastroju, to razem potworę wystraszymy. Spanikuje i wojownicy nasi będą mieli zadanie ułatwione... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tiges Re: popołudnie IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 25.04.02, 21:11 no to jutro jeszcze raz wyruszymy .. dzisiaj sie smok imieniem Wyrypator nie dal zaskoczyc, ale jutro go dopadniemy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nala Re: popołudnie IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 26.04.02, 07:12 O cześć Ci zacna niewiasto, Joląjolą zwana ! W bojowym nastroju bywam ZAWSZE (no, prawie zawsze). Albowiem taka już moja "skorpionia" natura, którą nieraz łatwo z równowagi wyprowadić. :-) A bojowa bywam zwłaszcza wtedy, gdy widzę, że "dzieje się" niesprawiedliwość ! Zatem - do bojuuuuuu !!!!!!!!!!!!!! Na koooooń !!!!!!!!!!!!! Usieczem bestyję !!!!!!! :-) Pozdrowienia i w ogóle serdeczności ! Nala Odpowiedz Link Zgłoś