18lipiec 12.01.05, 22:52 Tak sobie myślałam jak to możliwe, wszak oni chyba w jednym wieku,ale potem przypomiało mi się że Alice miała męża 40 lat starszego i pewnie on jest jego synem a ona "macochą"....Hehe Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ada16 Re: Pazura synem Warchulskiej ??? M jak miłość... 13.01.05, 08:08 ALe ten mąz był chyba Niemcem, z Pazurek raczej po polsku.... I chyba nie mówiłby , że jest synem... Przegięli... Odpowiedz Link Zgłoś
o_ll_a Re: Pazura synem Warchulskiej ??? M jak miłość... 13.01.05, 10:16 Hmm...pierwsza żona widocznie była Polką:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dora Re: Pazura synem Warchulskiej ??? M jak miłość... IP: *.kom / *.kom-net.pl 13.01.05, 08:22 Po co zaangażowali młodego Pazurę? Czy nie widzą, dlaczego nie da się już oglądać "Miodowych lat"? Aktorzy z Polsatu i TVN do telewizji publicznej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: remi Re: Pazura synem Warchulskiej ??? M jak miłość... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.05, 08:39 Tylko patrzeć jak z Niemic do Grabiny dojadą Żakowie..;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miśka Re: Pazura synem Warchulskiej ??? M jak miłość... IP: *.softpro2.pl 13.01.05, 08:43 Norki i Krawczyki Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: Pazura synem Warchulskiej ??? M jak miłość... 13.01.05, 10:18 mam deja vu? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=14&w=19390918&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: serialowicz PRECZ Z PAZURĄ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.05, 10:27 Po co zaśmiecać ten w miarę udany serial kolejnymi przeciętniakami. Niech szukają chałtury gdzie indziej, a w MjM już wystarczy gwiazd i pseudogwiazdek. Nowe, nieopatrzone twarze są stokroć lepsze dla tego serialu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Pazura synem Warchulskiej ??? M jak miłość... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.05, 10:56 Ten serial zaczyna spadać na psy. Kto zatrudnił tego Pazurę, pseudo gwiazdę. mam nadzieję że pojawił się na chwilę i zniknie. A poza tym zrobić Pazurę szynem Warchulskiej- no to kpiny. Niedługo przestanę oglądać ten serial, tak jak Na dobre i na złe. Drodzy scenarzyści i reżyserzy łatwo jest prrzedobrzyć,zatrudniając coraz nowszych nie lubianych aktorów. Odpowiedz Link Zgłoś
pafik.i.mrowka Re: Pazura wracaj do Samum! 13.01.05, 11:49 Rola w której Radosław Pazura się sprawdził to ta z serialu "Sfora". Natomiast moim zdaniem zupełnie nie pasuje on do konwencji w której utrzymany jest MJM. Dla mnie jest to "postać z innej bajki". Moje pierwsze skojarzenie jest takie, że ta postać jest zbyt agresywna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaaaa Re: Pazura synem Warchulskiej ??? M jak miłość... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.05, 15:42 Z tym synem to chodzi o to , ze on z pierwszego malzenstwa jest podobno, a ten staruszek drugim mezem byl. A tak swoja droga to Radzio jest chyba od Agnieszki starszy albo roznica jest minimalna , mogli dac cos bardziej wiarygodnego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znawca PROSZĘ O STARANNIEJSZĄ OBSADĘ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.05, 10:59 Naprawdę serial jest na tyle dobry i popularny, że nie potrzebuje pseudogwiazd i niby-aktorów. Siłą jego jest właśnie swoiste umiarkowanie w doborze obsady. Tak więc radziłbym sięgnąć po kogoś bardzo mało znanego. Przecież pan Pazura może z powodzeniem coś reklamować w spotach, aż taki słaby jeszcze nie jest. A w takim serialu jest duże pole dla wylansowania nowych, niekoniecznie młodych, dobrych aktorów. Odpowiedz Link Zgłoś