Dodaj do ulubionych

Pazura synem Warchulskiej ??? M jak miłość...

12.01.05, 22:52
Tak sobie myślałam jak to możliwe, wszak oni chyba w jednym wieku,ale potem
przypomiało mi się że Alice miała męża 40 lat starszego i pewnie on jest jego
synem a ona "macochą"....Hehe
Obserwuj wątek
    • ada16 Re: Pazura synem Warchulskiej ??? M jak miłość... 13.01.05, 08:08
      ALe ten mąz był chyba Niemcem, z Pazurek raczej po polsku....
      I chyba nie mówiłby , że jest synem...
      Przegięli...
      • o_ll_a Re: Pazura synem Warchulskiej ??? M jak miłość... 13.01.05, 10:16
        Hmm...pierwsza żona widocznie była Polką:)))
    • Gość: dora Re: Pazura synem Warchulskiej ??? M jak miłość... IP: *.kom / *.kom-net.pl 13.01.05, 08:22
      Po co zaangażowali młodego Pazurę? Czy nie widzą, dlaczego nie da się już
      oglądać "Miodowych lat"? Aktorzy z Polsatu i TVN do telewizji publicznej?
      • Gość: remi Re: Pazura synem Warchulskiej ??? M jak miłość... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.05, 08:39
        Tylko patrzeć jak z Niemic do Grabiny dojadą Żakowie..;)))
        • Gość: Miśka Re: Pazura synem Warchulskiej ??? M jak miłość... IP: *.softpro2.pl 13.01.05, 08:43
          Norki i Krawczyki
    • invicta1 Re: Pazura synem Warchulskiej ??? M jak miłość... 13.01.05, 10:18
      mam deja vu?
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=14&w=19390918&v=2&s=0
    • Gość: serialowicz PRECZ Z PAZURĄ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.05, 10:27
      Po co zaśmiecać ten w miarę udany serial kolejnymi przeciętniakami. Niech
      szukają chałtury gdzie indziej, a w MjM już wystarczy gwiazd i pseudogwiazdek.
      Nowe, nieopatrzone twarze są stokroć lepsze dla tego serialu!!!
    • Gość: Ania Re: Pazura synem Warchulskiej ??? M jak miłość... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.05, 10:56
      Ten serial zaczyna spadać na psy. Kto zatrudnił tego Pazurę, pseudo gwiazdę.
      mam nadzieję że pojawił się na chwilę i zniknie. A poza tym zrobić Pazurę
      szynem Warchulskiej- no to kpiny. Niedługo przestanę oglądać ten serial, tak
      jak Na dobre i na złe. Drodzy scenarzyści i reżyserzy łatwo jest
      prrzedobrzyć,zatrudniając coraz nowszych nie lubianych aktorów.
      • invicta1 Pazura wracaj do Samum! 13.01.05, 11:00
        • pafik.i.mrowka Re: Pazura wracaj do Samum! 13.01.05, 11:49
          Rola w której Radosław Pazura się sprawdził to ta z serialu "Sfora". Natomiast
          moim zdaniem zupełnie nie pasuje on do konwencji w której utrzymany jest MJM.
          Dla mnie jest to "postać z innej bajki". Moje pierwsze skojarzenie jest takie,
          że ta postać jest zbyt agresywna.
    • Gość: jaaaa Re: Pazura synem Warchulskiej ??? M jak miłość... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.05, 15:42
      Z tym synem to chodzi o to , ze on z pierwszego malzenstwa jest podobno, a ten
      staruszek drugim mezem byl. A tak swoja droga to Radzio jest chyba od Agnieszki
      starszy albo roznica jest minimalna , mogli dac cos bardziej wiarygodnego
    • Gość: znawca PROSZĘ O STARANNIEJSZĄ OBSADĘ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.05, 10:59
      Naprawdę serial jest na tyle dobry i popularny, że nie potrzebuje pseudogwiazd
      i niby-aktorów. Siłą jego jest właśnie swoiste umiarkowanie w doborze obsady.
      Tak więc radziłbym sięgnąć po kogoś bardzo mało znanego. Przecież pan Pazura
      może z powodzeniem coś reklamować w spotach, aż taki słaby jeszcze nie jest. A
      w takim serialu jest duże pole dla wylansowania nowych, niekoniecznie młodych,
      dobrych aktorów.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka