Dodaj do ulubionych

SPRZEDAM CZARNA KOMPANIE

02.02.05, 18:03
Witam..do sprzedania mam cykl czarnej kompani , w jego sklad wchodzi 10
ksiazek autorstwa glena cooka...cala seria jest w bardzo dobrym
stanie ...niedawno zostala kupiona ..cena rynkowa wynosi 285 zl...zadowole
sie kwota 214 zl... w razie pytan prosze pisac...na terenie woj slaskiego
mozna je w kazdej chwili obejrzec...serdecznie polecam...
moj numer gg 3074853
Obserwuj wątek
    • Gość: zuzanna Re: SPRZEDAM CZARNA KOMPANIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.05, 18:20
      Czy to aby na pewno tutaj załatwia się takie sprawy?
      Polecam Allegro (akurat teraz jest tam taka aukcja, a kupić cały komplet można
      tam taniej)
      W każdym razie życzę powodzenia (tutaj czy gdziekolwiek indziej)
      Zuzanna
    • kocibrzuch Re: SPRZEDAM CZARNA KOMPANIE 05.02.05, 23:10
      Hmm.
      W Krakowie w taniej książce na Grodzkiej widziałem po 10 zetów.
      Nie komplet, co prawda, lecz tak kole 6 tomów do kupy by się zebrało.
      • Gość: gosc Re: SPRZEDAM CZARNA KOMPANIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.05, 11:52
        kocibrzuchu...probowalem znalesc tania ksiaazke o ktorej mowiles w
        necie..niestety nic z tego..czy mozesz dostarczyc mi wiecej informacji na ten
        temat???numer telefonu do tej ksiegarni bylby bardzo przydatny..z gory dziekuje
        za pomoc:)
        • kocibrzuch Re: SPRZEDAM CZARNA KOMPANIE 09.02.05, 12:10
          Numeru nie znam.
          Ta księgarnia jest pomiędzy "arkadami" a kościołem św. św. Piotra i Pawła. Obok
          sklepu spożywczego (chyba "Żabka") i sklepiku z muzyką heavy metalową. Po tej
          samej stronie ulicy.
          • kocibrzuch Re: SPRZEDAM CZARNA KOMPANIE 09.02.05, 12:11
            Acha. Wątpię żeby prowadzili sprzedaż w sieci.
            Przy jakiejś okazji przejdę się i popytam.
          • Gość: gosc Re: SPRZEDAM CZARNA KOMPANIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.05, 12:23
            dziekuje Ci bardzo ... jelsi bedziesz tam przypadkiem..lub celowo:)looknij
            prosze czy sa moze ksiazki "srebrny grot" i "gry cienia" bede Ci bardzo
            wdzieczny:)pozdrawiam:)
          • Gość: zuzanna Re: SPRZEDAM CZARNA KOMPANIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.05, 13:56
            A sprawdź też, czy mają wszystkie części Czarnej Kompanii od 4 do 10 He, he, he.
            No i może jeszcze J.V.Jones "Pan i głupiec", bo mi brakuje do kompletu, i może
            jeszcze....
            To były oczywiście żarty!!!
            A tak na marginesie chciałam dodać, że w Katowicach też jest taka mała tania
            księgarenka. Do niedawna mieściła się na ul. Warszawskiej, teraz zdaje się
            przeniesiono ją na 3-go Maja. Nazywała się bodajże "Tania Książka". Kupiłam tam
            kiedyś "Pożeglować do Sarancjum" za 12 PLN, w księgarniach była za 35 PLN.
            Niezła przebitka, co?. Jakby ktoś miał na nią namiary to też bym była wdzięczna.
            Wiem, że mają kilka punktów w kraju (może to ta sama "sieć?)
            Pozdrawiam, Zuzanna
    • kocibrzuch Re: SPRZEDAM CZARNA KOMPANIE 09.02.05, 20:27
      Wysyłkowej sprzedaży nie prowadzą.
      Mają tomy 2-7 po 9 zł.
      Wymienione tu inne tytuły nie wpadły mi w oko, ale się mi śpieszyło.
      Sklep spożywczy obok to nie "Żabka", lecz "Kefirek".

PS. Zleceń na zakup i wysyłkę nie przyjmuję :-)
      • Gość: gosc Re: SPRZEDAM CZARNA KOMPANIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.05, 20:46
        super:) dzieki bardzo jestem zobowiazany:)w poniedzialek bede w krakowie mam
        nadzieje ,ze jeszcze beda... jesli w najblizszym czasie bedziesz tam przy
        okazji czy mozesz wziac od nich numer telefonu??? poprosze zeby zatrzymali dla
        mnie te ksiazki..:) thx i pozdrawiam:)
      • Gość: zuzanna Re: SPRZEDAM CZARNA KOMPANIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.05, 23:37
        "PS. Zleceń na zakup i wysyłkę nie przyjmuję :-)"
        Ty się może jeszcze zastanów ;-)
        • Gość: gosc Re: SPRZEDAM CZARNA KOMPANIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 10:52
          zuzanna czego szukasz w taniej ksiazce?? moge tam zajsc i sprawdzic czy
          jest..w sobote sie tam przejde i moge zalatwic Ci numer telefonu do
          nich...jesli chcesz oczwyscie:)
    • Gość: gosc Re: SPRZEDAM CZARNA KOMPANIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.05, 17:00
      nom tak ale w krakowie w opisanej przez Ciebie taniej ksiazce znajduja sie
      ksiazki z cyklu "imperium grozy" z czarnej kompanii nie ma ani jednej..:/
      • Gość: zuzanna Re: SPRZEDAM CZARNA KOMPANIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.05, 22:54
        Wejdź na allegro. Jest tam teraz kilka sztuk (1-6 zdaje się i oczywiście
        komplet), ale dla mnie jakoś trochę drogo (ok 20 za szt.)
      • kocibrzuch Re: SPRZEDAM CZARNA KOMPANIE 26.02.05, 17:04
        masz rację, straaaaszny blamaż z mojej strony :(((
        błąd pędzącego w pośpiechu przez Kraków niedoedukowanego amatora

na pocieszenie dodam, że jest obecnie "Ostatni bohater" Pratchetta za 35 zł zamiast 69
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka