Dodaj do ulubionych

***Poniedziałek***

IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 09.09.02, 08:51
Witam, ziewam niekulturalnie i o kawę proszę.
Za tydzień moi drodzy weselisko mnie czeka. Królowa hulać będzie. Mevopotamia
bez zarządcy:)))))
Jakie Wy macie fantastyczne plany na weekend ( w ramach poprawy humoru w
poniedziałek)
Obserwuj wątek
    • jolajola1 Re: ***Poniedziałek*** 09.09.02, 09:01
      Gość portalu: Meve napisał(a):
      > Jakie Wy macie fantastyczne plany na weekend ( w ramach poprawy humoru w
      > poniedziałek)

żadnych !!!
      peka mi głowa, a nie kac przecież
      słońce za jaskrawe

ja potrzebuję norki ciemnej i pokrywki, co by ją za sobą szczelnie zakręcic ....
      • Gość: Meve Re: ***Poniedziałek*** IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 09.09.02, 10:40
        jolajola1 napisała:

>
        > ja potrzebuję norki ciemnej i pokrywki, co by ją za sobą szczelnie
        zakręcic ...

Może mały spacerek lasem wśród elfów nieco by pomógł?
        Albo wypoczynek w koronie drzew u Galadrieli?
        Albo miod złocisty - wiem, że banalne, ale ....
        Może po prostu zioła jakieś przygotujem i spać na liście debu pójdziesz?
    • Gość: monia Re: ***Poniedziałek*** IP: 217.97.138.* 09.09.02, 09:45
      A co to jest weekend??? Czy to jest to, co nastąpi za ten bezmiar czasowy
      pięciodniowy? (no, może cztero-..._:-))))
      Kawa - proszę bardzo! Z mlekiem! I kokosanka w czekoladzie! Na dobry początek!
      Czy to nie dzisiaj niejaka Nala miała przestać się tak paskudnie byczyć???
      • Gość: vereen Re: ***Poniedziałek*** IP: *.ghnet.pl / 192.168.1.* / 217.98.98.* 09.09.02, 10:27
        Czesc i czołem, a mnie się szykuje dzisiaj imprezka:))))))) Z okazji takiej,
        że znajomy kupił po okazyjnej cenie 3kg łososia.:D
        Połowe zjadł z rodziną, ale reszty nie zmogli:))) Toteż wpakował go do
        marynaty i białe wino chłodzi:)))
        • Gość: monia Re: ***Poniedziałek*** IP: 217.97.138.* 09.09.02, 10:36
          Witaj! :-)
          Nie ma co - okazja :-))) jest cudowna! Skoro marynata, to znaczy że rybka
          surowa a nie wędzona??? Tak czy inaczej - pozazdroscić! :-)))
          Ja w tym tygodniu niestety nie przewiduję żadnych atrakcji. Ale, jak wszystkim
          wiadomo, zawsze istnieje element niespodzianki :-)A u mnie i mojego Małżonka
          element ten pojawia się nader często. Planujemy na ten przykład miły i spokojny
          wieczór w domu "może zrobię porządek na półce z książkami, bo na głowę spadają;
          może przybiję listewkę, co to przybijam ją od roku..." po czym kończy się dzień
          jakims szalonym grillem w zaprzyjaźnionym ogródku (własnego, niestety, nie
          posiadamy) :-) No i tyle wychodzi z planowania!
          • Gość: vereen Re: ***Poniedziałek*** IP: *.ghnet.pl / 192.168.1.* / 217.98.98.* 09.09.02, 10:44
            Z planowaniem u mnie to samo. Wszystko w chaosie.:)))
            Za to świeże rybki być dobre mniam, po co je psuć wędzeniem czy marynowaniem,
            niedobrzy ludzie...psują rybki...:D
            • Gość: monia Re: ***Poniedziałek*** IP: 217.97.138.* 09.09.02, 10:51
              O, ty być Gollum? :-)
              Nie lubisz wędzonej rybki, naprawdę??? A ja bardzo lubię! Wędzona sieja wprawia
              mnie w ekstazę! Podobnie sielawa. Łosos, oczywiscie, też! Ale pieczona też jest
              pyszna, tylko żeby nie miała za dużo małych osci, bo zawsze się wtedy zapluję!
          • Gość: Meve Re: ***Poniedziałek*** IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 09.09.02, 10:45
            Gość portalu: monia napisał(a):

> Witaj! :-)
            > Nie ma co - okazja :-))) jest cudowna! Skoro marynata, to znaczy że rybka
            > surowa a nie wędzona??? Tak czy inaczej - pozazdroscić! :-)))

Ano, i pysdzne i zdrowe i przyjemne. Meve zazdrości bardzo:)))

> po czym kończy się dzień
            >
            > jakims szalonym grillem w zaprzyjaźnionym ogródku (własnego, niestety, nie
            > posiadamy) :-) No i tyle wychodzi z planowania!
            Ja, ja , ja chcę mie własny niewrtulany ogrodek!!!
            Meve w depresji z powodu potracenia niewłaściwej struny:(
            :))
            • Gość: monia Re: ***Poniedziałek*** IP: 217.97.138.* 09.09.02, 10:54
              ...ogródek, z trawką, ze stokrotkami, z różami, z paprociami w kącie, z żabyma
              i motylkyma...:-)
            • jolajola1 Re: ***Poniedziałek*** 09.09.02, 10:54
              no, ostatecznie węgorzyk wedzony albo sałatka z różowiutkiego łososia
              i gorzka herbata, chłodna najlepiej

i jakieś SKUTECZNE środki od bólu głowy
              • Gość: monia Re: ***Poniedziałek*** IP: 217.97.138.* 09.09.02, 10:56
                A ta głowa z jakiego powodu...???
                • jolajola1 Re: ***Poniedziałek*** 09.09.02, 11:00
                  nie wiem
                  a może mam druga/trezcią w życie migrene
                  • Gość: monia Re: ***Poniedziałek*** IP: 217.97.138.* 09.09.02, 11:06
                    Oooooo...co prawda to arystokracja podobno miewa migrena, zwyczajnych ludzi to
                    łeb na.... :-) Ale co by to nie było to składam wyrazy współczucia. Dla mnie
                    najlepszym, najszybszym i najskuteczniejszym srodkiem przeciwbólowym (na
                    wszystkie rodzaje) jest Pyralgin w tabletkach a jesli jest możliwosc, to w
                    ampułce, do wypicia - wtedy jest wstrętniejszy, ale działa jeszcze szybciej.
                    • vereen Re: ***Poniedziałek*** 09.09.02, 11:19
                      Gość portalu: monia napisał(a):
                      Pyralgin w tabletkach a jesli jest możliwosc, to w
                      > ampułce, do wypicia - wtedy jest wstrętniejszy, ale działa jeszcze szybciej.

Tfu..tfu...tfu....ale działa :)
                      • Gość: monia Re: ***Poniedziałek*** IP: 217.97.138.* 09.09.02, 11:41
                        ...brrrrr...:-( no i działa SZYBKO!
                • Gość: vereen Re: ***Poniedziałek*** IP: *.ghnet.pl / 192.168.1.* / 217.98.98.* 09.09.02, 11:05
                  Musi zrobić jakiś przybytek, bo od przybytku głowa nie boli:D
                  Najlepiej jakąś szmatkę albo perfumę..:))))
                  • Gość: monia Re: ***Poniedziałek*** IP: 217.97.138.* 09.09.02, 11:10
                    Nooo, perfuma to na baaardzo bolącą głowę...:-)
                    A zakup Kanału 5 (tak mój ulubiony zapach okresla Mąż) działa wybitnie
                    antydepresyjnie...:-)))
                    • vereen Re: ***Poniedziałek*** 09.09.02, 11:57
                      A ja jestem noa...:), podoba mi się angel, ale moja znajoma używa, toteż ja
                      nie mogę:(
                      • Gość: monia Re: ***Poniedziałek*** IP: 217.97.138.* 09.09.02, 12:08
                        Angel to takie smakowite ciasteczko? :-) A Noa to chyba Kaszarel :-)))? I jak
                        pachnie?
                        Ogólnie rzecz ujmując - jestem zapachowcem. Uwielbiam takie różne pachnące
                        rzeczy do mycia i kąpania, jakies żele aromatyczne itp. I zapach lawendy...i
                        Przemysławki...:-))) takie różne, trochę nostalgią pachnące kosmetyki..
                        • vereen Re: ***Poniedziałek*** 09.09.02, 12:15
                          Czyżby następna Sephoro'manka...:))))
                          Niestety nie znalazłam jeszcze zapachu bzu i agrestu :(...Ten sapkowski... też
                          wymyślił ;)
                          • Gość: monia Re: ***Poniedziałek*** IP: 217.97.138.* 09.09.02, 12:19
                            vereen napisała:

> Czyżby następna Sephoro'manka...:))))

:-))))))))))))))) zgadza się :-))))))))))
                            > Niestety nie znalazłam jeszcze zapachu bzu i agrestu :(...Ten sapkowski...
                            też
                            > wymyślił ;)
                            bo pewnikiem też zapachowiec :-)
                            • vereen Re: ***Poniedziałek*** 09.09.02, 13:40
                              Jest tu kto jeszcze, oprócz dwu sephoromanek ?:)
                              jolola chyba poszła przybytek na głowe robić;)
                              rycerzy to chyba moje wścibstwo pod zbroję wystraszyło:))), ale jak tu nie być
                              ciekawym, skoro w domu ma się cyborga...tylko praca, praca...a w domu warcraft
                              i warcraft:)))))A pod pancerzykiem procesorki...procesorki:)))))
                              • Gość: Meve Re: ***Poniedziałek*** IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 09.09.02, 13:49
                                vereen napisała:

> ale jak tu nie być
                                > ciekawym, skoro w domu ma się cyborga...tylko praca, praca...a w domu
                                warcraft
                                > i warcraft:)))))
                                Hej, mój Luuuby tez tak ma. Praca, potem komputer: warcraft, i inne, a potem
                                jeszcze enigmatyczne "sprawdzanie poczty" - przez 45 minut minimum.:)

> A pod pancerzykiem procesorki...procesorki:)))))
                                A to nie wiem, dawno pancerzyka nie zdejmował :))))))))))))))))
                                • Gość: monia Re: ***Poniedziałek*** IP: 217.97.138.* 09.09.02, 13:52
                                  O ja nie mogę! jak to - procesorki??? Jak to - nie zdejmował ostatnio??? Sama
                                  nie wiem, co okropniejsze...:-))))
                                  A co - żaden żołądka pustego nie ma??? :-)
                                  • vereen Re: ***Poniedziałek*** 09.09.02, 13:59
                                    Procesorki, jak procesorki....czasem się przegrzewają, to i wentylować
                                    trzeba;))
                                    A żołądek to ma czynny około 20 dopiero, ale zato jak czynny :-O)))
                                    • Gość: monia Re: ***Poniedziałek*** IP: 217.97.138.* 09.09.02, 14:09
                                      Mojemu Rycerzowi żołądek uaktywnia się około 18, w miarę upływu czasu aktywnosć
                                      wzrasta...:-)))
                                      • vereen Re: ***Poniedziałek*** 09.09.02, 14:16
                                        :)))))) To w niedługiej przyszłości przepowiadam, że zanim powie "cześć
                                        kochanie", przywita się z lodówką ...he,he...he...to z autopsji:)))
                                        • Gość: monia Re: ***Poniedziałek*** IP: 217.97.138.* 09.09.02, 14:23
                                          :-)))))))))) ty paskudo...! :-))))))))))))
                                          ale zawsze do mnie wróci...:-))))))))
                                    • Gość: tiges Re: ***Poniedziałek*** IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 09.09.02, 14:12
                                      A ja jutro ide lep urwac hydrze w Wydziale Komunikacji .. wezme luk i napewno
                                      sie uda :)
                                      • Gość: monia Re: ***Poniedziałek*** IP: 217.97.138.* 09.09.02, 14:24
                                        ...łuk zostaw, zabierz cierpliwosć.:-)
                                      • Gość: Meve Re: ***Poniedziałek*** IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 09.09.02, 14:24
                                        Biedny Tiges , w związek się wdał i od tego czasu walczy z różnymi hydrami:)))
                                        Powodzenia, gdyby co, to pamiętaj, strasz hordami wojsk. Byle by Ciebie za
                                        terrorystę nie wzieli:)
                                        • vereen Re: ***Poniedziałek*** 09.09.02, 14:36
                                          Tak, tak łuk na kołek, bo łby mogą w większej liczbie odrosnąć....cierpliwość
                                          i uśmiech czarujący, gdyż te hydry przeważnie płci żeńskij są i jak elf im
                                          miodzio wyleje, to może współpracować zaczną...:))), eh.. ci młodzi
                                          elfowie...tacy porywczy;)))
                                          • Gość: monia Re: ***Poniedziałek*** IP: 217.97.138.* 09.09.02, 14:38
                                            Kobieto! Proponujesz swieżutko pobranemu elfowi robienie słodkich oczu do
                                            urzędniczek???!!!:-))) Bój się...Yuli! :-))))
                                            • Gość: vereen Re: ***Poniedziałek*** IP: *.ghnet.pl / 192.168.1.* / 217.98.98.* 09.09.02, 15:00
                                              ...Oj, jak sie boję....:$ gdziężbym śmiała takie bezeceństwa
                                              proponować...tylko ugodowo sprawę załatwić... Oczywiście za zgodą
                                              świeżomałżonki:)))
                                              • Gość: monia Re: ***Poniedziałek*** IP: 217.97.138.* 09.09.02, 15:05
                                                ...i tu przewiduję pewne kłopoty...:-)))z tą zgodą..:-) małżonka jest ZA
                                                swieża.:-)))
                                                No, czas do domciu!!!
                                                • Gość: vereen Re: ***Poniedziałek*** IP: *.ghnet.pl / 192.168.1.* / 217.98.98.* 09.09.02, 15:09
                                                  Świeża, ale mniemam i rozsądna...:)))To narka.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka