Gość: monia IP: 217.97.138.* 07.04.03, 10:32 :-(((((((((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: monia Re: Sursum corda IP: 217.97.138.* 07.04.03, 10:54 Obawiam sie, że dzisiaj to niemożliwe...:-((( ulepimy..chlip! bałwanaaaa...chlip! śnieeegowe chlip! go bałwana..chlip!..chlip. Odpowiedz Link Zgłoś
agrafek Re: :-( poniedziałek...:-( 07.04.03, 11:01 Ale za to jaki fajny! Śnieżek pada, można się śnieżkami pośnieżyć, igloo zbudować:). Kto lepi ze mną bałwana? Poza tym poniedziałki nie istnieją. To takie kalendarzowe fata morgany. Tak naprawdę jest niedziela, tylko zjadlas coś ciężkostrawnego i masz koszmar senny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: :-( poniedziałek...:-( IP: 217.97.138.* 07.04.03, 11:11 Nie miewam koszmarów sennych po zjedzeniu czegoś ciężkostrawnego...Mnie się wtedy najlepiej śpi - z takim na ten przykład żeberkiem wieprzowym z cebulką w brzuchu...Sama pyszna, tłusta sytość...śpię wówczas jak dziecko.. Ja już nie chcę zimy i śniegu. Jest mi zimno, marznie mi nos i marzną mi łapki, chce mi się spać, nienawidzę swojej zimowej kurtki (a przecież jest całkiem nowa!!!) i nie lubię, jak mi się rano w drodze do pracy rozjeżdżają nogi...i wieje mi śniegiem w oczy..i to białe świństwo zakryło mi kwiatki i trawkę w ogródku..CHOLERA JASNA PSIAKREW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-((( Odpowiedz Link Zgłoś
amy_ Re: :-( poniedziałek...:-( 07.04.03, 11:26 A jednak poniedziałek :-(((( Tak przypuszczałam, że to nie może być prawda z tą niedzielą, buuuu. Agrafku, co jest z tymi dniami tygodnia? A tak by mi się niedziela przydała..... snu mi trzeba nadal .... Odpowiedz Link Zgłoś
agrafek Re: :-( poniedziałek...:-( 07.04.03, 12:36 Może sie troszkę zamotałem w tej śnieżycy;). Ale ja tak sie cieszę z tego śniegu, że dla mnie to jakby niedziela:) Odpowiedz Link Zgłoś
vereen Re: :-( poniedziałek...:-( 07.04.03, 11:35 CHOLERA JASNA PSIAKREW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-((( Otóż to!!! Nie bawię się w zimę...buuuu... chyba, że ktoś zafunduje mi replay z gwiazdki:) Na dodatek leczyłam wczoraj przeziębienie naturalnymi środkami % na ciepło i coprawda wysuszyło mi katarek, ale oprócztego cały organizm:((( A śniegzaoknem chciałabym brać za post%malignę:| Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: :-( poniedziałek...:-( IP: 217.97.138.* 07.04.03, 11:57 Ja nie chcę Gwiazdki..!!!! Za dwa tygodnie będzie Wielkanoc!! W dodatku późna!!! Powinno być ładnie, ciepło i zielono!!! A mi znowu błoto rozdyźdane na łąkę wróciło i znów suka ze spacerów wraca utytłana..Z tonami piachu na łapach...I pan na nia warczy...!!! Ciekawe, co z Yulą? Chyba już pora na małe Elfiątko :-) Odpowiedz Link Zgłoś
jolajola1 Re: :-( poniedziałek...:-( 07.04.03, 12:31 pogoda taka z rodzaju tych gorszych, śnieg za uszami pod czapka, wiatr przewiewa paltocik i szaliki, paszcza okutana, a i tak zimno no i po co ja juz paltot zimowy do pralnni targałam, teraz znowu mokry Azro bedzie mi sie ocierał, całe pranie mozna o kant d*** potłuc Odpowiedz Link Zgłoś