fajnapanna 18.07.04, 22:00 Czy ktos ogląda serial ED? na tvn7 jak dla mnie to ten ed to niezłe ciacho;-))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ed_norton Re: Ed 19.07.04, 16:38 fajnapanna napisała: > jak dla mnie to ten ed to niezłe ciacho;-))) dziekuje, dziekuje...zaczerwienilem sie cokolwiek :) ale gdyby co to na priva prosze :) Odpowiedz Link Zgłoś
fajnapanna Re: Ed 19.07.04, 19:06 :-) niezupełnie o ciebie mi chodziło edzie, chociaż też jesteś niezły;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dexter & Dee Dee Re: Ed IP: 80.51.242.* 03.08.04, 20:02 To nasz wakacyjny serial odkryty na TVN 7. Zachwycające jest to, że nie ma tam typowo amerykańskich klisz, choć serial osadzony jest w tych realiach - spokojna amerykańska prowincja, typowe amerykańskie hajskulowe problemy i nieamerykańskie porażki Warrena Cheswicka. A Ed jest rzeczywiście niezłym ciachem :-)) Czy są jeszcze jacyś fani tego filmu? Z tego, co można zauważyć TVN kupił na razie dwie serie, mamy nadzieję, że bedą również kolejne, a wszystkiego są cztery sezony. Zachęcamy do oglądania Odpowiedz Link Zgłoś