x_pack 25.02.05, 19:28 Dzięki Wydarzeniom wiem o zdrowiu papieża juz wszystko. Nie dosłyszalem tylko czy papież robił dziś siusiu. Ale pewnie uzupełnią to w wieczornym wydaniu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Wasyl Re: Wydarzenia - dali czadu IP: 195.136.112.* 25.02.05, 19:37 Jak będzie trzeba, dodadzą. Ale oglądałeś i to się liczy. Dobry wybór - trzeba oglądać najlepszy dziennik w tym kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haha bardzo smieszne:) IP: *.ib.com.pl / *.ib.com.pl 25.02.05, 19:54 czy mi sie wydaje czy lis zatrudnił kilku nowych antyspecow od pr??? Musi im dawac naprawde duza kase zeby zachwali takie badziewie. Bo nie wierze ze ktos trzezwo myslac moze to robic za darmo. Spece od pr tvn-u maja przynajmniej ten komfort ze ne musza sie wstydzic tego co ''reklamuja'' Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehehe Re: bardzo smieszne:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 20:00 A ja nie wiem jak mozna się zachwycać takim badziewiem jak Fakty!!!??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szym Re: bardzo smieszne:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.05, 20:03 To się dowiedz... Odpowiedz Link Zgłoś
michal_82 Re: bardzo smieszne:) 25.02.05, 21:29 Polsat i Lis zawsze jest chwalony pod niebiosa z IP: 195.136.112.* I w tym przypadku to się zgadza. Tutaj Waldek, w innym wątku Ewcia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Poll Re: bardzo smieszne:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 22:15 A ja ? Ja pisze z innego IP i tez ich chwale bo są doooobrzy. Odpowiedz Link Zgłoś
modotv Re: bardzo smieszne:) 25.02.05, 22:20 No ty to mógłbyś dla równowagi i pozorów lojalności ze swoją firmą jehcać po Faktach i Wydarzeniach. Widziałeś dziś co Hanka robiła?? Podobało sie?? Chociaż.... w sumie mogło Ci się spodobać. Skoro pracuje się w takiej full profesjonalnej stacji i robi takie nieziemskie programy z publiczne pieniadze to nie dziwi mnie nic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: podziękowanie Re: Wydarzenia - dali czadu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.05, 10:10 Dziękuję ponownie osobie o słynnym już polsatowskim nr IP za przypomnienie jak genialnym programem są Wydarzenia. Dajcie już spokój, i pozwólcie samym widzom ocenić czy to jest - czy też nie jest - najlepszy program informacyjny w kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Poll Re: Wydarzenia - dali czadu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.05, 14:41 Genialnym jak geniialnym ale napewo bardzo dobrym programem są Wydarzenia , zwłaszcza jak wezmiemy pod uwage że nie trudno zrobic dobry 'nius' przy sporych nakładach finansowych (co i tak niektórym marnie wychodzi) mam na myśli TVN a znacznie trudniej zrobić z goowna papu przy marnych nakładach. Widza nie interesuje kto ile wydaje na program tylko co moze sie dowiedzieć i dlatego Wydarzeniom 'rosnie' Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaseta89 Re: Wydarzenia - dali czadu IP: *.akk.net.pl 25.02.05, 21:43 Żadnego czadu nie było, tylko cały program o tym, że papież jest chory i leży w klinice. Hanka znów pokazała brak swojego profesjonalizmu (puste pytania, do kazdego te same), "Wydarzenia" inne fakty z dnia dzisiejszego poprostu olały. Czemu Wiadomości o stanie zdrowia papieża w 10 min. powiedziały wszystko, czemu "Fakty" w 15 minut zrobiły świetną relację? W "Wydarzenia" -nudne, monotonne. w koło Macieju... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !!!!! Re: Wydarzenia - dali czadu IP: *.czajen.pl / *.czajen.pl 25.02.05, 23:59 Ja pie..!! Jestescie wszyscy nienormalni. Pieprzycie, ze Wydarzenia czy inne dzienniki sa do dupy, zenada. Ale nie podajecie zadnych argumentów. Po prostu chcecie innym wmowic ze np. Fakty sa najlepsze, a jesli ich nie ogladasz to sie nie znasz albo jestes glupi wiesniak. Zrozumcie, ze jedni wola to a drudzy co innego. Prosze bardzo mozecie chwalic swoje programy, ale nie w taki sposob!! A i jeszce do tych, co krytykuja dzisiejsze Wydarzenia: - mowicie, ze Hanka dala obciachu i chciala sie popisac, bo po wlosku rozmawiala. Cholera czy czlowiek nie moze mowic w innym jezyku, gdy go biegle zna. Chyba lepiej ze zna jezyki niz jakby miala nie znac??!!!! - mowicie ze za duzo o papieżu mowiono. Cholera gdyby mowili 5 min pieprzylibyscie ze znowu za krotko - mowicie ze popisywali sie dzis sposobem kadrowania (czy cos takiego). To znowu jakby nic nowego nie robili, wprowadzali gadalibyscie, iz jest zastoj, stagnacja, Wydarzenie sie nie rozwijają. Szukacie zwolennicy Faktow albo Wydarzen dziury w calym. Nie ukrywam ze wole Wydarzenie, ale staram sie byc obiektywny i staram sie takze wyszukac zalety u Faktow czy Wiadomosci itp. Nie piszcie juz w ten sposob bo forum traci na jakosci!! Odpowiedz Link Zgłoś
x_pack Re: Wydarzenia - dali czadu 26.02.05, 09:27 Albo mnie nie zrozumieliście albo udajecie że jest lato. A chodziło tylko o to że się dało się wczoraj oglądać żadnego polskiego serwisu info (ja na dłużej trafiłem akurat na Wydarzenia). Ile minut można bez końca i dookoła Wojtek gadać o papie? Zatracono wszelkie poczucie dobrego zdrowego rozsądku i poczucia smaku. Z konieczności trzeba było zerknąć na coś zagranicznego bo tam chociaż było normalnie. Ot i wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Wydarzenia - dali czadu IP: 212.87.3.* 28.02.05, 11:58 jest duzo o papiezu bo wydawcom programow wydaje sie ze to jest to co interesuje ludzi przede wszystkim no i nie chca byc posadzeni o antyklerykalizm, wiec scigaja sie kto bedzie mial dluzsze i bardziej szczegolowe informacje. A co samych serwisow - w TVN przynajmniej 'zalapali zdjecie' papieza w oknie na zywo, inni dowiedzieli sie o tym 'pokazaniu' z serwisow zagranicznych innych stacji. Ogolnie to Polsat z zagranica sobie radzi slabo, praktycznie nie maja wlasnych materialow. Odpowiedz Link Zgłoś
zbychooo Re: Pytanie do twórców Wydarzeń 28.02.05, 12:56 Czy w każdym programie musi być o Papieżu i piłce nożnej? Ja wiem że red. Lis od lat pasjonuje się tymi dwoma zagadnieniami (nawet przed zbliżającymi się wyborami prezydenckimi Papieżem jakby bardziej ;-), lecz mnie jako fana Wydarzeń od pierwszego odcinka, zaczyna ta sytuacja lekko męczyć..... Odpowiedz Link Zgłoś