Gość: FANKA IP: *.it-net.pl 06.03.05, 10:00 co o nim myślicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bm_ka Re: Maciek Rock 06.03.05, 10:11 Gość portalu: FANKA napisał(a): > co o nim myślicie? Myślę że to ciacho! :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lesio Re: Maciek Rock IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.05, 12:13 Rok w zeszłym roku, był sympatycznym, lekko wstydliwym młodzieńcem - mógł się podobać. W tym roku Rok jest już zepsutym, zmanierowanym człowiekiem telewizji. Myślę o nim rzadziej i gorzej. Odpowiedz Link Zgłoś
korniszo_on Re: Maciek Rock 06.03.05, 13:30 Stara jestem, ale mniami straszne z tego faceta, aż przyjemnie popatrzeć. No i wreszcie zasłonili mu to gorsze ucho (choć to i tak nie miało dla mnie żadnego znaczenia). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lesio [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.05, 13:38 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: schwa Re: Maciek Rock IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 06.03.05, 22:28 ubóstwiam Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Maciek Rock 07.03.05, 11:27 A czym on sie różni od całej reszty TV-klonów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DDD fajne ma nazwisko, chociaż wolałbym DeathMetal IP: *.cst.tpsa.pl 07.03.05, 15:35 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rere Re: Maciek Rock IP: *.NET / *.stella.net.pl 07.03.05, 16:41 beznadziejne włosy mu zrobili Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marte Re: Maciek Rock IP: *.org 07.03.05, 18:05 Na szczescie castingi byly krecone w zeszlym roku,teraz ma juz normalne wlosy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stacey Re: Maciek Rock IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.05, 23:08 ja uwazam ,ze przez pierwse edycje był słodki,ale teraz jakis taki wystudiowany i nienaturalny sie zrobił,traktuje uczestnikow protekcjonalnie jakoś.a taki był fajny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piecuch Re: Maciek Rock IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.05, 14:40 Przecież on ma normalnie pomalowane oczy, o ile mnie moje nie mylą 8-\ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bożka Re: Maciek Rock IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.05, 19:57 przykład na to, że nieważne jak się wygląda, ważne że (niby) modnie Odpowiedz Link Zgłoś
x_pack Re: do Fanki 08.03.05, 14:28 A ty już nie masz o czym myśleć kobieto? Pytasz co inni myślą o kims o kim lepiej nic nie mysleć? Jezu! To z nudów? Czy może wiosenna depresja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ssatri Re: Maciek Rock IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.05, 14:34 Inteligentny. I ma dystans do tych wszystkich "artystów" śpiewających. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oj tam Re: Maciek Rock IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.05, 15:29 tak sie zachowuje jakby mial wszystko w dupie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jesse James Re: To chyba dobrze IP: 81.210.22.* 09.03.05, 13:03 Mi tam pasuje - lubię jego gadki z tymi różnymi dziwakami. Ostatnio numer jeden to rozmowa: Rock: A ty aspirujesz do idoli czy kosmitów? Jakiś koleś: Noooo nie wiem.... Rock: Rozumiem, chodzi o słowo aspirujesz. Hmmm... Chodzi mi o to czy śpiewasz dobrze czy źle? Buahhhaaahhhhaaaa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lula Re: To chyba dobrze IP: *.acn.waw.pl 09.03.05, 14:45 jak dla mnie zbyt manieryczny. mowi jakby dopiero co wlosy sobie z dupy powyrywal i jak szerzej usta otworzy to go zwieracz piecze. straszny i paskudny jak czarna noc nad abu graib. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nicky Re: To chyba dobrze IP: *.org 09.03.05, 15:12 Z perspektywy 4 edycji mozna juz powiedziec o nim cos wiecej niz na poczatku.Generalnie przez ten czas bardzo sie zmienil,czasem na korzysc,innym razem nie.Maciek nie ma za duzo do powiedzenia od siebie,bo we wszystkich swiatowych edycjach prowadzacy maja byc tacy sami.Tzn wymaga sie od nich bieglej konferansjerki,zlosliwych uwag,co u Macka obserwujemy zwlaszcza w 4 edycji,a takze pewnej maniery w sposobie prowadzenia.Jednych to moze irytowac,innym sie podobac,trzeba tez pamietac,ze na co dzien jest zapewne zupelnie innym facetem. Pomijajac wszystko podoba mi sie,ze w ironiczny sposob potrafi pogadac nawet z najwiekszym kosmita,zachowujac komentarz i smiech dla siebie.Taka jego rola. Ogolnie jestem na tak ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Mrozik Re: To chyba dobrze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.05, 14:09 ja rowniez jestem na tak! Maciek jest wspanialym czlowiekiem , i napewno na Jego widok czlowiekowi podskakuje arenalinka... bylam na castingu w wawie i musze przyznać ze przed odwiedzeniem wawy Maciek był dla mnie zwykłym szarym człowieczkiem , jednak Jego wypowiedzi , zachowanie.. no i wygląd.. sprawia, że nie mogę przestać o NIm myśleć ;-) POzdrawiam MM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: schwa Re: To chyba dobrze IP: 81.168.184.* 15.03.05, 23:08 Gość portalu: lula napisał(a): > jak dla mnie zbyt manieryczny. mowi jakby dopiero co wlosy sobie z dupy powyryw > al i jak szerzej usta otworzy to go zwieracz piecze. straszny i paskudny jak cz > arna noc nad abu graib. łał, cóż za inwencja... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: Maciek Rock IP: 217.153.131.* 31.03.05, 13:33 kurcze, kto to jest Maciek Rock?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nicky Re: Maciek Rock IP: *.org 31.03.05, 14:47 Prowadzący Idola,TopTrendy swojego czasu,Poplisty(skończyła się w grudniu),aktualny prezenter radia Kolor w Warszawie :) bożyszcze kobiet/nastolatek w wieku lat 5 do 105,chociaż ma tylu zwolenników co przeciwników;)biografia na stronie Idola :)heh Odpowiedz Link Zgłoś