IP: *.noname.net.icm.edu.pl 06.10.04, 14:55
Kwestia do wyjaśnienia, dlaczego bliźniaki w każdym odcinku płaczą,
metrosexualni czy co??? raz zrozumiałam drugi raz też bo dziadek w szpitalu,
ale oni maja histerie co odcinek, a ten Pawcio, pieknie przez kobietę chciał
sobie w łeb palnąc, oh dziś takich facetów już nie ma
Obserwuj wątek
    • babeczkaa Re: MJM 06.10.04, 15:02
      eh, są tylko źle szukasz albo nie patrzysz,pozdro :)
      • Gość: martyna Re: MJM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.04, 16:02
        A najśmiszniejszy jest ten Piotrek. Niby taki porządny, idealny. A wystarczy
        jakaś stresująca sytuacja i kompletnie nie umie się zachować.
    • Gość: wiki Re: MJM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.04, 17:12
      Oni tacy po tatusiu.Równie udani.Mnie sie wydaje ,że wszystkie Mostowiaki
      tudzież Zduńscy to jacyś felerni,same nieszczęścia ich spotykają i cały czas
      jak nie jedno to drugie z tej rodzinki chodzi
      zapłakane,niezadowolone,rozgoryczone.Z rozwydrzonym bachorem Papugi na czele.
      • Gość: chivas_regal Re: MJM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.04, 17:17
        heh!takie nieszczęścia to nie nieszczęścia.zajrzyjcie sobie do wątków
        o 'klanie'.wynaleźliśmy w tym serialiku już chyba wszystkie plagi świata.'mjm'
        to oaza spokoju przy 'klanie'...
        ;)))
        • ewosia Re: MJM 06.10.04, 18:50
          Gość portalu: chivas_regal napisał(a):

> heh!takie nieszczęścia to nie nieszczęścia.zajrzyjcie sobie do wątków
          > o 'klanie'.wynaleźliśmy w tym serialiku już chyba wszystkie plagi
          świata.'mjm'
          > to oaza spokoju przy 'klanie'...
          > ;)))

no w sumie tak, nie licząc Lucka (Lucky'ego), co teraz już przestał, ale jak
          się Małgonia puszczała z literatem, to był wypudrowany jak mandaryn. Bałam się,
          że go jakie choróbsko trawi...
          • Gość: martyna Re: MJM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.04, 10:13
            Wczoraj na chochoła Piotra to już patrzyć nie mogłam. Tak mnie ten gość wkurza.
            Teraz, gdy bliźniaki mieszkają już sami, wychodzi na jaw jak ich rodzice
            beznadziejnie wychowali. Szczególnie chamstwo Piotra mnie drażni.
            Mucha znowu coś ugotowała, grzecznie zaprasza, a chochoł tylko z pyskiem.
            Żadnego dziękuję. No i gdzie on tak stale łazi.
            • gianni_vonsacze Re: MJM 07.10.04, 10:25
              No z tym 'wychodzę' to faktycznie zastanawiające. Może kasztany zbiera albo
              kaczki puszcza po tafli Vistuli :)
              • lezka_z_posen Re: MJM 07.10.04, 10:27
                najpierw toczy do Biedrony po browar,a potem na ławkę:)
            • Gość: ela Re: MJM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.04, 10:26
              Też mnie wczoraj wkurzył.Zachowuje sie jak jakieś chamidło.Talent po tatusiu:
              na studia się nie dostał,pracy porządnej złapać nie potrafi,włsściwie jest na
              utrzymaniu teścia którego obsobacza przy każdej okazji.Po co on z braciszkiem
              właściwie siedzi w Warszawaie skoro nic tam nie robią.Do Gródka biznes z
              przemyślnym Krzychem rozkręcić jakiś.
              • gianni_vonsacze Re: MJM 07.10.04, 10:28
                a na tych zaocznych to on w ogóle jest??? Bo jakoś nic na ten temat nie
                wiadomo.
                Aha, może Peter na castingi biega dzień w dzień?? A Wy go tak odrazu od
                nierobów wyzywacie ;))
                • lezka_z_posen Re: MJM 07.10.04, 10:32
                  gianni_vonsacze napisał:

> a na tych zaocznych to on w ogóle jest??? Bo jakoś nic na ten temat nie
                  > wiadomo.
                  > Aha, może Peter na castingi biega dzień w dzień?? A Wy go tak odrazu od
                  > nierobów wyzywacie ;))

może do startu w biciu rekordu świata w bzykaniu na Eroticonie sie
                  przymierza:)??
                  • gianni_vonsacze Re: MJM 07.10.04, 10:35
                    hehehe. Pewnie reklamówkę Biedrony musiałby na głowe założyć, żeby później nikt
                    znajomy nie rozpoznał na kasecie HVS :)
                    a tak na serio: to będzie ten rekord bity czy nie? bo afera jakaś w Kaczym
                    Grodzie z tego powodu jest...
                    • lezka_z_posen Re: MJM 07.10.04, 10:40
                      gianni_vonsacze napisał:

> hehehe. Pewnie reklamówkę Biedrony musiałby na głowe założyć, żeby później
                      nikt
                      >
                      > znajomy nie rozpoznał na kasecie HVS :)
                      > a tak na serio: to będzie ten rekord bity czy nie? bo afera jakaś w Kaczym
                      > Grodzie z tego powodu jest...

le president fika,że w Azji Sodoma i Gomora,ale organizatorzy zapewniają,że
                      wszystko jest zgodne z prwem,więc chyba akcja będzie:)nna Prądzyńskiego targi
                      są:)
                      • gianni_vonsacze Re: MJM 07.10.04, 10:42
                        prawo jak prawo - w gumach grzecznie jechane będzie i bez przymusu, tyle, że
                        wąty mają co do badań na ejca podobno.
                        Prądzyńskiego powiadasz???? ;)
                        • lezka_z_posen Re: MJM 07.10.04, 10:46
                          gianni_vonsacze napisał:

> prawo jak prawo - w gumach grzecznie jechane będzie i bez przymusu, tyle, że
                          > wąty mają co do badań na ejca podobno.
                          > Prądzyńskiego powiadasz???? ;)

ja idę,bez kitu.na bicie rekordu pewnie się już nie załapię:)-ale może jakąś
                          wiedzę z ars amandi nabędę:))
                          nie tylko o ejca chodziło,również o to,że to sutenerstwo,a panny cash za figi-
                          fago zgarną.stanęło na tym,że to będzie film,a kasa zarobiona uczciwie jako
                          gaża za "rolę;"
                          • gianni_vonsacze Re: SEKSU NIE BUDJET! 07.10.04, 13:50
                            Przed chwilą Urbańczyk - prawe jajo Kaczora, w radiu zakomunikował, że bicia
                            rekordu w bzykaniu na targach nie będzie! same targi, owszem się odbędą, ale
                            kopulejszon masowe niestety nie.
                            Tak więc Marianna Rokita z berłem w dalszym ciągu..
                            • lezka_z_posen Re: SEKSU NIE BUDJET! 07.10.04, 13:57
                              gianni_vonsacze napisał:

> Przed chwilą Urbańczyk - prawe jajo Kaczora, w radiu zakomunikował, że bicia
                              > rekordu w bzykaniu na targach nie będzie! same targi, owszem się odbędą, ale
                              > kopulejszon masowe niestety nie.
                              > Tak więc Marianna Rokita z berłem w dalszym ciągu..

a to chamówa!chyba się oflaguję i będe się domagać bicia rekordu:)
                              >
                • Gość: ela Re: MJM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.04, 10:34
                  Jakby był na zaocznych to kiedyś by na ten temat coś powiedzieli a może nawet
                  jakąś książkę by w ręku trzymał.A on tylko lata po ulicach i spacery na świeżym
                  powietrzu sobie całe dnie urządza.Z czego płaci za mieszkanie i za co
                  żyją.Przecież Krzychu nie ma forsy ,żeby ich utrzymywać.Ani chybi są na
                  garnuszku "palanta" Filarskiego.
              • lezka_z_posen Re: MJM 07.10.04, 10:29
                lepiej bez Krzycha;)
    • virtuallady Re: MJM 07.10.04, 10:34
      A mnie denerwuje ten wątek ze Stefanem i Małgośką. Mam nadzieję, ze ona da mu
      kosza, bo beznadziejna byłaby z nich para..
      A Stefan to chyba jeszcze prawiczek, taka z niego pipa aż żal.. Goska go całuje
      na do pożegnanie ( bez języczka) a ten mało w gacie nie robi z radości.. Chyba
      żadnej panny nie miał.. Tak się zachowują dzieci z podstawówki..
      • gianni_vonsacze Re: MJM 07.10.04, 10:37
        nie zdziwiłbym się jakby Steffen na tym Eroticonie z radości spowodowanej love
        Gośki, w kolejce do kopulacji się ustawił ;)))
        no bo wczoraj to normalnie te panny przy barze to rwały go na całego :)
        Myślę, że Steffen ma już po dziurki w nosie obcowania z Bruderem - kejter też
        go pewnie kocha, ale tego przecież mu nie powie, a i w ślinę z takim pyskiem
        niezbyt przyjemnie pewnie wejść..
      • Gość: martyna Re: MJM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.04, 10:41
        Bo Stefan to w ogóle zachowuje się jak dziecko z podstawówki. I mówi też tak.
        Trochę go usprawiedliwiam tym, że gada w nie swoim języku. No ale jako facet,
        to beznadziejny jest. A to całowanie.
        A po drugie, to co on, nie zna Gośki??? Nie wie, jak z nią trzeba postępować?
        Do łóżka od razu, a potem się będą zastanawiać, co z tego będzie. Zresztą Gocha
        tak właśnie chyba planuje, bo przebąkiwała coś o własnym mieszkaniu, żeby móc
        sie ze Stefanem spotykać sam na sam.
        • Gość: Rupert Stefan IP: *.vline.pl / *.rev.vline.pl 07.10.04, 11:45
          Stefan to najfajniejszy, najsympatyczniejszy i najporządniejszy facet w tym
          serialu. Nie wiem czemu się go czepiacie. A że zakochany po uszy i czekający ?
          To chyba dobrze, coraz mniej takich romantyków.
          • martyna26 Re: Stefan 07.10.04, 11:49
            Gość portalu: Rupert napisał(a):

> Stefan to najfajniejszy, najsympatyczniejszy i najporządniejszy facet w tym
            > serialu. Nie wiem czemu się go czepiacie. A że zakochany po uszy i
            czekający ?
            > To chyba dobrze, coraz mniej takich romantyków.

Dla swojego własnego dobra - lepiej by było, gdyby trochę sie zmienił. Więcej
            dystansu, teraz jak Gocha da mu kosza, to przecież chłop w nerwicę jakąś
            wpadnie.
            • gianni_vonsacze Re: Stefan 07.10.04, 11:51
              W zestawieniu z Tulipanem to 'a gdybym był kobietą' miałbym trudności z
              wyborem :)
              Chyba na Brudera bym się targnął.
              • martyna26 Re: Stefan 07.10.04, 11:54
                Ja jako kobieta, wolałabym Tulipana.
    • Gość: 0zaabonament Re: MJM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.04, 10:44
      A ja nie jarzę po ch.. takie gówna jak seriale muszą być puszczane w telewizji
      publicznej?
      Debile niech sobie oglądają swój Polsat, a mi odblokujcie telewizję.
      Całe popołudnia i wieczory mam zablokowany TV przez te szajsy: teleturnieje i
      seriale.
      A jak był normalny film "Wściekły Byk" to go nadali o 24.
      K..., bezrobotni i tak nie oglądają takich filmów. O 24 puścicie im ten Klan
      kran czy inny sran.
      • Gość: ela Re: MJM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.04, 10:52
        Zmartwię Cię.My nie bezrobotni,my w pracy sobie piszemy i jeszcze nam za to
        płaca.A seriale oglądamy sobie aby odpocząć po męczącej intelektualnie pracy i
        żeby mieć o czym pisać od rana w owej pracy.A o 24 mają czs właśnie
        bezrobotni,bo nie muszą bladym świtem na 8.00 do budowania III RP zasuwać.Pa!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka