Dodaj do ulubionych

Kloszard Lato wreszcie jakoś wygląda

21.05.05, 20:54
Nie wiem co on chciał osiągnąć tym wizerunkiem lumpa z centralnego. Założył
się sam ze sobą, że zgoli brodę jak gdzieś tam przejdzie - co to szantaż
jakiś?. Teraz to na pewno poleci bo już wszystcy zobaczą jak wygląda jako
normalny chłopak i nie będzie na co czekać.
Obserwuj wątek
    • asiek101 Re: Kloszard Lato wreszcie jakoś wygląda 21.05.05, 21:18
      No po tym występie to na bank musi wylecieć, mój kredyt wytrzymałości się
      wyczerpał, tak zbeszcześcić ten piękny utwór:(((
      • ulaula2 Re: Kloszard Lato wreszcie jakoś wygląda 21.05.05, 21:28
        fakt..zaspiewal...nie za bardzo ;(
        ale za to zupelnie niezle wyglada:))
      • bm_ka Re: Kloszard Lato wreszcie jakoś wygląda 21.05.05, 21:29
        No, po prostu większej masakry nikt nie mógł zafundować temu utworowi!!
        Lato, chłopie ... zlituj się nade mną i przestań marzyć o karierze piosenkarza,
        idź do domu na litość boską! A tak Cię lubiłam w Big Brother'ze ...
        • anka.g1 Re: Kloszard Lato wreszcie jakoś wygląda 21.05.05, 21:34
          Może jestem głucha ale mnie się podobało. Już miałam serdecznie dosyć jęczenia Barbry.
          • asiek101 Re: Kloszard Lato wreszcie jakoś wygląda 21.05.05, 21:45
            anka.g1 napisała:

> Może jestem głucha ale mnie się podobało. Już miałam serdecznie dosyć
            jęczenia
            > Barbry.

Jesteś głucha:)
            • n0one Re: Kloszard Lato wreszcie jakoś wygląda 22.05.05, 12:01
              W takim razie ja rowniez :)
    • asiek101 Re: Kloszard Lato wreszcie jakoś wygląda 22.05.05, 10:17
      No nie wierzę Lato przeszedł, czyżby federacja głuchoniemych zadziałała, czy
      ludzie nie mają słuchu. Rozumiem, że jest popularny - znany z BB, ale bez
      przesady. Sam stwierdził, że idol jest jego jedyną szansą na płytę i miał rację
      bo która wywórnia dobrowolnie wpuści go do studia. Cos tam kiedyś nagrał jakieś
      smuty i czemu kariery nie zrobił? Czemu wtedy wszystcy jego alktualni piewcy
      się nie zainteresowali tym "diamentem", bo co wyszedł z BB i nie było go w tv,
      no a teraz znowu błyszczy jego gwiazda bo jest w tv. Ludzie więcej pokory, a
      Lato do domu!!!!!!!!!!!!
      • dzika_rzeka Re: Kloszard Lato wreszcie jakoś wygląda 22.05.05, 10:34
        Chciałam tylko przypomnieć, że program Idol jest z założenia programem
        rozrywkowym, nastawionym na zarobienie pieniędzy (smsy) i wypromowanie, chociaż
        przy IV edycji to już chyba lans, osób jury.
        Oczywiście, poszczególne wykonania mogą nam się nie podobać, a i czasem nerwy
        puszczają, to normalne. Jednak krytyka na tak niskim poziomie, tak bez klasy i
        bez szacunku dla drugiego człowieka jest nie do przyjęcia. Piotr Lato bywa na
        tym forum i to zwyczajnie chamskie oceniać go w tak żenujący sposób, wiedząc,
        że raczej to przeczyta.
        Kultura osobista obowiązuje również w wirtualnym świecie anonimowych osób, a
        tym bardziej obowiązuje wobec tych, którzy dobrowaolnie swoją anonimowość
        odrzucili.
        • asiek101 Re: Kloszard Lato wreszcie jakoś wygląda 22.05.05, 11:55
          Dzika rzeko gdybyś uważnie przeczytała mój post wiedziałabyś, że nie chodzi mi
          o urażenie Piotra Lato tylko o fakt, że po prostu kiepsko się prezentuje
          podczas każdego koncertu. Uważa sie za artystę, a od takich osób wymaga sie
          więcej niż od pląsających i fałszujących pączków. Co z tego, że może to
          przeczytać, nie napisałam nic obrażliwego a jedynie wyraziłam swoje zdanie.
          Ktoś się może zgodzić a ktoś nie - na tym polega chyba wymiana zdań. Jeżeli
          Lato chociaż raz zaśpiewał by przyzwoicie to ok, ale on z koncertu na koncert
          jest coraz gorszy to co mam napisać, że fajnie było bo może to przeczyta????
          Zastanów się. Lato jest osobą publiczną i decydując się na udział w Idolu wziął
          chyba pod uwagę, że nie każdy będzie piał z zachwytu na jego widok. Nich się
          weźmie lepiej chłopak do roboty zamiast robienia z siebie błazna. Przyznam
          szczerze, że w czasie eliminacji byłam jak najbardziej za nim wydawało mi się,
          że ma coś do powiedzenia, że jest inny od tej całej bandy plastikowych lalek,
          ale teraz widzę jak bardzo się pomyliłam. Uwaza sie za artystę, a nie potrafi
          nic zaśpiewać przyzwoicie wiec niech sie nie kompromituje.
          • dzika_rzeka Re: Kloszard Lato wreszcie jakoś wygląda 22.05.05, 12:05
            Nie odmawiam nikomu prawa do krytyki, ani tym bardziej prawa do swobodnego
            wyrażenia własnej opinii na ogólnodostępnym publicznym forum. Jeśli jednak
            dzieje się to na szokująco niskim poziomie vide "federacja głuchoniemych
            zadziałała" lub "tam kiedyś nagrał jakieś smuty" to moim zdaniem coś jest nie
            tak. Krytyka tak - krytykanctwo(chamskie) nie.
          • peace_and_love Re: Kloszard Lato wreszcie jakoś wygląda 22.05.05, 12:08

> nie potrafi nic zaśpiewać przyzwoicie

To jest nieprawda.

• siuil_a_run Re: Kloszard Lato wreszcie jakoś wygląda 22.05.05, 14:38
            mialam sie w tym chamowatym watku nie udzielac, ale jak ktos sie tak zapiera w
            zywe oczy...

asiek101, przeczytaj jeszcze raz swoje wlasne teksty o kloszardach, federacjach
            gluchoniemych itp.

sorry, ale na chamstwo to sie licytowac nie bedziemy. nie jestes dla mnie (i
            mysle, ze nie tylko dla mnie) ZADNYM partnerem do rozmowy :/
            • asiek101 Re: Kloszard Lato wreszcie jakoś wygląda 22.05.05, 15:52
              Tak wyglądał jak kloszard nie rozumiem o co wam chodzi a jak kto miałam napisać
              jak myśliciel z brodą??? Wyglądał jak kloszard z centralnego te tłuste
              rozczochrane włosy, ta broda, te łachy no normalnie niektórzy bezdomni lepiej
              sie prezentuja niż on w tych 4 koncertach.
              Tak federacja głuchoniemych - bo nie sądzę żeby osoby które chociaż trochę
              słyszą były w stanie wytrzymać tą koszmarną wersję jaką raczył nas wczoraj.
              Jeżeli wy uważacie, że było ok to idźcie szybko do laryngologa może nie jest za
              późno ( zobaczcie opinie na temat waszego gwiazdora w innych wątkach ). I nie
              wiem czego niby się zapieram ja nie zmieniam zdania jak co po niektórzy " bo
              Lato często jest na forum i pewnie to przeczyta". Ktoś słusznie zauważył, że
              jakoś dziwnie przybyło mu orędowników odkąd pojawił się na forum.
              A co gdybym napisała, że Pączek wyglądała jak nastoletnia matrona - też byście
              się tak burzyli.
              Ja zdania nie zmieniam dla mnie czas Lata w Idolu już minął miał 5 szans żadnej
              nie wykorzystał to na co czekać na cudowne nawrócenie.

A ilu z was ma jego piosenkę jaką kiedyś nagrał?????
              Fani.......
              Jak zniknie z programu szybko przeżycicie się na kogoś innego, może nawet
              napisze coś na forum
              • veritas1 Re: Kloszard Lato wreszcie jakoś wygląda 22.05.05, 15:58
                Nikt nie kwestionuje tego ze Lato nie potrafi spiewac. Moj post jest o czyms
                innym. Jak juz sie nauczysz czytac, zrozumiesz. Powodzenia.
              • dzika_rzeka Re: Kloszard Lato wreszcie jakoś wygląda 22.05.05, 15:59
                Cały czas nie rozumiesz, że nie chodzi o Twoje poglądy względem występów Piotra
                Lato, ale o formę w jakiej je przekazujesz. A jest to forma pozbawiona klasy i
                zwykłego dobrego wychowania.
                Co do tego, że Piotr pojawia się na forum i "może to przeczyta" to bynajmniej
                nie chodzi o to, aby w związku z tym całkowicie zaniechać krytycznych (i
                merytorycznych!) opinii, ale aby wyzbyć się w nich chamskiej i podłej retoryki.
                Jednak na podstawie lektury Twoich postwów obawiam się, że tej subtelnej
                różnicy nie potrafisz (nie chcesz?) zauważyć. W z wiązku czym z mojej strony
                eot.
                • veritas1 [...] 22.05.05, 16:02
                  Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                • ruda_szczurka Re: Kloszard Lato wreszcie jakoś wygląda 27.05.05, 12:26
                  oooo
                  witamy serdecznie rodzine Lato ;)

u was wszyscy tak zawodza?
              • siuil_a_run Re: Kloszard Lato wreszcie jakoś wygląda 22.05.05, 17:57
                tak myslalam :/

potwierdzilas moja opinie, ze nie mamy o czym rozmawiac. nie ten poziom.

bez odbioru :/
    • veritas1 jak zwykle pisza sami idealni, czysci i ogoleni 22.05.05, 12:41
      Ciekawe, ze wszyscy maja mnostwo uwag do wygladu innych. Niech sobie ma brode,
      moze ja miec i nikt mu nie zabroni. Rozumiem, ze wszyscy piszacy tu uwagi o
      brodzie Piotra Lato (co za temat) sa zadbani, ogoleni, wymyci, swiezy, pachnacy
      i nie maja tlustych wlosow. To wyjdzcie na ulice i sie pokazcie, bo na na
      ulicach codziennie widze co innego. Ludzie idealni.
      • papercut5 Re: jak zwykle pisza sami idealni, czysci i ogole 22.05.05, 13:18
        Piotrek zapusćił sobie brodę bo tak chciał.Wolny kraj! A co do tego że
        powiedzial ze zgoli ją w 5 koncercie to od razu bierzecie to jako chwyt
        reklamowy...a macie tez pretensje do BB a w takim razie jego fani
        bigbrotherowi )bo niby tylko takim ma )widzieli juz go wiele razy bez brody i
        wiedzą jak wygląda jako "normalny chłopak". albo mogą sobie zobaczyć na jakimś
        zdjęciu.żałosne.
    • aviviah Re: Kloszard Lato wreszcie jakoś wygląda 22.05.05, 16:16
      Tonący brzytwy się chwyta :P
      • vox-nihili Re: Kloszard Lato wreszcie jakoś wygląda 22.05.05, 16:52
        ani wygląda,ani śpiewa,jest świadectwem poziomu szanownego "Jury"
    • peace_and_love Re: Kloszard Lato wreszcie jakoś wygląda 22.05.05, 17:15

> Nie wiem co on chciał osiągnąć tym wizerunkiem lumpa z centralnego.

Robert Leszczyński ma rozwalone dredy, a Sławek Uniatowski wygląda jak
      narzeczony Barbie. Co oni do licha chcą przez to osiągnąć? Jakie jest tego
      ukryte przesłanie? Hmm..

> Założył się sam ze sobą, że zgoli brodę jak gdzieś tam przejdzie - co to
      szantaż
      > jakiś?.

Ale kogo szantażuje? Sam siebie?

Dziwny jest Twój post. Nie rozumiem go.
      • aura.ranna Re: Kloszard Lato wreszcie jakoś wygląda 22.05.05, 17:17
        peace_and_love :DDD
      • asiek101 Re: Kloszard Lato wreszcie jakoś wygląda 22.05.05, 17:20
        peace_and_love napisała:

>
        > > Nie wiem co on chciał osiągnąć tym wizerunkiem lumpa z centralnego.
        >
        > Robert Leszczyński ma rozwalone dredy, a Sławek Uniatowski wygląda jak
        > narzeczony Barbie. Co oni do licha chcą przez to osiągnąć? Jakie jest tego
        > ukryte przesłanie? Hmm..

Ale Piotr Lato nie zawsze wyglądał jak kloszard ( wspomnij etapy teatralne ).
        Zmienił image dopiero w koncertach finałowych, jakiś cel w tym więc miał. Teraz
        znów wygląda jak człowiek i tyle.
    • papercut5 Re: Kloszard Lato wreszcie jakoś wygląda 22.05.05, 17:49
      już mówiłam ale powiem jeszcze raz: Piotrek chciał to brodę miał ( ja nawet znam
      drugią historię "brodową" Piotrka) teraz sobie zgolił. i nagle teraz zakładacie
      temat. co? jesteście pod wrazeniem urody Piotrka że nie możecie przeboleć
      że w tamtych koncertach taki "uroczy" nie był :> dla mnie on nigdy nie wyglądał
      jak kloszard, nawet moja mama powiedziała tylko ze odmłodniał i że ma fajną
      koszulę. a moze to niby chwyt reklamowy tak? raczej 5 to jego ulubiona cyfra i
      moze chciał żeby broda przyniosła mu szczęscie. zresztą ma prawo do
      wszystkiego!!!!
      • piotr7777 Re: Kloszard Lato wreszcie jakoś wygląda 22.05.05, 17:53
        Do tej pory Piotrek w głosowaniu SMS-owym był w ogonie a wczoraj Rock wyczytał
        go jako pierwszego, który przeszedł - no więc wychodzi na to, że głosującym
        przeszkadzała broda a nie fatalny wokal.
        A to niestety znaczy, że Piotrek może nawet wygrać ten program i w pewnym
        sensie stać się jego grabarzem, bo po takim zwycięzcy następnych edycji już nie
        będzie a w każdym razie na pewno nie od razu.
        • dzika_rzeka Re: Kloszard Lato wreszcie jakoś wygląda 22.05.05, 17:58
          Po tym co oglądamy w IV edycji mam nadzieję, że producenci tego programu wespół
          z jury przestaną zjadać własny ogon i Idola Pięć NIE będzie.

btw - co takiego obrazoburczego napisał wyżej veritas, że aż Jaśnie Panujący
          to_nie_ja_wycinam_tylko_administracja JK ciachnął, bo nie zdążyłam przeczytać?
          • jodarek1 Re: Kloszard Lato wreszcie jakoś wygląda 24.05.05, 11:09
            dzika_rzeka napisała:

> Po tym co oglądamy w IV edycji mam nadzieję, że producenci tego programu
            wespół
            >
            > z jury przestaną zjadać własny ogon i Idola Pięć NIE będzie.

Cóż, ja mam nadzieję że będzie V i kolejne :)
            Idol to to jedyny program telewizyjny jaki oglądam. Oczywiście często wypadają
            moi faworyci i wtedy wściekam się na publiczność ale nie zmienia to faktu, że
            program jest ciekawy, pojawiają się w nim naprawdę utalentowane osoby i
            uwielbiam oglądać ich przemianę od castingu do koncertów finałowych (bardziej
            chodzi o przemianę muzyczną, a raczej wyrobienie muzyczne niż wygląd, choć ten
            również ma znaczenie ;).
            Joasia
        • papercut5 mówię wam 3 raz chciał to miał"wolna amerykanka'! 22.05.05, 18:00
          a zresztą jak nie mozecie tego zrozumieć to trudno nie trzeba było patrzeć
          na tego "kloszarda" ...
          • siuil_a_run Re: mówię wam 3 raz chciał to miał"wolna amerykan 22.05.05, 18:08
            wiesz, papercut, mysle ze nie powinnas sie tak ekscytowac :/ zwlaszcza bedac
            autorka zenujacego watku wysylajacego Piotra na saksy :/
            • papercut5 Re: mówię wam 3 raz chciał to miał"wolna amerykan 22.05.05, 18:17
              nie ekscytuję się tylko dziwi mnie to iż dopiero teraz zakładacie taki temat...
              a co do saksów to ja jestem tu dopiero dzisiaj dlatego też napisałam to dzisiaj.
              a że jest żenujący-jest przyznaje-ot tak założyłam :P-napewno nie bardziej niż
              ten... i nie wysyłam go tylko on rzeczywiście chyba jedzie...
              • siuil_a_run Re: mówię wam 3 raz chciał to miał"wolna amerykan 22.05.05, 18:19
                nie zakladacie :) zalozyla jakas frustratka bez kultury, ktorej celem
                najwyrazniej bylo przeprowadzenie jakiegos plebiscytu na najbardziej chamskie
                okreslenie uczestnika Idola :/ wspanialomyslnie oddalismy ten konkurs
                walkowerem :)
                • papercut5 Re: mówię wam 3 raz chciał to miał"wolna amerykan 22.05.05, 18:31
                  siuil_a_run przepraszam :( - założyła...ONA...i przepraszam w sumie też
                  za to że: mówie wam trzeci raz, ale naprawdę zdenerwował mnie sam post, a
                  szczególnie ten "Kloszard"...to jest naprawdę chamskie i w stylu właśnie takich
                  ( ale nie tych :D) kloszardów...nawalonych lumpów od których zajeżdza
                  najtańszym winskiem...autorka sama obraża siebie, zamiast uzyć kulturalnego
                  języka włada takimi epitetami :/ i w jakim celu? żeby przedstawić postac Piotrka
                  jako takiego żula ( powiedziała Kloszard a nie wygląda jak kloszard - co jest
                  zasadniczą różnicą :/)i zwrócic uwagę że zrobił to dla tego aby jeszcze tam
                  przejś do piątki...ale wydaje mi się że wiedział iż uroda dla naszego
                  społeczeństwa liczy się bardzo i że mógłby nie wytrwać nawet do dziewiatki z
                  wizerunkiem "Kloszarda" :/ pozatym to jego szczęśliwa liczba...a nawet jeśli? a
                  jakie jest jury? ;/
                  • siuil_a_run Re: mówię wam 3 raz chciał to miał"wolna amerykan 22.05.05, 18:45
                    mnie nic nie zrobilas, nie przepraszaj :)
                  • asiek101 Re: mówię wam 3 raz chciał to miał"wolna amerykan 22.05.05, 19:08
                    Już wam chyba wszystkim na głowy padło. Powiedziała Kloszard a nie wygląda jak
                    kloszard (...). Tak powinno być Ex Kloszard Lato wreszcie jakoś wygląda PASUJE
                    WAM?????????
                    Chyba wiadomo, że chodzi o image a nie o to, że jest żulem i w przerwach
                    nagrań pija wino marki wino, a potem wygrzebuje śmieci z hotelowego kosza.
                    • papercut5 Re: mówię wam 3 raz chciał to miał"wolna amerykan 22.05.05, 19:24
                      no tak to raczej nie ale obraza i tak była!mogłaś napisac np.
                      Lato zmienił styl i wygląda znośnie... kulturalnie chociaż w sumie też
                      niezabardzo...bo każdy ubiera i zapuszcza brody jak chce . ale no mniejsza z
                      tym.Kloszard jak jest tak jest. ja bym przeprosiła Piotrka ale cóż...jak
                      Kloszard to Kloszard :/
                      • widzka Re: mówię wam 3 raz chciał to miał"wolna amerykan 22.05.05, 19:27
                        Daj spokój, przecież to jakiś prymityw z dżungli. Dziwne że w ogóle umie pisać
                        na komputerze. A może komuś dyktuje tylko.
                        • asiek101 Re: mówię wam 3 raz chciał to miał"wolna amerykan 22.05.05, 19:42
                          widzka napisała:

> Daj spokój, przecież to jakiś prymityw z dżungli. Dziwne że w ogóle umie pisać
                          > na komputerze. A może komuś dyktuje tylko.

No naprawdę pod wrażeniem jestem wielkim :D.
                          Już tylko czekam na wirtualny lincz hahahaha
                          No wy to naprawdę pokazujecie poziom w swoich wypowiedziach pełen kultury.
                          • michal_82 Re: mówię wam 3 raz chciał to miał"wolna amerykan 22.05.05, 19:49
                            To jakaś nowa. :/
                      • papercut5 Piotruś a jeszcze dodam że mi... 22.05.05, 19:36
                        nie niepodobał się twój styl-rozczochrane włosy i zapuszcona broda na luzie
                        przynajmniej oddawało to że nie jestes lalkowaty i dumnie nosiłeś tę brodę.
                        Dumnie cokolwiek to znaczy ;) a te kloszardy...ehh szkoda gadać po prostu brak
                        kultury. chociaż oczywiście teraz wyglądasz tak że aszz...zabójczo przystojnie!
                        i odmłodniały :) ja cię wtedy zobaczyłam heheh i nawet mój brat to : "ooOo!" :D
                        jak będziesz zapuszczał kolejny raz to zapuszczaj jeśli chcesz a nie przejmuj
                        się innymi...chociaz odradzam :]
                    • michal_82 Re: mówię wam 3 raz chciał to miał"wolna amerykan 22.05.05, 19:37
                      To jest forum publiczne. Pisz co myślisz, a nie co tu komu pasuje. Inni jednak
                      mają prawo Cię opieprzyć, ocenić lub poprosić o zmianę stylu, a Ty możesz się
                      dostosować lub nie.
        • ankya Re: Kloszard Lato wreszcie jakoś wygląda 22.05.05, 18:24
          Czyli jednak kolejność w której uczestnicy są wyczytywani ma znaczenie, bo nie
          do końca to rozgryzłam? Ale Sławek dopiero jako trzeci?
          Niektorym przeszkadzać mogła broda, krytyka jury też mogła zadziałać w odwrotną
          stronę (na marginesie: czy oni nie zdają sobie z tego sprawy?). Ale mogło być
          też tak, że niektórzy ludzie nie patrzą na Piotrka aż tak bardzo od strony
          wokalnej, tylko raczej zwracają uwagę na jego osobowość i całokształt tego co
          sobą prezentuje. Bo że wybitnym wokalistą on nie jest zostało już dawno
          ustalone.:)
          Jeszcze jedno - naprawdę życzę Piotrkowi żeby wydał płyte i znalazł swoje
          miejsce w muzyce, ale zgadzam się z tym, że chyba nie powinien wygrywać Idola.
          Tak byłoby lepiej, zarówno dla programu jak i dla Piotrka. Szczególnie po tym
          co się ostatnio dzieje w okół jego osoby.
          • peace_and_love Re: Kloszard Lato wreszcie jakoś wygląda 22.05.05, 19:02
            ankya napisała:

> Czyli jednak kolejność w której uczestnicy są wyczytywani ma znaczenie, bo
            nie
            > do końca to rozgryzłam? Ale Sławek dopiero jako trzeci?

Chyba nie ma. Przecież Rock ich wyczytuje w takiej kolejności, w jakiej są
            usadzeni.
            • ankya Re: Kloszard Lato wreszcie jakoś wygląda 22.05.05, 19:09
              Ale może są usadzani w jakiś specjalny sposób? Chociaż ta teoria byłaby trochę
              bez sensu, bo lepiej dla programu żeby widzowie się za dużo nie domyślali.
              • peace_and_love Re: Kloszard Lato wreszcie jakoś wygląda 22.05.05, 19:39
                Jakby byli poukładani w kolejności wg ilości głosów, to kandydat do odpadnięcia
                siedziałby na końcu. Chyba, że dla zmyły jest wciskany w środek.
                Ale to i tak nie ma sensu :) Zresztą co za różnica ;)
              • jodarek1 Re: Kloszard Lato wreszcie jakoś wygląda 24.05.05, 11:04
                ankya napisała:

> Ale może są usadzani w jakiś specjalny sposób? Chociaż ta teoria byłaby
                trochę
                > bez sensu, bo lepiej dla programu żeby widzowie się za dużo nie domyślali.

Byłam ostatnio na koncercie i wierzcie mi, że są odpowiednio usadzani.
                Joasia

• papercut5 chcecie żeby Piotrek wycofał się z programu??!! 22.05.05, 18:45
      Rozumiem, uważacie że nie umie zbytnio śpiewać i że są lepsi,-wasze zdanie,
      każdy je ma i trzeba je uszanować.
      mniejsza z tym że ja uważam że tak naprawdę spiewa lepiej tylko jury
      spisało go na straty i ze ma kupe materiału na płytę a inni nie, ale dlaczego
      ma zrezygnować z tej szansy..? przecież jak już tam jest, nie pojechał do tej
      Hiszpanii dlatego, zjadł sobie tyle nerwów i naprawde bardzo chce to dlaczego
      ma się wycofać? ze szum jest wokól niego
    • widzka sama jesteś lump! 22.05.05, 19:21
      Ale jesteś prymitywna! Inwektywy pod adresem obcego człowieka. Sama się pokaż na
      wizji, chętnie ocenię jak wyglądasz.
    • papercut5 nie będzie na co czekać?no nie wiem nie wiem :) 22.05.05, 20:04
      :)
    • papercut5 do Piotrka :) 22.05.05, 20:14
      zdajesz sobie sprawę że jak wyjdziesz na ulicę to mogą cię zgwałcić. radzę nosić
      przy sobie coś na obronę :) pozdrawiam!!! i pozdrów brata od Twojej fanki:>
    • sifzichab Re: Kloszard Lato wreszcie jakoś wygląda 24.05.05, 00:59
      Ale śpiewa ( a raczej zawodzi, jęczy i wyje ) tak samo nędznie jak zawsze.
      Lepiej niech się chłopak wezmie za grę na kobzie :)
      asiek101 : moim zdaniem i tak uprzejma byłaś wobec tego Lata-beztalencia, więc
      nie przejmuj się marudzeniem jego "fanów"
      • asiek101 Re: Kloszard Lato wreszcie jakoś wygląda 24.05.05, 18:18
        Wcale się nie przejmuję widzę, że stworzyło się swoiste kółko wielbicieli i
        uważam, że mają takie samo prawo do wyrażania swojego uwielbienia jak ja do
        krytyki. Odkąd Szanowny Lato pojawił się na forum to niektórym się wydaje, że
        on nic innego nie ma do roboty tylko czytać te wszystkie posty. Już
        pozdrawianie jego brata i pytanie się o datę urodzin świadczy najlepiej o tym,
        że niektórzy sugerują się tym, że może to przeczyta i nie wiem wyśle im
        maila????.
        • papercut5 oda do radości 25.05.05, 20:23
          nie w tym rzecz bo chyba wiadomo że mała szansa że tak się stanie.
          po prostu pisze się i tyle ło jezu! P.S I tak za mniej więcej tydzień z netem
          coś robię może odłaczam
          więc daje ci powód do radochy :)tylko się ze mną nie "żegnaj" bo my nigdy się
          nie poznałyśmy!!!!
          p.S2 ty Kloszardzie (więcej epitetów nie wstawiam bo to nie ma sensu)
          • 513lato Re: oda do radości 26.05.05, 00:07
            NO hej hej....spokojniej:)

KLoszard bardzo mi pasuje....:)
            Tak samo jak Szmata i Lumpik:)
            Sam sietak nazywałem, i absolutnie mnie to nie razi...
            Moje ciuchy mozna było okreslić właśnie tak - szmaty..ALE!!!!!
            ...tam nic nie było bez sensu ...wszystko na swoim miejscu, kolorystyka
            zachowana....zgranie....zerknijcie wstecz...może jakies zdjęcia gdzies
            są....była broda, która byc może nawet ukrywała jakies drugie sniadanie,...nie
            wiem, bo nie zdązylem jej zgłębić, ale sama BRODA była kwestią.....

...Decyzji...wiary....konsekwencji.....wytrzymałości....magii.....

Nie dziwcie sie, ja po prostu troszke sobie umysłem uciekam od praktycznej
            wizji swiata....i tyle....co więcej, mysle, że w głębi duszy każdy to rozumie...

Co do spiewania, może napisze w innym wątku, ale zgadzam się, że ostatnie dwa
            wykony były kiepskie.....wczesniejsze były ok.Mimo zapomnienia tekstu
            np.Wszystko na miejscu....

Nie ma sensu spierać sie zbyt gorączkowo o to czy ktos mnie obraża, czy nie, i
            co powinien a co nie....tak na prawdę bronicie częsci własnych osobowości,
            które odnajdujecie we mnie, bądź tych, które zdecydowanie róznia sie od
            posiadanych przeze mnie....a wystarczy tylko w spokoju przyjżec sie sobie
            nawzajem, by docenic różnorodność:)))))
            Otwartość na drugiego człeka....świadoma rezygnacja z reakcji obronnych - pod
            postacia ataków....cierpliwość, tolerancja....o!

Na tym trzeba sie skupić....

Dzieki za pozdrowienia, dzieki za krytyczne spojrzenie, które tez mnie czegos
            uczy o Was....ja jednak wolę skupić się na tych rzeczach, które sa w każdym
            POZYTYWNE....nie trzeba na silę nikogo zmieniać, wystarczy zaakceptować to ,
            jak się rzeczy maja...szczególnie, co najwazniejsze, nikomu krzywdy nie
            robię:))))))))))
            Chyba:)))))
            Pozdrawiam
            Kfiato2005
            • ankya Re: oda do radości 26.05.05, 00:10
              Cześć Piotrek. Fajnie, że się pojawiłeś. :) Nie przejmuj się różnymi dziwnymi,
              mało konstuktywnymi opiniami i rób swoje. Pozdrawiam.
            • papercut5 Re: oda do radości 26.05.05, 09:13
              Tak duże znaczenie miała broda dla ciebie i chodzi przede wszystkim o to ,ale
              też o to że widocznie mało jest tolerancji na tym forum, trzeba zrozumieć
              innych chęci, pragnienia, strój, ubiór, wygląd, poza tym nikt nie powinien
              naskakiwać na ciebie "zgól brodę" bo coś tam coś tam np. bo chce zobaczyć cię
              jako normalnego faceta...to jest egoistyczne. choćby na moim przykładzie-fajnie
              oglądać Cię bez brody ale jakbyś ją zapuścił to znaczy że moze znowu coś tobą
              zawładnęło, jesli ona ci jakos pomaga albo dodaje ci wiary, nadzieji to
              dlaczego mam cię przekonywać :> a wygląd zewnętrzny...no cóż trzeba z czegoś
              zrezygnować, generalnie wiadomo że nie jesteś narcyzem ;)
              Tak, wypowiadam się ja która nazwała Kloszardem kogoś innego, i siła wyższa
              zajęła moją niesympatię...do..kogos kogo naprawdę nie znam...parę postów..ale
              ona nie usiłowała cię zrozumieć i skąd mogła wiedzieć że Kloszard nie sprawi ci
              przykrośći? co innego jak inni tak mówią o tobie niż ty sam o sobie.
              byłam pewna że ten Kloszard potraktujesz normalnie może trochę na żarty,
              ale po prostu nie spodobało mi się to i trochę tego nierozumiałam :) chyba
              potrzeba mi trochę więcej dystansu do tego co na tym forum napisane, tyle co ty
              go posiadasz :)
              Pozdrawiam - a resztę moich postów "do Piotrka" i tych innych nie bierz
              całkiem poważnie hehe!
              • asiek101 Re: oda do radości 26.05.05, 11:36
                Droga Papercut. Zupełnie się nie gniewam jeżeli chodzi o twoje wypowiedzi bo
                podobnie jak Lato uznaję, że kazy ma prawo wyrażać swoją opinię. No ale tobie
                brakuje dystansu i nie możesz pewnych spraw pojąć. Lato wyglądał jak kloszard i
                zdaje się, że skoro zrobił to na własne życzenie to zdawał sobie z tego sprawę,
                co potwierdza jego wypowiedź.

papercut5 napisała:

> Tak, wypowiadam się ja która nazwała Kloszardem kogoś innego, i siła wyższa
                > zajęła moją niesympatię...do..kogos kogo naprawdę nie znam...parę postów..ale
                > ona nie usiłowała cię zrozumieć i skąd mogła wiedzieć że Kloszard nie sprawi
                ci
                >
                > przykrośći? co innego jak inni tak mówią o tobie niż ty sam o sobie.
                > byłam pewna że ten Kloszard potraktujesz normalnie może trochę na żarty,
                > ale po prostu nie spodobało mi się to i trochę tego nierozumiałam :) chyba
                > potrzeba mi trochę więcej dystansu do tego co na tym forum napisane, tyle co
                ty
                >
                > go posiadasz :)

Sama potwierdziłaś, że twoje wypowiedzi były nieco na wyrost i nie kierowałaś
                się w nich tylko i wyłącznie swoimi odczuciami, ale również odczuciami Piotrka
                po jego przeczytaniu( trochę to dziwne i nie obraź się na poziomie dziewczynki
                z podstawówki ). Cieszę się, że Lato w taki sposób zareagował bo pokazał, że
                jest spoko osobą ( co nie zmienia faktu, że jego występy są koszmarne, a juz
                ostatni to porażka na maxa ). Nie oceniam jego charakteru bo go nie znam, a
                jedynie wygląd i to co nam prezentuje co sobotę.
                Tak więc na przyszłość nie gorączkujcie się tak bo to wypada raczej zabawnie.
                • papercut5 Re: oda do radości 26.05.05, 11:51
                  No ja wiem że ty się Droga Asiek nie gorączkujesz :) To tylko forum i naprawdę
                  jest wiele innych powodów do nerwów. Przynajmniej dla mnie...

Tu się mylisz bo to nie chodzi że ja w trakcie pisania tych postów myslałam
                  o Piotrku i co on pomyśli - dopiero teraz. Cytaty wyjęłaś tę bardziej że
                  tak powiem "najlepsze" dla ciebie...Pisałam w nich ze każdy ma prawo do
                  wyglądu, brody i każdy powinien to zrozumieć :) Kloszard - nie wyglądał
                  jak lump po prostu jak zarośnięty z lekko poczochranymi włosami, nie wiem
                  naprawdę dlaczego Piotrek się z tym zgodził - jak mówił coś o tym drugim
                  śniadaniu chyba nie widzial się w telewizji i nie widział jak wygląda...Droga
                  asiek błąd zrobiłam w tym że próbowałam ci to na siłę wytłumaczyć jak ty i tak
                  zdania nie. do tego masz całkwoite prawo
                  • papercut5 Re: oda do radości 26.05.05, 11:58
                    cos mi ucięło :P ..jak ty zdania i tak nie zmienisz i masz do tego całkowite
                    prawo.
                    A taka dla Piotrka ciekawostka-ostatnio widziałam na forum IdOL jak
                    taka dziewczyna prosiła cię żebyś zapuszczał brodę...hmmmmmm i że wyglądałeś
                    lepiej...co ty na to..to była fanka Silskiego-moze to taki specjalny trik
                    żebyś znowu powkurzał rodzinę ...
                    p-o-z-d-r
              • siuil_a_run Re: oda do radości 26.05.05, 13:22
                bo to na pewno mlodsza siostra sie dorwala do komputera i je nasmarowala,
                nie? ;)
                • papercut5 Re: oda do radości 26.05.05, 13:32
                  nie. nie mam młodszej siostry.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka