Gość: prima IP: *.citicorp.com 13.06.02, 10:53 cześć, jeśli ktokolwiek wie gdzie mozna znaleźć te, przeczytane przeze mnie ze 20 lat temu, książki to proszę o pilny kontakt dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Blekota Re: BROŃ CHAOSU I FORMY CHAOSU - POMOCY!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 13.06.02, 11:15 Jakieś 15 lat temu szły w Fantastyce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prima Re: BROŃ CHAOSU I FORMY CHAOSU - POMOCY!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.citicorp.com 13.06.02, 12:09 to wtedy pewnie czytałem, a teraz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blekota Re: BROŃ CHAOSU I FORMY CHAOSU - POMOCY!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 13.06.02, 12:26 "Formy chaosu" są aktualnie na Allegro. "Broń chaosu" pewnie też uda ci się tam prędzej czy później kupić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prima Re: BROŃ CHAOSU I FORMY CHAOSU - POMOCY!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.citicorp.com 13.06.02, 12:31 dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JerzykM Re: BROŃ CHAOSU I FORMY CHAOSU - POMOCY!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.radom.pl 14.06.02, 23:46 Witam, widzę, że lubisz to, co tygrysy lubią najbardziej. Jeżeli dasz znak, to, niech będzie moja strata, ale zaskanuję Ci (zOCeeRuję) i nie tylko to, bo mam. Czy znasz "Zapomnij o Ziemi" albo "Najazd z przeszłości". Albo "Ci przeklęci Polacy!"? Mam i kocham je wszystkie! JerzykM jerzykm@ats.pl Odpowiedz Link Zgłoś