Gość: lidka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.04, 10:58 Wiem że to nie to forum lecz pomóżcie mi ! Dostałam wezwanie na policje jako świadek i jest podany taki paragraf: "190 paragaf 1 kk", czy ktoś wie jaka to sprawa ? Z góry dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ariwederczi Re: prawo 03.08.04, 11:34 Hm... Zgodnie z tradycjami internetowymi ktoś powinien podać Ci następujący adres: ntg.bocznica.org/ , ale na szczęście tutaj takich nie ma. Po przyjacielsku skieruję Cię więc na inne forum! :) Odpowiedz Link Zgłoś
konrad.boryczko Re: prawo 03.08.04, 11:44 Art. 190. § 1. Kto grozi innej osobie popełnieniem przestępstwa na jej szkodę lub szkodę osoby najbliższej, jeżeli groźba wzbudza w zagrożonym uzasadnioną obawę, że będzie spełniona, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2. Odpowiedz Link Zgłoś
jureek Nie polecam kancelarii Buczyńska Grażyna 14.07.15, 18:32 Kancelaria, która sięga po spam jako metodę reklamy, nie może budzić zaufania. Mam nadzieję, że gdy google skojarzy nazwę kancelarii z frazą "nie polecam", to odechce się wam zaśmiecać reklamą fora internetowe. Nie stać was na normalną reklamę, musicie się uciekać do takich metod "na krzywy ryj"? Odpowiedz Link Zgłoś
barbasia1 Re: Nie polecam kancelarii Buczyńska Grażyna 14.07.15, 19:09 miloshrma napisał: > taki zarzut brzmi dość poważnie, niewykluczone że będziesz zmuszony zasięgnąć j > akiś fachowych porad prawnych ale trzyma > m kciuki żeby obyło się bez tego Znowu jakiś grabarz wygrzebał martwy wątek sprzed 11 lat. Grabarz z "kancelarii Buczyńska Grażyna". Odpowiedz Link Zgłoś