okazja 05.11.02, 09:15 mrrrryg..... zimnowatosc plyniszcza w stawomanipulatorkach scinowywuje..... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Meve Re: w(t)orek IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 05.11.02, 09:33 Zimno w Mevelandii, bylle jak, nie tylko płyny ścinowuje, ale życie towrzyskie też . Elfy śpią, Rycerze dam nie bawią, a same Damy humorzaste i śpiące:))))) Królowa bez zdolności przywódczych:))) Ach, ten listopad. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: w(t)orek IP: 217.97.138.* 05.11.02, 10:14 Dzieńdoberek! Kiedy u mnie jakby nieco przyjemniej było - aczkolwiek problemy nie minęły...Ale zawiązałam sama ze sobą Komitet do Walki z Depresją...no i walczę - raz ze sobą, raz z depresją.:-) Komu kawyzemlekiem? Albo oleiszcza? Albo szarlotkizcynamonem?Albo kruchąbabeczkęzbudyniem? Odpowiedz Link Zgłoś
okazja Re: w(t)orek 05.11.02, 10:21 oleiszcza goracowrzaco...... wielokrotnie dwaplusdobrze..... elektropozdrawlactwa osobojednostkom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: w(t)orek IP: *.szeptel.net.pl 05.11.02, 10:15 Gość portalu: Meve napisał(a): > Rycerze dam nie bawią Bo z przeciwnościami losu walczyć muszą!!! Niestety tzw. "huk roboty" mą chęć do Dam Dworu jak i Najjaśniejszej bawienia zagłusza. Przepraszający ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meve Re: w(t)orek IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 05.11.02, 10:27 Wybaczono. Do czasu:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: w(t)orek IP: 217.97.138.* 05.11.02, 10:30 Meve Złowieszcza? :-))))) A swoją drogą - jakie to ciekawe? Zaproponowałam ciazdeczko i się pojawił!:-) Prawdziwy samiec:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: w(t)orek IP: *.szeptel.net.pl 05.11.02, 12:47 Gość portalu: monia napisał(a): > Zaproponowałam ciazdeczko i się pojawił!:-) > Prawdziwy samiec:-) Nie rozumiem!!! :-((( Cóż ciasteczko ma wspólnego z samcem??? ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: w(t)orek IP: *.szeptel.net.pl 05.11.02, 12:49 Gość portalu: monia napisał(a): > Zaproponowałam ciazdeczko i się pojawił!:-) > Prawdziwy samiec:-) Nie rozumiem!!! :-((( Cóż ciasteczko ma wspólnego z samcem??? ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
jolajola1 Re: w(t)orek 05.11.02, 13:04 Gość portalu: Jarek napisał(a): ... > Cóż ciasteczko ma wspólnego z samcem??? jak to co ???? oba rodzaju męskiego ??? ops, głupoty piszę chyba jak to szło : ja, ty, on, ona, ono, my, wy, oni, one no nie, jednak nie, to nie ten sam rodzaj ... ach, już wiem, co maja wspólnego - i samiec i ciasteczko mogą być apetyczne i nieopanowane chętki mogą budzić, łakomstwo i pożądanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: w(t)orek IP: 217.97.138.* 05.11.02, 13:09 Ooooo...nie o tym myślałam...ale zgadzam się!:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: w(t)orek IP: 217.97.138.* 05.11.02, 13:07 Podobno prawdziwy mężczyzna łasy jest na słodkości :-) Nie wiem, co prawda, jak to się ma do mojego Osobistego Małżonka...on woli orzeszki.:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meve Re: w(t)orek IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 05.11.02, 13:42 hmmmm, królewski lubi słodycze i orzeszki:)) i piwo i wino:))) i jest cyborgiem:)) Odpowiedz Link Zgłoś
jolajola1 Re: w(t)orek 05.11.02, 13:49 mój Pan i Władca to mniam-mnia słodycze, zresztą widac to po jego hm ... posturze .... a jak apetycznie wygląda, gdy ma nad górną wargą odrobinę kremu z eklerki mniam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: w(t)orek IP: 217.97.138.* 05.11.02, 14:34 Nooo...ipiwoiwino też, jak również krupniczek oraz brendy wszelakie, nie mówiąc już o żurku oraz...oraz...:-)))))) NIE MÓWIĄC!!! MÓWIĘ PRZECIEŻ!!! :-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: w(t)orek 06.11.02, 18:59 Gość portalu: monia napisał(a): > Nooo...ipiwoiwino też, jak również krupniczek oraz brendy wszelakie, nie mówiąc > > już o żurku oraz...oraz...:-)))))) NIE MÓWIĄC!!! MÓWIĘ PRZECIEŻ!!! :-)))))) brendy to nie, brr, podobnie jak rozne wody ogniste i szampany, pfuj... ale piwo popijane winem, hmm :-))) ciekawe wspomnienia ;-) Odpowiedz Link Zgłoś