Gość: samy_jo IP: *.chello.pl 15.02.05, 22:53 W aster city mają normalnie na stałe Ale Kino a w UPC tylko do końca marca! Dlaczego??? wielka łaska... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czarna_jagodka Re: Dlaczego w Ale Kino w UPC tylko do marca??? 15.02.05, 23:38 Nie wiem skąd piszesz, ale w Krakowie nigdy nie było Ale Kino. Ostatnio wycofano też jeden z moich ulubionych kanałów Travel Chanel. Na moje pytanie dlaczego, panienka w infolinii odpowiedziała, że nie było zainteresowania tym programem !!!!! W zeszłym tygodniu dostałam informację o podwyżce. Wyjasniono że cena idzie w góre, ale za to telewidzowie dostają coraz lepszą ofertę m.in. Trwam Rydzyka!!!! Ten co to pisał to chyba upadł na głowę!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyUPC Re: Dlaczego w Ale Kino w UPC tylko do marca??? IP: *.4web.pl 16.02.05, 00:24 czarna_jagodka Ze zdumieniem przeczytałem twoją wypowiedź, bo myślałem, że to moja ;) Podpisuję się pod każdym zdaniem napisanym przez Ciebie. Identyczną rozmowę z nimi stoczyłem. U mnie w Łodzi też zlikwidowali Travel i zrobili podwyżkę :( Bez Travel życie nie jest już takie samo :( Odpowiedz Link Zgłoś
iza481 Re: Dlaczego w Ale Kino w UPC tylko do marca??? 15.02.05, 23:45 W Lublinie nie ma Ale Kino! w ofercie UPC. Jest natomiast, niestety, telewizja Trwam, nie wiem po jaką cholerę. Myślałam, że oferta we wszystkich miastach jest taka sama, bardzo sie dziwię. A może jest jakaś możliwość wykłócenia się? Bo przecież skoro płacimy tak dużo co miesiąc (46,99 zł), to właściwie dlaczego nie mamy żadnego wpływu na ofertę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyUPC Re: Dlaczego w Ale Kino w UPC tylko do marca??? IP: *.4web.pl 16.02.05, 00:35 Oferta nie jest taka sama. U mnie w Łodzi nadają tylko jeden kanał Discovery, a w Gdyni 4. Najśmieszniejsze jest to, że nie nadają też swojego UPC Info, a w regulaminie o nim wspominają:) Podobno nie ma możliwości technicznych :) Ceny też są różne. W Łodzi 38 zł, w Warszawce 53 zł, w Wałbrzychu 35 zł, a w Gdyni 47 zł. Wygląda na to, że cenę utalają według średnich zarobków mieszkańców :) Odpowiedz Link Zgłoś
zgredek_ojejku Re: Dlaczego w Ale Kino w UPC tylko do marca??? 16.02.05, 08:31 W katowicach po podwyżce (wczoraj mi napisali) 48 PLN. A Ale Kino dostępne będzie od marca za 6.99 PLN pod warunkiem że masz pakiet bodajrze z HBO albo C+ ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
narysuj.mi.baranka MGM w UPC 16.02.05, 12:17 Potem musisz wykupic pakiet Kino, ale tylko wowczas jesli masz dekoder pakietu HBO i Canal+ ! Istny szantaz. A tak przy okazji: skad wziac program kanalu MGM? Odpowiedz Link Zgłoś