jerzy_dombczak 28.06.04, 08:21 Większej radochy nie mogli mi sprawić Czesi i Oranje! SPRAWIEDLIWOŚCI STAŁO SIĘ ZA DOŚĆ! I ta 'podwójna moralność'... Totti - jesteśmy górą! mimo wszystko... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Vera Re: SKANDYNAWSKIE ŚCIERWA JADĄ DO DOMU! IP: *.acn.waw.pl 28.06.04, 09:17 też to świętuję: ITALIA POMSZCZONA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Duncan Re: SKANDYNAWSKIE ŚCIERWA JADĄ DO DOMU! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.04, 09:41 ... ale Totti nie jest górą ... mimo wszystko Mój były idol jest chamem i prosiakiem. Odpowiedz Link Zgłoś
sonny_z_posen Re: SKANDYNAWSKIE ŚCIERWA JADĄ DO DOMU! 28.06.04, 10:45 też świętuję od soboty!!!!!! mina Ibrachima i reszty skandynawskich facjat po porażkach były jak balsam! niech sobie teraz pograją w 2 razy 2! Odpowiedz Link Zgłoś
aasiek Re: SKANDYNAWSKIE ŚCIERWA JADĄ DO DOMU! 28.06.04, 11:41 Mimo że wkurzona kilka dni temu byłam maksymalnie, to wczoraj trochę żal mi było Duńczyków. Ale Szwedów już nie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Duncan Re: SKANDYNAWSKIE ŚCIERWA JADĄ DO DOMU! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.04, 13:09 Tak. Szwedzi do dupki. Słyszałm, że trener Ajaxu regularnie co parę dni wyciąga Słowianina Zlatana z jakiejś awantury w knajpie. Po tym karnym pomyślałem sobie "Ma za swoje !". A Duńczyków zaraz po tym 2-2 skazałem na porażkę z Czechami, więc rozczarowania wczoraj nie było. Odpowiedz Link Zgłoś