mezczyzna_roku 01.05.10, 09:32 czy tylko mnie tak wkurza swinski ryjek kingi r oraz jej glupawy rechot jako jedyna reakcja na wypowiedz interlokutora? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ls48 Re: kinia r 01.05.10, 10:26 Nie tylko Ciebie wkurza ta baba.a ten jej głupi usmieszek jest dobijajacy. Odpowiedz Link Zgłoś
blanzeflor Re: kinia r 01.05.10, 22:49 mnie tak samo wkurza, nawet też mi się zwierzęco kojarzy, może nie świnka, ale jakaś małpka czy inny psiak, ona ma taką mordkę, a nie twarz Odpowiedz Link Zgłoś
dona.a Re: kinia r 02.05.10, 12:23 bursztyn9 napisała: > właśnie za ten rechot jej nie cierpię. Może to jakiś syndrom prezenterek TVNu, bo Pieńkowska też bardziej rechocze niż się śmieje. Odpowiedz Link Zgłoś
kira_koslin Re: kinia r 02.05.10, 09:25 Zastanawiam sie jak mozna oceniać kogoś po tym jak wygląda jego twarz. Rozumiem że wy wszyscy piekni i dokonali???? Odpowiedz Link Zgłoś
aduerin Re: kinia r 02.05.10, 09:45 mozna, bo ta osoba wepchala sie do tv i wystepuje na ekranach, wystawia wiec swoja watpliwa urode do publicznej oceny. gdyby byla urzedniczka w biurze, nie wypadaloby jej twarzy krytykowac. Zreszta, mniejsza z wygladem. Najgorszy jest ten durnowaty smieszek - wlasnie ja ogladam a kinia w ciagu 2 minut "odpowiedziala" swoim rozmowcom: 1.ahahahaaaa 2.hehehehe 3. aahaaaahaaahaaaa bez komentarza. czy ta dziewucha nie ma jakiejs zyczliwej osoby w swoim otoczeniu, ktora by jej uswiadomila, ze powinna cos ze soba zrobic? Odpowiedz Link Zgłoś
ewa9717 Re: kinia r 02.05.10, 10:12 Fakt, Kinia hienim chichotem reaguje na wszystko. Akurat właczyłam, jak Węglarcczyk zapowiedział rozmowę z Radwańską, na co Kinia chichoce, Gawliński mówi, Kinia komentuje wypowiedź chichotami... Odpowiedz Link Zgłoś
princessofbabylon Re: kinia r 02.05.10, 17:42 Właśnie dziś oglądałam DDTVN i właśnie na to zwróciłam uwagę i zaraz mi się ten wątek przypomniał. Ona wciąż się głupio śmieje. Wkurza mnie to, bo ktoś coś powie, człowiek chce posłuchać co gość ma do powiedzenia, a ta kwiczy jak niespełna rozumu. Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: kinia r 02.05.10, 13:27 kira_koslin napisała: > wepchnęła??? > > AHA! auderin napisała: mozna, bo ta osoba wepchala sie do tv Odpowiedz Link Zgłoś
blanzeflor Re: kinia r 02.05.10, 12:41 kira_koslin napisała: > Zastanawiam sie jak mozna oceniać kogoś po tym jak wygląda jego > twarz. > Rozumiem że wy wszyscy piekni i dokonali???? > wiesz, gdyby ona prezentowała coś oprócz swojego niewątpliwego i irytującego infantylizmu, jakąś osobowość na przykład, wygląd nie miałby takiego znaczenia (vide pulchna Wellman), ale u niej nie ma nic - zostaje więc tylko wygląd i zachowanie a oceny czy skojarzenia to rzeczy spontaniczne, nie siedzę przed tv i nie kombinuję, jakby tu Kinię poniżyć, bo np. jej zazdroszczę kariery zresztą jakiej kariery? no i wpechnęła się, wepchnęła, zdecydowanie to zasługa koligacji rodzinnych, a nie talentu czy osobowości dla mnie ta osoba to 1000% przeciętności, nudnej przeciętności z twarzą małpki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kira_koslin Re: kinia r 02.05.10, 22:19 To w takim razie, ciekawe jak ta Waszym idiotka o smiesznym ryjku przetrwała w TV prowadzi fimę rozkreciła kolejny biznes? I raczej się to tej TV nie wepchała czy wepchneła....po prostu zaczeła uprawiac ten zawód, obojetnie czy ktoś jej pomógł czy nie. Trudno tez oczekiwać od teleiwzji sniadaniowej marsowej miny słychającej z głeboką uwagą wywódów danej gwizki lub nie. nie bronię jej, zastanawia mnie jak można tak radykalnie kogoś obsmarowywać nie znając go osobiscie? Odpowiedz Link Zgłoś
mariusz-ef Re: kinia r 02.05.10, 18:29 jest żenująca taka stara-maleńka idioteczka Odpowiedz Link Zgłoś
dona.a Re: kinia r 02.05.10, 20:22 mariusz-ef napisał: > jest żenująca > taka stara-maleńka idioteczka Jeśli prawdą jest to co piszą plotkarskie portale (wywiad Rusin z Oceaną)to niestety mądra to ona nie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
brutalny.magazynier Re: kinia r 02.05.10, 21:37 jak na idiotkę nieźle sobie w życiu radzi, aż strach się pytać o sukcesy życiowe ludzi, którzy mają się za mądrzejszą od niej, muszą być powalające Odpowiedz Link Zgłoś
aduerin Re: kinia r 03.05.10, 09:46 niestety, zazwyczaj glupcy doskonale sobie radza w zyciu, w przeciwienstwie to ludzi madrych, ktorzy sa swiadomi, ze nie wiedza wszystkiego. Glupiec nie zdaje sobie sprawy ze swoich ograniczen, wiec prze do przodu niczym taran i dosc czesto swietnie im to wychodzi. vide kinia, kasia c, i paru innych np politykow Odpowiedz Link Zgłoś
brutalny.magazynier Re: kinia r 03.05.10, 10:01 aduerin napisała: > Glupiec nie zdaje sobie sprawy ze swoich ograniczen, > wiec prze do przodu niczym taran i dosc czesto swietnie im to > wychodzi fajnie to sobie wytłumaczyłaś, ale ja znam parę mądrych osób, które to o czym piszesz nazywają wiarą w siebie i pozytywnym myśleniem i stąd ich sukcesy Odpowiedz Link Zgłoś
aduerin Re: kinia r 03.05.10, 22:20 > fajnie to sobie wytłumaczyłaś, ale ja znam parę mądrych osób, które to o czym p > iszesz nazywają wiarą w siebie i pozytywnym myśleniem i stąd ich sukcesy alez mowimy o tym samym - MADRE osoby wierza w siebie. GŁUPCY nie zdaja sobie sprawy ze swojego dyletanctwa. Dzieki temu np znam baaardzo pewna siebie pania od polskiego, ktora poprawila dziecku blad w wyrazie lektura - wg pani blad, poprawila na: lektÓra. Zapewniam cie, ze pani jest przekonana o swojej wiedzy, zna swoja wartosc, wierzy w siebie i pozytywnie mysli i kto wie czy wkrotce nie wyprze z tv pana Miodka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
brutalny.magazynier Re: kinia r 04.05.10, 15:48 a co to wszystko ma wspólnego z bohaterką wątku? bo nadal nie wiem dlaczego zaliczyłaś ją do głupców Odpowiedz Link Zgłoś
aduerin Re: kinia r 08.05.10, 09:14 no jesli nie wiesz, to znaczy, ze powinienes zglosic sie do tvn zeby poprowadzic z kinia program... kinia bedzie kwiczec jak zarzynana swinia, ty bedziesz sie dziwic, czemu ją wszyscy uwazaja za idiotke, bedzie git! Odpowiedz Link Zgłoś
karmella13_13 Re: kinia r 03.05.10, 09:44 Dzisiaj 3 maja Kinga wygląda prześlicznie. Ma na sobie biały kostium. Włosy wysoko upięte. Piękny makijaż. Bosko. Odpowiedz Link Zgłoś
bursztyn9 Re: kinia r 03.05.10, 09:57 tylko tu nie chodzi o to jak wygląda , ale co mówi , jak się zachowuje. A z tym u niej gorzej Odpowiedz Link Zgłoś
limonka-2 Re: kinia r 03.05.10, 09:59 karmella13_13 napisała: > Dzisiaj 3 maja Kinga wygląda prześlicznie. Ma na sobie biały kostium. Włosy > wysoko upięte. Piękny makijaż. Bosko. Zawartość dekoltu trochę zgrzyta. Odpowiedz Link Zgłoś
reniatoja to teraz ja 03.05.10, 12:17 Odnośnie urody, to wg mnie jest łądną kobietą, co do chichotu to jest rzeczywiscie nie do wytrzymania czasami. Faktem jest, ze lepiej się ogląda osob brzydsze z ciekawszą osobowością, jak Węglarczyk, czy Wellman, niz piękniejsze a głupsze, jak Kinia właśnie czy Omena Mensah na przykład. Odpowiedz Link Zgłoś
0kruh odnośnie urody 04.05.10, 15:53 Uroda rzecz względna. Dla mnie Kinia to koszmar. Też mi przypomina pomarszczoną małpkę. Taka małpia mordeczka, nad wyraz głupia. Słodka dla małpek, mniej słodka dla ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
dalia1234 Re: odnośnie urody 04.05.10, 19:14 Myślę, że przemawia przez Was zwykła zazdrość. Odpowiedz Link Zgłoś
celebrity Re: odnośnie urody 05.05.10, 22:20 zazdrosc czego? malpiej mordki, czy ujemnego poziomu intelektualnego? powiem jak kingunia: haaahahaha hehehehe hihihihi HAHA!! Odpowiedz Link Zgłoś
ajunia2 Re: odnośnie urody 08.05.10, 21:46 Jak można aż tak: "Taka małpia mordeczka, nad wyraz głupia"?.Ty niedowartościowana, zakompleksiona, sfrustrowana niedojdo!!!! Podzielam zdanie ludzi myślących. Głupiutka, niemądra, nierozgarnięta Kinga nie miałaby szans na zaistnienie, na prowadzenie własnych biznesów. Poza tym jest piękną, wyglądającą młodo, na swoje 38 lat kobietą. I ma w nosie te wasze, bzdetne bazgroły, hihihi!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
grek.grek Rusin ma czarną ?/karmelową? bliźniaczkę 08.05.10, 15:59 Widzę, że dżojrajd niektórzy mają za cały tydzień, nie ma to jak dobre odprężenie. Szkodliwość Rusin w porównaniu ze szkodliwością pisowskich gadziniarzy w Jedynce, jest doprawdy znikoma. Poza tym, to fajna dziewczyna, przynajmniej na taką wygląda. A zreszta, lata mi to. Z innej beczki - taka ciekawostka : pewnie większość zna tę panią aktorkę z usa - prawda, że uderzające podobieństwo do osoby, której ten wątek dotyczy ? (dotyczy, przynajmniej intencjonalnie, bo z praktyką to już mniej ciekawie) : celebrityandworld.files.wordpress.com/2009/06/thandie-newton.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
ankas4 Re: Rusin ma czarną ?/karmelową? bliźniaczkę 09.05.10, 04:49 Ja ją lubię,nie drażni mnie,ba...poradziła sobie z odejsciem męza, wczesniej poswieciła sie calkowicie rodzinie, zrezygnowała z pracy w tp,wyjechała,pozniej taki cios, a ona ...wyszła z tego jeszcze piękniejsza i mądrzejsza niz była,wstydzcie sie krytykujący! Odpowiedz Link Zgłoś
adam81w Re: kinia r 10.05.10, 00:35 Mówicie o Kindze Rusin? No przecież to jest wzór tego jak powinna wyglądać kobieta. Pewnie laski jej tego zazdroszczą i tak piszą ale ona jest piękna. Ma bardzo fajną subtelną urodę. Nie jak te babsztyle, które myślą, że duża pupa, usta nadymane i włosy ze szczotki do podłogi to coś fajnego. Dla mnie jest ekstra a kto się nie zna ten się nie zna na urodzie kobiet. Nie rozumiem jak Lis mógł od niej odejść i to jeszcze dla takiego brzydactwa jak ta no jak jej jest Smoktunowicz?... Jej uroda to jest właśnie przykład tego jak kobieta nie powinna wyglądać. Mnie się przynajmniej zwraca jak widzę taką kobietę. Odpowiedz Link Zgłoś
bardu Re: kinia r 10.05.10, 10:24 > Dla mnie jest ekstra a kto się nie zna ten się nie zna na urodzie > kobiet. Tak, tak - Kinga jest piękna, bo tak mówi adam81w. I kropka. A kto ma inne zdanie ten... (tu można sobie dopisać, co tylko komu pasuje). > Nie rozumiem jak Lis mógł od niej odejść A znawcy kobiecej urody nie przyszło na myśl, że niektórzy oprócz wpatrywania się w partnerkę/partnera chcieliby jeszcze czasem porozmawiać? I może z Kingą już dalej się nie dało? > Smoktunowicz?... Jej uroda to jest właśnie przykład tego jak > kobieta nie powinna wyglądać. Mnie się przynajmniej zwraca jak > widzę taką kobietę. A może warto wybrać się do gastrologa, bo to nie jest normalne, żeby na widok kobiety (jakiejkolwiek) mieć torsje. To jest zdecydowanie objaw patologii, warto byłoby się przebadać panie mądry. Odpowiedz Link Zgłoś
dona.a Re: kinia r 10.05.10, 16:44 adam81w napisał: > Nie rozumiem jak Li > s > mógł od niej odejść Czy Ty naprawdę sądzisz, że Lis odszedł od Rusin bo mu obrzydł Jej wygląd?? Odpowiedz Link Zgłoś
lileo Re: kinia r 12.05.10, 00:05 Gdyby Lis nagle oświadczył,że porzucił Kinię bo miał dość jej rechotu,toby było naganne,ale bynajmniej nie dziwne... Odpowiedz Link Zgłoś
divaa Re: kinia r 10.05.10, 12:25 W końcu ktoś coś mądrego napisał, świnka-kinga jest dobijająca:/ Odpowiedz Link Zgłoś