Gość: monia IP: 217.97.138.* 27.08.02, 10:03 ...ale czy kogos to obchodzi? Kolejny ciepły słoneczny dzień, znowu bez deszczu....:-( Żegnajcie, grzyby...:-( Ależ mi się ciężko dzisiaj wstawało - druga kawa bardzo wskazana... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Meve Re: wtorek IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 27.08.02, 10:12 STANOWCZO MÓWIĘ NIE!!!! ŻĄDNEGO DESZCZU!!!!!! Ja jestem jeszcze w nastroju upalno-wakacyjnym , a nie jakieś tam deszcze , nawet te wrześniowe, te grzybiatse deszcze tez mi nie odpowiadają!!! NIe, nie nie!!!! Witam Kawa zaraz będzie podana. I dietettycznie tylko chrupki kukurydziane z czekoladą:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: wtorek IP: 217.97.138.* 27.08.02, 10:24 Ale malutki deszczyk...taki tyci-tyci...tylko raz dziennie, a własciwie nocnie...nooo...prooooszę...zgódź się....:-) A ja wam jesienią pyszny bigosik na suszonych grzybkach przyrządzę..... Chrupki w czekoladzie, powiadasz? No, to musi być bardzo dietetyczne...:-) Jak Królowej i Jej Rodzinie łikend minął? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meve Re: wtorek IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 27.08.02, 10:40 Nie nie nie!!!!!!! Ja już powoli zapadam na "jesienną deprechę" i żaden spleenowy deszczyk nie jest mi potrzebny, słońca chcę-mimo żem typ wybitnie północny:)), dojrzałych owoców i duuuużo wolnego czasu. Jest trochę inaczej z tym czasem zwłaszcza, ale będzie dobrze:))) Lalalalala, jeszcze będzie przepieknie,.... No mówiłam, że depresja się u mnie zaczyna:) Żadnego deszczu. Wygranej w Totka jeszcze chcę. Howgh Meve Furiatka:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: wtorek IP: 217.97.138.* 27.08.02, 11:19 ...żadnego deszczu...żadnego deszczu....Meve Okrutna, o!!! Ale z tym totkiem to masz rację, nie powiem! Ja już barszo dokładnie zagospodarowałam sobie jakąs ładną wygraną...:-))) Zdaję się, że w srodę będzie jakas spora szóstka do trafienia? Monia Naiwna Odpowiedz Link Zgłoś
okazja Re: wtorek 27.08.02, 12:02 mryg..... zadnej mokrowody plumplum z nagory...... elektromechjednostka malominimini wodomokrosc lubi....... mokrowodzie nienienie...... oleum......hmmmmmmm...... taktaktak...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meve Re: wtorek IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 27.08.02, 13:35 Królowa w papierach Błeeeeeee forum chodzi jak ślimaczysko wstrętne Błeee Meve w Dzikiej Rozpaczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: wtorek IP: *.topole.waw.pl 27.08.02, 19:25 Papiery spalić! Ślimaki upiec na żywym ogniu! A wszystkich wysmagać! Monia Mściwa i W Złym Humorze! Odpowiedz Link Zgłoś