Gość: ewa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.05, 20:50 Wiem, że first rule of Fight Club is not to talk about Fight Club... ale i tak gorąco film polecam ;) 3 kwietnia, niedziela 0.20 polsat genialny film moim zdaniem. będę go oglądać enty raz :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
owca oooooo!!! 29.03.05, 21:28 to bardzo dobra wiadomość :-) szkoda tylko, że tak późno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szamanka Re: FIGHT CLUB IP: *.lodz.mm.pl 29.03.05, 21:38 spoko, będzie też o 20 45 w poniedziałek-4 kwietnia, obejrze,choć i tak mam nagrany:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: FIGHT CLUB IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.05, 21:43 OOO!!! to pięknie! dzieki za info:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubissimo Re: FIGHT CLUB IP: *.chello.pl 30.03.05, 00:19 a ja nie obejrze, bo nie ma sensu ogladac go z reklamami i lotto w srodku tyler zrobilby porzadek z tym polsatem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szamanka Re: FIGHT CLUB IP: *.lodz.mm.pl 30.03.05, 20:46 wysadziłby wszysko a szczególnie dział reklamy;-) książka, na której film na kręcili tez jest świetna tylko troche inaczej się kończy...polecam "Podziemny krąg" Chuck Palahniuk Odpowiedz Link Zgłoś