Dodaj do ulubionych

Likierek przedświateczny

IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 18.12.01, 07:48
Helllouuu, jestem (chyba ) pierwsza, witam i zapraszam na wtorkowe gadanie
Pzdr
Obserwuj wątek
    • Gość: Nala Re: Likierek przedświateczny IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 18.12.01, 08:32
      Gość portalu: Meve napisał(a):

> Helllouuu, jestem (chyba ) pierwsza, witam i zapraszam na wtorkowe gadanie
      > Pzdr

Witaj ! Tak, tak, nie mylisz się, jesteś pierwsza !!!
      Co z tym likierkiem ??? Jaki dzisiaj proponujesz ???
      Która z Was ma mieć dzisiaj szefa na karku ???
      Zrozumiałam że przez to, nie będzie jej na forum. Ja też dzisiaj będę rzadziej
      zaglądać.
      Co do zakończenia BB, to jetem rozczarowna że to nie Wojtek wygrał. Szkoda.
      Inna rzecz, że wolę już Marzenkę niż Davidka, który ostatnio chyba doszedł do
      wniosku, że to on będzie zwycięscą. Było to doskonale widać w ostatnich chwilach
      jak był sam z Marzenką. Trochę mi się to nie spodobało i dobrze mu tak !
      Ciekawa jestem jakie propozycje dostaną ci wszyscy ludzie ? Czytałam już gdzieś,
      że uczestnicy II edycji w innych krajach podobno nie zrobili żadnej "kariery" jak
      ci z I edycji. Zobaczymy czy u nas też się to sprawdzi.
      Geralt, jak tam z Twoim prezentem ? Wymyśliłeś coś ?
      Pozdrowienia.
      Nala

• Gość: Meve Re: Likierek przedświateczny IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 18.12.01, 09:19
        Gość portalu: Nala napisał(a):

> Gość portalu: Meve napisał(a):
        >
        > > Helllouuu, jestem (chyba ) pierwsza, witam i zapraszam na wtorkowe gadanie
        > > Pzdr
        >
        > Witaj ! Tak, tak, nie mylisz się, jesteś pierwsza !!!
        > Co z tym likierkiem ??? Jaki dzisiaj proponujesz ???
        > Która z Was ma mieć dzisiaj szefa na karku ???
        > Zrozumiałam że przez to, nie będzie jej na forum. Ja też dzisiaj będę rzadziej
        > zaglądać.
        > Co do zakończenia BB, to jetem rozczarowna że to nie Wojtek wygrał. Szkoda.
        > Inna rzecz, że wolę już Marzenkę niż Davidka, który ostatnio chyba doszedł do
        > wniosku, że to on będzie zwycięscą. Było to doskonale widać w ostatnich chwilac
        > h
        > jak był sam z Marzenką. Trochę mi się to nie spodobało i dobrze mu tak !
        > Ciekawa jestem jakie propozycje dostaną ci wszyscy ludzie ? Czytałam już gdzieś
        > ,
        > że uczestnicy II edycji w innych krajach podobno nie zrobili żadnej "kariery" j
        > ak
        > ci z I edycji. Zobaczymy czy u nas też się to sprawdzi.
        > Geralt, jak tam z Twoim prezentem ? Wymyśliłeś coś ?
        > Pozdrowienia.
        > Nala
        >

Cześć, to ja będe miała szefa na karku, co gorsza jutro wyjeżdżam służbowo do
        POZNANIA (tak, tak INA!), wracam późnym wieczorem, więc nie uda mi się chyba
        tutaj zajrzeć. A potem mam urlop, a potem już święta. Mam nadzieję, że będę miała
        chwilę, aby zajrzeć na forum z domowego komputra.
        David faktycznie chyba liczył na wygrana, ale i tak podobało mi się, to, co
        powiedział Szołtysikowi - coś w tym stylu, że dopiero teraz udowodni wszystkim,
        na co go stać. A zupełnie mnie rozwalił , gdy siedzieli jeszcze w domu i oglądali
        relacje ze swoich miast - David wpewnym momencie powiedział głosem 11 -letniego
        chłopca : cioociaa! To mnie strasznie rozbawiło. A Marzenka niech się zdecyduje-
        czy się cieszy, czy płacze. Sorki, ale nie przepadam za nią:)))
        Też chciałam, żeby Wojtek wygrał -sądze, że on nie miałby żadnych problemów z tym
        faktem, te pieniadze sprawiłyby mu większą radość niż Marzence, no i wiedziałby
        na pewno na co je spożytkować. A tak (sorry Nalu ) pieniądze dostała panna, która
        wyglądała na ciężko nieszczęśliwą z tego powodu i faktycznie lepiej by chyba
        czuła się w roli nawet nie "drugo"ale trzecioplanowej".
        Pzdr

• Gość: Nala Re: Likierek przedświateczny IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 18.12.01, 09:33
          Ależ nie masz za co mnie przepraszać ! :o)))
          Ja i tak wolę Marzenkę niż Dawidka. No cóż, nie my decydowałyśmy.
          Masz rację że Wojtek na pewno by wiedział co z tą kasą zrobić.
          Strasznie mnie wkurzały opinie na temat jego rzekomego bogactwa. Bo to, że ma
          pięknie urządzony dom, to moim zdaniem jeszcze o nadmiarze gotówki wcale nie
          świadczy.
          Szkoda że Cię już jutro nie "zobaczę" przed świętami. Za to po
          świętach ..... !!! :o)
          Ina napisała że odezwie się po świętach, jest bardzo zajęta.
          Co z Geraltem, przecież nie meldował :o) że go dzisiaj nie będzie ?
          • Gość: Meve Re: Likierek przedświateczny IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 18.12.01, 09:48
            Też nie wiem, co z resztą - Monia, Geralt, Pirx, co sie dzieje -pozdrawiam!!!!
            • Gość: monia Re: Likierek przedświateczny IP: 217.97.138.* 18.12.01, 09:59
              Hej, hej! Zaraz się odezwę!
              • Gość: monia Re: Likierek przedświateczny IP: 217.97.138.* 18.12.01, 10:20
                No i jakiż to likierek? Proponuję ajerkoniak do kawy.
                Meve, dzięki za "złotą mysl", niestety, brak mi pogody ducha aby zniesć niedobory gotówkowe.
                A czasem mam wrażenie, że zostałam stworzona do "bycia bogatą", tylko cos mi po drodze nie
                wyszło - a gest szeroki pozostał...
                • Gość: Meve Re: Likierek przedświateczny IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 18.12.01, 10:30
                  Gość portalu: monia napisał(a):

> No i jakiż to likierek? Proponuję ajerkoniak do kawy.
                  Ajerkoniak mniam.
                  > Meve, dzięki za "złotą mysl", niestety, brak mi pogody ducha aby zniesć niedobo
                  > ry gotówkowe.
                  > A czasem mam wrażenie, że zostałam stworzona do "bycia bogatą", tylko cos mi po
                  > drodze nie
                  > wyszło - a gest szeroki pozostał...
                  Ło Jezu- jakbym siebie widziała, na dodatek Luby ten sam typ, więc efekt to
                  chroniczny debet:((((
                  Buuuuuu
                  No, ale wbrew regułom logiki i ekonomii dzisiaj wybieram się na świąteczne
                  zakupy - prezenty dla mamy, teściowej i szefa (tak, tak , niestety - on kupuje,
                  aja nie chcę się czuć jak cizia obsypywana prezencikami).

• Gość: monia Re: Likierek przedświateczny IP: 217.97.138.* 18.12.01, 10:48
                    Meve, to baaardzo ciekawe - a jakiego rodzaju są te prezenty?
                    Mój Despota (jak nazwa wskazuje) ma częsciej przebłyski zdrowego rozsądku, ale (jak to ostatnio z
                    żalem stwierdził) nie sprawuje kontroli nad moją kartą 24 godz. na dobę.
                  • Gość: Nala Re: Likierek przedświateczny IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 18.12.01, 10:59
                    Oj tak, tak, ajerkoniaczek !!!!! Ja też poproszę !
                    Witaj Monia, co u Ciebie ? Dzisiaj też było ciężko ślepka otworzyć ? :o)))
                    Hi, hi, jeśli chodzi o upłynnianie każdej ilości gotówki, to podpisuję się pod
                    tym co napisałyście. To jakoś samo tak wychodzi.

Czy wiecie że to, co pisano o Arku, tzn. że poznał już wcześniej parę osób z BB-
                    I to prawda ?
                    Poznał ich podczas kręcenia filmu "Gulczas ....", sam wziął w nim udział. Co Wy
                    na to ?

• Gość: monia Re: Likierek przedświateczny IP: 217.97.138.* 18.12.01, 11:29
                      O, Nala, dzień dobry!!! Jeszcze jestes w pracy????
                      Ajerkoniak jest niezbędny - zaczyna mnie chyba łapać jakas depresja przedswiąteczna (albo grypa -
                      cholera, nie wiem, co gorsze!)
                      Co do BB (a zwłaszcza 2) nic mnie nie zdziwi. Przecież to jest Jedna Wielka Rodzina!!!
                      • Gość: Nala Re: Likierek przedświateczny IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 18.12.01, 12:09
                        Jeszcze chwilowo jestem. Depresję to ja też mam, chociaż wcale nie
                        przedświąteczną tylko związaną z zimą wogóle ! :o)
                        Już nie mogę się doczekać dni po świętach !
                        A tu wszystkiego brakuje, czasu, sił i pieniędzy !!! :o)
                        Tylko śniegu jest w nadmiarze ! W tym momencie w radiu powiedzieli że jeszcze
                        ma u nas sypać !!! To już przesada !!!!!!!!!!!!!! Pomocy ! Ratunkuuuu !!!
                        Jak ja nie lubię zimy !!!!!!!!

• Gość: Pirx40 Re: Likierek przedświateczny IP: *.sieradz.sdi.tpnet.pl 18.12.01, 12:21
      Mastika !!! Tylko mastika.
      Kupiłem żonie na gwiazdkę robota kuchennego. Tylko, czy to aby nie jest
      nietakt ?
      Kiedyś mój kolega kupił żonie na imieniny resor do malucha, a w następnym roku
      otrzymał od żony na imiesiny firanki do kuchni.
      • Gość: Nala Re: Likierek przedświateczny IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 18.12.01, 12:30
        Witaj S.T. Pirxie !!!
        Gdzie się podziewałeś jak Cię nie było ?
        Z tym resorem i firankami to prawda ??? Jeśli tak, to bomba !!!
        Lepiej nie można było się "odwdzięczyć" !!! Kapitalne !!!
        Ciekawe czego Ty się będziesz mógł spodziewać w przyszłym roku po tegorocznym
        robocie ? Oczywiście od żony ! :o)
        Ja na jej miejscu kupiłabym zestaw do malowania mieszkania. Mógłby być razem z
        farbą.
        Pozdrawiam.
      • Gość: monia Re: Pirx IP: 217.97.138.* 18.12.01, 12:50
        No, trafiłes wreszcie!
    • Gość: Meve Re: Likierek przedświateczny IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 18.12.01, 13:14
      Z tymi firankami i zderzakiem to faktycznie bomba, opowiem memu Lubemu.
      Pirx, z tym robotem to niezły pomysł - nawet nie można narzekać, że
      szowinistycznie, no bo przecież ułatwiasz jej prace domowe:)))
      Ciekawe, co Ty dostaniesz:))))))))))))))
      • Gość: monia Re: Likierek przedświateczny IP: 217.97.138.* 18.12.01, 13:26
        Meve, ale to taaakie nieromantyczne! Ale kiedys nasz Szwagier dał Mojemu Despocie butlę Malibu,
        stwierdzając:"Jesli Ona (to znaczy, rzecz jasna ja) będzie zadowolona, to tobie też będzie hm...fajnie".
        Niezła teoria! (Szwagier też).
        Pirx, sprawdź swoją interię...
        • Gość: Nala Re: Likierek przedświateczny IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 18.12.01, 13:40
          I co, i co ??? Było fajnie ??????? :o)))

Czy bardzo jestem niedyskretna ?????

Pozdrowienia dla .......... szwagra ! :o)
          • Gość: monia Re: Likierek przedświateczny IP: 217.97.138.* 18.12.01, 13:54
            Oj, zaraz tam niedyskretna...Ciekawa, jak to kobieta...Pewnie, że było mmm......ciekawie.
            Szwagier wie, co mówi - sam lubi dobre..te., no, acha! alkohole..
            • Gość: Nala Re: Likierek przedświateczny IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 18.12.01, 14:09

> Oj, zaraz tam niedyskretna...Ciekawa, jak to kobieta...Pewnie, że było mmm.....
              > .ciekawie.
              > Szwagier wie, co mówi - sam lubi dobre..te., no, acha! alkohole..

Taaaaaaa, teraz to się nazywa > akohol < ?!! No cóż, jak zwał, tak zwał !!!
              No to jak, macie już wszystkie prezenty ???
              Bo mnie jeszcze kilku brakuje, i czasu brakuje, i sił brakuje i ..... no wiecie ?!
              Wszystkiego po trochu.
              Meve, likierku poproszę !

• Gość: monia Re: Likierek przedświateczny IP: 217.97.138.* 18.12.01, 14:29
                Mnie najbardziej konceptu brakuje...No, i rzecz jasna, pieniędzy...
                Ale, co tam, może odrobina likierku uwolni fantazję!
                P.S. Na razie pogoda robi się taka bardziej obrzydliwa, cały ten snieg się rozpuszcza a temperatura
                jest już chyba powyżej zera. Nie wiem, czy do swiąt cos z tej uroczej do niedawna zimy pozostanie...A
                prawda, przecież zimy jeszcze nie ma....
                P.S.2 Zaraz, zaraz, Nalu, to ty dzisiaj jestes ostatni dzień przed swiętami???
                • Gość: Meve Re: Likierek przedświateczny IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 18.12.01, 14:44
                  Hmm, to chyba ja jestem ostatni dzień na forum (przed świętami oczywiście),
                  chociaż tak jak pisałam, spróbuję odezwać się z domu.
                  A propos prezencików - mój szef wymyślił, że kupi za 65 PLN srebrną monetę,
                  oxydowaną, z cyrkonią, wydawaną właśnie przez NBP, limitowana emisja - może to
                  dobry prezent dla teściowej - praktyczny ( w przyszłości):))))
                  Polewam likierku
                  • Gość: monia Re: Likierek przedświateczny IP: 217.97.138.* 18.12.01, 14:47
                    Jakby co, to wszystkiego naj..., naj..., naj...(Dla Ciebie, Twojego, i dla Mysi rzecz jasna)!
                    • Gość: Meve Re: Likierek przedświateczny IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 18.12.01, 14:50
                      Jakby co, to dziękuję, Tobie również dużo dobrego no i odrobiny szaleństwa dla
                      Twojej Teściowej :))), sorki, ze tak się uczepiąłm - odreagowuję:)))))))
                  • Gość: Geralt Ja ŻYJĘ !!!!!!!!!!!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 18.12.01, 14:49
                    Cześc nie wiem czy jeszcze ktoś jest ale piszę.
                    Przepraszam ale rano miałem akcję z wymyślonym wirusem. Ktoś chciał być
                    dowcipny. A potem odszedłem od kompa i dopiero wróciłem a zaraz lecę do domu.
                    Przepraszam jeszcze raz bedę we czwartek to raniutko się odzywam.
                    Pozd.
                    Geralt
                    • Gość: Nala Re: Ja ŻYJĘ !!!!!!!!!!!!! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 18.12.01, 15:02
                      Gość portalu: Geralt napisał(a):

> Cześc nie wiem czy jeszcze ktoś jest ale piszę.
                      > Przepraszam ale rano miałem akcję z wymyślonym wirusem. Ktoś chciał być
                      > dowcipny. A potem odszedłem od kompa i dopiero wróciłem a zaraz lecę do domu.
                      > Przepraszam jeszcze raz bedę we czwartek to raniutko się odzywam.
                      > Pozd.
                      > Geralt

No popatrzcie !
                      Ale z niego "znikający punkt" !

• Gość: Nala Re: Likierek przedświateczny IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 18.12.01, 14:54

> Mnie najbardziej konceptu brakuje...No, i rzecz jasna, pieniędzy...
                  > Ale, co tam, może odrobina likierku uwolni fantazję!
                  > P.S. Na razie pogoda robi się taka bardziej obrzydliwa, cały ten snieg się rozp
                  > uszcza a temperatura
                  > jest już chyba powyżej zera. Nie wiem, czy do swiąt cos z tej uroczej do niedaw
                  > na zimy pozostanie...A
                  > prawda, przecież zimy jeszcze nie ma....
                  > P.S.2 Zaraz, zaraz, Nalu, to ty dzisiaj jestes ostatni dzień przed swiętami???

Nie, nie. To nie ja, tylko Meve !
                  Ja jestem jutro i pojutrze i popojutrze i popopo... a nie, w sobotę już mnie nie
                  ma !!!!!!! Na szczęście !
                  Meve zniknęła już chyba na dobre. Jutro ma jechać do Poznania na jakąś delegację?
                  (hi, hi, hi!!!), a potem ma urlop.
                  Meve ! Ja się nie śmieję, to znaczy nie tak, śmieję się, ale te delegacje tak
                  jakoś nieraz dwuznacznie brzmią. Chyba popadam w zbyt frywolny nastrój.

Mnie też zaczęło brakować konceptu co do prezentów (o pieniążkach nie
                  wspomnę!!!!!), ale jest jeszcze trochę czasu.
                  A masz już jakiś prezent dla swojej psicy ? Ja dla swojej jeszcze nie, ale chyba
                  mam pomysł. Zresztą moja czekoladowa niuńka będzie się cieszyć ze wszystkiego.
                  Czy Ty jesteś jutro ?
                  Geralt zniknął, Meve nie będzie, Pirx pojawia się i znika, Ina też "wybyła" a
                  Ty ??? Dotrzymasz mi towarzystwa ??? PROSZĘ !!!

• Gość: Meve Re: Delegacja IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 18.12.01, 15:11
                    Nonononnono, z tą deleg... wyjazdem służbowym to poważna sprawa!!!!!!!!
                    A naprawdę to widzimisię szefa, przez które bedę miała dzień do tyłu - wracam
                    późnym wieczorem.
                    Także żadnych śmichów chichów, bo się nerwowa od razu robię . Horender.
                    A dla pieska może jakiś baaaaardzo długi spaceer - z tego co się znam na
                    psach , zawsze je to cieszy:))))))
                    Pozdrówka
                    • Gość: Nala Re: Delegacja IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 18.12.01, 15:18
                      No nie denerwuj się już, przepraszam, tak mi się "wymskło".
                      Ja już lecę, pa, pa !
                      Życzenia jeszcze Ci złożę !
                      Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka