yinne Re: Po co zamieszczacie tu swoje txt-y? 29.07.02, 17:49 Po co zamieszczacie tu swoje txt-y skoro wiecie że to i tak nic nie da? Czy nikomu nie marzy się prawdziwa kariera? Odpowiedz Link Zgłoś
kuba# Re: Po co zamieszczacie tu swoje txt-y? 29.07.02, 20:27 > Po co zamieszczacie tu swoje txt-y skoro wiecie że to i tak nic nie da? Jak to nic nie da? A tak w ogóle, to według Ciebie co ma dać? Przecież publikując tutaj prezentuję się szerokiej publiczności - teoretycznie większej nawet niż w papierowych periodykach :-) > Czy nikomu nie marzy się prawdziwa kariera? Jasne, że marzy mi się prawdziwa kariera, i co z tego? Czy publikowanie na forum w niej przeszkadza? A może Ty masz jakąś super-receptę na karierę? Chętnie posłucham... Odpowiedz Link Zgłoś
okazja Re: Po co zamieszczacie tu swoje txt-y? 29.07.02, 20:30 trening czyni mistrza..... opublikowanie tekstu na forum umozliwia innym napisanie mniej lub bardziej krytycznych o nim uwag..... a to droga do doskonalenia warsztatu..... a na forum i filolodzy i inzynierzy i redaktorzy i korektorzy...... oraz fani..... bo to dla nich sie pisze..... nie? Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Po co zamieszczacie tu swoje txt-y? 29.07.02, 22:12 yinne napisała: > Po co zamieszczacie tu swoje txt-y skoro wiecie że to i tak nic nie da? przez takie podejscie gina rozne talenty Czy > nikomu nie marzy się prawdziwa kariera? jak napisal Kuba - chyba wiecej osob przeczyta go tu niz w gazecie jakiejs, ktora z wielka laska wydrukuje (co tez watpliwe) jego tekst Odpowiedz Link Zgłoś
kuba# Re: Po co zamieszczacie tu swoje txt-y? 31.07.02, 08:11 > Po co zamieszczacie tu swoje txt-y skoro wiecie że to i tak nic nie da? Czy > nikomu nie marzy się prawdziwa kariera? > Jeszcze jedno pytanie: co właściwie rozumiesz pod pojęciem prawdziwej kariery? Z trochę innej beczki - nie wiem czy dobrze kojarzę, ale to chyba Ty odpowiadałaś na czyjś post dotyczący wysłania tej osobie swoich opowiadań - stwierdziłaś, że są za długie na forum. Niniejszym zapewniem, że dla nas nic nie jest za długie :-))) (no chyba że to naprwdę będzie powieść a nie opowiadanie). Jeżeli coś masz to wsadź - poczytamy sobie. A tak wogóle czytałaś te nasze txt-y? Jeżeli nie to masz szansę nadrobić, bodajże wszystkie są kilka postów niżej. Odpowiedz Link Zgłoś
yinne Re: Po co zamieszczacie tu swoje txt-y? 02.08.02, 14:16 Miło mi widzieć tak impulsywną reakcję. Txty czytam choć poi kawałku bo nie mam stałego dostępu do sieci. Wolę czytanie normalne z kartkami kiedy czas mnie nie pogania. Odpowiedz Link Zgłoś
kuba# Re: Po co zamieszczacie tu swoje txt-y? 02.08.02, 18:31 > Miło mi widzieć tak impulsywną reakcję. Txty czytam choć poi kawałku bo nie > mam stałego dostępu do sieci. > Można sobie otworzyć wątek i zapisać całą stronę na dysk. > Wolę czytanie normalne z kartkami kiedy czas mnie nie pogania. > To to chyba każdyc woli, ale to chyba trochę w stylu "jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma" :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
yinne Re: Po co zamieszczacie tu swoje txt-y? 14.08.02, 12:26 Jasne KÓBÓSIÓ... trochę mnie zastanawiasz, wiesz.,.. Odpowiedz Link Zgłoś
yinne Re: Po co zamieszczacie tu swoje txt-y? 19.08.02, 19:42 kuba# napisał: > ??? A fe! To nie była odpowiedź jakiej się po tobie spodziewałam! Odpowiedz Link Zgłoś
kuba# Re: Po co zamieszczacie tu swoje txt-y? 19.08.02, 22:11 > A fe! To nie była odpowiedź jakiej się po tobie spodziewałam! > O co Ci chodzi?! Po prostu nie zrozumiałem Twojego poprzedniego postu: "Jasne KÓBÓSIÓ...trochę mnie zastanawiasz, wiesz.,.." Odpowiedz Link Zgłoś
yinne Re: Po co zamieszczacie tu swoje txt-y? 20.08.02, 18:43 Jasne to wszystko to tylko gra, mały teścik który oblałeś nie przejmuj się. Wyglądałeś mi na inteligentnego więc miałam ochotę na miłą grę. sorry Odpowiedz Link Zgłoś
kuba# Re: Po co zamieszczacie tu swoje txt-y? 28.08.02, 19:22 Może w takim razie ktoś INTELIGENTNY (może sama yinne, skoro się za taką uważa) wytłumaczy mi o co tu chodzi(ło)? Odpowiedz Link Zgłoś
valkrissa Niech Yinne że giętka powie, co pomyśli Głównie 29.08.02, 09:14 kuba# napisał: > Może w takim razie ktoś INTELIGENTNY (może sama yinne, skoro się za taką uważa) > wytłumaczy mi o co tu chodzi(ło)? Moje propozycje: 1. Yinne napisała KÓBÓSIÓ. Chodzi jej o to, żebyś walił więcej błędów ortograficznych. Np. zamiast napisać "Bój się Boga" napisz "Kóbósióbóga". Być móże pówinieneś też pisać kapitalikami. Ó TAK. 2. Yinne myli cię z innym Kubą, który óstawicznie składał ósta w Ó. Albo kręcił Ósemki. Albó kóbówógóle coś kręcił. 3. Jest to zaproszenie od Yinne do dyskusji o czymś poważnym. Ale o czym? Gdzie klucz do zagadki? Otóż wpisawszy "Ó Ó Ó" [ze spacjami] w Google, z pierwszego miejsca wyczytuję stronę: www.takungpao.com zaś wpisawszy "ÓÓÓ" [bez spacji], jako pierwszą otrzymuję stronę: www.angelfire.com/wa/jachimow/images/fajrant.html Tam się wszystkiego dowiesz. Pzdr :) PS. Ponieważ jestem ćwierćinteligentem a propozycje są trzy, to razem przedstawiłem 3/4 propozycji. Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Niech Yinne że giętka powie, co pomyśli Główn 29.08.02, 12:45 valkrissa napisał: > kuba# napisał: > > > Może w takim razie ktoś INTELIGENTNY (może sama yinne, skoro się za taką u > waża) > > wytłumaczy mi o co tu chodzi(ło)? > > Moje propozycje: > 1. Yinne napisała KÓBÓSIÓ. Chodzi jej o to, żebyś walił więcej błędów ortografi > cznych. Np. zamiast napisać "Bój się > Boga" napisz "Kóbósióbóga". Być móże pówinieneś też pisać kapitalikami. Ó TAK. > 2. Yinne myli cię z innym Kubą, który óstawicznie składał ósta w Ó. Albo kręcił > Ósemki. Albó kóbówógóle coś kręcił. > 3. Jest to zaproszenie od Yinne do dyskusji o czymś poważnym. Ale o czym? Gdzie > klucz do zagadki? Otóż > wpisawszy "Ó Ó Ó" [ze spacjami] w Google, z pierwszego miejsca wyczytuję stronę > : > www.takungpao.com > zaś wpisawszy "ÓÓÓ" [bez spacji], jako pierwszą otrzymuję stronę: > www.angelfire.com/wa/jachimow/images/fajrant.html > Tam się wszystkiego dowiesz. > Pzdr :) > PS. Ponieważ jestem ćwierćinteligentem a propozycje są trzy, to razem przedstaw > iłem 3/4 propozycji. "Badania dynamiki stanĂłw czynnoŇociowych mĂłzgu metodami cyfrowej analizy fazowej potencjaŇaĂłw polowych" wow!! a bibliografia to jakies sto pozycji... niezle Odpowiedz Link Zgłoś
yinne Re: Po co zamieszczacie tu swoje txt-y? 03.09.02, 18:10 kuba# napisał: > Może w takim razie ktoś INTELIGENTNY (może sama yinne, skoro się za taką uważa) > > wytłumaczy mi o co tu chodzi(ło)? NIGDY NIE PODAWAŁAM SIĘ ZA INTELIGENTNĄ. JESTEM BLONDYNKĄ :) Odpowiedz Link Zgłoś
an-nah Re: Po co zamieszczacie tu swoje txt-y? 31.07.02, 17:57 Żeby się dowiedzieć, że trzy lata temu miałam beznadziejny styl i cała powieść jest do przeróbki... Odpowiedz Link Zgłoś
kuba# Re: Po co zamieszczacie tu swoje txt-y? 31.07.02, 18:02 Dobrze, już dobrze... Ciiiii... Odpowiedz Link Zgłoś
an-nah Re: Po co zamieszczacie tu swoje txt-y? 31.07.02, 18:04 Ależ ja się nie denerwuję! Ja tylko odpowiadam szczerze na pytania! Odpowiedz Link Zgłoś
magus_janus Re: Po co zamieszczacie tu swoje txt-y? 02.08.02, 10:53 Dajmy bidną drotkę- może toto źle pisze, ale imiona fajne. Ys, bardzo fajne. Ys.. Ys... chcę sienazywać Ys :). A nie Andrzej... Ys wolę być ;). Od czytania głupot mi sięna mózg rzuca. A tak właściwie, to po co zamieszczamy txt-y? Żeby to ktoś przeczytał. Ocenił, zbluzgsał, dodał otuchy gdy źle, lub cieszył sięz nami gdy dobrze.... Ys G. Jak to brzmi? O, zara bierzmowanie, to wiem jakie imię wybiorę. Ys, albo Akira, albo Wufei. Albo Legolas :). Nigdy nie byłem u psychiatry, moze czas się wybrać? :)Albo Trunks. Andrzej mariusz Trunks G. dobre, dobre ;) Odpowiedz Link Zgłoś
an-nah Re: Po co zamieszczacie tu swoje txt-y? 02.08.02, 13:40 Akira, Akira! jest takie... niszczycielskie ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
an-nah Re: Po co zamieszczacie tu swoje txt-y? 03.08.02, 15:21 ...a co do psychiatry, to polecam doktora Tetsuro... www.jpf.com.pl/phpBB2/index.php Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magus_Janus Re: Po co zamieszczacie tu swoje txt-y? IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 06.08.02, 10:28 Ksiądz sięnie zgodził... Ani na Wufei, ani na Akira, ani na Legolas ("jako golas"?), ani na Trunks, ani na Ys... w niedzielę zaproponuję mu Kain :) Odpowiedz Link Zgłoś
valkrissa Słowian Power 22.08.02, 10:03 Gość portalu: Magus_Janus napisał(a): > Ksiądz sięnie zgodził... Ani na Wufei, ani na Akira, ani na Legolas ("jako > golas"?), ani na Trunks, ani na Ys... w niedzielę zaproponuję mu Kain :) A ja kiedyś wlazłem na (pod)stronę Rady Języka Polskiego, chyba tu: www.rjp.pl/opinie_im_a.html albo tu: www.rjp.pl/opinie_imiona.html Na tejże człowiek uczony w piśmie, mowie i ozorze polskim przedstawiał swe werdykty, czy dzieciom w Polsce można nadać takie albo inakie "dziwne" imiona, tzn. co do których USC w terenie ma wątpliwości. BOROMIR był wśród "dziwnych" imion. Człowiek uczony (acz chyba nie czując Tolkienowskiej czaczy) zawyrokował, że imię Boromir może być, boć to prawie to samo, co Borzymir. Wniosek? Jeśli chcecie swój narybek nazwać Akira, to dołączcie do wniosku wywód, że to ze starosłowiańskiego Akimir albo Akirsław. Że Legolas to w prostej linii Lechdarzbór. Itede ;) Pzdr PS. Wszystko to ze strony RJP jest prawdą, o ile dobrze zapamiętałem, bo pamięc zawodzi :(, a strony się już mnie nie otwierają, nie wiedzieć czemu :(... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pri SREBRNYGLOB IP: mieszko.pl.u* 05.08.02, 08:09 A nie lepiej zamieszczac na SREBRNYM GLOBIE? - W miejscu wlasnie do tego przeznaczonym? Gdzie pojawiaja sie znaczacy ludzie w Polskim swiecie fantastycznym ? Gdzie jest znacznie wiecej czytajacych i oceniajacych? www.srebrnyglob.pl - polecam Odpowiedz Link Zgłoś