Dodaj do ulubionych

...brrrrr..., znowu poniedziałek :-(

IP: *.mogila.sdi.tpnet.pl 15.07.02, 07:14

Cześć ! ...i czołem !!!
Czy jeszcze ktoś z NAS! jest na tym forum ??? ...i czy w ogóle ktoś jeszcze
JEST ???????
:-)))))
Jak rozumiem, to Jola i Meve byczą się już "kajsiś" ??? :-)
....że o Moni nie wspomnę ! :-(
Yula, Okazja, Tiges, Jarek !!!
A co z wami ???
Pozdrawiam BARDZO SERDECZNIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!
:-)))
PS I czekam na jakiś znak życia.
Nala

Obserwuj wątek
    • Gość: Meve NIe byczę się, ale chcialabym, IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 15.07.02, 07:43
      chciała:)))
      Cześć Nalu moja miła.
      Jeszcze tylko ten tydzień i w sobotę rano- fiuuuuuuuuuuuuuuu- uciekam nad
      Mevopotamskie morze.
      A w weekend tez było fajnie - łażenie bez celu po dziadkowych ogródkach,
      działce znajomych i nicnierobienie. Czuje, że jestem do tego stworzona:)))
      PS Jak tam Twój ogrod przewielki ii przepiękny na balkonie - mojego ostatniego
      kwata ptaki wydziobały, bo myślały, że znowu coś do jedzenia dostały:))
      • Gość: tiges Re: NIe byczę się, ale chcialabym, IP: *.silvershark.com.pl 15.07.02, 08:55
        zyje :)) ale co to za zycie ;))
        • Gość: Meve Re: NIe byczę się, ale chcialabym, IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 15.07.02, 09:07
          ekhem , ekhem, a jak tam przygotowania do Elfich zaslubin - czy znowu cos
          pomyliłam i to nie będzie sierpień?:)))
          Mam nadziję, że ni popełniłam gafy:))
          • Gość: tiges Re: NIe byczę się, ale chcialabym, IP: *.silvershark.com.pl 15.07.02, 10:22
            jak najbardziej sierpien .. przygotowania ida dobrze :)))
            • Gość: Meve Re: NIe byczę się, ale chcialabym, IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 15.07.02, 11:59
              Uff, ulżyło mi , że sie nie pomyliłam - no i że się nic nie zmieniło w Waszych
              Elfio-Czarodziejskich planach:)))
              Czy tylko kapituła Czarodziejek zgadza się na związek z Elfem???:))
              Chyba tak, skoro nie słychać o żadnych protestach:)))
              Czy Yula bedzie się teraz nazywala Yula the Elf?:)))
              Czy (ptfu) Yula - Princess of the Dark Vader?:)))

• Gość: Nala Re: NIe byczę się, ale chcialabym, IP: *.mogila.sdi.tpnet.pl 15.07.02, 12:26
                Gość portalu: Meve napisał(a):

> Czy (ptfu) - Meve !!! Przywołuję cię Królowo Wod-Kan do porządku !
                Nie godzi się pluć na Elfią Czarodziejkę !!!!! W dodatku Pannę Młodą,
                niedługo !!!

:-)
                Zupełnie nie pojmuję co ci się stało ???????????????????????????

• Gość: tiges Re: NIe byczę się, ale chcialabym, IP: *.silvershark.com.pl 15.07.02, 13:22
                  ale jestem zly :(((((

Bylismy pod koniec czerwca w sprawie projektu .. dowie
                  • Gość: tiges PWR IP: *.silvershark.com.pl 15.07.02, 13:26
                    powtorka:

ale jestem zly :(((((

Bylismy pod koniec czerwca w sprawie projektu .. dowiedzielismy sie za Yula ma
                    termin do 20 lipca .. Ja sie wzialem za projekt, a Yula pisze magisterke .. dwa
                    tygodnie siedzialem nad cholera i dzidiaj Yula go zaniosla (ostatni przedmiot
                    do zaliczenia) a tu pinda jedna stwierdzila ze 1 lipca poszly juz sprawozdania
                    i tyle .. moze isc do domu .... jak mnie zaraz cos trafi ...
                    • Gość: Nala Re: PWR IP: *.mogila.sdi.tpnet.pl 15.07.02, 14:14

:-(((((((((((
                      Fakt, można się wkurzyć !!! :-<
                      Tym że termin był wyznaczony.
                      Nie można się jakoś odwołać ?

Pzdr. Nala

• Gość: Nala Re: PWR IP: *.mogila.sdi.tpnet.pl 15.07.02, 14:16
                        Gość portalu: Nala napisał(a):

>
                        > :-(((((((((((
                        > Fakt, można się wkurzyć !!! :-<
                        > Tym że termin był wyznaczony. ---
                      • Gość: tiges Re: PWR IP: *.silvershark.com.pl 15.07.02, 14:33
                        ni ... :((( .. zaocznie Yula bedzie musiala przedmiot zaliczyc .. ale mialem
                        ochote dac komus po zebach ;)
    • Gość: Jarek Re: ...brrrrr..., znowu poniedziałek :-( IP: 80.72.33.* 15.07.02, 10:15
      Gość portalu: Nala napisał(a):

> Yula, Okazja, Tiges, Jarek !!!

Uwaga... daje znak zycia... Widac???

;-)))

Przepraszam, ale nieco bylem ostatnimi czasy zajety, a "robotke", ktora zlecono
      mi 1 lipca konczylem dzisiaj o szostej rano.

Wiec teraz chyba bede czesciej mogl tutaj zagladac.

Razdroszczacy tym co na wakacjach

;-)))
    • okazja Re: ...brrrrr..., znowu poniedziałek :-( 15.07.02, 10:22
      mryg mryg
      elektromechjednostka obliczen a kaklulacyj wielosci dokonuje...... za
      osobojednostki co kanikuly zazywaja leniwiaszcze....... jak tylko klikklik
      czasoprzestrzeni znajduje pozrawiaszczoc osobojednostek dworodamiastych....
      elfiastych a i rycerskich uskutecznia......
      • Gość: Nala Re: ...brrrrr..., znowu poniedziałek :-( IP: *.mogila.sdi.tpnet.pl 15.07.02, 11:34

Jeszcze raz, cześć wszystkim !!!!!!!!!!! :-)))))))

Meve ???! Tutaj ????????????????
        A ja myślałam, że już się gdzieś byczysz ???!!!!! :-)))
        Mój ehheemmm..., "ogródek" cokolwiek z lekka podwiędnięty, albowiem, jak już
        gdzieś w zamierzchłej przeszłości wspominałam, ja BARDZO lubię wszelakie
        roślinki, ale....., jakby tu....., hmmmm..?, chyba czasami o nich zapominam !
        :-(
        ...a że one -Jeść!!!- nie wołają, to ...., tak..., siakoś....????? :-(((
        Ale bardzo się staram. Naprawdę. Zwłaszcza, gdy ktoś ze znajomych zaczyna
        chwalić - ...- o jakie piękne kwiatuszki ! ...- tylko dlaczego takie klapnięte ?
        Wtedy szybciutko staram się nadrobić zaniedbanie.
        :-)

• jolajola1 Re: ...brrrrr..., znowu poniedziałek :-( 15.07.02, 22:19
          już się nie byczę kajś, juz wróciłam - cała ciemnobrązowa, mi to kilka dni
          starczy.
          Zaraz dziecko odbieram z powrotem z dalekich wojaży, mają być o 23 pod
          Kongresową.
          ... nadzieję mam taką - jeszcze pewno pojadę za kilka dni na wieś, oby tylko
          burze prądu nie pozbawiły.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka