Dodaj do ulubionych

piątek, czyli...

IP: 217.97.138.* 28.02.03, 10:40
ADAAAAAAAAAAAAAŚŚŚŚŚŚŚŚŚŚŚŚ!!!!!!!LEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEĆ!!!!!!
skocz najdalej i wyląduj najpiękniej!!!:-))))))))))
Obserwuj wątek
    • Gość: tiges Re: piątek, czyli... IP: *.wroc.bauer.pl / 172.28.189.* 28.02.03, 11:10
      Elfie dzieciatko za szybko na swiat chcialo przyjsc i Yula musiala pojsc do
      szpitala .. Ale sytuacja jest juz opanowana i Yula dzisiaj wraca do domu.
      • Gość: monia Re: piątek, czyli... IP: 217.97.138.* 28.02.03, 11:15
        Cześć, Tigesie! Uściskaj Yulę od nas (DELIKATNIE!!!) i powiedz, że wszyscy się
        niecierpliwią...ale jeszcze trochę wytrzymają..:-))) W każdym razie -
        najważniejsze, że już jest OK! A na kiedy jest planowane Przybycie Elfiątka?
        • Gość: vereen Re: piątek, czyli... IP: *.ghnet.pl / 192.168.1.* 28.02.03, 13:03
          Pozdrowienia dla Yuli:) Dbaj o nią elfie..niezależnie od tego, czy będzie
          chciała ziemniaczki z dżemem, czy kiszonego ogórka z lodami waniliowymi:)))

W przelocie oświadczam, że oponki były pycha i już ich nie ma:))
          Pozdrowienia dla wszystkich, pa i znikam.
          • jolajola1 Re: piątek, czyli... 28.02.03, 14:57
            och ,tigesie, dusza ma zadrżała ze strachu, uważajcie na siebie wszyscy razem
            suzamet do kupy ...., przeciez to jeszcze 2 miesiące, przeslij telepatycznie
            dzieciątku, że jeszcze jest zima i zimno, niech wiosny czeka

a propos tłuściocha wczorajszego, to pobiłam swój rekord - zjadłam TYLKO 2
            pączusie ....
            • agrafek Re: piątek, czyli... 28.02.03, 15:47
              A może niech dzieciątko poczeka do lata?:) Kto się rodzi w lecie - nigdy nie
              marznie, sprawdziłem:).
              • Gość: monia Re: piątek, czyli... IP: luthien:* / 192.168.1.* 28.02.03, 20:04
                AAADDDDDAAAAAAAAAŚŚŚŚŚŚŚŚŚŚ!!!!!!!!!!!!:-)))))))))))
                Ten krupniczek ma smak zwycięstwa!!!:-))))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka