cactus 14.06.02, 09:01 Własnie przeczytałem w programie, że w środę na TVN jest ostatni odcinek tego serialu. Jak się domyślam chodzi o koniec serii (sezonu) - czy ktos wie czy (a jeśli tak, to kiedy) będą emitowane następne ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: verte Re: Rodzina Soprano IP: *.intech.pl 14.06.02, 12:31 cactus napisał(a): > Własnie przeczytałem w programie, że w środę na TVN jest ostatni odcinek tego > serialu. > Jak się domyślam chodzi o koniec serii (sezonu) - czy ktos wie czy (a jeśli > tak, to kiedy) będą emitowane następne ? Wdług mojego stanu wiedzy to koniec czwartej i ostatniej serii.Producenci zdecydowali nie robić piątej serii by nie zaniżyć "quality" tego kultowego serialu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mercuria Re: Rodzina Soprano IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.06.02, 14:33 No to tragedia, jedyny serial w publicznej wart oglądania :(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: makary Re: Rodzina Soprano IP: 193.0.117.* 14.06.02, 16:32 Kurde, chyba jakiś żart serial z kilku sezonów składa się na 59 odcinków? Może to nieprawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kenny Re: Rodzina Soprano IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 14.06.02, 16:38 Nie tyle publicznej, co komercyjnej. Ale Fakt! The Sopranos to serial, który wręcz trudno opisać słowami..! Niestety w Polsce nie zgromadził większej widowni :(. Ja mam na temat proste wytłumaczenie: dla Polaków ten serial jest za trudny i biedacy nie byli w stanie dostrzeć jego geniuszu (nie ma to jak Klan czy inne Zbuntowane Anioły), na szczęście TVN tego nie przewidział i puścił nam po kolei wszystkie trzy serie! :) Czwartą pewnie nie prędko zobaczymy, no chyba że w HBO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek 2 Re: Rodzina Soprano IP: *.abo.wanadoo.fr 14.06.02, 18:50 Gość portalu: Kenny napisał(a): > Nie tyle publicznej, co komercyjnej. Ale Fakt! The Sopranos to serial, który > wręcz trudno opisać słowami..! Niestety w Polsce nie zgromadził większej > widowni :(. Ja mam na temat proste wytłumaczenie: dla Polaków ten serial jest > za trudny i biedacy nie byli w stanie dostrzeć jego geniuszu (nie ma to jak > Klan czy inne Zbuntowane Anioły), na szczęście TVN tego nie przewidział i > puścił nam po kolei wszystkie trzy serie! :) Czwartą pewnie nie prędko > zobaczymy, no chyba że w HBO. Dla prawdziwych milosnikow tego serialu mam dobra nowine! Wszystkie 3 sezony ukazaly sie na DVD w USA!!!Dostepne na www.amazon.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Re: Rodzina Soprano IP: *.pradnik-czerwony.sdi.tpnet.pl 14.06.02, 21:38 serial zaniżał loty i ostatnio zapomniałem obejrzeć odcinek,po prostu jest przesycenie i nie ma co pokazywać Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Rodzina Soprano 15.06.02, 15:37 rodzina soprano to jedyny serial jaki ogladam w tv. oswieccie mnie - to, co dotad puszczono to jzu sa trzy serie?! a czwarta jest w tej chwili w juesej na hbo? czyli jesli w ogole bedzie w Polsce to niepredko? Odpowiedz Link Zgłoś
cactus Re: Rodzina Soprano 20.06.02, 09:12 mikolaj7 napisał(a): > rodzina soprano to jedyny serial jaki ogladam w tv. > oswieccie mnie - to, co dotad puszczono to jzu sa trzy > serie?! a czwarta jest w tej chwili w juesej na hbo? czyli > jesli w ogole bedzie w Polsce to niepredko? no właśnie - to co puscił TVN to były trzy serie ??? to ile odcinków jest w jednej ? bo coś mi tu sie nie zgadza... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yosso Re: Rodzina Soprano IP: *.ict.pwr.wroc.pl 17.06.02, 10:50 Czwarta seria będzie dopiero od października albo listopada na HBO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fore Re: Rodzina Soprano IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 17.06.02, 11:55 ?? :((((((( TTeż jedyny serial, jaki wzbudził mój zachwyt- środa wieczór- to kultowa pora. Chyba sie zapłaczę, albo kupię DVD- tylko co z wakacjami, jeżeli ja teraz kupię DVD ??? Znowu agroturystyka?:)))) Pzdr wszystkich fanów Rodzoiny Soprano Fanka smutna Odpowiedz Link Zgłoś
nina_newkirk Re: Rodzina Soprano 20.06.02, 09:10 Rodzina Soprano oto adresy stron polsko-języcznych www.soprano.tvn.pl/ soprano.glt.pl/ www.pauliewalnuts.republika.pl/season1a.html republika.pl/thesopranos/ Jeżeli chodzi o nowe wieści to w kwietniu zakończono kręcenie 4 sezonu Rodziny Soprano w Stanach. HBO zapowiada że rozpocznie emisję 4 serii od 15 września( niedziela ). Oczywiście chodzi o HBO w USA. W Polskim HBO przewiduje się premierę 4 serii na wiosnę 2003 r. W tvn przyjdzie nam poczekać. www.hbo.com/sopranos/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ______________ Re: Rodzina Soprano IP: *.pl 31.08.02, 14:44 ___________________LLLLLLLLL Odpowiedz Link Zgłoś