Dodaj do ulubionych

DO NALI, MEVE GERALTA!!!

IP: 217.97.138.* 22.01.02, 11:01
Dzień dobry wszystkim! No wiecie co??? Zaglądam na forum i co widzę??? Nie daliscie znaku życia
od rana??? Żadnej smakowitej dyskusji???? Proszę dać głos!!!
Z A W I E D Z I O N A
Obserwuj wątek
    • Gość: Geralt Re: DO NALI, MEVE GERALTA!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 22.01.02, 11:11
      Ja też zaglądałem ale od czasu kiedy "śmiałem" założyć wątek i dostało mi się
      od Nali to więcej nie próbuję.
      Ciekawe czy Ty też dostaniesz po głowie.
      Skończyłem wczoraj Władcę Pierścieni. Smutki mam co ja teraz będę czytał ?
      C by nie mówić książka wspaniała.
      • Gość: monia Re: DO NALI, MEVE GERALTA!!! IP: 217.97.138.* 22.01.02, 11:25
        Witaj! Dzisiaj Nala najwyraźniej w pracy pogrążona, może cię oszczędzi...
        Wyrazy współczucia z powodu zakończenia Trylogii. Uczucie głupie, prawda? Ja, jesli dobrze pamiętam, nie
        dowierzałam, że to wszystko, cała ta niesamowita opowiesć mogła się tak po prostu zakończyć..Czułam się,
        może to głupio zabrzmi, ale...osamotniona.
        No, a co z tym twoim wyobrażeniem o hobbitach? Co ci "nie gra" na zdjęciach z filmu?
        • Gość: Geralt Re: DO NALI, MEVE GERALTA!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 22.01.02, 11:38
          Gość portalu: monia napisał(a):

> Witaj! Dzisiaj Nala najwyraźniej w pracy pogrążona, może cię oszczędzi...
          > Wyrazy współczucia z powodu zakończenia Trylogii. Uczucie głupie, prawda? Ja, j
          > esli dobrze pamiętam, nie
          > dowierzałam, że to wszystko, cała ta niesamowita opowiesć mogła się tak po pros
          > tu zakończyć..Czułam się,
          > może to głupio zabrzmi, ale...osamotniona.
          > No, a co z tym twoim wyobrażeniem o hobbitach? Co ci "nie gra" na zdjęciach z f
          > ilmu?

Ale mnie nie ma się za co oberwać to Ty założyłaś wątek :-)
          Odczucia po zakończeniu książki rzeczywiście mieliśmy bardzo podobne.
          Co mi nie PASUJE ? ?
          Frodo wygląda jak zachudzony ten pedałek Potter !
          Hobbit musi być korpulentny tak ich sobie wyobrażałem.
          Ciekawe jak wygląda Sam.
          Oby lepiej.
          • Gość: monia Re: DO NALI, MEVE GERALTA!!! IP: 217.97.138.* 22.01.02, 11:52
            Może bardziej do twoich wyobrażeń będzie pasował Bilbo Baggins. Siwy, kędzieżawy, rumiany...taki
            dobroduszny, starszy pan, w wersji angielskiej, rzecz jasna (tu, oczywiscie, muszę przypomnieć, że filmu,
            niestety, jeszcze nie widziałam, swą wiedzę czerpię ze zdjęć. Naprawdę, zajrzyj sobie do jakiejs niezłej sięgarni
            lub EMPiKu, został wydany bardzo fajny album ze zdjęciami z filmu oraz taki książkowy kalendarz - również ze
            zdjęciami na każdej stronie. Zdjęcia są naprawdę piękne - pewnie dlatego tak o nich przynudzam).
            Jesli marzył ci się okrągły hobbit, to o jakim myslałes krasnoludzie??? Kolejny typek z nadwagą?
            P.S. Zgadza się - to ja założyłam wątek. Całą winę biorę na siebie - najwyżej mnie zje..
            • Gość: Geralt Re: DO NALI, MEVE GERALTA!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 22.01.02, 12:12

> Może bardziej do twoich wyobrażeń będzie pasował Bilbo Baggins. Siwy, kędzieżaw
              > y, rumiany...taki
              > dobroduszny, starszy pan, w wersji angielskiej, rzecz jasna (tu, oczywiscie, mu
              > szę przypomnieć, że filmu,
              > niestety, jeszcze nie widziałam, swą wiedzę czerpię ze zdjęć. Naprawdę, zajrzyj
              > sobie do jakiejs niezłej sięgarni
              > lub EMPiKu, został wydany bardzo fajny album ze zdjęciami z filmu oraz taki ksi
              > ążkowy kalendarz - również ze
              > zdjęciami na każdej stronie. Zdjęcia są naprawdę piękne - pewnie dlatego tak o
              > nich przynudzam).
              > Jesli marzył ci się okrągły hobbit, to o jakim myslałes krasnoludzie??? Kolejny
              > typek z nadwagą?
              > P.S. Zgadza się - to ja założyłam wątek. Całą winę biorę na siebie - najwyżej m
              > nie zje..

No nie wiem czy Bilbo powinien tak różnić się od Froda i innych. Faktem jednak
              jest że skoro Frodo był młodszy to powinien inaczej wyglądać.
              Widziałem na wystawie ten album ale nie obejrzałem. Zastanawiam się czy oglądać
              album przed filmem.
              Chcę mieć niespodziankę jeśli rozumiesz co mam na myśli.
              Krasnoludu sa krępe a nie grube ! Muszą mieć siłe by machać toporem.
              Gimli by Ci kota popędził za te herezje:-)))
              • Gość: monia Re: DO NALI, MEVE GERALTA!!! IP: 217.97.138.* 22.01.02, 12:32
                Krępe..no, może to rzeczywiscie lepiej brzmi..Ja nie napisałam, że on jest krępy - ja wyraziłam
                zainteresowanie twoją wizją - a ty mnie straszysz rozsierdzonym krasnoludem! Oj, wstydź się.
                Co do niespodzianki - rozumiem, ale ja nie potrafiłam się powstrzymać i obejrzałam, co tylko się dało.
                Zresztą, zdjęcia tylko mile podrażniły moją ciekawosć. Zresztą, lubię się podroczyć z każdą
                niespodzianką - jak byłam młoda (hmmm...), niestrudzenie poszukiwałam przed swiętami oraz
                różnymi innymi imieninami podejrzanie ładnie zapakowanych paczuszek. Co prawda, jak już takową
                znalazłam, to po długim namysle chowałam paczuszkę na swoje (ukryte) miejsce....
                No cóż, premiera w Polsce już niedługo...całe szczęscie...(i podobno film trwa 3 godziny!!!)
    • Gość: Meve Re: DO NALI, MEVE GERALTA!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 22.01.02, 12:34

> Dzień dobry wszystkim! No wiecie co??? Zaglądam na forum i co widzę??? Nie dal
      > iscie znaku życia
      > od rana??? Żadnej smakowitej dyskusji???? Proszę dać głos!!!
      > Z A W I E D Z I O N A

Czeeeeeeeeeeeeeść
      to jjaaaaaaa
      jestem na chwile- znowu z domu:))))))))
      widze, ze naprawde ostatni moment, żeby przeczytać WP:)))))
      Dyskutujecie, że aż miło:)))))
      Pozdrawiam
      Meve
      • Gość: monia Re: DO NALI, MEVE GERALTA!!! IP: 217.97.138.* 22.01.02, 12:47
        Meve, okrutna kobieto, czy to było ziewnięcie!!! No tak, ona z domu pisze!!! Dziecinie dała cos do
        zabawy a sama lulu!!! No, nie, nie, żartuję oczywiscie...chociaż....
        Wracaj, Meve, do pracy, to też podyskutujemy..."Władcę..." radzę przeczytać a wczesniej "Hobbita".
        Przynajmniej spróbuj w wolnej chwili. Wiadomo, może być różnie - znam osoby, które nie były w
        stanie Tolkiena strawić, nie każdy lubi to samo - całe szczęscie! byłoby nudno! Pozdrawiam!
        • Gość: Meve Re: DO NALI, MEVE GERALTA!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 22.01.02, 13:19
          No, wiem, ze ziwnięcie, ale dobre i to chyba nie???
          A dyskutowac z Wami nie moge, bo ja biedna sierotka nie przeczytawszy
          jeszcze:))))
          Ale pilnie śledze watek i robię notatki:))))
          • Gość: monia Re: DO NALI, MEVE GERALTA!!! IP: 217.97.138.* 22.01.02, 13:32
            Gość portalu: Meve napisał(a):

> No, wiem, ze ziwnięcie, ale dobre i to chyba nie???
            > A dyskutowac z Wami nie moge, bo ja biedna sierotka nie przeczytawszy
            > jeszcze:))))
            > Ale pilnie śledze watek i robię notatki:))))

No swietne, Meve, po prostu znakomite, żebym to jeszcze tylko ja tak ziewała z własnego domu, to byłoby
            po prostu bosko!!! No bo jak to - ja się grzebię w jakichs papierzyskach bez sensu, strzelam sobie
            kolejną kawę licząc - głupia!!! - na przypływ energii, a ty sobie słodko ziiieeeaaa...
            No, nic to, pewnie masz jakies swoje domowe atrakcje, czy chora Niunia jest grzeczna?
            No i jeszcze piszesz, że masz stałe łącze w domu....Też będę miała nia wiosnę, o!
            Rób, notatki, dziecino, rób...Ale pamiętaj - nic na siłę! Nie znoszę, jak ktos mi "wciska", że POWINNAM cos
            przeczytać! Mam wtedy taki odruch obronny, i muszę trochę z lekturą zaczekać, aż mi przejdzie...Chociaż,
            zdarza mi się samej namawiać...ciekawe...(Cudowna, kobieca niekonsekwencja?)
            Pozdrawiam!
      • Gość: Geralt MEVE IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 22.01.02, 12:54
        Meve chciałem Ci coś powiedzieć ale jak siedzisz w domu to Ci maila wyśle
        Geralt
        • Gość: Meve Re: MEVE IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 22.01.02, 13:20
          A co , w domu to gorzej????
          Ja mam Geralcie, jak to królowa stałe łącze:))))
          • Gość: Geralt Re: MEVE IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 22.01.02, 13:36
            fiu fiu a mail doszedł
            • Gość: Meve Re: MEVE IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 22.01.02, 22:25
              No, to znowu ja późną porą, widzę, że nic nowego ani nikt nowy nie przyszedł.
              W takim razie dobranoc:)))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka