Gość: Loona IP: 194.78.136.* 30.07.01, 13:50 Ten film przemknal jakos niepostrzezenie przez kina, nawet nie wiem czy byl grany w Polsce. Czy komus udalo sie go zobaczyc? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tolo123 Re: Dungens and Dragons 30.07.01, 16:43 Też chcę iść na niego. Podobno miał być w wakacje. Żadnych zapowiedzi jeszcze nie słyszałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Loona Re: Dungens and Dragons IP: 194.78.136.* 31.07.01, 16:34 tolo123 napisał(a): > Też chcę iść na niego. Podobno miał być w wakacje. Żadnych zapowiedzi jeszcze > nie słyszałem. No wlasnie! a za granica to juz wyszedl na kasetach video. Czyzby w Polsce go w ogole nie beda wyswietlac? Odpowiedz Link Zgłoś
tolo123 Re: Dungens and Dragons 01.08.01, 15:02 Może trzeba się zapytać w wypożyczalniach kaset video? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vanee Re: Dungens and Dragons IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 01.08.01, 10:38 Widziałam zwiastun.Tragedia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Esther Re: Dungens and Dragons IP: *.datamonitor.com 16.08.01, 10:04 Film byl w Anglii kilka miesiecy temu i na pewno amatorom "basni" bedzie sie podobal. Mi podobal sie bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
esther Re: Dungens and Dragons 20.08.01, 16:21 Ogladalam w Anglii, na wsi, gdzie mieszkam. Okolo 2 miesiace temu. Naprawde warto obejrzec J. Irons jako pogromca smokow jest swietny:))) A teraz leci cos zatytuowane Final Fantasy, ale nie ogladalam jeszcze. Zreszta Dungeons and Dragons bedzie niedlugo na kasetach Odpowiedz Link Zgłoś
tolo123 Re: Dungens and Dragons 29.08.01, 15:51 Mieszkasz w Anglii? Skoro tak to w Polsce ten film powinien dotrzeć we wrześniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarvis Re: Dungens and Dragons IP: *.aktivist.pl 09.09.01, 11:43 Gość portalu: Loona napisał(a): > Czy komus udalo sie go zobaczyc? Widzialem w DivX''sie. Ciekawsza fabule wymysliliby nawet mieszkancy domu Wielkiego Brata... Hollywoodzka sztampa w najgorszym wydaniu. Mozna obejrzec dla efektow specjalnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mcteagle Recenzja IP: *.net.hinet.hr 15.09.01, 21:20 Widzialem film D&D dwa razy w Chorwacji, gdzie mieszkam i musze przyznac, ze zawiodlem sie calkowicie (bylem 2 razy, bo przyjechali kumple z Polski i chcieli zobaczyc, zreszta potem zalowali). Film jest po prostu slaby, podobny do Xeny czy Herculesa. Piekni bohaterowie, zbyt slodki klimacik i beznadziejne teksty (probuja byc smieszni, zwlaszcza gosc ze Scary Movie). Jedyne plusy to fantastyczna Elfka, ktora jest idealna jako... Elfka, oraz jeden, powtarzam jeden jedyny krasnolud. Czary tez daja sie przezyc, ale Jeremy Irons nie zachwycil mnie tak bardzo. Poza tym Elfy strzelaja z KUSZ!!! To tyle ode mnie, wybor nalezy do was. Pozdrawiam mcteagle Odpowiedz Link Zgłoś