Dodaj do ulubionych

MIIB - dwa facki we frakach

07.08.02, 13:40
witam...
szacowni czlonkowie naszego gremium......

jak wam sie podoba druga czesc facetow na czarno.....

lepsza czy gorsza od pierwszej.......

a scenka najsmieszniejsza to spiewajacy pies..... czy gramolacy sie will
smith z rur plastikowych....

a moze wolicie asteriksa
Obserwuj wątek
    • Gość: Interpunkcja Re: MIIB - dwa facki we frakach IP: *.lublin.uw.gov.pl 08.08.02, 08:51
      Film jest i tak znacznie lepszy, niz czytanie Twoich maili. Czlowieku!!! Zdanie to sie konczy kropka, a nie
      szescioma kropkami, milo tez jest czasem zobaczyc dwa lub wiecej zdan w tej samej linijce, bo inaczej
      wyglada to jak jakis poroniony bialy wiersz. O znakach przestankowych innych niz kropka juz raz Ci chyba
      napisalam, wiec nie bede sie powtarzac.

Lady I.

PS. A najsmieszniejsza scena filmu to ta z poczatku, kiedy dowiadujemy sie o rzeczywistych rozmiarach
      statku kosmicznego Serleeny.
      • Gość: Nala Re: MIIB - dwa facki we frakach IP: *.mogila.sdi.tpnet.pl 08.08.02, 09:03

Okazjo, cześć ci !!! (na indywiduum, "interpunkcją" zwane nie zwracaj
        najmniejszej uwagi - błłłłeeeeee...!).
        Na "Menach w blecku", jak ich nazwała Monia, jeszcze nie byłam , ale, po
        powrocie z urlopiszcza nie omieszkam pójść ! :-)))
        Pisz pisz pisz pisz .....................
        :-)

P.S. Poza tym, kroi nam się dużo-mała imprezka !!! :-)))

..hop hooop !!!!! - Mooniaaa, Meveeee, Jooolaaaa, - gdzie jesteście ???
        Yula i Tiges, wierzę w to głęboko, stawią się BEZ!!! specjalnego zaproszenia !
        W końcu to ich uroczystość !!! :-)))

• Gość: monia Re: MIIB - dwa facki we frakach IP: 217.97.138.* 08.08.02, 10:10
        Ale ty się już powtarzasz - no i dlaczego????
        • Gość: Nala Re: MIIB - dwa facki we frakach IP: *.mogila.sdi.tpnet.pl 08.08.02, 10:17

:-((( No i o co na mnie krzyczysz ?????????? :-(

Gdzie się powtarzam ??? Jak się powtarzam ????????????????
          Monia, no co ty ????????????????????????

:-(((
          • Gość: monia Re: MIIB - dwa facki we frakach IP: 217.97.138.* 08.08.02, 10:23
            Rany...Nala! No, przecież nie ty! :-))) Musisz wypić jeszcze jedną kawę! Uciekajmy stąd, bo zaraz ktos nas
            ob..zbeszta za rozpełzanie się po forum
            Pozdrowienia dla Interpunkcji.................................................
            :-)))
      • Gość: 3Mis Re: MIIB - dwa facki we frakach IP: mieszko.pl.u* 08.08.02, 12:29
        Zgadzam sie z Interpunkcja. Niedosc ze forum opanowali literaci. To jeszcze
        okazja szaleje z pisaniem. Tragedia
        • Gość: monia Re: MIIB - dwa facki we frakach IP: 217.97.138.* 08.08.02, 12:55
          ty też za dużo kropek stawiasz
          • Gość: 3Mis Re: MIIB - dwa facki we frakach IP: mieszko.pl.u* 08.08.02, 14:03
            Nie zauwazylem zeby ich bylo wiecej niz zaleca polska gramatyka. Za to Ty
            stawiasz za malo.
            • Gość: monia Re: MIIB - dwa facki we frakach IP: 217.97.138.* 08.08.02, 14:07
              Po literatach była zupełnie nieoczekiwana.
              • Gość: 3Misie Re: MIIB - dwa facki we frakach IP: mieszko.pl.u* 08.08.02, 14:14
                Rzeczywiscie, nieoczekiwanie wskoczyla. Zapewne chochlik, hmm, forumowy.
                • Gość: monia Re: MIIB - dwa facki we frakach IP: 217.97.138.* 08.08.02, 14:18
                  Albo pijana, lekkomyslna kropka jedna.:-)))
        • okazja Re: MIIB - dwa facki we frakach 08.08.02, 13:47
          proponuje wiec sobie i literatom..... ze sie przeniesiemy...... na zielona
          trawke....... gwiazd dogladac...... tyle ze co tu pozostananie...... pewnikiem
          zaloga niezwyciezonego.....
          • Gość: 3Mis Re: MIIB - dwa facki we frakach IP: mieszko.pl.u* 08.08.02, 14:02
            Tak. I bedzie mozna pogadac o fantastyce. Pisarzom polecam www.srebrnyglob.pl,
            a Tobie Okazjo po prostu pisac normalnie. Te Twoje kropki sa naprawde
            denerwujace i irrytujace. Mecza przy czytaniu. Rozumiem ze w dzisiejszym
            swiecie chcesz byc indywidualnoscia ktora ma swoj styl - ale czy musi to byc
            tak meczace? Ja osobiscie wiele razy stwierdzilem ze piszesz bardzo ciekawe
            posty - ale ze wzgledu na to ze mnie meczy ich czytanie - po prostu je zaczalem
            omijac. I tyl

P.S
            Zanim sie ktos doczepi ze pisze bez polskich znakow - Pisze z terminala ktory
            nie obsluguje takowych czcionek.
            • Gość: Misiów dużo bardzo Re: MIIB - dwa facki we frakach IP: *.mogila.sdi.tpnet.pl 08.08.02, 14:16

...eeeee tam...!
              Czepiasz się ! ...ty 3Miś !

... niech żyje wiele-kropek !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
              • Gość: monia Re: MIIB - dwa facki we frakach IP: 217.97.138.* 08.08.02, 14:20
                Wykrzyknik, tyyy...zła kobieto, ty.:-)))
              • Gość: 3Misie Re: MIIB - dwa facki we frakach IP: mieszko.pl.u* 08.08.02, 14:20
                Nie mowie ze sie nie czepiam. Fakt czepiam sie. Ale naprawde mnie to meczy i
                tyle. Mecza mnie tez literaci i tez sie ich czepiam.
                • okazja .................................................. 08.08.02, 14:26
                  pogoda tez bywa meczaca..........
                  i programtelewizyjny....... i kilka rozglosni radiowych....... i niemyci
                  wspolpasazerowie promow kosmicznych...... oraz czworo i szescionogi
                  wszelakie........ zaskroniec udajacy zmije jest juz irytujacy...... a mrowka
                  slonia...... ech...... straszne............... okropne................ to nasze
                  zycie jest
                • Gość: Misiów dużo...itd Re: MIIB - dwa facki we frakach IP: *.mogila.sdi.tpnet.pl 08.08.02, 14:26

A co ty jesteś taki czepliwy ??? To niezdroffo ! Można się wrzodófff nabawić
                  alibo i czego innego ??!!!

Można też oberwać ! Od - co bardziej - nierfffowych jetnostkófff !
                  A takich nie nie nie nie nieee.... brakuuuuuje, ehheee...!
                • Gość: monia Re: MIIB - dwa facki we frakach IP: 217.97.138.* 08.08.02, 14:34
                  A ty, Misiu, przecinki stawiaj. Brak przecinka też potrafi być męczący.
                  No ale daj się lubić! Nie wyzłosliwiajmy się na sobie...(tylko trzy!)
                  ..........o, to już była przekora!
                  pozdrawiam
                  :-))))))))))))))
                  • Gość: Cezner Re: MIIB - dwa facki we frakach IP: *.konin.sdi.tpnet.pl 08.08.02, 15:36
                    No pieknie, piekne to wszystko ale jednego nadal nie wiem po tej wasze calej
                    gadaninie. Czy MiB 2 nadaje sie do ogladania !!!!!!!!!!!!
                    Pozdrowienia sle
                    • jolajola1 Re: MIIB - dwa facki we frakach 08.08.02, 16:56
                      jak najbardziej sie nadaje
                      śmiech bardziej niegrzeczny, niz w części pierwszej - ale dalej jest to komedia
                      od ucha do ucha
                      polecam
          • mikolaj7 Re: MIIB - dwa facki we frakach 08.08.02, 17:29
            okazja napisał:

> proponuje wiec sobie i literatom..... ze sie przeniesiemy...... na zielona
            > trawke....... gwiazd dogladac...... tyle ze co tu pozostananie......

nic i beda tesknic :-))

• mikolaj7 Re: MIIB - dwa facki we frakach 08.08.02, 17:32
        Gość portalu: Interpunkcja napisał(a):

> Film jest i tak znacznie lepszy, niz czytanie Twoich maili. Czlowieku!!! Zdanie
        > to sie konczy kropka, a nie
        > szescioma kropkami, milo tez jest czasem zobaczyc dwa lub wiecej zdan w tej sam
        > ej linijce, bo inaczej
        > wyglada to jak jakis poroniony bialy wiersz. O znakach przestankowych innych ni
        > z kropka juz raz Ci chyba
        > napisalam, wiec nie bede sie powtarzac.

rzeczywiscie - nie powtarzaj sie.

czy pisanie zlosliwych postow nt uzytkownikow forum
        dyskusyjnego nalezy do obowiazkow pracownika
        Lubelskiego Urzedu Wojewodzkiego? wydaje mi sie ze nie...
    • mikolaj7 powrot do tematu przewodniego... 08.08.02, 17:37
      bylem na facetach w czerni i calkiem mi sie podobalo,
      porownania z pierwsza czescia nie mam, bo tamtej nie
      widzialem, ale ta jest niezla. w paru momentach kiczowata
      i glupawa (chocby sortowanie listow na poczcie, a
      konkretnie ten kosmita, ktory to robil), w przytlaczajacej
      wiekszosci smieszna i sympatyczna - glownie pies
      (caloksztalt) i te stworki zyjace w skrytce na dworcu :-)))

fabula jest glupawa (straasznie), ale chyba w filmie nie
      chodzi o odkrywanie jej prostoty, ale o dobra zabawe, ktora
      jest pewna.

szkoda tylko, ze takie krotkie. czas w kinie zlecial
      baaardzo szybko.
      • okazja Re: powrot do tematu przewodniego... 08.08.02, 19:49
        mnie tez sie podobal..... nie szkoda kaski na bilet..... choc w caloksztalcie
        filmowych dokonan wakacji ..... moj prywatny ranking wyglada nastepujaco......
        ......asteriks misja klejopatra.... genialne dialogi
        ......lilo i sticz..... genialny sticz
        ......obywatele na czarno..... genialny metrorobal

duzo nic

......epoka lodowcowa
      • Gość: digan Re: powrot do tematu przewodniego... IP: *.pl / *.pl 08.08.02, 19:57
        mikolaj7 napisał:

> bylem na facetach w czerni i calkiem mi sie podobalo,
        > porownania z pierwsza czescia nie mam, bo tamtej nie
        > widzialem, ale ta jest niezla. w paru momentach kiczowata
        > i glupawa (chocby sortowanie listow na poczcie, a
        > konkretnie ten kosmita, ktory to robil), w przytlaczajacej
        > wiekszosci smieszna i sympatyczna - glownie pies
        > (caloksztalt) i te stworki zyjace w skrytce na dworcu :-)))
        >
        > fabula jest glupawa (straasznie), ale chyba w filmie nie
        > chodzi o odkrywanie jej prostoty, ale o dobra zabawe, ktora
        > jest pewna.
        >
        > szkoda tylko, ze takie krotkie. czas w kinie zlecial
        > baaardzo szybko.

Ogólnie bardzo miłe i bardzo fajne. Spokojnie równa się z pierwszą częścią.Gagi
        są OK. Kilka, nazwijmy to delikatnie, cytatów, czyli:
        1) Ludziki w szafce są zerżniete z "nomów..." Terrego Pratchetta
        2)Pies z Leo z zabujczej broni

Bardzo podobały mi się bez-kręgosłupowe-stworki.

Ogólnie COOOOOL!!
        +5

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka