Gość: Nala IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 30.01.02, 07:58 To ja ! Cześć !!! Meve, jak Twoje zdrówko ??? Monia, odezwij się ! Geralt, Ciebie boję się poprosić o słówko, bo wczoraj kazałeś mi się odczepić ! Tak to odebrałam. Pozdrawiam. Nala Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: monia Re: >>> DO ....... ITD - ŚRODA !!! <<< IP: 217.97.138.* 30.01.02, 09:27 Witaj! No co tam z tym Geraltem???? Co ci zrobił?????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nala Re: >>> DO ....... ITD - ŚRODA !!! <<< IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 30.01.02, 10:08 Gość portalu: monia napisał(a): > Witaj! No co tam z tym Geraltem???? Co ci zrobił?????? Aaaa, bo napisał żebym go nie zmuszała (???????????) do czytania i oglądania Harry P. Przecież go nie zmuszam, jak ????????????? Zupełnie nie wiem go co ugryzło ??? A ja się tylko zapytałam, dlaczego uważa że H.P. jest pedałkiem, w końcu to mały chłopiec !!!? I dlaczego tak napada na tę książkę ? Przecież jej nie czytał ! Jak ja czegoś nie znam, to się nie wypowiadam. Jak coś, o czym nie mam pojęcia, może mi się podobać albo nie ??? Zupełnie tego nie pojmuję ? A że reklama H.P. jest taka agresywna, to już inna sprawa ! Po co atakować coś, ze względu na samą reklamę, nawet tak nachalną ??? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tiges Re: >>> DO ....... ITD - ŚRODA !!! <<< IP: *.silvershark.com.pl 30.01.02, 10:27 jak siebie zacytuje: przekornosc ludzka i przekonanie ze dobre obroni sie samo i nie potrzebuje reklamu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: >>> DO ....... ITD - ŚRODA !!! <<< IP: 217.97.138.* 30.01.02, 10:28 Ataki też są pewną formą reklamy... A zgeralt cię...ofuknął, bo pewnie nie do końca przestawił się z wątku na wątek i zapomniał chować swój miecz. Pewnie mu się wydaje że już każdy namawia go do przeczytania HP, a im bardziej go wszyscy przekonują, że książka jest OK, tym większe obrzydzenie do niej czuje! Jak mi kiedys mamunia mawiała: Jedz dziecko marcheweczkę, marcheweczka zdrowa..." to patrzyłam się na biedne warzywko z obrzydzeniem, a teraz...i na surowo, i gotowana i soczek...A poza tym podobno zdrowa ryba pod prąd płynie. Ale też dyskusję mieli na tym "nerwowym wątku". I jakim wytwornym językiem prowadzoną.... Ha! I jest cos o nas.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nala Re: >>> DO ....... ITD - ŚRODA !!! <<< IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 30.01.02, 10:38 Gość portalu: monia napisał(a): > Ataki też są pewną formą reklamy... > A zgeralt cię...ofuknął, bo pewnie nie do końca przestawił się z wątku na wątek > i zapomniał chować > swój miecz. Pewnie mu się wydaje że już każdy namawia go do przeczytania HP, a > im bardziej go > wszyscy przekonują, że książka jest OK, tym większe obrzydzenie do niej czuje! > Jak mi kiedys > mamunia mawiała: Jedz dziecko marcheweczkę, marcheweczka zdrowa..." to patrzyła > m się na biedne > warzywko z obrzydzeniem, a teraz...i na surowo, i gotowana i soczek...A poza ty > m podobno zdrowa > ryba pod prąd płynie. > Ale też dyskusję mieli na tym "nerwowym wątku". I jakim wytwornym językiem prow > adzoną.... > Ha! I jest cos o nas.... CO O NAS ???????? Bo jakoś nie spostrzegłam ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: >>> DO ....... ITD - ŚRODA !!! <<< IP: 217.97.138.* 30.01.02, 10:43 no, jak to? Wejdź sobie na ten "mugolski" wątek i poczytaj sobie rozmowę Geralta bodajże z Jarkiem . Jest tam cos o nas (jesli te "białogłowy" to my hi, hi!!!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: >>> cd. IP: 217.97.138.* 30.01.02, 10:49 Z wypowiedzi Geralta na Tamtym Wątku wynika, że pojawi się dopiero we czwartek. Czyli po prostu jest nieobecny, a nie ignoruje nas. Chociaż, jak się tak głębiej zastanowić, to niezbyt często goscił u nas pan Geralt ostatnio... ...nie jestesmy nudne, tylko niedocenione.... ...prawda...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nala Re: >>> cd. IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 30.01.02, 10:57 Gość portalu: monia napisał(a): > ...nie jestesmy nudne, tylko niedocenione.... > ...prawda...? Hi, hi, hi - nie, nie jesteśmy nudne !!! Myyy ??? Nudne ??? Skąd ?????!!!!! :o) On chyba przestał nas dostrzegać (albo raczej - postrzegać), jako osoby godne dyskusji na temat wyższości W.P. nad H.P. ! :o))))))) Woli sobie popyskować w innym towarzystwie ! Oburzające !!! :o))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: >>> cd. IP: 217.97.138.* 30.01.02, 11:15 A poza tym dyskusja jest bez sensu - przecież każda z osób na tym forum uznaje wyższosc WP nad HP!!! Ja myslę, że Geralt po prostu miał ochotę sobie "powalczyć" i tyle... Próbuję sobie przypomnieć, kiedy po raz pierwszy przeczytałam Trylogię Tolkiena... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meve Tylko spokojnie:)) IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 30.01.02, 11:12 Cześć, spoko, spoko, Geralt się odezwie i nas nie lekceważy, nie obrażajcie się kobiety! Nie możemy przeciez ciągle się obrażać i przepraszać!:) Przeczytałam ten mugolski wątek i pozwoliłam sobie zaprosic imć Pana Jarka na salony, a co tam, chłop ciekawie gada:))) Zdrówko ciut lepsze - wydaje mi się, ze już zaczynam widzieć monitor:))) Na wszelki wypadek zeżarłam dzisiaj jogurt z rumem - co za cuda teraz sprzedają, no no :)) A w ogóle to u mnie dzisiaj słońce - no i cholerne wietrzysko:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: Tylko spokojnie:)) IP: 217.97.138.* 30.01.02, 11:21 Oooooo!!!! Witaj MEVElino !!! Miło słyszeć, że masz się lepiej (czy to dzięki jogurtowi z rumem? ach, ta medycyna naturalna...). Z wypowiedzi Geralta na INNYM wątku wynika, że dzisiaj odpoczywa...Ale Kolega Jarek chyba też. - może przyjmie zaproszenie innym razem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nala Re: Zaproszenie dla Jarka !!! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 30.01.02, 11:27 Gość portalu: Meve napisał(a): > Cześć, > spoko, spoko, Geralt się odezwie i nas nie lekceważy, nie obrażajcie się > kobiety! > Nie możemy przeciez ciągle się obrażać i przepraszać!:) > Przeczytałam ten mugolski wątek i pozwoliłam sobie zaprosic imć Pana Jarka na > salony, a co tam, chłop ciekawie gada:))) > Zdrówko ciut lepsze - wydaje mi się, ze już zaczynam widzieć monitor:))) > Na wszelki wypadek zeżarłam dzisiaj jogurt z rumem - co za cuda teraz > sprzedają, no no :)) > A w ogóle to u mnie dzisiaj słońce - no i cholerne wietrzysko:)) Zaproszenie Jarka na (hmmmmm) "NASZ"!!! wątek, uważam za bardzo fajny pomysł !!! Wyobrażam sobie "minę" naszego rodzynka !!! :o))) Chyba jestem złośliwa ?! Też uważam że ma ciekawe podejście do całej "sprawy". A już słownictwo - to rewelacja !!! Uśmiałam się czytając. Cieszę się, że już Ci leppiej. A gdzież to sprzedają takie pychoty ??? Ja tego nie spotkałam !?!?! To prawda, czy się tylko "drzaźnisz" ??? U mnie wietrzydło trochę mniejsze niż wczoraj, ale dalej chce łeb ukręcić, słoneczko spisuje się nieźle ! Podrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Koladka IP: *.unregistered.formus.pl 30.01.02, 11:39 Puk, puk, puk... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nala Re: Koladka IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 30.01.02, 11:45 Gość portalu: Jarek napisał(a): > Puk, puk, puk... Witamy, witamy !!! A czemóż Waść tak nieśmiało pukasz do naszych drzwi ??? Zapraszamy ! Czem chata bogata !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meve Intuicja IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 30.01.02, 11:50 Czyli widze Nalu, że intuicyjnie prawidłowo gościa potraktowałam - po staropolsku:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nala Re: Intuicja IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 30.01.02, 12:01 Gość portalu: Meve napisał(a): > Czyli widze Nalu, że intuicyjnie prawidłowo gościa potraktowałam - po > staropolsku:))) Oj tak Meve ! Tak ! Ale imć Jarek coś jakby nieśmiały. Zapukał, został zaproszony i ......., nic ! Został za drzwiami ! :o))) Albo chorobliwie (tfu, tfu!!!) nieśmiały, albo zrezygnował. W końcu musiał czekać na zaproszenie całe sześć minut ! :o))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meve Re: puk, puk IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 30.01.02, 11:49 Uhhhh, świeża krew:))))))))))))))))))))))szekspirowskie na boku:)) Oficjalnie: zapraszamy waćpana, zapraszamy... Starą tradycją likierku polejemy.... o cholera(szekspirowskie na boku po raz drugi - likier sie skończył) Może Assan spocznie, posili się resztą jagnięcia , co została z ogniska Nali i opowiada.... Zaaferowana Meve i (chyba) reszta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: puk, puk IP: *.unregistered.formus.pl 30.01.02, 11:58 Nisko Wacpannom sie klaniam i w uklonie mem szacunek caly z serca mego sle! Honor dla mnie ogromny w tak szacownem towarzystwie zaproszon byc, za co jeno dziekowac mi przystoi. A co do niesmialosci mej, juz Walecznemu Geraltowi zwierzac mi sie przyszlo... Ot znowu ten rumieniec... Cholibka.. Poczestunek ofiarowan dla mnie duza ulge stanowi (choc wirtualny ;-) ), tyc zamierzam owoz w zwiazku z tem juz kanapek w celofan zawinietych do pracy nie zabierac ;-) Ponownie uklony sle. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: zafrasowana... IP: 217.97.138.* 30.01.02, 12:03 O ja cię kręcę......Słuchajcie, ja tak ładnie nie umiem...Chyba poprzestanę na słuchaniu.... P.S. Meve, WYPIŁAS LIKIEREK????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: zafrasowana... IP: *.unregistered.formus.pl 30.01.02, 12:08 Gość portalu: monia napisał(a): > O ja cię kręcę......Słuchajcie, ja tak ładnie nie umiem...Chyba poprzestanę na > słuchaniu.... > P.S. Meve, WYPIŁAS LIKIEREK????? ... aaa ... Ja nie chcial nikogo w zaklopotanie wpedzac, ani, ani... Assani wybaczyc raczy jak slowem nieopatrznem jej horon uradzic mi bylo. O wybaczenie upraszam na kolano klekajac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: zafrasowana... IP: 217.97.138.* 30.01.02, 12:31 W nic mnie nie uraziłes eee...waćpan!!! Podnies się z kolan, bo konfuzja coraz większa mnie ogarnia...Jam nie zwyczajna.. Nie, no pewnie, że nie zwyczajna tylko NADZWYCZAJNA!!! Wszystkie tu jestesmy takie, tylko widzę, że moje imię coskolwiek mało .....finezyjno-fantazyjne w tym gronie.... Meve, zlituj się, wlej mi resztkę tego likierku - a tak nawiasem, który to???I jakim cudem się ostał??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: zafrasowana... IP: *.unregistered.formus.pl 30.01.02, 12:46 Gość portalu: monia napisał(a): > W nic mnie nie uraziłes eee...waćpan!!! Podnies się z kolan, bo konfuzja coraz > większa mnie ogarnia... Za laske Wacpanny dziekowac mi tylko zostaje... > Jam nie zwyczajna.. Nie, no pewnie, że nie zwyczajna tylko NADZWYCZAJNA!!! > Wszystkie tu jestesmy takie, tylko widzę, że > moje imię coskolwiek mało .....finezyjno-fantazyjne w tym gronie.... Imie Twe Assanna ujmy nijak przyniesc nie moze, a dla mnie jak spiew skowronkow brzmi i sercu memu promyk slonca przypomina, gdyz Pani serca mego tez takowe imie na krzcie dostala. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: zafrasowana... IP: 217.97.138.* 30.01.02, 13:05 I co z oną panią, rycerzu miły. Czy żywie??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: zafrasowana... IP: *.unregistered.formus.pl 30.01.02, 13:09 A jusci... i szczesliw z Owa okrutnie... na jawie i... we snie... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nala Re: zafrasowana... IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 30.01.02, 12:10 Gość portalu: monia napisał(a): > O ja cię kręcę......Słuchajcie, ja tak ładnie nie umiem...Chyba poprzestanę na > słuchaniu.... > P.S. Meve, WYPIŁAS LIKIEREK????? Ależ Monia !!! Na jakim słuchaniu ??? W tej chwili proszę włączyć się w rozmowę ! :o) Jak Ty gościa czcigodnego traktujesz ? Jakie "wypiłaś", przecież Meve właśnie zaproponowała nasz nieśmiertelny likierek ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meve Zakręcona IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 30.01.02, 12:11 Ja tez sie kręcę:))) No, niezły Assan się nam trafił! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: Zakręcona IP: *.unregistered.formus.pl 30.01.02, 12:33 Gość portalu: Meve napisał(a): > No, niezły Assan się nam trafił! Dzieki Ci, o Pani... Raduje sie, zem Assanem nazywany - choc rod moj i chlopkow u przodkow uswiadczyl -, bo strach mnie bierze na mysl, zem rodzynkiem mogl zostac... Toc potrawa chyba? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nala Re: Powitanie ! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 30.01.02, 12:06 Witamy w naszych skromnych progach. Dygamy nisko (ale nie ZA nisko!). Prosimy do izby. Czuj się Waćpan jak u siebie. A Waść z daleka przybywasz ??? Może grzanego miodu. Ten likierek cokolwiek na wykończeniu. A teraz przedstawimy się po kolei. Jam Nala. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: Powitanie ! IP: *.unregistered.formus.pl 30.01.02, 12:25 Gość portalu: Nala napisał(a): > Witamy w naszych skromnych progach. Za zaproszenie dziekowac mi przychodzi, a nie skromnosc progow, lecz goscinnosc jego mieszkancow sercu memu bliska. > A Waść z daleka przybywasz ??? Niespokojne wiatry dusze moja po sieci internetem zwanej goniac wywialy z placu AutoMoto, gdzie uwielbienie swoje do koni (co prawda mechanicznych, ale zawsze) opisywac mi przychodzilo. A jesli Wacpanna o geografyje pytac raczyla, to rzec jeno moge, zem rodem z centrum wlodawstwa, ktore swego czasu nawet lennem Czech bywalo, choc z Rusinami o byt swoj walczyc musialo. Zagatkami mi gadac przychodzi, bo gawiedz z rejonu tego nosy zadzierajac az nadto sympatii u innych nacyji dostapic nie zasluguja. ;-) > Może grzanego miodu. Ten likierek cokolwiek na wykończeniu. > A teraz przedstawimy się po kolei. > Jam Nala. Radosc serce moje grzeje z tak nadobna bialogowa przestawac. Pozwolisz o Pani, aby pioro mego kapeelusza przed Toba podloge zmiec moglo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: Powitanie ! IP: 217.97.138.* 30.01.02, 12:33 ...ja chyba snię.......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: Powitanie ! IP: *.unregistered.formus.pl 30.01.02, 12:38 Gość portalu: monia napisał(a): > ...ja chyba snię.......... Toc wiem, zem wagi slusznej nie jest (56 kg - ;-) ), ale zaprawe meska odbywac staram sie regularnie w miejscu "fitness clubem" zwanym, aby zarzutow z powodu tego nikt czynic mi nie raczyl. Za posture swa przepraszam... W przyszlosci mocniej plaszczem owinac sie racze, aby sterczacym ziobrem Wacpan nie straszyc. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: Powitanie ! IP: 217.97.138.* 30.01.02, 12:44 Postura u waćpana cherlawa, ale język giętki , kiedy trzeba, miodem posmarowany.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: Powitanie ! IP: *.unregistered.formus.pl 30.01.02, 12:48 Ku idealom nam dazyc i ku gwiazdom siegac... Jesli nie tedy droga, to ktoredy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: Powitanie ! IP: 217.97.138.* 30.01.02, 12:54 U waćpana insze, aniżeli my - biedne białogłowy, męskiej opieki pozbawione - gwiazdy na firnamencie swiecą...Jasniejsze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: Powitanie ! IP: *.unregistered.formus.pl 30.01.02, 13:06 We frasunek Pani nie popadaj, bo w glebokiem przekonaniu zyje, iz losy nasze przez bogow zaplanowane zostaly i glebszy w tym sens byc musi niz jeno nasz zywot marny. Toc upraszam o odrobinke usmiechu na licu Wacpanny, bo frasunek Pani serce me smuci i wyc z zarosci moge - a ostrzegam, bo glos moj w pieniach nie cwiczon. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: Powitanie ! IP: 217.97.138.* 30.01.02, 13:12 Głos waćpana ćwiczon w słodkich a miłych dla panien słówkach.... ...a Meve pewnie wpadła pod stół ze smiechu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: Powitanie ! IP: *.unregistered.formus.pl 30.01.02, 13:17 Oj, Wacpani niczym nie ustepujesz... Nie obaczylem, aby ktos pod stol... No ja tam smiechu nie uswiadczyl... Moze to likierek? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nala Re: Pożeganie ! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 30.01.02, 12:33 Gość portalu: Jarek napisał(a): > Gość portalu: Nala napisał(a): > > > Witamy w naszych skromnych progach. > > Za zaproszenie dziekowac mi przychodzi, a nie skromnosc progow, lecz goscinnosc > > jego mieszkancow sercu memu bliska. > > > A Waść z daleka przybywasz ??? > > Niespokojne wiatry dusze moja po sieci internetem zwanej goniac wywialy z placu > > AutoMoto, gdzie uwielbienie swoje do koni (co prawda mechanicznych, ale zawsze) > opisywac mi przychodzilo. A jesli Wacpanna o geografyje pytac raczyla, to rzec > jeno moge, zem rodem z centrum wlodawstwa, ktore swego czasu nawet lennem Czech > > bywalo, choc z Rusinami o byt swoj walczyc musialo. Zagatkami mi gadac > przychodzi, bo gawiedz z rejonu tego nosy zadzierajac az nadto sympatii u inny > ch > nacyji dostapic nie zasluguja. ;-) > > > Może grzanego miodu. Ten likierek cokolwiek na wykończeniu. > > A teraz przedstawimy się po kolei. > > Jam Nala. > > Radosc serce moje grzeje z tak nadobna bialogowa przestawac. > > Pozwolisz o Pani, aby pioro mego kapeelusza przed Toba podloge zmiec moglo? A pozwolę, co bym nie miała pozwolić aby "zmietło", niech zmiata ! :o) Jednocześnie dygam ponownie (nie za nisko!) i żegnam się (na dzisiaj) z Waszmością i moimi towarzyszkami. Wyrażam cichą nadzieję, że jutro Waćpana znowu obaczę ! Pozdrawiam, do jutra !!! Nala Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: Pożeganie ! IP: 217.97.138.* 30.01.02, 12:40 Własnie zawieramy tak obiecującą znajomosć, a ty znikasz??? I taki miły rycerz po próżnicy zamiata przed tobą te podłogę??? No wiesz.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meve Rum IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 30.01.02, 14:04 Gość portalu: Nala napisał(a): > A gdzież to sprzedają takie pychoty ??? Ja tego nie spotkałam !?!?! To prawda, > czy się tylko "drzaźnisz" ??? Reklama: Jogurt Złoty, firmy Fromako, w Brombergu sprzedają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Pozegnania czas :-( IP: *.unregistered.formus.pl 30.01.02, 13:14 Z bolem serca (w przenosni i na prawde - medyk racje prawil) pozegnac Assany mi przychodzi... :-( Sercem calem podziekowac pozwolcie za zaproszenie w szacowne progi Wasze i za dysput ciekawy... i likierek... hep, hep,... przepra...hep...szam... Jesli laski ponownego zaproszenia dostapic moc bede, zaszczytem to dla mnie nienazwanym bedzie. Klaniajac sie najnizej, jak potrafie podloge zamiesc mi wypada Jarek ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Pozegnania czas :-( IP: *.unregistered.formus.pl 30.01.02, 13:17 Z bolem serca (w przenosni i na prawde - medyk racje prawil) pozegnac Assany mi przychodzi... :-( Sercem calem podziekowac pozwolcie za zaproszenie w szacowne progi Wasze i za dysput ciekawy... i likierek... hep, hep,... przepra...hep...szam... Jesli laski ponownego zaproszenia dostapic moc bede, zaszczytem to dla mnie nienazwanym bedzie. Klaniajac sie najnizej, jak potrafie podloge zamiesc mi wypada Jarek ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: Pozegnania czas :-( IP: 217.97.138.* 30.01.02, 13:33 Naszej podłodze było bardzo miło.... Prosimy zaglądać częsciej, bez zaprosin osobnych... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meve Re: Pozegnania czas :-( IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 30.01.02, 14:02 No to nadobnie ta rozmowa się układała , ach nadobnie. I rycerz znakomity, a mowa jaka gładka.Ach...... I zadna mu prawdy nie powiedziała, że my nie białogłowy stateczne, jeno rude, czarne, szatynkowate czarownice z EastwicK?! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: Pozegnania czas :-( IP: 217.97.138.* 30.01.02, 14:26 Och...! Po cóż płoszyć...... Ale wartko się wypowiadał...oj, czy mi ta mowa zostanie taka? Odpowiedz Link Zgłoś
jolajola1 Re: Pozegnania czas :-( 30.01.02, 20:04 Sorry za wtracenie się czytam was czasem, JESTEŚCIE ŚLICZNI to najsympatyczniejszy wątek na tym forum pa i jeszcze raz sorry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nala PODZIĘKOWANIE !!! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 31.01.02, 07:25 jolajola1 napisał(a): > Sorry za wtracenie się > czytam was czasem, JESTEŚCIE ŚLICZNI > to najsympatyczniejszy wątek na tym forum > pa i jeszcze raz sorry Serdeczne dzięki Waćpani składamy za uznanie. Wielce rade jesteśmy, żeśmy zostały (-li) dostrzeżone (dostrzeżeni) i tak sympatycznie odebrani. Pozdrawiam w imeniu trzech czarown..., tfu, trzech czarujących bialogłów i jednego, (wcale nie błędnego!) rycerza. - w imieniu wszystkich - Nala Odpowiedz Link Zgłoś