Dodaj do ulubionych

Barbie wyleci!!!

IP: *.granica.bytom.pl 09.04.02, 20:49
TVN nie pozwoli sobie na utratę takiego kasiastego związku i będzie manipulował
tak,że Barbie wyleci.Czy uważacie tak samo?
Obserwuj wątek
    • Gość: Margaret Re: Barbie wyleci!!! IP: *.swietochlowice.dialup.inetia.pl 09.04.02, 20:52
      NIe ma najmniejszej szansy na to, żeby Barbie wyleciała.Mimo , iż pojawiają się
      niepochlebne opinie na jej temat-na forum, są też krzykacze, którzy szafują już
      nieco wyświechtanym hasełkiem "barbie tirówka"-to realne szanse na opuszczenie
      przez nią domu są bliski 0. DZięki jej nominacji- mozliwy bedzie jednak wypad
      Kena,-szczerze mówiać jestem zadowolona z wyników
      pozdrawiam
      :)
      • Gość: Edi Re: Barbie wyleci!!! IP: *.granica.bytom.pl 09.04.02, 20:57
        Oczekuję ,że w niedzielę przybijemy sobie e-piątkę.Ja nadal stawiam na Barbie,
        choć nic do niej nie mam.Spodziewam się,że od jutra rozpocznie się "proces"
        wybielania Kena przez BB i TVN.Pozdrawiam.
      • Gość: mimi Re: Barbie wyleci!!! IP: 213.76.59.* 09.04.02, 20:59
        tez uważam, ze w takim towarzystiwe barbi nie wyleci. I bardzo dobrze.
        Natomiast zirytowalo mnie jej uzasadnienie. No dobrze, a gdy kena już nie
        bedzie, bedzie za każdym razem odmawiała nominacji, bo tak wszystkich kocha?
        Ludzie, przecież to jest gra, i nominacja nie oznacza wysłania nominowanego na
        cieżkie roboty do kamieniołomów. A poza tym oni zawsze się tak wszyscy cieszą,
        że wychodzą...
        • Gość: siano Re: Barbie wyleci!!! IP: *.tarnow.sdi.tpnet.pl 09.04.02, 21:03
          Gość portalu: mimi napisał(a):

> Natomiast zirytowalo mnie jej uzasadnienie. No dobrze, a gdy kena już nie
          > bedzie, bedzie za każdym razem odmawiała nominacji, bo tak wszystkich kocha?

Hejka mimi!
          Myślę, że Barbie "dojrzeje" do tego, żeby nominować i innych :)))
          I raczej nie boję się o wynik głosowania. Dopóki nie powiedziano o nowej osóbce w
          domu byłem przekonany, że Fryta poleci... Ale może jak Łukasz zacznię się
          do "nowej" dobierać to pożałujemy Fryci a tego gostka wyrzucimy?)

pozdrawiam
          siano

siano

• Gość: mimi Re: Barbie wyleci!!! IP: 213.76.59.* 09.04.02, 21:18
            witaj siano :)
            milo cię znowu spotkać. tak, miejmy nadzieję, że barbi dojrzeje i pod tym i pod
            innym względem :) nie zyczę jej źle. kenio oczywiscie zaostrzy pazurki na tę
            nową, jesli tylko jest ładna, bo przecież on "poniżej pewnego poziomu" nie
            schodzi, ha, ha. Pytanie tylko, czy nowa nie odstawi go na dystans od razu w
            drzwiach.
            • Gość: milusia Re: Barbie wyleci!!! IP: *.gazetaolsztynska.pl 09.04.02, 21:43
              Gość portalu: mimi napisał(a):

> witaj siano :)
              > milo cię znowu spotkać. tak, miejmy nadzieję, że barbi dojrzeje i pod tym i pod
              >
              > innym względem :) nie zyczę jej źle. kenio oczywiscie zaostrzy pazurki na tę
              > nową, jesli tylko jest ładna, bo przecież on "poniżej pewnego poziomu" nie
              > schodzi, ha, ha. Pytanie tylko, czy nowa nie odstawi go na dystans od razu w
              > drzwiach.

Pozwólcie, że się wtrące.
              Myślę, że bez względu na to, czy nowa oleje Kena, czy nie - Fryta pokaże
              wachlarz swoich "możliwości". Poczuje się odepchnięta na drugi plan i...
              dopier wtedy się zacznie! Będzie się pewnie motać, gadać głupoty i
              plotkować. I w ten sposób wyleci. I właśnie znowu Kenowi się uda....
              niestety. Chociaż Fryta też jest wkurzająca. Ale Ken... wiadomo....
              kurcze, jeszcze pewnie zobaczymy go w finale!!!!!!!!!

Pozdrawiam. Milusia
              • Gość: Metaxa Re: Barbie wyleci!!! IP: 212.244.106.* 09.04.02, 21:45
                Milusia.. blagam, nie wprowadzaj atmosfery horroru!!! ;))) wszyscy, tylko nie
                ken!!!! :o
              • Gość: siano Frytka wyleci!!! IP: *.tarnow.sdi.tpnet.pl 09.04.02, 21:49
                Gość portalu: milusia napisał(a):

> Pozwólcie, że się wtrące.
                > Myślę, że bez względu na to, czy nowa oleje Kena, czy nie - Fryta pokaże
                > wachlarz swoich "możliwości". Poczuje się odepchnięta na drugi plan i...
                > dopier wtedy się zacznie! Będzie się pewnie motać, gadać głupoty i
                > plotkować. I w ten sposób wyleci. I właśnie znowu Kenowi się uda....
                > niestety. Chociaż Fryta też jest wkurzająca. Ale Ken... wiadomo....
                > kurcze, jeszcze pewnie zobaczymy go w finale!!!!!!!!!

Dobry wieczór Milusiu! :)))

Myślę, że wejście Nowej nie będzie miało wpływu na to, że Frytka wyleci bo... ona
                i bez tego by wyleciała. Pamietasz nasze pierwsze spory na tym forum w
                wątku "Żenujace zeszmacenie"? Miałaś wtedy rację, a ja - całkiem niesłusznie -
                wręcz błagałem o danie Frytce szansy i nie osądzanie jej pochopnie... Minął
                miesiąc i Frytka zeszmaciła się jeszcze bardziej. Trafnie ujęła to Rudi dzisiaj w
                pokoju zwierzeń: krótko i treściwie określiła zachowanie Frytki.

Dlatego Frytka poleci z hukiem, bo takie zachowanie jest nieakceptowane
                społecznie.

Pozdrawiam
                siano
                • Gość: milusia Re: Frytka wyleci!!! IP: *.gazetaolsztynska.pl 09.04.02, 21:54
                  Gość portalu: siano napisał(a):

>
                  > Dobry wieczór Milusiu! :)))
                  >
                  > Myślę, że wejście Nowej nie będzie miało wpływu na to, że Frytka wyleci bo... o
                  > na
                  > i bez tego by wyleciała. Pamietasz nasze pierwsze spory na tym forum w
                  > wątku "Żenujace zeszmacenie"? Miałaś wtedy rację, a ja - całkiem niesłusznie -
                  > wręcz błagałem o danie Frytce szansy i nie osądzanie jej pochopnie... Minął
                  > miesiąc i Frytka zeszmaciła się jeszcze bardziej. Trafnie ujęła to Rudi dzisiaj
                  > w
                  > pokoju zwierzeń: krótko i treściwie określiła zachowanie Frytki.
                  >
                  > Dlatego Frytka poleci z hukiem, bo takie zachowanie jest nieakceptowane
                  > społecznie.
                  >
                  > Pozdrawiam
                  > siano

Dobry wieczór i... dobranoc, bo już wychodzę z pracy :-)
                  Mam nadzieję, że jesteś dobrym prorokiem!

Trochę senna Milusia...
    • Gość: Advokat Re: Barbie wyleci!!! IP: *.net.autocom.pl 09.04.02, 20:57
      Zdecydowanie nie.Ona jest faworytką do wygranej,głosy na nią nie przekroczą
      nawet 5%.TVN nie mógłby zmanipulować głosów aż do tego stopnia.Nie uda im sie
      ta sztuka,tak jak teraz przy Zołzie.(na barana u Bernasa był syn Barbie??)
      • Gość: Edi Re: Barbie wyleci!!! IP: *.granica.bytom.pl 09.04.02, 21:00
        Kurcze,jaka fajna dyskusja.Bez wulgaryzmów i inwektyw.Dzięki wam za to.
      • Gość: xyz Re: Barbie wyleci!!! IP: 192.168.0.* 09.04.02, 21:02
        A ja się poważnie obawiam, że dokładnie tak jak piszesz od jutra znowu oglądamy
        Kena jako wpaniałego gentelmena, a z Fryty zrobią wręcz dziewicę. Tylko ciekawe
        co znajdą na Barbie - oby tylko nie przeklęła, bo będą to pokazywać w
        nieskończnosć:)Ale można spodziewać się naprawdę jakichś jazd na Barbie - może
        znowu wda się w konflkt z Kenem, a oni pokażą jego wpaniałe opanowanie, a jej
        obrzeydliwą złośc.
        • Gość: Margaret Re: Barbie wyleci!!! IP: *.swietochlowice.dialup.inetia.pl 09.04.02, 21:05
          NIe sądze :). Tym razem nie będzie wybielania Kena,ide o zakład..KTo sie ze mną
          załozy?:))))
          ps-tylko jeszcze nie wiem o co :)
          • Gość: xyz Re: Barbie wyleci!!! IP: 192.168.0.* 09.04.02, 21:07
            A dlaczego myslisz, że nie będzie wybielania??? Pytam poważnie (i mogę się
            zalożyć:)
          • hidden Re: Barbie wyleci!!! 09.04.02, 21:13
            Zgadzam się z Margaret.Nie ma najmniejszej szansy żeby namaszczony przez
            Zouze plastik-Barbi wyleciał(niestety).Zostaje Fryta lub Ken.Sądzę,że TVN
            powie good-bye raczej Frykowskiej,by Ken mógł wziąść w obroty nową
            uczestniczke BB,która pewnie dostała już instrukcje od TVN-u co zrobić,by
            podnieść stacji oglądalność.
        • Gość: wroclaw Re: Barbie wyleci!!! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 09.04.02, 21:06
          to co mówicie ma sens, ale TVN nie da rady przez 5 dni zrboc z barbie czarny
          charakater,a z frytki i kena bohaterów domu big brother....naprawde. sposrod
          tej trojki wedlug mnie poleci kenio, frytka tez jest atrakcyjna dla
          programu,ale to nie to samo.....ja osobiscie jestem ciekawy kim bedzie ta nowa
          mieszkanka???jak myslicie???
          • Gość: xyz Re: Barbie wyleci!!! IP: 192.168.0.* 09.04.02, 21:09
            Coś mi się zdaje, że to będzia jakaś modelka. ten Paryż, o ktorym bredził
            Sołtysik i na i ta sylwetka na schodach:))
            • Gość: MArgaret Re: Barbie wyleci!!! IP: *.swietochlowice.dialup.inetia.pl 09.04.02, 21:11
              Właśnie chciałam poweidziec, że sylwetka na schodach byłą całkiem całkiem -ta
              pani może nieżle namieszać w układach Frytka-Ken nawet jezeli nie jest blondynką
              (ideał Kena-gdzieś na stronce wyczytałam), więc moze byc ciekawie.
              DWa-dlaczego uważam , że nie bedzie wybielania Kena, ano nic innego -jak czysta
              kobieta intuicja, ot co..Oczywiście, mogę się mylić,ale założyc się chcę
              .pozdrawiammmmm :)
              :)))
              • Gość: Edi Re: Barbie wyleci!!! IP: *.granica.bytom.pl 09.04.02, 21:13
                Jeżeli Frytka z nową mieszkanką w jacuzzi to się poddaję i stawiam na Kenia.
              • Gość: xyz Re: Barbie wyleci!!! IP: 192.168.0.* 09.04.02, 21:14
                No to sie zakładamy:) A co do tej modelki, to mam tylko nadzieję, że dziewczyna
                ma głowę na karku i potraktuje KEna tak jak on sobie na to zasługuje.
                • Gość: Margaret Re: Barbie wyleci!!! IP: *.swietochlowice.dialup.inetia.pl 09.04.02, 21:16
                  No dobrze,ale o co :)??Pytanie nr 1.
                  A dwa "modelka" zapewne oglądała BB na własnym szklanym ekranie, wiec jezeli
                  nie potraktuje Kena jak na to zasługuje..to...- szczerze mówiąć, to brakuje mi
                  argunemtów..
                  Po prostu w głowie mi się nie mieści :)
              • Gość: siano Re: Barbie wyleci!!! IP: *.tarnow.sdi.tpnet.pl 09.04.02, 21:15
                Tak, tak.. sylwetka była bardzo atrakcyjna. Jeśli dołączy do Niebieskich (a tak
                podpowiada logika, bo ich jest mniej) to mogłaby fajnie namieszać w główce
                kapitana drużyny przeciwnej. :))) Ma przewagę, wie co z niego za ziółko.

W sumie fajnie, bo kurcze, Barbie została sama jako kobieta wśród samych
                chłopów i jeszcze musi nimi rządzić... ;-)

siano
                • Gość: Metaxa Re: Barbie nie wyleci!!! IP: 212.244.106.* 09.04.02, 21:20
                  Ojej!!! a ja nic nie wiem!!! siedze w pracy i nie ogladalam dzisiejszego BB...
                  Do walki staneli Barbi i Ken? jesli tak, to swietnie.. z Zouza mial szanse
                  wygrania, ale z Barbie - zadnych!!! :))) mam andzieje, ze to taktyka
                  mieszkancow, a nie przypadek :)

Pozdrawiam :)
                  • Gość: xyz Re: Barbie nie wyleci!!! IP: 192.168.0.* 09.04.02, 21:22
                    Metaxa, tak dobrze to nie ma, bo w nominacjach jest jeszcze Fryta - a wiesz, tu
                    juz może być różnie.
                    • Gość: Metaxa Re: Barbie nie wyleci!!! IP: 212.244.106.* 09.04.02, 21:26
                      Czyli trzy osoby sa nominowane?.. hmm.. w takim razie bedzie cienko.. mam
                      nadzieje, ze faceci, dla ktorych fryta prezy sie co wieczor w jacuzie i podczas
                      erotycznych tancow nie pozwola jej wypasc i zaglosuja na kenia >:)))

Ja juz w zyciu nie wysle zadnego smsa na nikogo.
                      • Gość: xyz Re: Barbie nie wyleci!!! IP: 192.168.0.* 09.04.02, 21:30
                        Ja też już nie:))) A co do tańców Fryty, wiesz - mają tam wpuścic jakąs
                        modelkę, to Fryta może okazać się już nieprzydatna.
                        • Gość: Metaxa Re: Barbie nie wyleci!!! IP: 212.244.106.* 09.04.02, 21:32
                          Modelke? swieze miesko dla kenia? >:))) ciekawam gdzie znalezli chetna na
                          takie "stanowisko"... chyba na trasie A-4... >:)))
                • Gość: pp Re: Barbie wyleci!!! IP: *.tvsat364.lodz.pl 09.04.02, 21:22
                  a moze modelka podpisala stosowny aneks do umowy i bedzie bajerowac kena zeby
                  namieszac w ukladach z frytka, zakladam sie ze frycia bedzie az kipiala z
                  zazdrosci
                  • Gość: Margaret Re: Barbie wyleci!!! IP: *.swietochlowice.dialup.inetia.pl 09.04.02, 21:24
                    Walki w kisielu-Frytka kontra Nowa?:))))
                    Czemu nie...-poza tym, jezeli będą w przeciwnych drużynach, to ta
                    z "przegranej"będzie się mogła przy okazji najeść :)
                    Ps-mam andzieję, zę sylwetka którą widzieliśmy-to własnie nowa...a nie-
                    proforma :)
                  • Gość: xyz Re: Barbie wyleci!!! IP: 192.168.0.* 09.04.02, 21:24
                    Kurcze, no moze być. TVN lubi takie dziwne akcje, a już w wątkach romansowych
                    to oni są rozmiłowani do bólu.
                    • Gość: xyz Re: Barbie wyleci!!! IP: 192.168.0.* 09.04.02, 21:26
                      Margaret - pamiętaj o naszym zakładzie. Rozstrzygnięcie w niedzielę, a o co...
                      to już coś wymyślimy. Podrawiam:)
                      • Gość: Margaret Re: Barbie wyleci!!! IP: *.swietochlowice.dialup.inetia.pl 09.04.02, 21:32
                        Gość portalu: xyz napisał(a):

> Margaret - pamiętaj o naszym zakładzie. ..

Będę pamiętała-obiecuję :))))
                        Tak przy okazji, nowa musi być "atrakcją" bo Bar naprawdę kazdego dnia "bije"
                        sensacją po twarzy. Ślub odwolany-przywołany...itp- a dzisiaj w wyborach nowych
                        ludzi do programu (dziewczyn-zeby była równowaga), kolejna afera. Jedna
                        z "kandydatek" prawodpobonie udała się z Leszkiem (takim nieco denerwującym
                        okularnikiem)-do wc i proponowała mu..ekhm ekhm...za to, że wysunie jej
                        kandydaturę. Tak to zroumiałam.

• Gość: wroclaw Re: Barbie wyleci!!! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 09.04.02, 21:28
                    ta nowa "PARYŻANKA" musi namieszać w BB bo inaczej ten program bedzie coraz
                    gorszy, nie wydaje mi sie ze upadnie tak nisko i zacznie bajerowac
                    kena...chociaz kto wie z drugiej strony zrobila by niezla afere z frycia
                    (szczegolnie teraz kiedy nasza sex-bohaterka pogodzila sie juz z keniem).
                    ale pamietajcie ze dziewczyna ma pelne rozeznanie sytuacji, wie kogo lubi
                    publika, internauci itp. czy w takim razie uwazacie ze bedzie trzymac z
                    keniem??????????watpie...
      • Gość: milusia Re: Barbie wyleci!!! IP: *.gazetaolsztynska.pl 09.04.02, 21:45
        Gość portalu: Advokat napisał(a):

> Zdecydowanie nie.Ona jest faworytką do wygranej,głosy na nią nie przekroczą
        > nawet 5%.TVN nie mógłby zmanipulować głosów aż do tego stopnia.Nie uda im sie
        > ta sztuka,tak jak teraz przy Zołzie.(na barana u Bernasa był syn Barbie??)

Hej Advokat!

Mam nadzieję, że się nie mylisz...
        Jednak TVN może tak pokazać Barbie, że niektórym bokiem wyjdzie i...
        zmanipulują w ten sposób odbiór Ani :-(
    • Gość: Edi Re: Barbie wyleci!!! IP: *.granica.bytom.pl 10.04.02, 18:48
      Podtrzymuję zdanie!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka