Gość: Mxmilian IP: *.jedwab.net.pl 31.03.02, 22:57 Czy to prawda, ze Ken maluje sobie paznokcie, czy ta Angnieszka Koziolek zmysla, co ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wiesia Re: Ken ?? IP: *.telia.com 31.03.02, 23:31 Ponoc raz sobie, dla draki i towarzystwa Frytce, pomalowal... a Zolza jak Zolza - zywemu nie przepusci - od razu to komentowala, za jego plecami oczywiscie, ze on by pasowal na drazku w klubie dla gay'ow. Wredna ta Zolza - strzedz sie takich jak ona nalezy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jutrzenk Re: Ken ?? IP: *.swietochlowice.dialup.inetia.pl 31.03.02, 23:35 NIe -raz i nie dla draki. Ken z tego co mi wiadomo maluje paznokcie bezbarwną odzywką żeby mu się, cytuję "nie rozdwajały". Zouza -jaka jest taka jest, ale sprawa z paznokciami jest jak najbardziej prawdziwa :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiesia Re: Ken ?? IP: *.telia.com 01.04.02, 22:20 No tak - napewno bylo jak piszesz, ale co do tego ma drazek w klubie dla gay'ow. Zolza jest wstretnym charakterem, ktory "gwalci" ludzi swoim przytulaniem i narzucaniem urojonych "zasad". Skora do szczucia otoczenia przeciwko jednej ofiarze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milusia Re: Ken ?? IP: *.gazetaolsztynska.pl 02.04.02, 19:16 Gość portalu: wiesia napisał(a): > Ponoc raz sobie, dla draki i towarzystwa Frytce, pomalowal... a Zolza jak > Zolza - zywemu nie przepusci - od razu to komentowala, za jego plecami > oczywiscie, ze on by pasowal na drazku w klubie dla gay'ow. Wredna ta Zolza - > strzedz sie takich jak ona nalezy. I pewnie dla "draki" goli sobie owłosienie pod pachami i w okolicach bikini. Sam się chwalił.... Zouza wyczuła nosem mięczaka i samoluba. Dla "draki" pewnie też zażywa kąpieli z Pawełkiem. W piance po szyję... hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hadley Re: Ken ?? IP: *.katowice.msk.pl 01.04.02, 00:02 Przypominam,że niejaki Irek Grzegorczyk też malował paznokcie i to nie raz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jutrzenk Re: Ken ?? IP: *.swietochlowice.dialup.inetia.pl 01.04.02, 00:06 Irek to jednak inna historia, dla tych,którzy nie słyszeli wszystkich złotych mysli pana Wiewiórskiego , polecam najnowszy "PRzegląd". KEn wzdycha-mówiąć, że pierwszą rzeczą jaką uczyni po wyjsciu będzie umówienie się na wizytę u kosmetyczki. Owszem-o wygląd powinno sie dbać...ale...sa chyba pewne granice.Prawda? :) pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mxmilian Re: Ken ?? IP: *.jedwab.net.pl 01.04.02, 00:11 "Zeby mu sie nie rozdwajaly..." hmmm... heh, a ja myslalem, ze nie dozyje takiej chwili kiedy to mezczyzni beda bardziej kobiece od samych kobiet. Toz to prezciez zakala naszego meskiego plemienia...wstyd Panie Wiewiorski czy jakos tak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jutrzenk Re: Ken ?? IP: *.swietochlowice.dialup.inetia.pl 01.04.02, 00:14 Swoją drogą, to naprawdę dobrze jak facet o siebie dba...jak jest czysty , pachnący..ale rzeczywiście nie wyobrażam sobie sytuacji ,że np wymieniam się z moim chłopakiem doświadczeniami z zakresu depilacji, ..odżywek, szamponów i gabinetów kosmetycznych. Bo to już postrzegam jako pewnego typu zniewieściałość, o której pisze Mxmilian. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marquez1 Re: Ken ?? IP: *.net.autocom.pl 02.04.02, 11:32 Co innego dbać o siebie,a co innego być malowaną lalą,czy jak kto woli narcyzem.Barbie mu dobrze powiedziała,że jest zakochany w sobie,szkoda,że TVN tego nie pokazał,bo wtedy Barbie miałaby zwycięstwo w kieszeni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Metaxa Re: Ken won! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.04.02, 13:14 No, to sieę przełamałam... pierwszy raz w życiu zagłosowałam w BB :) wysłałam smsa na Kena, żeby mieć czyste sumienie, że zrobiłam wszystko, co w mojej mocy, żeby nie musieć więcej go oglądać :) Odpowiedz Link Zgłoś
pawkop Re: Ken won! 01.04.02, 13:58 A co to bedzie jak wsadza jakiegos nowego Kena - moze jeszcze gorszego pajaca. Nie tylko bedzie malowal paznokcie ale zrobi sobie balejaz, wywoskuje wlosy pod pacha i na nogach a z klatki wydepiluje. Dodatkowo bedzie zywil sie wylacznie tofu, czosnkiem, tranem i innymi strawami dla pieknych inaczej Pa PS. Zdecydowanie won Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Metaxa Re: Ken won! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.04.02, 14:07 Jeśli wsadzą, to do następnej edycji ;)))) a ponieważ to daleka i niepewna przyszłość, to nie zajmujmy się tym ;)))) Poza tym będąc telewidzem nie przeszkadza mi czosnek w diecie mieszkańców ;))) Pozdrawiam wilgotno (jak na lany poniedziałek przystało) pawia kopa :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mxmilian Re: Ken won! IP: *.jedwab.net.pl 01.04.02, 14:12 Nic tylko sie zalamac... buuuuuuuu... swoja droga przynajmniej mozna z goscia sie posmiac (albo mu wspolczuc - co czynie). Wspolczuje Ci "keniu", ze jestes taki narcyz, bo to bardzo powazna choroba, i taki kobiecy. Twoj problem polega na tym, ze nie urodziles sie kobieta i teraz sie mscisz za to na wszystkich mieszkancach. Taka jest prawda, bo jakos nie widze, zeby ktos Cie tam akceptowal, lubil, no oprocz tego Iwucia, ale on jeszcze jest mlody i nie wie z kim do konca ma przyjemnosc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiesia Re: Ken won! IP: *.telia.com 01.04.02, 22:24 Alez on sie na nikim nie msci. On po prostu lubi siebie, czego bym i Zolzie i Frytce zyczyl - nie szczuly by wtedy innych przeciwko niemu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jutrzenk Re: Ken won! IP: *.swietochlowice.dialup.inetia.pl 01.04.02, 23:18 Gość portalu: wiesia napisał(a): > Alez on sie na nikim nie msci. On po prostu lubi siebie. Cóż -moim zdaniem jest subtelna róznica pomiędzy lubieniem siebie, a wpadaniem w UWIELBIENIE DLA SIEBIE.......A KEn reprezentuje całym sobą tą druga opcję. pzd. > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hehe Re: Ken won! IP: *.se.com.pl / 10.0.101.* 02.04.02, 13:00 Buahahaha, jak widać Ken zawsze znajdzie obrończynie - chociaz mnie osobiscie trudno w to uwierzyć. Dbanie o siebie i samoakceptacja to jedno, a malowanie paznokci i totalne zadufanie w sobie zupełnie co innego! Odpowiedz Link Zgłoś
vwdoka Re: Ken won! 02.04.02, 13:13 Gość portalu: wiesia napisał(a): > Alez on sie na nikim nie msci. On po prostu lubi siebie, czego bym i Zolzie i > Frytce zyczyl - nie szczuly by wtedy innych przeciwko niemu. On w 200% wypełnia definicję narcyzmu! Po prostu ma p...ca na punkcie swojego wyglądu jak i siebie samego. Jest bardziej pusty niż próżnia w kosmosie, ale mniemanie o sobie ma baaaaaaaardzo wygórowane. Po mamusi, sądząc po ringu. Pozdrawiam, vwdoka Odpowiedz Link Zgłoś
vwdoka Re: Ken won! 02.04.02, 13:05 pawkop napisał(a): > A co to bedzie jak wsadza jakiegos nowego Kena - moze jeszcze gorszego pajaca. > Nie tylko bedzie malowal paznokcie ale zrobi sobie balejaz, wywoskuje wlosy pod > > pacha i na nogach a z klatki wydepiluje. Dodatkowo bedzie zywil sie wylacznie > tofu, czosnkiem, tranem i innymi strawami dla pieknych inaczej > > Pa > PS. Zdecydowanie won ALE ON TO WSZYSTKO ROBI!!!! Pozdrawiam, vwdoka Odpowiedz Link Zgłoś