Gość: były_fan IP: *.star.net.pl 18.05.03, 19:53 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pAULA Re: Monica Bellucci (Persefona) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.03, 18:35 Monica Belluci zagrała również Kleopatre w filmie" Asterix i Obelix misja Kleopatra" Odpowiedz Link Zgłoś
maxxa Re: Monica Bellucci (Persefona) 20.05.03, 19:39 mozesz z powrotem ja wielbic, bo chyba sie odseparowali. Odpowiedz Link Zgłoś
marxx Re: Monica Bellucci (Persefona) 20.05.03, 21:46 jak zobaczylem ja w Matrixie to caly czas zadaje sobie pytanie po co takie brzydactwo tam wsadzili??? Ja sie Was pytam! Po co? Odpowiedz Link Zgłoś
maxxa Re: Monica Bellucci (Persefona) 20.05.03, 21:52 marxx napisał: > jak zobaczylem ja w Matrixie to caly czas zadaje sobie pytanie > po co takie brzydactwo tam wsadzili??? > Ja sie Was pytam! > Po co? ty sie nie nas pytaj, tylko tego, kto obsade kompletowal! Odpowiedz Link Zgłoś
marxx Re: Monica Bellucci (Persefona) 22.05.03, 04:26 generalnie masz racje, ale.... Odpowiedz Link Zgłoś
orbulon Re: Monica Bellucci (Persefona) 21.05.03, 09:06 Co się podniecasz. Urodę to ma ale aktorka z niej jest żałosna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawska Re: Monica Bellucci (Persefona) IP: *.acn.pl 21.05.03, 20:27 A co napisal ten byly_fan , ze usunieto jego wypowiedz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trinity No właśnie, nie ma wiadomości IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 21.05.03, 20:59 a wogóle to co się czepiacie, jeśli Wachowscy (dla mnie to geniusze) postanowili że ma być taka "laska" =P, to znaczy że mieli w tym jakiś cel, a Monisia B. wcale nie jest taka zła =P Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: Monica Bellucci (Persefona) 21.05.03, 21:17 W prostych żołnierskich słowach wyraził szczery i głęboki żal z racji utrzymywania przez p. Bellucci stosunków intymnych z p. Casselem. Odpowiedz Link Zgłoś
oryginal bellucci 22.05.03, 01:42 Tak wiele gadania, a rola taka mała. Tzn. może nie mała pod względem "wagi" ale na pewno pod względem czasu pojawienia się w filmie. Prócz ponętnie ruszających się bioder, niewiele zaprezentowała. Fatalna gra, a poza tym bardzo jakoś staro w filmie wygląda, choć przecież jest piękną kobietą. Wątek Persefony mógł być ciekawy, natomiast został maksymalnie schrzaniony. Myślę tutaj o pocałunku i reakcji Trinity. A raczej jej braku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sayonara Re: bellucci IP: *.kiel.gazeta.pl 21.08.03, 16:00 W Matrixie wyglądała tragicznie. Wygląda na to że jej wizażysta ostro gdzieś zapił i do tego filmu "pracował" nad nią ktoś inny. Stąd taka szpetna wyszła. Wątek z Bellucci jest wątkiem totalnie pozbawionym sensu. Jak Wachowscy chcieli wsadzić do filmu efekty z bliźniakami, powinni znaleźć na to lepszy sposób. Odpowiedz Link Zgłoś