Dodaj do ulubionych

Szczuka i Rutkowski u Lisa

27.03.12, 10:54
Doskonałe podsumowanie:

kontrowersje.net/tresc/tomasz_lis_na_zywo_publicystyka_z_udzialem_uposledzonych_umyslowo
Obserwuj wątek
    • dona.a Re: Szczuka i Rutkowski u Lisa 27.03.12, 11:11
      brajanaa napisała:

> Doskonałe podsumowanie:
      >
      > kontrowersje.net/tresc/tomasz_lis_na_zywo_publicystyka_z_udzialem_uposledzonych_umyslowo

Rzeczywiście nic dodać nic ująć, z komentarzami włącznie, idąc tropem ostatniego zdania należałoby się w najbliższych programach spodziewać rodziców Madzi, Grycanek itp, chyba, że już byli bo systematycznie Lisa nie śledzę.
      • brajanaa Re: Szczuka i Rutkowski u Lisa 27.03.12, 11:24
        Drzyzga ma konkurencję.
    • reniatoja Re: Szczuka i Rutkowski u Lisa 27.03.12, 17:49
      Ja wczoraj też obejrzałam ten "pojedynek" i jedyne co mi się nasuwalo, tak od drugiej minuty tego żenującego szoł, to pytanie Pani Lis, niewstyd panu?

Naprawdę chciałabym mu zadać to pytanie i usłyszeć odpowiedź, ale nie wiemjak do niego skutecznie dotrzec, moze mi doradzicie. to była jakaś masakra, ten wczorajszy rng ze Szczuką i Rutkowski,, który nie wiem naprawdę - czemu miał (nawet w zalożeniu) sluzyć?????
      • brajanaa Re: Szczuka i Rutkowski u Lisa 28.03.12, 14:12
        Lis robi tabloid na żywo. A to jakichś aktorów zaprasza albo jakieś Cichopkowe celebrytki.

Lis to Drzyzga TVP, szkoda tylko, że musimy za to płacić, a jeszcze bardziej szkoda, że Lis każe sobie tyle płacić za to g... które teraz serwuje telewidzom.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka