Dodaj do ulubionych

>>> DO ....... ITD - ŚRODA !!! <<<

IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 30.01.02, 07:58
To ja ! Cześć !!!
Meve, jak Twoje zdrówko ???
Monia, odezwij się !
Geralt, Ciebie boję się poprosić o słówko, bo wczoraj kazałeś mi się odczepić !
Tak to odebrałam.
Pozdrawiam. Nala
Obserwuj wątek
    • Gość: monia Re: >>> DO ....... ITD - ŚRODA !!! <<< IP: 217.97.138.* 30.01.02, 09:27
      Witaj! No co tam z tym Geraltem???? Co ci zrobił??????
      • Gość: Nala Re: >>> DO ....... ITD - ŚRODA !!! <<< IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 30.01.02, 10:08
        Gość portalu: monia napisał(a):

> Witaj! No co tam z tym Geraltem???? Co ci zrobił??????

Aaaa, bo napisał żebym go nie zmuszała (???????????) do czytania i oglądania
        Harry P. Przecież go nie zmuszam, jak ????????????? Zupełnie nie wiem go co
        ugryzło ???
        A ja się tylko zapytałam, dlaczego uważa że H.P. jest pedałkiem, w końcu to mały
        chłopiec !!!? I dlaczego tak napada na tę książkę ? Przecież jej nie czytał !
        Jak ja czegoś nie znam, to się nie wypowiadam. Jak coś, o czym nie mam pojęcia,
        może mi się podobać albo nie ??? Zupełnie tego nie pojmuję ?
        A że reklama H.P. jest taka agresywna, to już inna sprawa !
        Po co atakować coś, ze względu na samą reklamę, nawet tak nachalną ???
        Pozdrawiam.

• Gość: tiges Re: >>> DO ....... ITD - ŚRODA !!! <<< IP: *.silvershark.com.pl 30.01.02, 10:27
          jak siebie zacytuje: przekornosc ludzka i przekonanie ze dobre obroni sie samo
          i nie potrzebuje reklamu...
        • Gość: monia Re: >>> DO ....... ITD - ŚRODA !!! <<< IP: 217.97.138.* 30.01.02, 10:28
          Ataki też są pewną formą reklamy...
          A zgeralt cię...ofuknął, bo pewnie nie do końca przestawił się z wątku na wątek i zapomniał chować
          swój miecz. Pewnie mu się wydaje że już każdy namawia go do przeczytania HP, a im bardziej go
          wszyscy przekonują, że książka jest OK, tym większe obrzydzenie do niej czuje! Jak mi kiedys
          mamunia mawiała: Jedz dziecko marcheweczkę, marcheweczka zdrowa..." to patrzyłam się na biedne
          warzywko z obrzydzeniem, a teraz...i na surowo, i gotowana i soczek...A poza tym podobno zdrowa
          ryba pod prąd płynie.
          Ale też dyskusję mieli na tym "nerwowym wątku". I jakim wytwornym językiem prowadzoną....
          Ha! I jest cos o nas....
          • Gość: Nala Re: >>> DO ....... ITD - ŚRODA !!! <<< IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 30.01.02, 10:38

> Ataki też są pewną formą reklamy...
            > A zgeralt cię...ofuknął, bo pewnie nie do końca przestawił się z wątku na wątek
            > i zapomniał chować
            > swój miecz. Pewnie mu się wydaje że już każdy namawia go do przeczytania HP, a
            > im bardziej go
            > wszyscy przekonują, że książka jest OK, tym większe obrzydzenie do niej czuje!
            > Jak mi kiedys
            > mamunia mawiała: Jedz dziecko marcheweczkę, marcheweczka zdrowa..." to patrzyła
            > m się na biedne
            > warzywko z obrzydzeniem, a teraz...i na surowo, i gotowana i soczek...A poza ty
            > m podobno zdrowa
            > ryba pod prąd płynie.
            > Ale też dyskusję mieli na tym "nerwowym wątku". I jakim wytwornym językiem prow
            > adzoną....

> Ha! I jest cos o nas....

CO O NAS ????????
            Bo jakoś nie spostrzegłam ???
            • Gość: monia Re: >>> DO ....... ITD - ŚRODA !!! <<< IP: 217.97.138.* 30.01.02, 10:43
              no, jak to? Wejdź sobie na ten "mugolski" wątek i poczytaj sobie rozmowę Geralta bodajże z Jarkiem .
              Jest tam cos o nas (jesli te "białogłowy" to my hi, hi!!!)
              • Gość: monia Re: >>> cd. IP: 217.97.138.* 30.01.02, 10:49
                Z wypowiedzi Geralta na Tamtym Wątku wynika, że pojawi się dopiero we czwartek. Czyli po prostu
                jest nieobecny, a nie ignoruje nas.
                Chociaż, jak się tak głębiej zastanowić, to niezbyt często goscił u nas pan Geralt ostatnio...
                ...nie jestesmy nudne, tylko niedocenione....
                ...prawda...?
                • Gość: Nala Re: >>> cd. IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 30.01.02, 10:57

> ...nie jestesmy nudne, tylko niedocenione....
                  > ...prawda...?

Hi, hi, hi - nie, nie jesteśmy nudne !!! Myyy ??? Nudne ??? Skąd ?????!!!!! :o)

On chyba przestał nas dostrzegać (albo raczej - postrzegać), jako osoby godne
                  dyskusji na temat wyższości W.P. nad H.P. ! :o)))))))
                  Woli sobie popyskować w innym towarzystwie ! Oburzające !!! :o)))

• Gość: monia Re: >>> cd. IP: 217.97.138.* 30.01.02, 11:15
                    A poza tym dyskusja jest bez sensu - przecież każda z osób na tym forum uznaje wyższosc WP nad
                    HP!!! Ja myslę, że Geralt po prostu miał ochotę sobie "powalczyć" i tyle...
                    Próbuję sobie przypomnieć, kiedy po raz pierwszy przeczytałam Trylogię Tolkiena...
    • Gość: Meve Tylko spokojnie:)) IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 30.01.02, 11:12
      Cześć,
      spoko, spoko, Geralt się odezwie i nas nie lekceważy, nie obrażajcie się
      kobiety!
      Nie możemy przeciez ciągle się obrażać i przepraszać!:)
      Przeczytałam ten mugolski wątek i pozwoliłam sobie zaprosic imć Pana Jarka na
      salony, a co tam, chłop ciekawie gada:)))
      Zdrówko ciut lepsze - wydaje mi się, ze już zaczynam widzieć monitor:)))
      Na wszelki wypadek zeżarłam dzisiaj jogurt z rumem - co za cuda teraz
      sprzedają, no no :))
      A w ogóle to u mnie dzisiaj słońce - no i cholerne wietrzysko:))
      • Gość: monia Re: Tylko spokojnie:)) IP: 217.97.138.* 30.01.02, 11:21
        Oooooo!!!! Witaj MEVElino !!! Miło słyszeć, że masz się lepiej (czy to dzięki jogurtowi z rumem? ach, ta
        medycyna naturalna...). Z wypowiedzi Geralta na INNYM wątku wynika, że dzisiaj odpoczywa...Ale
        Kolega Jarek chyba też. - może przyjmie zaproszenie innym razem.

• Gość: Nala Re: Zaproszenie dla Jarka !!! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 30.01.02, 11:27
        Gość portalu: Meve napisał(a):

> Cześć,
        > spoko, spoko, Geralt się odezwie i nas nie lekceważy, nie obrażajcie się
        > kobiety!
        > Nie możemy przeciez ciągle się obrażać i przepraszać!:)
        > Przeczytałam ten mugolski wątek i pozwoliłam sobie zaprosic imć Pana Jarka na
        > salony, a co tam, chłop ciekawie gada:)))
        > Zdrówko ciut lepsze - wydaje mi się, ze już zaczynam widzieć monitor:)))
        > Na wszelki wypadek zeżarłam dzisiaj jogurt z rumem - co za cuda teraz
        > sprzedają, no no :))
        > A w ogóle to u mnie dzisiaj słońce - no i cholerne wietrzysko:))

Zaproszenie Jarka na (hmmmmm) "NASZ"!!! wątek, uważam za bardzo fajny pomysł !!!
        Wyobrażam sobie "minę" naszego rodzynka !!! :o)))
        Chyba jestem złośliwa ?!
        Też uważam że ma ciekawe podejście do całej "sprawy". A już słownictwo - to
        rewelacja !!! Uśmiałam się czytając.

Cieszę się, że już Ci leppiej.
        A gdzież to sprzedają takie pychoty ??? Ja tego nie spotkałam !?!?! To prawda,
        czy się tylko "drzaźnisz" ???
        U mnie wietrzydło trochę mniejsze niż wczoraj, ale dalej chce łeb ukręcić,
        słoneczko spisuje się nieźle !
        Podrawiam.

• Gość: Jarek Koladka IP: *.unregistered.formus.pl 30.01.02, 11:39
          Puk, puk, puk...
          • Gość: Nala Re: Koladka IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 30.01.02, 11:45
            Gość portalu: Jarek napisał(a):

> Puk, puk, puk...

Witamy, witamy !!! A czemóż Waść tak nieśmiało pukasz do naszych drzwi ???
            Zapraszamy ! Czem chata bogata !!!

• Gość: Meve Intuicja IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 30.01.02, 11:50
              Czyli widze Nalu, że intuicyjnie prawidłowo gościa potraktowałam - po
              staropolsku:)))
              • Gość: Nala Re: Intuicja IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 30.01.02, 12:01

> Czyli widze Nalu, że intuicyjnie prawidłowo gościa potraktowałam - po
                > staropolsku:)))

Oj tak Meve ! Tak !
                Ale imć Jarek coś jakby nieśmiały. Zapukał, został zaproszony i ......., nic !
                Został za drzwiami ! :o)))
                Albo chorobliwie (tfu, tfu!!!) nieśmiały, albo zrezygnował. W końcu musiał czekać
                na zaproszenie całe sześć minut ! :o)))

• Gość: Meve Re: puk, puk IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 30.01.02, 11:49
            Uhhhh, świeża krew:))))))))))))))))))))))szekspirowskie na boku:))
            Oficjalnie:
            zapraszamy waćpana, zapraszamy...
            Starą tradycją likierku polejemy.... o cholera(szekspirowskie na boku po raz
            drugi - likier sie skończył)
            Może Assan spocznie, posili się resztą jagnięcia , co została z ogniska Nali i
            opowiada....
            Zaaferowana Meve i (chyba) reszta
            • Gość: Jarek Re: puk, puk IP: *.unregistered.formus.pl 30.01.02, 11:58
              Nisko Wacpannom sie klaniam i w uklonie mem szacunek caly z serca mego sle!
              Honor dla mnie ogromny w tak szacownem towarzystwie zaproszon byc, za co jeno
              dziekowac mi przystoi.

A co do niesmialosci mej, juz Walecznemu Geraltowi zwierzac mi sie przyszlo...
              Ot znowu ten rumieniec... Cholibka..

Poczestunek ofiarowan dla mnie duza ulge stanowi (choc wirtualny ;-) ), tyc
              zamierzam owoz w zwiazku z tem juz kanapek w celofan zawinietych do pracy nie
              zabierac ;-)

Ponownie uklony sle.

;-)
              • Gość: monia Re: zafrasowana... IP: 217.97.138.* 30.01.02, 12:03
                O ja cię kręcę......Słuchajcie, ja tak ładnie nie umiem...Chyba poprzestanę na słuchaniu....
                P.S. Meve, WYPIŁAS LIKIEREK?????
                • Gość: Jarek Re: zafrasowana... IP: *.unregistered.formus.pl 30.01.02, 12:08

> O ja cię kręcę......Słuchajcie, ja tak ładnie nie umiem...Chyba poprzestanę na
                  > słuchaniu....
                  > P.S. Meve, WYPIŁAS LIKIEREK?????

... aaa ... Ja nie chcial nikogo w zaklopotanie wpedzac, ani, ani... Assani
                  wybaczyc raczy jak slowem nieopatrznem jej horon uradzic mi bylo. O wybaczenie
                  upraszam na kolano klekajac...
                  • Gość: monia Re: zafrasowana... IP: 217.97.138.* 30.01.02, 12:31
                    W nic mnie nie uraziłes eee...waćpan!!! Podnies się z kolan, bo konfuzja coraz większa mnie
                    ogarnia...Jam nie zwyczajna..
                    Nie, no pewnie, że nie zwyczajna tylko NADZWYCZAJNA!!! Wszystkie tu jestesmy takie, tylko widzę, że
                    moje imię coskolwiek mało .....finezyjno-fantazyjne w tym gronie....
                    Meve, zlituj się, wlej mi resztkę tego likierku - a tak nawiasem, który to???I jakim cudem się ostał???
                    • Gość: Jarek Re: zafrasowana... IP: *.unregistered.formus.pl 30.01.02, 12:46

> W nic mnie nie uraziłes eee...waćpan!!! Podnies się z kolan, bo konfuzja coraz
                      > większa mnie ogarnia...

Za laske Wacpanny dziekowac mi tylko zostaje...

> Jam nie zwyczajna.. Nie, no pewnie, że nie zwyczajna tylko NADZWYCZAJNA!!!
                      > Wszystkie tu jestesmy takie, tylko widzę, że
                      > moje imię coskolwiek mało .....finezyjno-fantazyjne w tym gronie....

Imie Twe Assanna ujmy nijak przyniesc nie moze, a dla mnie jak spiew skowronkow
                      brzmi i sercu memu promyk slonca przypomina, gdyz Pani serca mego tez takowe imie
                      na krzcie dostala.

;-)
                      • Gość: monia Re: zafrasowana... IP: 217.97.138.* 30.01.02, 13:05
                        I co z oną panią, rycerzu miły. Czy żywie???
                        • Gość: Jarek Re: zafrasowana... IP: *.unregistered.formus.pl 30.01.02, 13:09
                          A jusci... i szczesliw z Owa okrutnie... na jawie i... we snie...

;-)
                • Gość: Nala Re: zafrasowana... IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 30.01.02, 12:10

> O ja cię kręcę......Słuchajcie, ja tak ładnie nie umiem...Chyba poprzestanę na
                  > słuchaniu....
                  > P.S. Meve, WYPIŁAS LIKIEREK?????

Ależ Monia !!! Na jakim słuchaniu ??? W tej chwili proszę włączyć się w
                  rozmowę ! :o) Jak Ty gościa czcigodnego traktujesz ?

Jakie "wypiłaś", przecież Meve właśnie zaproponowała nasz nieśmiertelny likierek !
                • Gość: Meve Zakręcona IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 30.01.02, 12:11
                  Ja tez sie kręcę:)))
                  No, niezły Assan się nam trafił!
                  • Gość: Jarek Re: Zakręcona IP: *.unregistered.formus.pl 30.01.02, 12:33

> No, niezły Assan się nam trafił!

Dzieki Ci, o Pani... Raduje sie, zem Assanem nazywany - choc rod moj i chlopkow u
                    przodkow uswiadczyl -, bo strach mnie bierze na mysl, zem rodzynkiem mogl
                    zostac... Toc potrawa chyba?

;-)
              • Gość: Nala Re: Powitanie ! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 30.01.02, 12:06
                Witamy w naszych skromnych progach.
                Dygamy nisko (ale nie ZA nisko!). Prosimy do izby. Czuj się Waćpan jak u siebie.
                A Waść z daleka przybywasz ???

Może grzanego miodu. Ten likierek cokolwiek na wykończeniu.
                A teraz przedstawimy się po kolei.
                Jam Nala.
                • Gość: Jarek Re: Powitanie ! IP: *.unregistered.formus.pl 30.01.02, 12:25
                  Gość portalu: Nala napisał(a):

> Witamy w naszych skromnych progach.

Za zaproszenie dziekowac mi przychodzi, a nie skromnosc progow, lecz goscinnosc
                  jego mieszkancow sercu memu bliska.

> A Waść z daleka przybywasz ???

Niespokojne wiatry dusze moja po sieci internetem zwanej goniac wywialy z placu
                  AutoMoto, gdzie uwielbienie swoje do koni (co prawda mechanicznych, ale zawsze)
                  opisywac mi przychodzilo. A jesli Wacpanna o geografyje pytac raczyla, to rzec
                  jeno moge, zem rodem z centrum wlodawstwa, ktore swego czasu nawet lennem Czech
                  bywalo, choc z Rusinami o byt swoj walczyc musialo. Zagatkami mi gadac
                  przychodzi, bo gawiedz z rejonu tego nosy zadzierajac az nadto sympatii u innych
                  nacyji dostapic nie zasluguja. ;-)

> Może grzanego miodu. Ten likierek cokolwiek na wykończeniu.
                  > A teraz przedstawimy się po kolei.
                  > Jam Nala.

Radosc serce moje grzeje z tak nadobna bialogowa przestawac.

Pozwolisz o Pani, aby pioro mego kapeelusza przed Toba podloge zmiec moglo?
                  • Gość: monia Re: Powitanie ! IP: 217.97.138.* 30.01.02, 12:33
                    ...ja chyba snię..........
                    • Gość: Jarek Re: Powitanie ! IP: *.unregistered.formus.pl 30.01.02, 12:38

> ...ja chyba snię..........

Toc wiem, zem wagi slusznej nie jest (56 kg - ;-) ), ale zaprawe meska odbywac
                      staram sie regularnie w miejscu "fitness clubem" zwanym, aby zarzutow z powodu
                      tego nikt czynic mi nie raczyl. Za posture swa przepraszam... W przyszlosci
                      mocniej plaszczem owinac sie racze, aby sterczacym ziobrem Wacpan nie straszyc.

;-)
                      • Gość: monia Re: Powitanie ! IP: 217.97.138.* 30.01.02, 12:44
                        Postura u waćpana cherlawa, ale język giętki , kiedy trzeba, miodem posmarowany....
                        • Gość: Jarek Re: Powitanie ! IP: *.unregistered.formus.pl 30.01.02, 12:48
                          Ku idealom nam dazyc i ku gwiazdom siegac... Jesli nie tedy droga, to ktoredy?
                          • Gość: monia Re: Powitanie ! IP: 217.97.138.* 30.01.02, 12:54
                            U waćpana insze, aniżeli my - biedne białogłowy, męskiej opieki pozbawione - gwiazdy na
                            firnamencie swiecą...Jasniejsze...
                            • Gość: Jarek Re: Powitanie ! IP: *.unregistered.formus.pl 30.01.02, 13:06
                              We frasunek Pani nie popadaj, bo w glebokiem przekonaniu zyje, iz losy nasze
                              przez bogow zaplanowane zostaly i glebszy w tym sens byc musi niz jeno nasz
                              zywot marny. Toc upraszam o odrobinke usmiechu na licu Wacpanny, bo frasunek
                              Pani serce me smuci i wyc z zarosci moge - a ostrzegam, bo glos moj w pieniach
                              nie cwiczon.

;-)
                              • Gość: monia Re: Powitanie ! IP: 217.97.138.* 30.01.02, 13:12
                                Głos waćpana ćwiczon w słodkich a miłych dla panien słówkach....
                                ...a Meve pewnie wpadła pod stół ze smiechu...
                                • Gość: Jarek Re: Powitanie ! IP: *.unregistered.formus.pl 30.01.02, 13:17
                                  Oj, Wacpani niczym nie ustepujesz...

Nie obaczylem, aby ktos pod stol... No ja tam smiechu nie uswiadczyl... Moze to
                                  likierek? ;-)
                  • Gość: Nala Re: Pożeganie ! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 30.01.02, 12:33
                    Gość portalu: Jarek napisał(a):

> Gość portalu: Nala napisał(a):
                    >
                    > > Witamy w naszych skromnych progach.
                    >
                    > Za zaproszenie dziekowac mi przychodzi, a nie skromnosc progow, lecz goscinnosc
                    >
                    > jego mieszkancow sercu memu bliska.
                    >
                    > > A Waść z daleka przybywasz ???
                    >
                    > Niespokojne wiatry dusze moja po sieci internetem zwanej goniac wywialy z placu
                    >
                    > AutoMoto, gdzie uwielbienie swoje do koni (co prawda mechanicznych, ale zawsze)
                    > opisywac mi przychodzilo. A jesli Wacpanna o geografyje pytac raczyla, to rzec
                    > jeno moge, zem rodem z centrum wlodawstwa, ktore swego czasu nawet lennem Czech
                    >
                    > bywalo, choc z Rusinami o byt swoj walczyc musialo. Zagatkami mi gadac
                    > przychodzi, bo gawiedz z rejonu tego nosy zadzierajac az nadto sympatii u inny
                    > ch
                    > nacyji dostapic nie zasluguja. ;-)
                    >
                    > > Może grzanego miodu. Ten likierek cokolwiek na wykończeniu.
                    > > A teraz przedstawimy się po kolei.
                    > > Jam Nala.
                    >
                    > Radosc serce moje grzeje z tak nadobna bialogowa przestawac.
                    >
                    > Pozwolisz o Pani, aby pioro mego kapeelusza przed Toba podloge zmiec moglo?

A pozwolę, co bym nie miała pozwolić aby "zmietło", niech zmiata ! :o)
                    Jednocześnie dygam ponownie (nie za nisko!) i żegnam się (na dzisiaj) z
                    Waszmością i moimi towarzyszkami.
                    Wyrażam cichą nadzieję, że jutro Waćpana znowu obaczę !
                    Pozdrawiam, do jutra !!!
                    Nala

• Gość: monia Re: Pożeganie ! IP: 217.97.138.* 30.01.02, 12:40
                      Własnie zawieramy tak obiecującą znajomosć, a ty znikasz??? I taki miły rycerz po próżnicy zamiata
                      przed tobą te podłogę??? No wiesz....
        • Gość: Meve Rum IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 30.01.02, 14:04
          Gość portalu: Nala napisał(a):

> A gdzież to sprzedają takie pychoty ??? Ja tego nie spotkałam !?!?! To prawda,
          > czy się tylko "drzaźnisz" ???
          Reklama: Jogurt Złoty, firmy Fromako, w Brombergu sprzedają.
    • Gość: Jarek Pozegnania czas :-( IP: *.unregistered.formus.pl 30.01.02, 13:14
      Z bolem serca (w przenosni i na prawde - medyk racje prawil) pozegnac Assany mi
      przychodzi... :-(

Sercem calem podziekowac pozwolcie za zaproszenie w szacowne progi Wasze i za
      dysput ciekawy... i likierek... hep, hep,... przepra...hep...szam...

Jesli laski ponownego zaproszenia dostapic moc bede, zaszczytem to dla mnie
      nienazwanym bedzie.

Klaniajac sie najnizej, jak potrafie podloge zamiesc mi wypada

Jarek ;-)
    • Gość: Jarek Pozegnania czas :-( IP: *.unregistered.formus.pl 30.01.02, 13:17
      Z bolem serca (w przenosni i na prawde - medyk racje prawil) pozegnac Assany mi
      przychodzi... :-(

Sercem calem podziekowac pozwolcie za zaproszenie w szacowne progi Wasze i za
      dysput ciekawy... i likierek... hep, hep,... przepra...hep...szam...

Jesli laski ponownego zaproszenia dostapic moc bede, zaszczytem to dla mnie
      nienazwanym bedzie.

Klaniajac sie najnizej, jak potrafie podloge zamiesc mi wypada

Jarek ;-)
      • Gość: monia Re: Pozegnania czas :-( IP: 217.97.138.* 30.01.02, 13:33
        Naszej podłodze było bardzo miło....
        Prosimy zaglądać częsciej, bez zaprosin osobnych...
        • Gość: monia Re: Meve IP: 217.97.138.* 30.01.02, 13:47
          Żyjesz jeszcze?
        • Gość: Meve Re: Pozegnania czas :-( IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 30.01.02, 14:02
          No to nadobnie ta rozmowa się układała , ach nadobnie.
          I rycerz znakomity, a mowa jaka gładka.Ach......
          I zadna mu prawdy nie powiedziała, że my nie białogłowy stateczne, jeno rude,
          czarne, szatynkowate czarownice z EastwicK?! :)))
          • Gość: monia Re: Pozegnania czas :-( IP: 217.97.138.* 30.01.02, 14:26
            Och...! Po cóż płoszyć......
            Ale wartko się wypowiadał...oj, czy mi ta mowa zostanie taka?
            • jolajola1 Re: Pozegnania czas :-( 30.01.02, 20:04
              Sorry za wtracenie się
              czytam was czasem, JESTEŚCIE ŚLICZNI
              to najsympatyczniejszy wątek na tym forum
              pa i jeszcze raz sorry
              • Gość: Nala PODZIĘKOWANIE !!! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 31.01.02, 07:25
                jolajola1 napisał(a):

> Sorry za wtracenie się
                > czytam was czasem, JESTEŚCIE ŚLICZNI
                > to najsympatyczniejszy wątek na tym forum
                > pa i jeszcze raz sorry

Serdeczne dzięki Waćpani składamy za uznanie.
                Wielce rade jesteśmy, żeśmy zostały (-li) dostrzeżone (dostrzeżeni) i tak
                sympatycznie odebrani.
                Pozdrawiam w imeniu trzech czarown..., tfu, trzech czarujących bialogłów i
                jednego, (wcale nie błędnego!) rycerza.
                - w imieniu wszystkich - Nala

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka