Dodaj do ulubionych

Baba-Jaga won z BB3

IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.02, 10:37
No moze teraz nadszedł czas na ta obrzydliwa klutliwa jedze Madziora.(istna
Baba-Jaga,bez charakteryzacji,tylko miotla miedzy nogi i fruuu straszyc dzieci)
Jej osoba nic nie wnosi do domu, a tylko psuje ludziom nerwy swoimi wiecznymi
pretensjami o wszystko,a z reszta z pewnoscia meskie,włoskie czlonki stesknily
sie juz za jej dupą wiec won do Italii

pozdro
Obserwuj wątek
    • Gość: UTEK Re: Baba-Jaga won z BB3 IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.05.02, 00:13
      A WY CO O NIEJ MYSLICIE?
      • Gość: Lewa Re: Baba-Jaga won z BB3 IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.05.02, 00:22
        Zapytaj co ja o Tobie myślę ? Po tym co piszesz myślę, że należysz do gatunku
        Burak cukrowy, , odmiana późnodojrzewająca, przeznaczony tylko na paszę dla
        bydła.Nie nadaje się do spożycia, posiada wlókna łykowe, nie do strawienia dla
        organizmu ludzkiego.
    • rietta Re: Baba-Jaga won z BB3 07.05.02, 00:31
      Zgadzam sie z Lewa.

Burak! dojrzewaj w spokoju! nie denerwuj sie bo ci to zaszkodzi.

r.o
    • Gość: ryba Re: Baba-Jaga won z BB3 IP: 3E1E* / 62.30.112.* 07.05.02, 00:50
      Dobrze UTEK!!! Mam nadzieje ze Madzior wezmie ze soba na miotle LEWA i RIETTE
      bo naleza chyba to tego samego klanu straszydel!!!!!!!!!hehehehehe
      • Gość: lewa Re: Baba-Jaga won z BB3 IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.05.02, 00:56
        Ryba gatunek Młot niebezpieczna zwłaszcza dla kąpiących się w morzu, cios
        zadany jej pyskiem może odebrać przytomność.
        • Gość: ryba Re: Baba-Jaga won z BB3 IP: 3E1E* / 62.30.112.* 07.05.02, 01:04
          Hehehehehehe, dobre lewa, hehehehee ale przyznam sie ze wole plywac niz latac,
          szczegolnie na miotle hehehehehe
          • Gość: utek Re: Baba-Jaga won z BB3 IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.05.02, 12:19
            widze ze klan straszydel sie rozrasta.Ciekawe czy lewa i riette tez sa tak
            koszmarnymi zdzirami albo skur...sadzoac po tym jak bronia tej poludniowej
            zdziry wcale bym sie nie zdziwil.
            pozdro
            • Gość: egon Re: Baba-Jaga won z BB3 IP: *.mediacom.pl 07.05.02, 12:22
              Wyluzujcie,nie ma o co się spierać.
            • vwdoka Re: Baba-Jaga won z BB3 07.05.02, 14:50
              A potrafisz coś powiedzieć bez rzucania mięsem?
              vwdoka
    • Gość: sisi Re: Baba-Jaga won z BB3 IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 07.05.02, 12:28
      Gość portalu: utek napisał(a):

> a z reszta z pewnoscia meskie,włoskie czlonki stesknily
      > sie juz za jej dupą wiec won do Italii

A sa inne czlonki niz meskie,buraku?
      • Gość: pp Re: Baba-Jaga won z BB3 IP: *.tvsat364.lodz.pl 07.05.02, 14:16
        brawo utek dosyc tego niewidomego,wiecznie spoconego,swiecacego,lysiejacego
        faceta udajacego kobiete.oblesna marudna krecia morda won z telewizora
        • Gość: utek Re: Baba-Jaga won z BB3 IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.05.02, 15:01
          widze ze sa jeszcze normalni ludzie ;-))) jak ryba pp
          pozdro
    • Gość: velvet Re: Baba-Jaga won z BB3 IP: 213.17.219.* 07.05.02, 16:31
      Ponad siedemdziesiąt procent ludzi również ma dosyć Madziora. Jedyne co można
      jej pozazdrościć to figurki... ale ja też mam serdecznie dosyć jej wiecznie
      zadartego nosa. Niech wygra Rudi !!!
      • Gość: lewa Re: Baba-Jaga won z BB3 IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.05.02, 16:51
        Rudi jest wredna jak każda ruda, Magda bądź taka jaka jesteś, trudna, zmienna,
        intrygująca, prowokująca, zalotna, kusząca, zamyślona, płacżąca, ćwicząca,
        uśmiechająca się ,spoglądająca zza przymglonych szkieł, tańcząca, krecąca
        pupą ,po prostu bądź !!!
        • mmpm Re: Baba-Jaga won z BB3 07.05.02, 19:01
          Gość portalu: lewa napisał(a):

> Rudi jest wredna jak każda ruda,

A ja tam zdecydowanie wolę rude!!!
          Red hair is the best!
      • Gość: utek Re: Baba-Jaga won z BB3 IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.05.02, 17:34
        Gość portalu: velvet napisał(a):

> Ponad siedemdziesiąt procent ludzi również ma dosyć Madziora. Jedyne co można
        > jej pozazdrościć to figurki... ale ja też mam serdecznie dosyć jej wiecznie
        > zadartego nosa. Niech wygra Rudi !!!

i bardzo dobrze velvet Rudi jest jedyna osoba ktora powinna wygrac ten program
        pozdro
        • Gość: zibi Re: Baba-Jaga won z BB3 IP: *.ziel.gazeta.pl 07.05.02, 17:41
          Rudi? Owszem - jest ok. Ale podobnie jak Hydro jest nijaka. Nie wiem, czy w ogóle w życiu taka jest, czy tylko w
          tym programie. Siedzi sobie z Ojciem w kącie, gra w warcaby i starając się nikomu nie podpaść czeka na kasę.
          Przy tej dwójce Harnaś umiera z nudów, a Chemik stara się być miłym i uprzejmym chłopaczkiem. Tylko Magda od
          czasu do czasu pokaże pazury. Aż strach pomyśleć, co będą nam pokazywać, kiedy odejdzie. Chyba że
          ekscytujące warcabowe pojedynki...
          • Gość: velvet Re: Baba-Jaga won z BB3 IP: *.wloclawek.dialup.inetia.pl 07.05.02, 19:49
            Po pierwsze ja też mam rudą czuprynę i zielone oczy, a po drugie zawsze
            korzysta ten co nie wchodzi innym w drogę i spokojnie realizuje swój plan...
            pozdrowionka
            • Gość: Ciemna Re: Czego się czepiacie IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 07.05.02, 20:09
              To fajna dziewczyna,napewno nie bardziej wredna niż inn z tego towarzystwa,a
              już tych buców harnasia co tylko z owcą umie gadać i hydraulika nieroba bije
              na głowę,a jak bym miała wybierać między nią a rudą to na pewno Magda jest
              lepsza.
              • Gość: utek Re: Czego się czepiacie IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.05.02, 23:18
                madzior fajniejsza od Rudi? jesli mozesz powiedz mi w czym.
                pozdro
                • Gość: velvet Ja ci odpowiem... IP: *.wloclawek.dialup.inetia.pl 07.05.02, 23:26
                  W kręceniu tyłkiem ,trzymaniu nosa wyżej czoła, wbijaniu oczu w płeć przeciwną
                  i siadaniu prawie każdemu facetowi z Big Burdelu na kolanach... :))))))))))))
                  Gdyby został Ken a Frytki by już nie było, ręczę, że była by następną. Przecież
                  z wielką, ochotą towarzyszyła narcystycznej parze w jacuzzi...
                  • Gość: utek Re: Ja ci odpowiem... IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.05.02, 13:20
                    no jasne ze chetnie towarzyszyla jak sie nie moze samemu bo wszyscy mezczyzni
                    ja zlewali to choc popatrzec chciala...kto wie co potem sama pod koldra
                    robila....
                    • Gość: Belami Re: Ja cię zapytam IP: *.bn.krakow.pl 08.05.02, 14:52
                      Mam takie pytanko co ty wyprawiasz samemu pod kołdrą ?
                      • Gość: Lewa Re: Ja cię zapytam IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.05.02, 14:55
                        Ręce w małdrzyk, buzia w ciup
                        • Gość: Belami Re: Ja cię zapytam IP: *.bn.krakow.pl 08.05.02, 15:17
                          Można jaśniej ?
                      • Gość: utek Re: Ja cię zapytam IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.05.02, 23:11
                        Gość portalu: Belami napisał(a):

> Mam takie pytanko co ty wyprawiasz samemu pod kołdrą ?

nigdy tam nie jestem sam (mam wspaniala żone)
                        • Gość: utek Re: Ja cię zapytam IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.05.02, 14:43
                          W/g sadazy madzior robi wypad !!!! HUUUURRRAAAA !!!
    • Gość: velvet I Baba-Jaga poszła z BB IP: 213.17.219.* 13.05.02, 10:36
      Widzisz utek, nie jesteśmy sami !!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka