upychacz 18.10.09, 20:56 Jak w temacie. Speca od reklam powinni wywalić na zbity pysk. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
princessofbabylon Re: Wedel schodzi na psy 18.10.09, 21:05 Pieski z rozwianymi uszami są fajne, ale nie wiem jak to się ma do produktu. Odpowiedz Link Zgłoś
baaasiiia Re: Wedel schodzi na psy 19.10.09, 10:38 Kiedy zobaczyłam po raz pierwszy tę reklamę, zastanawiałam się czy to reklama karmy dla psów czy samochodu? Na czekoladę w życiu bym nie wpadła :)... Może właśnie o efekt totalnego zaskoczenia chodziło? Odpowiedz Link Zgłoś
deczko Re: Wedel schodzi na psy 19.10.09, 14:49 Tez widzialam te reklame w dodatku w kinie, wiec te psy byly ogromne, tez nie zrozumialam przeslania i na pewno na wedla sie nie skusze. Odpowiedz Link Zgłoś
n_nicky Re: Wedel schodzi na psy 19.10.09, 16:57 Przykład reklamy, w której treść ma się nijak do reklamowanego produktu. No chyba, że ktoś karmi psa wedlowską czekoladą ;P Niestety, reklama kompletnie nieudana. Ale to normalne w świecie polskiej reklamy. Odpowiedz Link Zgłoś
marikaso Re: Wedel schodzi na psy 20.10.09, 09:42 jak tylko usłyszałam piosenkę to wiedziałam, ze musi to być reklama Wedla;) Mnie się bardzo podoba;) Odpowiedz Link Zgłoś
laracroft82 Re: Wedel schodzi na psy 20.10.09, 12:30 a ja bardzo lubie ta reklame, jedna z nielicznych ktora poprawia mi humor ;] Odpowiedz Link Zgłoś
volta2 Re: Wedel schodzi na psy 21.10.09, 09:29 jakakolwiek reklama wedla będzie nie udana, nie przeszkodzi mi to kupić ich produktów. w zasadzie jak mam wybór - to i tak wybieram wedla wy naprawdę kupujecie produkty pod wpływem udanego spotu? (tak ma moje 7 letnie dziecko:) - a i ono czasem złowione na reklamę, produktem pluje) Odpowiedz Link Zgłoś
n_nicky Re: Wedel schodzi na psy 21.10.09, 19:54 > jakakolwiek reklama wedla będzie nie udana, nie przeszkodzi mi to > kupić ich produktów. A u mnie odwrotnie - choćby nie wiem jak Wedel miał udane reklamy to ich czekolad i tak nie kupię. Niestety, tak jak inne popularne marki typu Milka czy Alpen Gold, "czekolada" to tylko napis na opakowaniu. Po lekturze składników każdy koneser czekolady będzie wiedział, że z czekoladą ma to już właściwie niewiele wspólnego. Odpowiedz Link Zgłoś
volta2 Re: Wedel schodzi na psy 25.10.09, 20:26 każdy koneser czekolady będzie wiedział, że z czekoladą ma to już właściwie > niewiele wspólnego. ja akurat do koneserów czekolad się nie zaliczam, ot zwykły konsument - a jako zwykły lubię wedla- nie każdy produkt, mam swoich kilka ulubionych i tyle. i jako zwykły konsument - nie koneser czuję różnicę między wedlem a milką albo alpen goldem i tak jak pisałam, gdy mam wybór, to wybieram wedla, nie sugerując się w żaden sposób reklamą Odpowiedz Link Zgłoś
jackie_brown Re: Wedel schodzi na psy 22.10.09, 11:22 A mnie się bardzo podoba. Nasze reklamy są wszystkie takie same: nudne i dosłowne. A tu coś sympatycznego i zaskakującego. :D Odpowiedz Link Zgłoś
kol.3 Re: Wedel schodzi na psy 25.10.09, 23:11 ale na sympatyczne psy z rozwianymi uszami. Reklama nie musi być na temat produkt ma się sympatycznie kojarzyć. I zostało to osiągnięte. Odpowiedz Link Zgłoś