Dodaj do ulubionych

Kamil = Toudi

IP: *.aster.pl / *.aster.pl 19.11.04, 13:09
Nie jestem wielbicielem tego typu programów w którym występuję ta gwiazda
gejowskich środowisk. Nie jestem wielbicielem chwili dla debili czyli
niejakiego regresingu. Nie jestem wielbicielem panienki,który publicznie
twierdzi, że zna największych właścicieli klubów rozrywki na Śląsku. Nie
jestem wielbicielem gwiazdy aktorstwa polskiego, której gwiazda zanim wzeszła
to spadła z firnamentu. Nie jestem wielbicielem panienki ktorej miejscowość
Wołomin jordoli się z Warszawą jeśli chodzi o kwestię pochodzenia. Nie jestem
wielbicielem czarnoskórego specjalisty od wzorowania się na człowieku który
zasłynął kanibalizmem na ringu bokserskim. Nie jestem wielbicielem nikogo kto
występuję w tym programie , który telewidza ma za idiote i debila.
Obejrzałem sobie osoby występujące w tym zjawisku i doszedłem do wniosku, ze
jeden z uczestników jest lustrzanym odbiciem pewnej postaci z kreskówki o
nazwie Gumisie. Brak mu tylko księciunia, ale o ile znam
środowisko "Polszitu" to zaraz coś wymyślą w tej kwestii...Zycie jest zbyt
piękne aby marnować je na oglądanie tego rodzaji widowisk. Pozdrawiam i
dziekuje za uwage.
=========================
Dobry komunista to martwy komunista. Lenin nie jest dobrym komunistą bo jest
wiecznie żywy.
Obserwuj wątek
    • Gość: Kasia Re: Kamil = Toudi IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 19.11.04, 17:15
      Chyba sie masz za lepszego. A tu figa z makiem. Jestes takim samym burakiem jak
      reszta uczestnikow tego forum w Twoim mniemaniu, dlaczego? bo nie ocenia sie
      ludzi ze wzgledu na wyglad Baranie.
      • Gość: doradca Do tzw. Kasi IP: *.aster.pl / *.aster.pl 19.11.04, 21:08
        Rozumiem Twoją frustracje bo ci z miasta wojewódzkiego powiatowe uczynili. Po
        drugie jordolona Kasienko Baranem to mógłbyć ten co Ciebie spłodził. Nie uważam
        się za lepszego ani za gorszego. Zycze Tobie żebyś tampony wymieniała a nie
        wciskała jeden za drugim bo później na powiatowym zdjęciu rentgenowskim będą
        dwa kręgosłupy. Pozdrawiam i życze lepszego lekarza bo obecny Ciebie oszukuje.
    • Gość: telewidzka Re: Kamil = Toudi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.04, 17:33
      ja na "nie wielbiciela" obejrzales ten program dokladniej niz wielu z nas i
      ogladales go zapewne tez dluzej niz wielu z nas:)))
      • b_bb Re: Kamil = Toudi 19.11.04, 20:04
        Ha, otóż to. Wykazałes się znajomością tematu, aż miło posłuchać. :)))
        • Gość: doradca Do b_bb IP: *.aster.pl / *.aster.pl 19.11.04, 21:12
          Nie mnie to oceniać. Ja jedynie dałem wyraz moim spostrzeżeniom na temat
          pewnych osób. Pozdrawiam:)
      • Gość: doradca Droga telewidzko IP: *.aster.pl / *.aster.pl 19.11.04, 21:10
        Niestety chyba Ciebie rozczaruje, ale nie oglądałem. Moją wiedzę czerpię z
        informacji pochodzących z takich miejsc jak fora dyskusyjne i inne strony.
        Pozdrawiam
        • Gość: telewidzka Re: Drogi doradco IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.04, 22:15
          doradca tez cie pozdrawiam ale trudno mi uwierzyc ze z forum czy tez innych
          stron masz takie dokladne informacje. ja jednak czasem ogladam bar i nie wiem
          az tyle. moze przysypiam?:))
          Pewnie nie powinnam sie w to wtracac ale w koncu robie w zyciu tyle roznych
          rzeczy ktorych nie powinnam ze jedna wiecej nie zrobi juz roznicy wiec
          oczywiscie sie wtrace:) Ocenilam dosc wysoko jak do tej pory twoje wypowiedzi,
          takt ironie i cos co nazwalabym pozytywna zlosliwoscia. A ty mnie rozczarowales
          poteznie swoim wpisem do Kasi. Paskudnym i w stylu jaro.
          • Gość: doradca Droga telewidzko IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.11.04, 04:09
            Dziekuje za słowa uznania i dezaprobaty. Co do zjawiska podpisującego się jako
            Kasia nie będę się już wypowiadał. Jak na takie zjawisko jeden raz wystarczy.
            Pozdrawiam i spokojnej pelnej sniegu nocy życze...
        • giuseppe_pulkownik Re: Droga telewidzko 21.11.04, 22:46
          Gość portalu: doradca napisał(a):

> Niestety chyba Ciebie rozczaruje, ale nie oglądałem. Moją wiedzę czerpię z
          > informacji pochodzących z takich miejsc jak fora dyskusyjne i inne strony.
          > Pozdrawiam
          A CZEMU TY GOSTEK CZAS TRACISZ NA BYWANIE NA FORACH GDZIE SIĘ GADA O PROGRAMACH
          KTORYCH NIE LUBISZ I NIE OGLĄDASZ?KOCHASZ GADAĆ O TYM CZEGO NIE LUBISZ CHOĆ NIE
          ZNASZ?
          NIEPRAWDOPODOBNY Z CIEBIE FACIO.
          pulkownik
          • Gość: doradca Towarzyszu Pułkowniku... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22.11.04, 20:50
            A dlatego bywam bo lubie sobie poczytać co inni mają do powiedzenia. Zawsze to
            ciekawsze towarzyszu Pułkowniku ciekawsze niz czytanie dzieł zebranych Lenina.
        • ed_norton Re: Droga telewidzko 22.11.04, 02:23
          po raz kolejny przytocze wiec historyjke o pewnym mardutenkim dunczyku: otoz
          jegomosc ow mial w zwyczaju glosno i duzo opowiadac o tym jak to Polacy to
          pijaki, zlodzieje, nieroby, maja wszedzie burdel i spia w stodole i w ogole to
          najwieksi syfioarze Europy. No wiec jak juz takl glosil te pogladay swoje tyo
          jeden z interlokutorow owego madrali zapytal wprost: skoro tak duzo wiesz o
          Polsce i Polakach to chyba musiales tam bardzo dlugo mieszkac?? na co Madrala
          odpowiedzial: nigdy tam nie bylem, ale duzo o nich czytalem !

nic dodac nic ujac, tak mnie naszlo
          • Gość: doradca Drogi Edzie IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22.11.04, 20:53
            Wiedze można czerpać z wielu źródeł. Najlepiej jest aby to były wiarygodne
            źródła. Pozdrawiam :)
            • ed_norton Re: Drogi Edzie 23.11.04, 00:32
              to teraz tak gwoli scislosci:

zrodla zeby byly uznane w ogole musza byc podane
              czy zrodla sa wiarygodne? wiesz, kazda zaba swoje blotko chwali
              co stanowi o wiarygodnosci zrodel?
              • Gość: doradca Drogi Edzie IP: *.aster.pl / *.aster.pl 23.11.04, 02:17
                Według mnie, ale moge się mylić jesli informacja jest podana zgodnie z prawdą w
                dwóch niezależnych od siebie zródłach to jest prawdziwa. Pozdrawiam
    • ruda_szczurka Re: Kamil = Toudi 19.11.04, 20:45

> Nie jestem wielbicielem tego typu programów w którym występuję ta gwiazda
      > gejowskich środowisk.

to tak jak i my ;))))

Nie jestem wielbicielem chwili dla debili czyli
      > niejakiego regresingu. Nie jestem wielbicielem panienki,który publicznie
      > twierdzi, że zna największych właścicieli klubów rozrywki na Śląsku.

a o kim mowisz?

Nie
      > jestem wielbicielem gwiazdy aktorstwa polskiego, której gwiazda zanim wzeszła
      > to spadła z firnamentu.

a ktora to jest?

Nie jestem wielbicielem panienki ktorej miejscowość
      > Wołomin jordoli się z Warszawą jeśli chodzi o kwestię pochodzenia.

tysz przegapilam...

Nie jestem
      > wielbicielem czarnoskórego specjalisty od wzorowania się na człowieku który
      > zasłynął kanibalizmem na ringu bokserskim. Nie jestem wielbicielem nikogo kto
      > występuję w tym programie , który telewidza ma za idiote i debila.
      > Obejrzałem sobie osoby występujące w tym zjawisku i doszedłem do wniosku, ze
      > jeden z uczestników jest lustrzanym odbiciem pewnej postaci z kreskówki o
      > nazwie Gumisie. Brak mu tylko księciunia, ale o ile znam
      > środowisko "Polszitu" to zaraz coś wymyślą w tej kwestii...Zycie jest zbyt
      > piękne aby marnować je na oglądanie tego rodzaji widowisk.

oj... chyba duzo czasu zmarnowales przy tym debilnym widowisku ;)

Pozdrawiam i
      > dziekuje za uwage.

i nawzajem
      • Gość: doradca Do rudej_szczurki IP: *.aster.pl / *.aster.pl 19.11.04, 21:18
        Dziękuję za pozdrowienia i odwzajemniam. Panienka, która zna właścicieli lokali
        i o której wspomniałem ma na imie Ewelina. Niedoszła gwiazda polskiego filmu to
        niejaka Marta. Osoba , ktorej Wołomin myli się z Warszawą to niejaka Agata
        (szczegolne uznanie na akcent i wymowe typową dla jej miasta).
        Mam nadzieje, ze czujesz się usatysfakcjonowana moją odpowiedzią.
        • Gość: Kasia Re: Do rudej_szczurki IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 19.11.04, 22:00
          Sluchaj Panie Kwasny (to do doradcy),

nie wciskaj kitu ze nie ogladales bo takie szczegoly z nieogladania nie
          wychodza. Poza tym nawet gdyby to sko\ro uwazasz to za taki denny program,
          dlaczego sledzisz opisy jego uczestnikow na forum? Tez czas marnujesz.

A od mojego miasta wara buraczku bo dla mnie nie musi byc wojewodzkie zeby bylo
          piekne. tylko taki palant moze myslec ze nazwa wojewodzkie moze cos zmienic w
          odczuciu mieszkancow.
          • Gość: doradca Do tzw. Kasi IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.11.04, 04:11
            Lepiej?? To zrób sobie dziecko wycieczkę do Łodzi na ulice Smutną i poproś o
            spotkanko z pewnym panem, któremu kolor firanek w samochodzie nie przypadł do
            gustu. On Ciebie zrozumie bo uwielbia gadulstwo.
            Zegnam. Pomimo wszystko z wyrazami szacunku.
            ===========================================================
            Dobry komunista to martwy komunista. Lenin nie jest dobrym komunistą bo jest
            wiecznie żywy.
        • ruda_szczurka Re: Do rudej_szczurki 19.11.04, 23:37

> Dziękuję za pozdrowienia i odwzajemniam. Panienka, która zna właścicieli
          lokali
          >
          > i o której wspomniałem ma na imie Ewelina.
          Niedoszła gwiazda polskiego filmu to
          >
          > niejaka Marta. Osoba , ktorej Wołomin myli się z Warszawą to niejaka Agata
          > (szczegolne uznanie na akcent i wymowe typową dla jej miasta).
          > Mam nadzieje, ze czujesz się usatysfakcjonowana moją odpowiedzią.

no nie do konca jestem usatysfakcjonowana...
          myslalam ze sie pokusiasz na jakis opis sytuacji, zarysujesz akcje, zbudujesz
          napiecie... a tu tylko suche imiona polecialy...
          nic mi to nie mowi, ze jedna zna a drugiej sie myli.. jak to zna? cos w tym
          zlego? jak pomylila? w zly pociag wsiadla czy co? z marta to pewnie ci chodzi o
          role w pierwej milosci ;)

a we wpisie do kasi to faktycznie przesadziles....
          • Gość: doradca Do rudej_szczurki IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.11.04, 04:14
            Nie przesadziłem. Po prostu potraktowałem ją tak , jak na to zasłużyła.
            Spokojnej nocy życze. Mam nadzieje, ze nie bedziesz musiała swojemu
            kierownikowi ds. uczuciowych krzyczeć do ucha...Wstawaj Zenek śnieg na dworze,
            wstawaj Zenek bo jak ci przyłoże...
            • ruda_szczurka Re: Do rudej_szczurki 20.11.04, 11:18

> Nie przesadziłem. Po prostu potraktowałem ją tak , jak na to zasłużyła.

prawie jak Jaroslaw....

> Spokojnej nocy życze.

Dzien dobry ;))))

Mam nadzieje, ze nie bedziesz musiała swojemu
              > kierownikowi ds. uczuciowych krzyczeć do ucha...Wstawaj Zenek śnieg na
              dworze,
              > wstawaj Zenek bo jak ci przyłoże...

nie znam tej piosenki o Zenku...Jest jakis dalszy ciag tego tekstu?
              poza tym ja nie krzycze, spokojne ze mnie stworzenie ;)
              • Gość: telewidzka Re: Do rudej_szczurki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.04, 12:06
                to chyba Bajmu "Zenek nie daruje ci tej nocy"? a moze nie:)to bylo tak dawno....
                • Gość: doradca Do rudej_szczurki i telewidzki IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.11.04, 15:31
                  Pod koniec lat 70. na festiwalu w Opolu Związek Młodzieży Socjalistycznej ponoć
                  sprzeciwił się przyznaniu Andrzejowi Rosiewiczowi tytułu "Osobowość roku"
                  za "Rusz się Zenek, śnieg na dworze, czyli Zenek-blues, czyli nie kupuj
                  dzieciom saneczek". Temat był "polityczny", bo akurat brak saneczek w sklepach
                  Polakom najmniej doskwierał. A może za jaskrawo nawiązał do Grudnia '70?
                  Z tym śniegiem to nigdy za komuny nie było wiadomo, kiedy kto spadnie i kto
                  komu pomoże sprzątać. Ale chyba poszło też o to, że pojawił się wymachując
                  miotłą, w pomarańczowej kamizelce i w berecie z antenką...
                  • ruda_szczurka Re: Do rudej_szczurki i telewidzki 21.11.04, 22:52
                    no niestety... konca lat 70-tych nie moge pamietac ;)
                    • Gość: doradca Do rudej_szczurki IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22.11.04, 20:55
                      To współczuje. Fajny był ten koniec:)
    • Gość: doradca Kamil = Toudi IP: *.aster.pl 09.12.04, 11:50
      Poziom intelektualny tego młodzieńca nie mieści się w żadnych kategoriach. Nie
      widze dla Niego innej kariery jak przydupas towarzyszki Środy. Tłumaczenie, że
      nie miał więcej pieniędzy na prezenty to może opowiadać Aleksandrze J. Ona jest
      na tyle głupiutka, że we wszystko uwierzy.
      Moge szanować gejów i lesbijki. Nie mogę szanować debili i kretynów.
      • Gość: Klara do doradcy IP: *.chello.pl 11.12.04, 15:42
        Bardzo fajny post i do rzeczy. Swietnie ich wszystkich podsumowales:)))
        Mysle, ze wiekszosc ludzi odczuwa tak samo.
        I jeszcze mysle, ze nie ma nic zlego w ogladaniu reality, bo dzieki nim mamy
        wspaniala mozliwosc przyjrzenia sie roznym ludzkim zachowaniom w pigulce.
        Traktuje to jak przyspieszony kurs psychologii:))
        Oczywiscie, zgadzam sie, ze to takiego rodzxaju programow zglaszaja sie ludzie
        dziwnego pokroju,(jak ty to zgrabnie okreslasz "debile"):))
        no moze maja czut wiecej exhibicjonizmu od reszty szarej masy, ale w sumie
        chyba naleza do tego samego gatunku:)?

• Gość: doradca Szanowna Klaro IP: *.aster.pl 11.12.04, 16:27
          Bardzo dziękuję za słowa uznania. Dzięki temu nie będziesz bohaterką kilku
          znakomitych sytuacji. Dla przykładu takiej jak ta. Wychodzi facet do pracy.
          Bierze aktówkę, zakłada kapelusz. W progu zatrzymuje się na chwilę i mówi do
          żony :- Kochanie w połowie obrad wyślij mi sms-a z pogróżkami ...
          Pozdrawiam i życze miłego wieczoru.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka