Gość: WUJEKMAREK55 IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 24.12.04, 23:25 MOŻE MACIE JAKIEŚ INFORMACJE. DANUSIU WRÓĆ. Jesteś 1000 razy lepsza niż ta suchotnica Gawryluk Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kamuii Re: GDZIE JEST DANUSIA HOLECKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.bielsko.dialog.net.pl 26.12.04, 13:38 tak jak już w innym wontku pisałam podbno po 16 wrzesnia miała 2 tyg urlopu który potem przedłużyła... a teraz nawet w TAI się nie pojawia ;( w super hienie były dwa artykuły o niej,ale uparcie twierdziła w nich ze żadnego pożegnania z widzami nie było i ze nie zamierza zmieniać pracy... Pjawiły sie też w prasie spekulacje jako była by bliska koleżanką tej kretynki Warakomskiej i Maji Krygowskiej,ale ja nie sądze by Danka się zadawała z ludzmi pokroju Warakomskiej.Z resztą ne wywaliła by koleżanki z głównych... Danka powinna już dawno wrócić, mało tego nikomu nie powinien wpaść do głowy pomysł jej wyrzucenia... Jak widze ze zastępuje ją "dziennikarka" pokroju Wysockiej to mnie szlag trafia... A Gawryluk jest akurat spox ;) ehh główne wydanie Kamil,Danka i Dorota a wieczorne Ziemiec... znowu do popołódniowych Katarzyna Werner ;) było by sooper ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiankowska Re: GDZIE JEST DANUSIA HOLECKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 26.12.04, 14:13 Kamuii rzadko się z Tobą zgadzam, ale tym razem jestem tego samego zdania. Holecka na wizji była bardzo fajna, ładnie się prezentowała i bardzo lubiłam gdy czytała Wiadomości. Niestety Warakomska ją wyautowała na amen, Danka w ogóle znikła i nawet w Tai jej nie widać na korytarzach. W domysłach prasowych było sporo prawdy, ale nie mogę nic więcej napisać na ten temat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamuii Re: GDZIE JEST DANUSIA HOLECKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.bielsko.dialog.net.pl 26.12.04, 15:19 heh no własnie rzadko się zgadzamy ale jednak :) juz ze 2 razy się zdarzyło :) co do Danki to powiedz chociaż czy to domysły o jej przyjaźni czy też wywaleniu były prawdziwe ??? Sądze że jednak chyba nie o przyjaźni bo przecież by jej z głównego nie wywaliła...Jednego tylko nie rozumiem czemu tylko Pieńkowska miała odwage powiedzieć o kulisach swojego wywalenia, reszta dziennikarek robi z nas idiotów próbując wmawiać ze wszystko jest ok nikt ich nie zgojił itp... Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiankowska Re: GDZIE JEST DANUSIA HOLECKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 26.12.04, 15:37 Widzisz z Pieńkowską było tak,że ona miała juz załatwioną znakomitą dobrze płatną posadkę w Bauerze, więc mogła sobie olać TVP i gadać co jej się podobało- podobnie swego czasu Bukowska. Natomiast Holecka zniknęła z wizji, ale teoretycznie nadal jest pracownikiem TAI, bo przecież ciagle ma etat. Może czeka na lepsze czasy, jest przecież powiedzenie " dłużej klasztora niż przeora"- więc nie będzie sobie robic tyłów i opowiadać jaka to szefowa Wiadomości jest paskudna. Co do jej przyjaźni z Mają K.- owszem to wszystko prawda, tylko nie chciałabym na forum publicznym roztrząsać jak to dalej wyglądało, jeżeli chcesz to podaj priva to Ci napiszę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kwiatek;-) do P. Wiesławy IP: *.dd / 80.51.252.* 26.12.04, 16:55 mnie to bardzo interesuje prosze o kontakt kwiatek253@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bajka Re: do P. Wiesławy IP: *.slowiki.one.pl / *.one.pl 26.12.04, 18:01 Ale Jolka wczęsniej czy później nie wytrzyma i wróci do telewizji. Dworak wyleci już niedługo (wszak ma być tylko przez dwa lata) a potem wszystko może się zminić. Zresztą podobno redakcja Wiadomości wkurzyła się o ten wywiad w przeglądzie, ale Pienkowska jak widze ma znajomych w każdej stacji. Ale Holecka będąc na etacie, a poza anteną chyba dużo nie zarabia? Słyszłaem, ze może mieć około 1000zł i żadnych obowiązków - tzn nawet nie przychodzić do pracy. Potem kontrakt wygaśnie a ona wyleci. A co się dzieje z Jeneralskim? On miał chyba podobną sytuacje jak Danka - tzn etat ale bez obowiązków i podobno sam odszedł. Można kilka informacji o Sławku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamuii Re: do P. Wiesławy IP: *.bielsko.dialog.net.pl 26.12.04, 19:04 mój mail porandojin@poczta.onet.pl będe wdzięczna za każda informację o Dance ;) btw... to co mówisz ma sens bo fucktycznie ta szmata Warakomska ma odejść w nowym roku więc moze nie chce sobie nagrabić jak Pieńkowska...ale taka np. Gawryluk nie wiem po co się w wywiadzie dla Press zarzekała ze jej to po ambicji nie pojechało Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: GDZIE JEST DANUSIA HOLECKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.adsl.proxad.net 05.01.05, 00:40 Odpowiedz Link Zgłoś