Gość: Glory IP: *.acn.waw.pl 06.03.02, 01:23 zachowuje się cały czas tak jakby był na kacu :-))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mallina Re: Jędrek 06.03.02, 01:24 glory bo jest na nim:-)))))) daliby im cos sie napic to moze goral by pokazal sie bardziej..pojanosikowalby nieco:-))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żuczek Re: Jędrek IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 06.03.02, 08:34 Jędruś podobnie jak kluseczka zołza ma wejściówkę po zanjomości. On już kiedyśchyba dwukrotnie był bohaterem programu (chyba superwizjer) traktujących o góralach co skłądali śluby trzeźwości. Ten wstęp przed koścółkiem na ringu był chyba nie przypadkowy. Ale zgadzam się, że najlepsza zabawa z góralami jak im okowitki dać. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Jędrek 06.03.02, 08:45 hm zolze w tv widzialam(rozmowy w toku) ale jedrusia jakos nie...ale wczoraj wygladal jakby mial kaca giganta, nawet sie sierota nie przyczesla na wstepie..az zal bral, stad moj apel o to by im polano co nieco:-))) choc jak zauwazylam to mloda pokemonka nie potrzebuje procentow by raczyc otoczenie swoimi wystepami;-((((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
vwdoka Re: Jędrek 06.03.02, 11:07 Jak dla mnie razem z hydraulikiem potencjalnie tworzą bardzo ciekawy duecik... Tak trzymać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łezka Re: Jędrek IP: *.iry.warszawa.supermedia.pl 06.03.02, 09:10 Słuchajac wczoraj ( w nocy na TV7) dialogów Hydraulik-Góral w sypialni rumuńskiej czułam się jak w filmie Barei.Po prostu majstersztyk! Mistrz Bareja jest na pewno pod wrażeniem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inez Re: Jędrek IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 06.03.02, 11:03 Gość portalu: łezka napisał(a): > Słuchajac wczoraj ( w nocy na TV7) dialogów Hydraulik-Góral w sypialni > rumuńskiej czułam się jak w filmie Barei.Po prostu majstersztyk! > Mistrz Bareja jest na pewno pod wrażeniem... tak, jeżeli to widzi z tego świata, w którym obecnie przebywa, czyli z zaświatów, czy jak to się tam nazywa.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łezka Re: Jędrek IP: *.iry.warszawa.supermedia.pl 06.03.02, 11:06 Gość portalu: inez napisał(a): > Gość portalu: łezka napisał(a): > > > Słuchajac wczoraj ( w nocy na TV7) dialogów Hydraulik-Góral w sypialni > > rumuńskiej czułam się jak w filmie Barei.Po prostu majstersztyk! > > Mistrz Bareja jest na pewno pod wrażeniem... > > > > tak, jeżeli to widzi z tego świata, w którym obecnie przebywa, czyli z > zaświatów, czy jak to się tam nazywa.... Widzi to z tamtego świata, bo tak to się nazywa (zaświaty też mogą być), ale pod wrażeniem jest na bank! Odpowiedz Link Zgłoś