Dodaj do ulubionych

Dlaczego w Ale Kino w UPC tylko do marca???

IP: *.chello.pl 15.02.05, 22:53
W aster city mają normalnie na stałe Ale Kino a w UPC tylko do końca marca!
Dlaczego??? wielka łaska...
Obserwuj wątek
    • czarna_jagodka Re: Dlaczego w Ale Kino w UPC tylko do marca??? 15.02.05, 23:38
      Nie wiem skąd piszesz, ale w Krakowie nigdy nie było Ale Kino.
      Ostatnio wycofano też jeden z moich ulubionych kanałów Travel Chanel.
      Na moje pytanie dlaczego, panienka w infolinii odpowiedziała, że nie było
      zainteresowania tym programem !!!!!
      W zeszłym tygodniu dostałam informację o podwyżce. Wyjasniono że cena idzie w
      góre, ale za to telewidzowie dostają coraz lepszą ofertę m.in. Trwam
      Rydzyka!!!! Ten co to pisał to chyba upadł na głowę!!!
      • Gość: antyUPC Re: Dlaczego w Ale Kino w UPC tylko do marca??? IP: *.4web.pl 16.02.05, 00:24
        czarna_jagodka Ze zdumieniem przeczytałem twoją wypowiedź, bo myślałem, że to
        moja ;) Podpisuję się pod każdym zdaniem napisanym przez Ciebie. Identyczną
        rozmowę z nimi stoczyłem. U mnie w Łodzi też zlikwidowali Travel i zrobili
        podwyżkę :( Bez Travel życie nie jest już takie samo :(
    • iza481 Re: Dlaczego w Ale Kino w UPC tylko do marca??? 15.02.05, 23:45
      W Lublinie nie ma Ale Kino! w ofercie UPC. Jest natomiast, niestety, telewizja
      Trwam, nie wiem po jaką cholerę.
      Myślałam, że oferta we wszystkich miastach jest taka sama, bardzo sie dziwię. A
      może jest jakaś możliwość wykłócenia się? Bo przecież skoro płacimy tak dużo co
      miesiąc (46,99 zł), to właściwie dlaczego nie mamy żadnego wpływu na ofertę?
      • Gość: antyUPC Re: Dlaczego w Ale Kino w UPC tylko do marca??? IP: *.4web.pl 16.02.05, 00:35
        Oferta nie jest taka sama. U mnie w Łodzi nadają tylko jeden kanał Discovery, a
        w Gdyni 4. Najśmieszniejsze jest to, że nie nadają też swojego UPC Info, a w
        regulaminie o nim wspominają:) Podobno nie ma możliwości technicznych :) Ceny
        też są różne. W Łodzi 38 zł, w Warszawce 53 zł, w Wałbrzychu 35 zł, a w Gdyni 47
        zł. Wygląda na to, że cenę utalają według średnich zarobków mieszkańców :)
        • zgredek_ojejku Re: Dlaczego w Ale Kino w UPC tylko do marca??? 16.02.05, 08:31
          W katowicach po podwyżce (wczoraj mi napisali) 48 PLN.
          A Ale Kino dostępne będzie od marca za 6.99 PLN pod warunkiem że masz pakiet
          bodajrze z HBO albo C+ ;/
    • narysuj.mi.baranka MGM w UPC 16.02.05, 12:17
      Potem musisz wykupic pakiet Kino, ale tylko wowczas jesli masz dekoder pakietu
      HBO i Canal+ ! Istny szantaz.
      A tak przy okazji: skad wziac program kanalu MGM?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka