Dodaj do ulubionych

Mocny obciach Mazurka i Zalewskiego

• doradca1 Towarzyszu redaktorze Wroński 12.03.05, 05:34
      Jak widze tow. Wroński postanowił się wylansować przy okazji marnego w treści
      artykuliku. Za małe to zdjęcie redaktorze towarzyszu Wroński. Uważam, że tekst
      należy wykasować i zostawić tylko Wasze zdjęcie. A co do tekstu...Cytuje:
      Po co TVP prezentuje coś tak żałosnego? Koniec cytatu. Po to TVP przentuje coś
      tak interesującego, żeby nie musiało przentować coś tak nieinteresującego jak
      program z udziałem towarzysza redaktora. A może tak coś na temat programu Summa
      zdarzeń innego kolegi po fachu, niejakiego redaktora Żakowskiego...Przecież
      możecie mieć wspólny temat...PARTIA DEMOKRATYCZNA. KTO JEST KTO? Jak nie wiecie
      to przeglądajcie forum. Tam znajdziecie mnóstwo opisów kto jest kim w tej
      partii...No i zawsze możecie do studia zaprosić towarzysza Frasyniuka, Belkę i
      Hausnera...Będziecie mogli się czuć jak ryby w wodzie.
      A co do programu "Lekka jazda" o gustach się nie dyskutuje więc nie poznacie
      towarzyszu redaktorze mojego gustu. I to by było na tyle.
      • Gość: marian Re: Towarzyszu redaktorze Wroński IP: 192.168.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.05, 14:33
        tak dziśiaj wyglądał program Żakowskiego - niby o wizycie Księcia w Moskwie,
        ale w pewnym momencie Frasyniuk zaczął gadać o swojej partii...
        • doradca1 Re: Towarzyszu redaktorze Wroński 13.03.05, 20:45
          Niestety ale nie dane mi było dzisiaj oglądac tych głupot. Pozdrawiam
      • flora1 Re: Ocena 6,8 punktów na 10 możliwych 15.03.05, 09:53
        Aha, zapomniałam że w najnowszym Pressie program ten został oceniony przez
        fahcowców. 5 os. z branży oceniało go w różnych kategoriach i na 10 możliwych
        punktów program otrzymał 6,8 więc nie jest to aż taki gniot jak twierdzą
        niektórzy forumowicze i szanowny pan Wroński, to że Mazurek i Zalewski depczą
        po odciskach różnym środowiskom powoduje, że mają wrogów w wielu miejscach....
    • Gość: wiadomek Mocny obciach Wyborczej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.05, 10:18
      Wiecie dlaczego przestalem kupowac Wyborczą - dlatego ze skumaliscie sie do
      reszty z komuchami i jednym murem bronicie Kwasa i cala reszte! Wstyd Gazeto! A
      tacy pożądni ludzie z Was byli kiedyś :-((
      • nataga Re: Mocny obciach Wyborczej 12.03.05, 11:04
        to kupuj gazety,które atakują 'Kwasa i resztę" /sam wiesz,że jest z czego
        wybierać/.A poza tym przecież nasza dyskusja dotyczy krótkiego artykuliku o
        jakimś programie w TvDworak.Jednym sie podoba,innym trochę mniej,jeszcze inni
        uważają to za szmirę.I tyle.A słowem wyjaśnienia tv publiczna produkuje
        programy "dla wszystkich",a jak wiadomo dla wszystkich tzn.byle co i byle jak.I
        dlatego ludziom inteligentnym nie pozostaje nic innego ,jak podpisywać sie pod
        krytyką takich programów.A że Wroński fotkę wstawił?,przecież mocno brzydki nie
        jest.Pzdr.
        • Gość: Mania Re: Mocny obciach Wyborczej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.05, 15:18
          To niech na konkursach piękności występuje, skoro czuje się taki piękny. Albo w
          jakijś grupie tanecznej w samych gaciach, bo zapewne i co insze ma niezgorsze ;)
          Może właśnie dla prezentowania wdzięków towarzysza W. mieli ten Polsat zakupić?

• Gość: mel Re: Mocny obciach Mazurka i Zalewskiego IP: *.ipartners.pl 12.03.05, 11:51
      Być może dam swój komentarz jak zobaczę program o którym piszecie.Nie wiem jednak kiedy to nastąpi ponieważ TV oglądam sporadycznie i tylko przed snem(dosłownie)-szkoda czasu.
    • jawalko22 Re: Mocny obciach Mazurka i Zalewskiego 12.03.05, 13:13
      Czemuż to p. Wroński taki ponurak!?
      Osobiście czekałem na "Ale plama" w TVP, ale na bezrybiu...
    • Gość: vis Re: Mocny obciach Mazurka i Zalewskiego IP: *.udn.pl 12.03.05, 13:30
      Oh żurnaliści "wybiórczej", naprawdę jesteście "tępi" jak konar drzewa.
      • zambro Re: Mocny obciach Mazurka i Zalewskiego 13.03.05, 08:29
        Program jest bardziej głupi aniżeli ich prezenterzy. Oni nawet nie dorośli do
        tego żeby wziąć tą krowę i ją napaść. Dwa typowe pastuchy przy których Witek z
        "Chłopów" to intelektualista.
    • Gość: lugrzes Re: Mocny obciach Mazurka i Zalewskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.05, 14:29
      artykuł mocno przekłamany. w ostatnim wprost mazurek i zalewski najechali na
      dworaka - obala to niektóre jadowite i zawistne teorie autora.
    • Gość: gallanonim48 Re: Mocny obciach Mazurka i Zalewskiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.05, 14:58
      Nie mam nic przeciwko tym kolesiom.Ale to prawdziwa PORAŻKA!!! Fatlana
      imitacja, podróba i inne badziewie Wojewódzkiego.NIe jestem wielbicielem
      zadnego z tej trójcy, ani Najsztuba, ale TVP jesli chciała zrobić "cos luznego"
      mogła sie bardziej wysilic i zdobyc na chociaz troche oryginalności.
      A "puszczanie" duetu równo z Wojewódzkim, to juz... (mo ktos pomysł, bo
      zabrakło mi okreslenia).
      Natomiast umieszczanie tego tekstu na gazecie w zw. z "krytyką" GW to już
      totalne nieporozumienie!!!
    • Gość: dowal Re: Mocny obciach Mazurka i Zalewskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.05, 20:18
      popieram odesłanie tych panów na łamy zmutowanego tygodnika, ćejrowski przy
      nich to super gwiazda
    • Gość: wojtek Re: Mocny obciach Mazurka i Zalewskiego IP: *.int.elnet.pl / 195.85.209.* 12.03.05, 22:16
      Mazurek i Zaleski są odważni i mają poczucie humoru. Wroński i gazeta wyborowa
      wręcz przeciwnie.
    • Gość: Sroka Re: Mocny obciach Mazurka i Zalewskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.05, 08:04
      Wroński, może odlecisz wraz z gawronami do Putinlandii. Putin jest tak samo
      ojcowski jak Michnik, a ma większą władzę. Będziesz świetnym prorokiem, którego
      nie skomentuje już Mazurek i Zalewski. Nikt nie powie, że jesteś od mokrej
      roboty.
    • Gość: Balcerek Re: Mocny obciach Mazurka i Zalewskiego IP: *.sgh.waw.pl / *.sgh.waw.pl 13.03.05, 08:41
      Gazeto drazni Cie,ze ktos zartuje z waszego Cara Aleksandra,ktorego bronicie
      jak niepodleglosci. Program jest bardzo blyskotliwy i ciekawy. Pamietam jak
      kibicowaliscie reformie podatkow,ktora chcial wdrozyc prof. Balcerowicz
      (1999r.). Kwachu ja zawetowal,a wy na to co? Nic...Kilka delikatnych zdan w
      stylu "szkoda ,nie dobrze sie stalo",a w obszernym wywiadzie,ktory wam udzielil
      tylko subtelnie zapytaliscie. Tacy jestescie obludni:),ale i tak codziennie
      czytam wyborcza,poniewaz poza slepa miloscia do
      kwacha,homoseksualistow,feministek i zydow jestescie w miare obiektywni.
      • Gość: defetysta sprawdz sobie dziecko definicje slowa "blyskotliwy IP: *.centertel.pl 13.03.05, 12:42
        bo wyraznie mylisz je ze slowem "halasliwy".
        co do humoru - to juz kwestia gustu, ale z moim panom prowadzacym ten koszmarny
        programik nie po drodze. moze gdybym mial 13 lat...
    • Gość: ha! Re: Mocny obciach Mazurka i Zalewskiego IP: *.altec.pl / *.altec.pl 13.03.05, 11:05
      Geniusz Karpat i Tatr znajacy się na wszystkim. Wiecej pokory Panie Pawle i
      więcej niezależności?
      • Gość: P-77 Re: Mocny obciach Mazurka i Zalewskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.05, 11:38
        Akurat ja nie zgodze się z Wrońskim - uważam rubrykę we "Wprost" za słabą,
        większość żartów mocno wymuszonych. Inna sprawa, że satyra polityczna już mnie
        nie bawi, więc może dlatego.
    • Gość: JaGa Re: Mocny obciach Mazurka i Zalewskiego IP: *.3vnet.pl 13.03.05, 12:39
      To kolejny obciach TV publicznej. Za taką TV nie mam zamiaru płacić abonamentu !
    • Gość: ENTUZJASTA Re: NIE MA JAK . . . LIZUT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.05, 17:42
      NO TAK, PANIE PAWLE,
      PANA KOLEGI, SPECA OD PRAWDZIWIE MOKREJ, DZIENNIKARSKIEJ
      ROBOTY, MOŚKA LIZUSKA, NIKT NIE POBIJE.
      MOŻE BY TAK MAŁE WYPRACOWANKO NA TEMAT JEGO WYCZYNÓW ?
    • Gość: telewidz Re: Mocny obciach Mazurka i Zalewskiego IP: *.ztpnet.pl 13.03.05, 18:08
      to jest mniej wiecej tak; muzyk a muzykant , satyryk a Mazurek,Zalewski,
    • nataga Mocny obciach Mazurka i Zalewskiego 13.03.05, 22:36
      zrezygnowałam z ulubionego zajęcia i czekałam z niecierpliwoscią...,doczekałam
      się,obejrzałam... i poległam rażona "błyskotliwością",humorem na poziomie
      piaskownicy i generalnie "całokształtem".Ale to być może jest tylko /jak mawia
      moja przyjaciółka/ moje zdanie na swój pogląd...albo odwrotnie.Pzdr.
    • Gość: jfp Re: Mocny obciach Mazurka i Zalewskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.05, 22:42
      czy tu jeszcze mieszka pan Maleszka...?:)
    • wojakszwejk Vendetta? 13.03.05, 23:50
      Nie dziwi mnie ani trochę ten artykuł, ani to, że napisał go Wrońskostasińskopaceiwczolizut. Dziwi mnie okropnie, że został napisany tak późno.
      MiZ podpadli Gazecie już bardzo dawnooo - to oni jako pierwsi napisali o aferze Rywina, na długo przed tym, jak Cesarz Polskiego Dziennikarstwa Śledczego Paweł Smoleński ogłosił wyniki swojego międzynarodowego śledztwa w tej sprawie.
      A poza tym oczywiście, jak już zauważył co drugi forumowicz, dwaj panowie bezlitośnie chłoszczą członków Dworu Panującego, a przede wszystkim Aleksandra K. Nie wspominając o Adamie M. Och, a już artykuł o psuciu demokracji przez PeDe i Belkę! A nazwanie Belki człowiekiem najbardziej zamieszanym w dziwną sieć układów! A to wypominanie Frasyniukowi jego bokserskich dokonań!
      Kurczę, miasto premii, drogi Panie Redaktorze, będzie raczej dywanik w Toskanii za takie opóźnienie!!!
    • kkarwowski Wroński jesteś żałosny w lizusostwie Michnikowi 14.03.05, 00:06
      Żałosny, niesmaczny i ... śmieszny. Tak, zaleźli Wam, Pedecji i Kwaśniewskiemu
      za skórę chłopaki, że próbujecie ich zniszczyć wyciagając działa Wyborczej?
      Ha, ha, ha!!! :-))) Idź i wyliż d.. Michnikowi i Stasińskiemu...
    • flora1 Re: Mocny obciach Mazurka i Zalewskiego 15.03.05, 09:48
      Bez przesady, program ma pewne niedociągnięcia, ale żeby zaraz "mocny
      obciach"!? Dajmy im trochę czasu, chłopaki się naprawią błędy i będzie to
      bardzo fajny program satyryczny.
      • Gość: maksio Re: Dwóch prześmiewców - tak trzymać!!!!!!!!!!!! IP: *.crowley.pl 15.03.05, 10:11
        Dobrało się dwóch prześmiewców, którzy drwią ze wszystkich świętych krów w tym
        kraju, nie oszczędzają żadnch "autorytetów", ostatnio mocno przejechali się po
        Kwasie, ale też Giertycha ani Rokity nie oszczędzili - a Pawłów od mokrej
        roboty boli, że wszystko to dzieje się w niedzielny wieczór w I pr. TV kiedy to
        oglądalność jest wysoka, ludziska siedzą przed telewizorami i patrzą jak
        aureolki po polei opadają znad głów świętych krów!
        Może gdyby przenieśli ich to jakiejś TVP3, to ból byłby mniejszy - bo
        oglądalność znikoma, a tak trzeba cierpieć, pisać paszkwile w GW i udzielać się
        na forum, a nóż widelec Dworak wsłucha się w ten chór "obrońców dobrego smaku"
        i program zlikwiduje?... nie daj się panie Dworak! Tak trzymać!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka